Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
chupenzi

#1226 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by chupenzi »

Savez napolje wrote:
nez nebi da ti noc kvarim uzivaj :D

NEDAJ DA TI LJUBAV SRECU KVARI ;-)
hmm :| ....hvala ;-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1227 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by ladyblue18 »

Zoya wrote:Danas gledala emisiju neku na temu slomljena srca. Kazu doktori da zaista srce dozivi slom, dosta njih u periodu kad prekine sa osobom ili ne daj boze izgubi zauvijek nesto sto voli, onda dolazi i do srcanih udara i svacega. I samo skontati jeli taj neko vrijedan toga, e pa nije pa taman da je iz oka ispao i da je zadnji na svijetu nije! Pojedini nisu zasluzili ni da im ime spomenes a ne nesto vise. Svaka krpa nadje zakrpu ili ti sljamovi nadju ono sto su zasluzili i ne vrijede suzu jednu!
Eh da je ovo facebook sad bih stavila like. :mrgreen: :thumbup:
Dobiju sto su zasluzili.... 8-)

Ali stvarno gledajuci nesto, prva ljubavna razocarenja vecinom dodju u 17,18 godini i cini se da je kraj svijeta, da vise nikada nece niko novi doci, da bol nece proci nikada i uvijek tako...
Kad se sjetim sebe... :roll: Ali uvijek nesto naucis iz svega toga.

Eh i da, vecinom u svoj toj depresiji i tuzi uvijek bude neko kome je stvarno stalo...zato ljudi otvorite oci. ;-) :mrgreen:
Savez napolje

#1228 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Savez napolje »

ladyblue18 wrote:
Zoya wrote:Danas gledala emisiju neku na temu slomljena srca. Kazu doktori da zaista srce dozivi slom, dosta njih u periodu kad prekine sa osobom ili ne daj boze izgubi zauvijek nesto sto voli, onda dolazi i do srcanih udara i svacega. I samo skontati jeli taj neko vrijedan toga, e pa nije pa taman da je iz oka ispao i da je zadnji na svijetu nije! Pojedini nisu zasluzili ni da im ime spomenes a ne nesto vise. Svaka krpa nadje zakrpu ili ti sljamovi nadju ono sto su zasluzili i ne vrijede suzu jednu!
Eh da je ovo facebook sad bih stavila like. :mrgreen: :thumbup:
Dobiju sto su zasluzili.... 8-)

Ali stvarno gledajuci nesto, prva ljubavna razocarenja vecinom dodju u 17,18 godini i cini se da je kraj svijeta, da vise nikada nece niko novi doci, da bol nece proci nikada i uvijek tako...
Kad se sjetim sebe... :roll: Ali uvijek nesto naucis iz svega toga.

Eh i da, vecinom u svoj toj depresiji i tuzi uvijek bude neko kome je stvarno stalo...zato ljudi otvorite oci. ;-) :mrgreen:
hh a kako ce sljepci otvoriti oci kad oni ne vide nist :D
ladyblue18

#1229 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by ladyblue18 »

Savez napolje wrote: hh a kako ce sljepci otvoriti oci kad oni ne vide nist :D
E jbg sad... :)
A inace sto se tice "slijepaca" u ljubavi...ne kazu dzabe nema nista gore nego zaljubljen covjek...progleda tek kad se zavrsi veza. :skoljka:
Savez napolje

#1230 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Savez napolje »

ladyblue18 wrote:
Savez napolje wrote: hh a kako ce sljepci otvoriti oci kad oni ne vide nist :D
E jbg sad... :)
A inace sto se tice "slijepaca" u ljubavi...ne kazu dzabe nema nista gore nego zaljubljen covjek...progleda tek kad se zavrsi veza. :skoljka:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
chupenzi

#1231 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by chupenzi »

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
PalaSa Marsa

#1232 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by PalaSa Marsa »

Chupenzi jel' sta bolje? :zoka:
Savez napolje

#1233 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Savez napolje »

