Warriors point guard Stephen Curry, with 6:17 on the clock in the third quarter, dragged himself to the bench after being yanked from the game. He left the game complaining of the pain in his right ankle. MRI confirmed broken right fibula, an injury that could keep Curry sidelined for at least 3 to 4 months.
"It seems frustrating to find out that you will not be able to contribute and to help the team that has already been struggling", Curry said after Sunday's loss, adding to injury his sniffling because of a cold. "It can look like you're a little depressed over there, so I try to keep my body language good. But ..."
SA-X FANTASY NBA LIGA
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
#1226 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
hahahaha, ne mrem bilivit:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1227 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Ovo nisam znao. Povrijedjen?!karanana wrote:hahahaha, ne mrem bilivit:
Warriors point guard Stephen Curry, with 6:17 on the clock in the third quarter, dragged himself to the bench after being yanked from the game. He left the game complaining of the pain in his right ankle. MRI confirmed broken right fibula, an injury that could keep Curry sidelined for at least 3 to 4 months.
"It seems frustrating to find out that you will not be able to contribute and to help the team that has already been struggling", Curry said after Sunday's loss, adding to injury his sniffling because of a cold. "It can look like you're a little depressed over there, so I try to keep my body language good. But ..."
- karanana
#1228 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
novembarlilililililili.
sta cu drago mi sto sam tako dobar i 4-0 pa se zajebajem i mijenjam tekstove i plasim raju.
sta cu drago mi sto sam tako dobar i 4-0 pa se zajebajem i mijenjam tekstove i plasim raju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1229 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
@karanana, gdje si ovo nasao za Curry-a?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1230 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Mishu jedan, nasao si jos podhebavatikaranana wrote:novembarlilililililili.
Eno ti se C.Paul povrijedio
- Neelix
#1231 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Moja greska
iskljucio sam na pocetku sezone ono za glasanje protiv trejda. Nece se ponoviti
sad je proslo, pa jebiga, ko koga zajebe
sreca imam gasola 
Gasol made every shot he took — 10 of 10 from the field and all eight free throws — and finished with 28 points, nine rebounds and a team-high tying five assists and four blocked shots.
Gasol made every shot he took — 10 of 10 from the field and all eight free throws — and finished with 28 points, nine rebounds and a team-high tying five assists and four blocked shots.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1232 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Gasol masinaNeelix wrote:Moja greskaiskljucio sam na pocetku sezone ono za glasanje protiv trejda. Nece se ponoviti
sad je proslo, pa jebiga, ko koga zajebe
sreca imam gasola
- lerdi
#1233 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Nisam ni ja za to blokiranje tradeova, sve dok je u granicama normale. Mislim da u ovom tradeu nije niko previše niti dobio niti izgubio, jer očito je da su oba dobila ono što su htjela. Jedan kvalitetnog playa, a drugi solidnog centra i playa. Ljudi su se tako dogovorili i to je to. Ipak ako se budu događali tradeovi u kojima je očito da je prevaga na jednoj ili drugoj strani za to sam da se trade blokira ukoliko za to bude određeni broj glasova. Ja predlažem da 8 glasova bude dovoljno za blokiranje.
Šta je ovo nikome ne trebaju trojke? Nije valjda da nema nikoga razpoloženog da trgujemo
Šta je ovo nikome ne trebaju trojke? Nije valjda da nema nikoga razpoloženog da trgujemo
-
LSD
#1234 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Evo da se izjasnim konkretno po tom pitanju, ja sam protiv svake blokade trejda, od sad pa nadalje i ubuduce.
Ukratko receno, sve pošteno pa ko koga zayebe

Evo sad meni Neleta, stare mušterije
moram doci do prve pobjede, ovo dosad je blago receno - katastrofa 
Ukratko receno, sve pošteno pa ko koga zayebe
Evo sad meni Neleta, stare mušterije
- shalla
#1235 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Kratko i jasno...LSD wrote:Evo da se izjasnim konkretno po tom pitanju, ja sam protiv svake blokade trejda, od sad pa nadalje i ubuduce.
Ukratko receno, sve pošteno pa ko koga zayebe![]()
Evo sad meni Neleta, stare mušterijemoram doci do prve pobjede, ovo dosad je blago receno - katastrofa
Btw evo ja sam ponudio admiru Gordona za Aldridgea, smatrate li to fer tradeom (treba mi visine jbg)
-
LSD
#1236 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Shaqqa oci moje lijepe , imaš li igdje išta što bi mogli trejdovati...meni su promjene neophodne, pa bilo kakve...moram trznuti ekipu kakvim trejdom....ovo ovako više ne ide....zapeklo totalnoshaqqa wrote:Kratko i jasno...LSD wrote:Evo da se izjasnim konkretno po tom pitanju, ja sam protiv svake blokade trejda, od sad pa nadalje i ubuduce.
