Lady Saray wrote:Nazif_Gljiva wrote:Lady Saray wrote:posto je ovo prema gradu a pasat udaren sa suvozaceve strane ja bih laicki da zakljucim da je lik posao prema tramvajskoj.. a gdje ima pjesacki i jos semafor za pjesake meni haman pa i nije zao pjesaka (sem kad je vozac bas kriv pa prodje kroz crveno ili ne gleda je li pjesacima zeleno) jer kad pocnu pretrcavati ko u ratu bjezeci od snajpera onda je sam kriv... zivot vs 2 min cekanja da se upali zeleno

... danas nisi kul ako cekas zeleno (nije mi se jednom desilo da me u cudu gledaju kad stojim i cekam a ostali pretrcavaju)

Bio sam tamo sinoc onako laicki, i Passat se zaustavio oko 100/120 metara od mjesta nesrece. Onako laicki zakljucujem da je morao voziti minimalno duplo brze od ogranicenja. Ali ja sam samo laik...
Laicki receno, covjek je imao oko 60 godina ne vjerujem da je mogao iznenaditi 2 lika i dvije trebe u Passat-u svojom brzinom osim ako nije bio jedan od onih vitalnijih cikica - laika.

e pa laice

de laicki procitaj da ja nikakvo iznenadjivanje ne spominjem
ili je cikica pomislio da moze "pretrcati"
ili je lik prosao kroz crveno
ili je oboma bilo zeleno (lik skrece) ali lik opet nije gledao ima li pjesaka na pjesackom
ili cica uopste nije bio na pjesackom (sto vraca na ono prvo ili)
jer kako god okrenes vece su sanse da je neko prosao kroz crveno ha lik ha pjesak jer da je ovaj skretao ne bi ga mogao pokupiti pri vecoj brzini jer skrece...

to koliko je on brzo isao govori da je trebao dobiti kaznu za brzinu... pjesaka tu ne bi trebalo biti ako je ovaj proletio na zeleno ... laicki
p.s. to koliko ih je bilo u autu nista ne znaci jer jedan je vozac

sta da ih je 30 u busu? svi moraju gledati da ih kakav cikica ne iznenadi

Mozda to ovako lakse dopre do mozga:
1. Cikica je prelazio cestu na mjestu nepogodnom za prelazak iste (nema semafora, a ni zebre).
2. Vesela druzina nije mogla skretati i ubrzati za petnaest metara da ubije covjeka.
3. Brzina je morala biti minimalno 120 km/h jer je vozac stao sa autom oko 120 metara od mjesta nesrece.
4. Passat je bio u krajnjoj lijevoj traci zaustavljen, tako da je smijesno ako nisu vidjeli cikicu koji je zagazio trecu traku (krajnju lijevu) - pretpostavka.
5. Kada je ogranicenje 60, a ti vozis 120 i ubijes pjesaka, on da se stvorio ispred auta, ti snosis svu krivicu.
6. Koliko ih je bilo u autu aludira na sljedece (opustena atmosfera, vracaju se sa Ilidze, tj. s karanja ili iz restorana Bosna, malo se popilo, gubitak percepcije).