PalaSa Marsa wrote:Chupenzi jel' sta bolje? :zoka:
mora biti :D bolje :lol:
PalaSa Marsa

#1234 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by PalaSa Marsa »

Savez napolje wrote:
A sto se mora nije ni tesko, jel' tako. :D
chupenzi

#1235 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by chupenzi »

ma jasta je...sve gore i gore ali et ne dam se :sad: tek kad se isplacem onda se malo bolje osjecam i tako u krug sve ...
chupenzi

#1236 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by chupenzi »

Savez napolje wrote:

aham mora...ko mi pruza utjehu?? :razz: ;-)
burek_in_space

#1237 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by burek_in_space »

chupenzi wrote:

Necesh daleko stici ako te drugi budu morali tjeshiti. ;-)
chupenzi

#1238 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by chupenzi »

burek_in_space wrote:
chupenzi wrote:

Necesh daleko stici ako te drugi budu morali tjeshiti. ;-)

ma to je vise zezancija nije utjeha sad neka :) joj burek pomazi ...sta da radim sad, ima drugu curu i stavio sliku sa njom na msn :sad: :sad: :sad:
burek_in_space

#1239 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by burek_in_space »

chupenzi wrote:

ma to je vise zezancija nije utjeha sad neka :) joj burek pomazi ...sta da radim sad, ima drugu curu i stavio sliku sa njom na msn :sad: :sad: :sad:
To je bar lako. :D

Sada ti stavish svoju sliku sa nekim momkom takodje na msn, i medjusobno cete se mrziti. :mrgreen:

Shalu na stranu, nije li ti to dovoljan znak da je neshto gotovo?!
Daphna

#1240 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Daphna »

A po mogućnosti slikaj se sa burekom! Zagarantovan uspijeh :-D
chupenzi

#1241 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by chupenzi »

burek_in_space wrote:
chupenzi wrote:

Sada ti stavish svoju sliku sa nekim momkom takodje na msn, i medjusobno cete se mrziti. :mrgreen:

i vise nego dovoljan :sad: ali jbt tresem se sva od kako sam vidjela tu sliku :( :( :(
burek_in_space

#1242 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by burek_in_space »

Daphna wrote:A po mogućnosti slikaj se sa burekom! Zagarantovan uspijeh :-D
Josh jednom chestitke! :thumbup: :D
chupenzi wrote:
i vise nego dovoljan :sad: ali jbt tresem se sva od kako sam vidjela tu sliku :( :( :(
Izvini, jer znam da ti mene sada ne shvatash bash najbolje i ove rijechi nece doprijeti do tebe onako kako bih ja volio, ali ti nemash ama bash nijednog razloga da se tresesh i budesh tuzhna, utuchena osim mozhda, ali ponavljam MOZHDA malo razocharana. I to ne u njega nego u sebe, shto nisi na vrijeme uochila sa kakvim si klosharom. Maloprije tek prochitah da ti je 18 godina: hej ba, chitav zhivot je pred tobom, nisi ni svjesna kakva te ljubav(i) cheka, a takvim stavom ,ponashanjem i samosazhalijevanjem necesh daleko dogurati. Nego ti fino za pochetak brishi msn, pa onda i fb profil njegov iz svoje liste prijatelja, onda se posveti sebi i radi ono shto te interesuje i privlachi, i naravno uvijek osmijeh na lice i u nove zhivotne pustolovine. ;-) :thumbup:
Daphna

#1243 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Daphna »

chupenzi wrote:
burek_in_space wrote:
chupenzi wrote:

Chupy, slika je vjerovatno tu s razlogom... Baš da ti nanese bol jer zna kako ćeš reagovati na nju! Distanciraj se od svega par dana, ako hoćeš i plači. Ali znaš da će proći sve to!
chupenzi

#1244 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by chupenzi »

Ma sve je s razlgom da mene ubije koliko je moguce ...ali ja sam i dalje glupa, mislim da poslije njega ni jedan momak nece biti sa mnom sad imam i veci strah od muskaraca nego sto sam imala ...uzas :sad: hvala burek na tome, malo me je i vratilo u zivot, samo ne znam do kad :-?
ladyblue18

#1245 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by ladyblue18 »

Daphna wrote:
Chupy, slika je vjerovatno tu s razlogom... Baš da ti nanese bol jer zna kako ćeš reagovati na nju! Distanciraj se od svega par dana, ako hoćeš i plači. Ali znaš da će proći sve to!
Upravo...