Evo sad meni Neleta, stare mušterijemoram doci do prve pobjede, ovo dosad je blago receno - katastrofa
Btw evo ja sam ponudio admiru Gordona za Aldridgea, smatrate li to fer tradeom (treba mi visine jbg)
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1237 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Ne smatram jashaqqa wrote:Kratko i jasno...LSD wrote:Evo da se izjasnim konkretno po tom pitanju, ja sam protiv svake blokade trejda, od sad pa nadalje i ubuduce.
- Neelix
#1238 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
da je eric gordon pa i nekako bi se dalo razmislit, al ben....
to bi bilo blokirano jos juce 
- spree
#1239 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
zahvaljujem se usk sto mi je pokupio ovu dvojicu, a posebno anthonya randolphaspree wrote:joj usk mi pokupi marca gasola i anthonya randolpha tik pred nosom![]()
i sjeb. mi sezonu.
- shalla
#1240 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Pa ne znam po čemu je gordon peti igrač detroita (prije da je drugi obzirom da su rip i prince sve lošiji) al hajd, tvoje pravo jbg...Admir_1984 wrote:Ne smatram jashaqqa wrote:Kratko i jasno...LSD wrote:Evo da se izjasnim konkretno po tom pitanju, ja sam protiv svake blokade trejda, od sad pa nadalje i ubuduce.
Btw evo ja sam ponudio admiru Gordona za Aldridgea, smatrate li to fer tradeom (treba mi visine jbg)Dajem prvog igraca ekipe za petog detroita, jedino o cemu mogu razmislit kada je ovaj trade u pitanju je taj peh portlanda, da i ovaj ne nastrada kao oden i ev sad izgleda roy
Haj rejectuj da mogu nešto sa lsd-om kombinovati...
- shalla
#1241 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Lsd, eto ponuda, Gordon za Goodena
-
LSD
#1242 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Asistencije mi trebaju najviše.
- Admir_1984
#1243 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
najveca glupost u ovoj igri je ta sto se trejdom automatski ne prosiri klupa. Recimo dam Howarda za tri prosjecna igraca i onda dobijam shirinu na klupi i time kompenzujem iz dana u dan ucinke Howarda. Ovako niko ziv na taj trade ne bi pristao jer mora otpustiti dodatna dva igraca koja 99% moraju biti u rangu tih dovedenih. Tako bi se ovi slabiji timovi pojacati, ono das superzvijezdu a dobijes 2 dodatna igraca
- Neelix
#1244 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
ejs, onda tako niko ne bi ostao kao free agent, svi bi bili pokupljeni 
- Admir_1984
#1245 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
ne ne, to bi samo vazilo ako trejdom dobijes vishe igraca. Ne bi smio kupiti sa free liste, jedino kao do sada ako nekog otpustisNeelix wrote:ejs, onda tako niko ne bi ostao kao free agent, svi bi bili pokupljeni
- Neelix
#1246 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
pa svejedno, sa svakim tradeom bi ih bio sve manje, i teoretski bi mogli sa puno tradeova doci do toga da nema vise FA 
- Neelix
#1247 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
uu eo jos jedan trade pao 
- Admir_1984
#1248 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Pa nema veze, al ja cisto sumnjam da bi bilo puno trejdova na taj nacin.Neelix wrote:pa svejedno, sa svakim tradeom bi ih bio sve manje, i teoretski bi mogli sa puno tradeova doci do toga da nema vise FA
Jer jedina varijatna da se poveca broj trejdova je da se daju dva losija za jednog dobrog. Rijetko ce se potrefiti da neko pristane jedan za jedan mijenjati. Ovako onaj sto dobija dvojicu se nada da ce ucinak te dvojice biti bolji od jednog, a ovaj sto dobija zvijezdu se nada da ce biti superioran.
Ovako ce se trejdat samo oni koji imaju slicne statistike, ko ce pristat na trejd x 12p, 5skokova, 2ass, za y=10pts, 3,5skoka i 1,7ass
Meni nekako zanimljivije da ima vishe trejdova
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1249 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Ne znam bas za ovo prosirenje klupe, ne bi to valjalo, pokupili bismo sve igrace, onda ne bi bilo free agenata, a ne bi bilo ni ravnopravno, ja mogu imati 20 igraca, neko 30 itd. 
- Admir_1984
#1250 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Ma kako bi pokupili??Tomahawk11 wrote:Ne znam bas za ovo prosirenje klupe, ne bi to valjalo, pokupili bismo sve igrace, onda ne bi bilo free agenata, a ne bi bilo ni ravnopravno, ja mogu imati 20 igraca, neko 30 itd.
Ako bi bilo 10 trejdova tri za jedan u sezoni, znaci 20 igraca bi samo pokupili