Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ova utakmica me podsjetila na stare dane sa Manciniem kada smo pobjeđivali i pored toga što smo igrali loše i bezidejno.
Možda nekog i živciram sa ovim pesimizmom ali mislim da ovoj ekipi treba veliko spremanje. Nadam se da Vilas Boas nije tek onako sjedio na tribinama. Očekujem uzbudljiv mercato ove godine
bosanska senzacija wrote:Opet nam Samu i Wes spasiše guzove.
Ova utakmica me podsjetila na stare dane sa Manciniem kada smo pobjeđivali i pored toga što smo igrali loše i bezidejno.
Možda nekog i živciram sa ovim pesimizmom ali mislim da ovoj ekipi treba veliko spremanje. Nadam se da Vilas Boas nije tek onako sjedio na tribinama. Očekujem uzbudljiv mercato ove godine
bosanska senzacija wrote:Opet nam Samu i Wes spasiše guzove.
ma kakav villas boas, igrači su večeras pokazali koga žele na klupi i iduće godine