Kutak za fanove Rizze Ruze

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
ciacco

#1226 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by ciacco »

Jaguar84 wrote:Vidio sam ga juce kod stadiona Kosevo u cadilacu rizaga kulira,bez kapice :D
a vrucine brate pa se mora skinut kapica.... sigurno je bila tu negdje u blizini
Semiramida

#1227 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Semiramida »

...
Irm@

#1228 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Irm@ »

u subotu navecer je bila najsretnija noc u mom zivotu :-D izasla malo prosetati...kad ispred Katedrale cujem najmiliji zvuk na svijetu... nas Rizzo i hit "Pile moje"...
:-D
klixober

#1229 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by klixober »

Prica se da je Rizzo uhapsio Karadzica i zaradio 5 mil. Naravno,The Great Rizzo ce te pare podijeliti u humanitarne svrhe.
upravnik

#1230 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by upravnik »

Ali ni konkurencija ne spava:
Image
spekulant

#1231 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by spekulant »

Jaguar84 wrote:Vidio sam ga juce kod stadiona Kosevo u cadilacu rizaga kulira,bez kapice :D
joj kako ti zavidim. a ja sve setam ulicama grada u nadi da cu ga negdje vidjeti, sa novim cd-om u ruci da mi ga potpise. ali kazu da se on prividja samo posebnim ljudima, da to covjek mora zasluziti. :(

a i cuo sam, ne znam je li istina, da se oslijepi ako ga gledas duze od 10 sekundi.. ma taj covjek jednostavno zraci necim!
RIZVA

#1232 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by RIZVA »

rekose da ce najvece iznenadzenje sarajevo film festivala biti njegova pojava na crvenom tepihu
klixober

#1233 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by klixober »

spekulant wrote:
joj kako ti zavidim. a ja sve setam ulicama grada u nadi da cu ga negdje vidjeti, sa novim cd-om u ruci da mi ga potpise. ali kazu da se on prividja samo posebnim ljudima, da to covjek mora zasluziti. :(

a i cuo sam, ne znam je li istina, da se oslijepi ako ga gledas duze od 10 sekundi.. ma taj covjek jednostavno zraci necim!
Ima jedna legenda(urbanog shmeka) koja kaze da ako 19 sekundi gledas u Rizzu dozivis prosvjetljenje.Ne znam sta se tacno podrazumjeva pod tim,ali kazu da ga je Dalai Lama posmatrao upravo 19 sekundi.
Neelix

#1234 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Neelix »

Nakon izjave Osmana Hadzica

Ruza: dokazacu da sam kapacitet!

Skandalozna izjava pjevaca narodne muzike Osmana Hadzica da ima bolji glas od Rizze Ruze nagnala je velikana nase muzicke industrije odavno zakovanog na estradnom nebu da prihvati ponudu za glavnu ulogu u operi "Rizzo i sedam patuljaka" koju ce rezirati Martin Scorsese.
"Dosta je bilo kurčenja" naglasio je Ruza. "Sada cemo vidjeti cija vuna crnu majku prede...."
Pomenuta opera priprema se skoro dvije godine, samo se cekalo da Rizzo prihvati ulogu. Svoje role vec su prihvatili Don Almir (Pospanko), Igor Vukojevic (Ljutko), Deen (Stidljivko), Dino Merlin (Tupko), Učo (Sting), Šmrcko (Edwin Po) i Srećko (Šako Polumenta).
Pripreme za ovo izvanredno scensko djelo pocinju vec sutra, a premijera se ocekuje...jednom.
Last edited by Neelix on 11/08/2008 22:31, edited 2 times in total.
ciacco

#1235 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by ciacco »

upravnik wrote:Ali ni konkurencija ne spava:
Image
neki dan gledam tv kad dino gost u nekoj emisiji i prica o svom novom albumu... I u jednom trenutku rece, svaka cast bregi, tifi, RIZZI, (nabrojao je jos neke manje face) ali ja ako hocu da budem popularan kao oni moram biti kao oni ili veci od njih..

veci od rizze :run:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1236 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by ladyblue18 »

RIZVA wrote:rekose da ce najvece iznenadzenje sarajevo film festivala biti njegova pojava na crvenom tepihu
pa kako ce bit iznenadjene ako se zna da ce on bit na cilimu? :mrgreen:
Hendrix

#1237 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Hendrix »

Da, ali kada će se pojaviti , u 19.00h ili možda 19.19h ? Eto iznenađenja. :D
klixober

#1238 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by klixober »

