Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja sam upravo dovrsio Snijeg od Orhana Pamuka
zanima me je li iko od vas citao i kakvi su vam komentari
kod mene su utisci totalno podijeljeni
s pocetka mi se knjiga cinila fantasticnom, u sredini mi je bila dosadna da bi se ipak nekako lijepo i zanimljivo zavrsila
ima tu mnogo stvari za prokomentarisati ali drugom prilikom
Evo ja upravo čitam i došla sam do onog trenutka kada su Svila i KA ostali konačno sami u sobi, a njen otac otišao u hotel Azija
Do sada mi je knjiga OK, čak i odlična. Ne bih se složila da je sredina dosadna - digresije, ulaženje u detalje, bizarni likovi - dokaz njegovog spisateljskog umijeća.
ka upravo citam knjigu ''Sin'' od A. Nikolaidisa
to je knjizica od stotinjak strana koja se cita u dahu
ja sam je upravo ostavio na pola (ipak nije u dahu ) i moram reci da je nevjerovatno dobra
iako sam odavno cu o za Nikolaidisa i cito neke intervjue s njim i gledo ga na tv nisam do sada bio citao nista od njeg
znaci cista 10 i apsolutne procitajte, necete se pokajat sigurno
naravno da me zanimaju misljenja onih koji su ga citali
pozdrav
forza milan wrote:ja sam upravo dovrsio Snijeg od Orhana Pamuka
zanima me je li iko od vas citao i kakvi su vam komentari
kod mene su utisci totalno podijeljeni
s pocetka mi se knjiga cinila fantasticnom, u sredini mi je bila dosadna da bi se ipak nekako lijepo i zanimljivo zavrsila
ima tu mnogo stvari za prokomentarisati ali drugom prilikom
pocela danas i ne mogu da ispustim iz ruku... kao da necu spavati nocas :D
Ko je autor, da ne guglam, ima li za kupiti u SA ili u nekoj biblioteci
i ja sam je kupila na poslom sajmu. Bila je dosta pristupacna jer je ekavsko izdanje. Sutra ti pocinje sajam knjige u Sarajevu i vjerujem da je mozes tamo naci. Mislim da je bila 9-12 KM
Rania wrote:
i ja sam je kupila na poslom sajmu. Bila je dosta pristupacna jer je ekavsko izdanje. Sutra ti pocinje sajam knjige u Sarajevu i vjerujem da je mozes tamo naci. Mislim da je bila 9-12 KM
Bila je 9 KM ...i ja sam je tada kupila ...odlicna knjiga
Rania wrote:
Bila je 9 KM ...i ja sam je tada kupila ...odlicna knjiga
Ja je na ovom sajmu nađoh za 7KM
I vrlo visoko stoji u redu za čitanje ( za one koji su pogubili o kojem naslovu pričamo - Čitati Lolitu u Teheranu)