Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zenicaone wrote:uh valja ovo sve popisat pa pretocit u jednu finu suplju za ove curice danas -
Jelda
ma hej kad sad ovoj jednoj odnesem cokoladu i kazem evo ja je sreco samo za tebe kupio , ma ima ona mene da pita - bil ga ti metno , a ne da ja navaljujem i trazim
Pojedinačna ljubav prema određenoj osobi, praćena željom da budemo isto tako voljeni — ljubavna strast. To isto, sa strahom da ljubav nije uzajamna — ljubomora.
Thomas Hobbes - Leviathan
Pružam ti ruku
Pružam ti svoju ljubav skuplju od novca
ja radije dajem sebe nego propovijed ili zakon
Hoćeš li mi podati sebe?
Hoćeš li doći da putuješ sa mnom?
Hoćemo li i biti jedna duša sve do kraja našeg života?
Latina wrote:Ljubav je kad ga cekas ... a znas da on vise nikada nece doci.
nije nije to je depresija malo si zamjenila pojam , al kako danas zene ljubav dozivljavaju mozda nisam ja a jesi ti u pravu, hajd ti budi pametan danas - uglavnom da rezimiram ovo sto si ti rekla po meni je depresija
Latina wrote:Ljubav je kad ga cekas ... a znas da on vise nikada nece doci.
nije nije to je depresija malo si zamjenila pojam , al kako danas zene ljubav dozivljavaju mozda nisam ja a jesi ti u pravu, hajd ti budi pametan danas - uglavnom da rezimiram ovo sto si ti rekla po meni je depresija
zenicaone wrote:
Nisam se dobro izrazila.
Sad sam to malo poblize docarala iznad.
eto, i hvala na opasci
e sad ni ovo ti ne valja kako moze da ne ide a volite se - sta je s onim love conquers all i tako
ma zezam se da ne bude da vazda cjepidlacim , ovo se amandman usvaja i ide na zakon pa ako prodje jos dom naroda objavljuje se u sluzbenim novinama i to je to
Auuu ovo forever obavezno Tek tad nastaju problemi..
Ljubav je kad ga toliko zelis a znas da ga nemozes usreciti i prepustis ga drugoj da bude sretan. iskreno se nadas da ce biti voljen onoliko koliko bi ga sama ti voljela!
ma fali mu slikica one faze kad ona i on doing ono prije merrage al ne nadjoh prikladnu nijednu - sta ces ko fino dijete nemam takvih stvari po kompjuteru a i svidja mi se sto joj love you forever kaze u zadnjoj fazi kad su vec ostarili vjerovatno i ovo forever znaci jos par godina ili mjeseci eh
Iskao bih više, uvijek više, sve kad bi moja bila nebesa zvjezdovita, i cijeli svijet sa neizbrojenim blagom. Ali bih bio zadovoljan sa najmanjim kutkom zemlje, samo kad bi ona koju ljubim bila moja...