Hendrix wrote:Da, ali kada će se pojaviti , u 19.00h ili možda 19.19h ? Eto iznenađenja. :D
U 19:19h 19. avgusta :D
Neelix

#1239 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Neelix »

Neelix wrote:Nakon izjave Osmana Hadzica

Skandalozna izjava pjevaca narodne muzike Osmana Hadzica da ima bolji glas od Rizze Ruze nagnala je velikana nase muzicke industrije odavno zakovanog na estradnom nebu da prihvati ponudu za glavnu ulogu u operi "Rizzo i sedam patuljaka" koju ce rezirati Martin Scorsese.
"Dosta je bilo kurčenja" naglasio je Ruza. "Sada cemo vidjeti cija vuna crnu majku prede...."
Pomenuta opera priprema se skoro dvije godine, samo se cekalo da Rizzo prihvati ulogu. Svoje role vec su prihvatili Don Almir (Pospanko), Igor Vukojevic (Ljutko), Deen (Stidljivko), Dino Merlin (Tupko), Učo (Sting), Šmrcko (Edwin Po) i Srećko (Šako Polumenta).
Pripreme za ovo izvanredno scensko djelo pocinju vec sutra, a premijera se ocekuje...jednom.
jestel gledali sad na CNN-u :D Hasiba Agic istice kandidaturu za ulogu Kobile na bijeloj princezi, koja bi trebala u operi oziviti naseg junaka kad proguta otrovnu jabuku. Rizzo smatra da je Edita Hadzic bolji izbor, ali nece imati nista ni protiv Mije Martine :shock:
lolita_xx

#1240 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by lolita_xx »

Neelix wrote:
Neelix wrote:Nakon izjave Osmana Hadzica

jestel gledali sad na CNN-u :D Hasiba Agic istice kandidaturu za ulogu Kobile na bijeloj princezi, koja bi trebala u operi oziviti naseg junaka kad proguta otrovnu jabuku. Rizzo smatra da je Edita Hadzic bolji izbor, ali nece imati nista ni protiv Mije Martine :shock:
a ko je edita?
Neelix

#1241 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Neelix »

kako ne znas editu, pa i ona je zakovana na estradno nebo :D

Image

nema veche jebiga :D

njen poznati hit - Minut il' dva 8)
lolita_xx

#1242 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by lolita_xx »

pa kako nema na youtube??
Neelix

#1243 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Neelix »

nemam pojma, ne pitaj me, svjetski megahit a jutjub ga nema, poserem im se na stranicu :D

joj sta nadjoh

imal ko mp3 ovaj, mrsko mi kontat kako da skinem odavde :D
lolita_xx

#1244 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by lolita_xx »

vise ne posjecujem youtube :x
Neelix

#1246 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Neelix »

hvala druze lejn, al evo sam performirao vrlo komplikovanu operaciju integriranja rijeci "Youtube to mp3" u guglu i gdje cuda - vec imam mp3 :lol: :D
cudnovati kljunas

#1247 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by cudnovati kljunas »

evo prelistao sam temu, i bas mi je popravila dan, najjaca tema definitivno. :lol: :lol: :-)
:sax:
_veleposlanik

#1248 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by _veleposlanik »

:shock:

ne mogu da vjerujem....

ne znam da li je gora jedna jaranica, koja je tek cula za dogadjaj 11. septembra 10 dana kasnije :-) , ili ja sto sam tek sada (14.08.2008. 05:37 :D) prelistao ovu temu i saznao za Rizza Ruzu... :-) :-) :-)

onako u podforumu sam vidjao temu, kontam Rizzo, ko Merlin ili Saban Saulic (ne poznajem bas dobro nasu nebesku estradu :oops: :-) ) ima svoj kutak. i sve tako normala pune dvije godine, dok me ne obasja neka svjetlost i nagovori da otvorim ovu temu... :-) :D

stvarno ste pokvareni :D da ima kakav forumski sud, tuzio bih vas sve sto ste na sebican nacin cutali i uzivali :D
imam jos 41 stranicu da procitam.......... :mrgreen: :mrgreen: :thumbup:
cica_plavusica

#1249 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by cica_plavusica »

Ja sam se prijavila samo da vas pozdravim,uljepsali ste mi citav mjesec.Najjaca tema na svim mogucim forumima.Idem izljubiti kolegicu koja mi je poslala link.Procitala sam sve od prve do zadnje str i oplakala od smijeha..BTW i ja sam isto ruzzin fan :-) ..pozdrav svima.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1250 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by ladyblue18 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :sax:
Post Reply