Nego fakat izbrisi ga...to se odmah radi po kratkom postupku. Prvo poruke pa broj, pa fejsbuk, pa msn...sve fino zaredaj, bice tebi lakse.
burek_in_space

#1246 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by burek_in_space »

chupenzi wrote:Ma sve je s razlgom da mene ubije koliko je moguce ...ali ja sam i dalje glupa, mislim da poslije njega ni jedan momak nece biti sa mnom sad imam i veci strah od muskaraca nego sto sam imala ...uzas :sad: hvala burek na tome, malo me je i vratilo u zivot, samo ne znam do kad :-?

Trajace sve do onda dok ti budesh htjela da je tako.
chupenzi

#1247 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by chupenzi »

ladyblue18 wrote:
Daphna wrote:
Upravo...

Nego fakat izbrisi ga...to se odmah radi po kratkom postupku. Prvo poruke pa broj, pa fejsbuk, pa msn...sve fino zaredaj, bice tebi lakse.

ja se jos nadam da cemo se nekad cuti i pomiriti aaaaaaa o moj Boze koja sam glupaca...et razloga zasto ne mogu da ga izbrisem :sad:
ladyblue18

#1248 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by ladyblue18 »

chupenzi wrote:

ja se jos nadam da cemo se nekad cuti i pomiriti aaaaaaa o moj Boze koja sam glupaca...et razloga zasto ne mogu da ga izbrisem :sad:
:roll: znas sta je...necu te osudjivati ni nista ti pametovati jer smo svi bili u takvoj situaciji bar jednom, pa cak i ja.
I da ti kazem, najgora je nada i ona suplja kako nada zadnja umire. Jednom puknuta casa se vise ne moze sastaviti. ;-)
Ja bih iz svega onoga sto sam ja naucila kroz zivot pokusala i tebi i svakome u istoj situaciji sada odrzati predavanje ali ono nicemo ne bi sluzilo jer svako treba proci kroz neki tok toga.
Vremenom ces i sama shvatiti da nema nista od toga, i da smo mi bili u pravu. :)
Vjeruj mi bolje za tebe, da to bude sto prije.
chupenzi

#1249 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by chupenzi »

ladyblue18 wrote:
chupenzi wrote:

:roll: znas sta je...necu te osudjivati ni nista ti pametovati jer smo svi bili u takvoj situaciji bar jednom, pa cak i ja.
I da ti kazem, najgora je nada i ona suplja kako nada zadnja umire. Jednom puknuta casa se vise ne moze sastaviti. ;-)
Ja bih iz svega onoga sto sam ja naucila kroz zivot pokusala i tebi i svakome u istoj situaciji sada odrzati predavanje ali ono nicemo ne bi sluzilo jer svako treba proci kroz neki tok toga.
Vremenom ces i sama shvatiti da nema nista od toga, i da smo mi bili u pravu. :)
eto izbrisala sam ga sa svega moguceg, jos samo iz glave i to ce biti to...nadam se sto prije...a do tad nek mi je Bog na pomoci :)
Savez napolje

#1250 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Savez napolje »

chupenzi wrote:
ladyblue18 wrote:
chupenzi wrote:

eto izbrisala sam ga sa svega moguceg, jos samo iz glave i to ce biti to...nadam se sto prije...a do tad nek mi je Bog na pomoci :)
hh lagis lagis sad si meni pricala da ga imas na msn jos :D :P :lol:
Post Reply