Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Miss Moonlight wrote:
nadam se da ima nešto i na ruke
Ovo su normalne ili bolje rečeno uobičajene plate u svim gradovima izvan Sarajeva, a znam kamaru ljudi koji bi bili presretni da imaju i 684.
ne fali takvih plata ni u sarajevu.. zadnja tri posla na koja sam apliciro nose plate ili, tačnije rečeno, ukupna primanja od 250 (za pola radnog vremena), 380 i 500 maraka..
Jel' se 2300-2600 KM smatra solidnom platom u BiH? Bezveze me nesto pitati raju i poznanike, vazda misle da je neka 'dijasporska' provokacija, pa rekoh da pitam ovako anonimno.
Romanija wrote:Jel' se 2300-2600 KM smatra solidnom platom u BiH? Bezveze me nesto pitati raju i poznanike, vazda misle da je neka 'dijasporska' provokacija, pa rekoh da pitam ovako anonimno.
Romanija wrote:Jel' se 2300-2600 KM smatra solidnom platom u BiH? Bezveze me nesto pitati raju i poznanike, vazda misle da je neka 'dijasporska' provokacija, pa rekoh da pitam ovako anonimno.
Ma bezveze. Ispod prosjeka FBiH
Ozbiljno pitam, nemam vremena da guglam, i mislio sam Sarajevo, ne BiH.
Ma bezveze. Ispod prosjeka FBiH
Ozbiljno pitam, nemam vremena da guglam, i mislio sam Sarajevo, ne BiH.
Ispod prosjeka. Ja se na tvom mjestu ne bih hvalio
VJerovatno ovisi koga pitas i koja profesija je u pitanju. Vecina ce reci da je to i vise nego odlicna plata ali ti glasovi su uglavnom KV radnici i uredski uhljebi (ekonomisti, pravnici i sl). Za specijalistu ovo je vjerovatno plata "u rangu". Imam druga koji je programer (veoma dobar)i koji je imao platu u tom rangu. Sad je otisao u Njemacku gdje radi za duplo vise. Po njegovoj prici plata je bila "solidna". Otisao je iz drugih razloga (karina sef) a ta plata je vjerovatno bila dovoljno visoka da ga zadrzi u BiH