Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pearl wrote:ako ramis da 250 minjona, kako su obecali (ako se dobro sjecam cifre), onda imamo vecinu djece pokrivene... samo da roditelji ne traze da i njih pocastimo
200-250 komada
I da se yna da ce to isporuciti direktno pearliti ako bude manjka da ynamo koga treba tuci
Pearl wrote:ako ramis da 250 minjona, kako su obecali (ako se dobro sjecam cifre), onda imamo vecinu djece pokrivene... samo da roditelji ne traze da i njih pocastimo
200-250 komada
I da se yna da ce to isporuciti direktno pearliti ako bude manjka da ynamo koga treba tuci
pa dobro.. 200 ne mogu pojesti..cak ni za citav dan.. ali jedno 20 bi mi pravo leglo.. rasporedjeno na 12 sati - taman
daduli_sa wrote:
Moze, kafom u susjednom nekom lokalu... o njihovom trosku...
ako njima budem igrala diktatora, hocete me podrzati? :D malo ih je vise :D:D
Podrzacu te opasnim izgledom ...
oplakah
E ljudi, bas mi je zao sto vam necu moci u subotu pomoci (rimuje se), ali ako bas vidite da ne mozete bez moje pameti, fizicke sposobnosti i bezgranicne ljepote samo zovite
dogadjaj prijavljen u MUP-u, poslat ce uniformisanog policajca
hvala opasnom dirty harryju na brzini (harry, sad mozes da se vratis vjezbanju opasnog "izgledanja" )
Cola (Coca-Cola, ne Cola kao pjevac ) nam je spremila 1000 i nesto plisanih igrackica, nekoliko paketa cole i nekoliko nekih knjizica (mislim da su kuhari, ako sam dobro shvatila).
suncica24 wrote:Cola (Coca-Cola, ne Cola kao pjevac ) nam je spremila 1000 i nesto plisanih igrackica, nekoliko paketa cole i nekoliko nekih knjizica (mislim da su kuhari, ako sam dobro shvatila).
HVALA COCA-COLA BiH
JUPI!!!!!! Hocemo kolu za priredbu ili u paketice?
Pokupila sam danas iz vrtica Kosuta 3 vrece igracaka, slatkisa, necega...
Otisla na posao i onda me zove vaspitacica iz vrtica i kaze "imam ovdje dvije mame koje su na rubu suza, donijele su jos neke kesice s igrackama i 10 KM za akciju i kad su vidjele da nema vise vreca u holu vrtica, pomislile su da su zakasnile s donacijom pa im zao, sta da radim s njima?"
Uglavnom, sutra oko 15.00 sati u la lunu ce biti isporuceno sve to i tih 10 KM. Pearlice, trazice te moj muz da ti da novce (po mojim uputama) jer ja necu moci doci.
GENERALNA PROBA (SA KOSTIMIMA) ZA PATULJKE I PATULJCICE SA DEDA MRAZOM JE SUTRA, 29.12. U IGRAONICI LA LUNA U 15.00 SATI
patuljci i patuljcice sve to vec znaju, ovo je info za vas ostale, pola igraonice treba njima.
eh vako...
smijem li biti bezobrazn pa nakon 51 stranice pitati kako stoje stvari??
dakle, zadnje prikupljanje je danas u igraoni Luna negdje na Breki, od 12 nadalje...?
oprostite mi ljudi, al imala sam puno posla, puteva, imam maxumce, i puno puno frke u zadnjih mjesec dana...
ali bih donijela jedan paketic za neku konkretnu siromasnu porodicu sa recimo jednogodisnjim djetetom, stavila sam malo odjece za taj uzrast koja moze dobro doci i igrackica i kupila bih jos neke klope...
moze li to tako?
jos ako bi mi neko rekao gdje ta igraona na breki, i od kad do kad se moze doci...?
hvala vam!
Dajdo wrote:eh vako...
smijem li biti bezobrazn pa nakon 51 stranice pitati kako stoje stvari??
dakle, zadnje prikupljanje je danas u igraoni Luna negdje na Breki, od 12 nadalje...?
oprostite mi ljudi, al imala sam puno posla, puteva, imam maxumce, i puno puno frke u zadnjih mjesec dana...
ali bih donijela jedan paketic za neku konkretnu siromasnu porodicu sa recimo jednogodisnjim djetetom, stavila sam malo odjece za taj uzrast koja moze dobro doci i igrackica i kupila bih jos neke klope...
moze li to tako?
jos ako bi mi neko rekao gdje ta igraona na breki, i od kad do kad se moze doci...?
hvala vam!
mi smo danas u igraonici od 11 do 18h. instrukcije kako doci ima na temi Budi Deda Mraz na jedan dan- informacije.
ja sam tu sad jos nekih 5-10 minuta, pa ako treba jos nesto javni mi se na pp ili na [email protected] da ti objasnim