a ja sam mislila da sam pjanaIvy wrote:PS. za LACE...ona treba fakat ista ti...ja sam mislila da si se klonirala
N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU...
-
denga
NIJE DENGA IZRADILA!!!100_KA wrote:Denga znaci izradila,
ajde de nije problem sa njom, al sta je sa nama,
vec drugi dan nista,sem kojekakvih za*ebancija,ili ste negdje u nocnom zivotu,dajte se trgnite jos koji dan da ovo S(do)vrsimo do kraja![]()
![]()
![]()
sad ozbiljno jeli u 13h HOSE komerc definitivno,(NEDJELJA ili PONEDJELJAK)
mIRCi,sta je sa kesama za paketice, necemo pakovati u havu
poslala sam mirci poruku sa svojoj adresom i brojem telefona i cekala da mi se javi da sve dogovorimo sinoc, ali nije se javila...
danas sam procitala njen post da kod 100KE pakujemo...opet sam joj poslala poruku jer mi nista nije jasno, al se ne javlja...MIIIIIIIIIIIIIIRCIIIIIIIIII, javi se...
ako neko nesto zna nek se javi da objasni ostatku svijeta...
- bpsang
mora da je otvorila KAMENOLOM pa ne cujedenga wrote:NIJE DENGA IZRADILA!!!100_KA wrote:Denga znaci izradila,
ajde de nije problem sa njom, al sta je sa nama,
vec drugi dan nista,sem kojekakvih za*ebancija,ili ste negdje u nocnom zivotu,dajte se trgnite jos koji dan da ovo S(do)vrsimo do kraja![]()
![]()
![]()
sad ozbiljno jeli u 13h HOSE komerc definitivno,(NEDJELJA ili PONEDJELJAK)
mIRCi,sta je sa kesama za paketice, necemo pakovati u havu![]()
![]()
![]()
poslala sam mirci poruku sa svojoj adresom i brojem telefona i cekala da mi se javi da sve dogovorimo sinoc, ali nije se javila...
danas sam procitala njen post da kod 100KE pakujemo...opet sam joj poslala poruku jer mi nista nije jasno, al se ne javlja...MIIIIIIIIIIIIIIRCIIIIIIIIII, javi se...![]()
![]()
![]()
ako neko nesto zna nek se javi da objasni ostatku svijeta...![]()
![]()
-
denga
#1229 N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU...
Ko se to krije, ko se to krije...
ne znam mozda je...ne mogu je uhvatiti cijeli dan...znate li vi ista vise?
- bpsang
#1230 Re: N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU...
hasta prezivljava napad na brdoviti dio balkanadenga wrote:Ko se to krije, ko se to krije...![]()
![]()
![]()
-
denga
#1231 N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU...
znam da je hasta, zao mi je...voljela bih da mogu kako pomoci...nista ostaje mi da sjedim i cekam da mi neko nesto javi...hajd citamo se...

-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
sutra cete dobit slike, paketici su upakovani....negdje izmedju 12 i 14 h cemo odnijeti stvari, treba nam kamion....sutra ujutro dobijamo jos 15 pari papuca koje su nam falile i to je to....
100_KA, G.O.D., mave i ja smo slomITi....
pozz
pozz
-
mIRCerka
samo jos da javim..
Minnela je poslala i para i igracaka i garderobe...car je isto tako uplatio na farkijev racun, al farkija moramo cekat da se vrat iz lijepe nashe...
eto...pazaric za koji dan...spremite kese...
hajd sad ZDRAVO!!!
Minnela je poslala i para i igracaka i garderobe...car je isto tako uplatio na farkijev racun, al farkija moramo cekat da se vrat iz lijepe nashe...
eto...pazaric za koji dan...spremite kese...
hajd sad ZDRAVO!!!
- bpsang
ja dodajem samo finis za ubacivanje u auto tj transport do Mjedenice,
ostatak od nekih 50-etak slika ce postirati mIRCerka.
Ovom prilikom se zahvaljujem svim ljudima dobre volje na prilozima koji ce se vjerujem pamtiti , Budite mi svi zdravi zivi i veseli,a ovom prilikom vam ujedino svima koliko vas ima zelim SRETNU VESELU I NADASVE ZDRAVU NOVU GODINU,SA PUNO LJUBAVI I TOLERANCIJE IZMEDJU SVIH NAS

ostatak od nekih 50-etak slika ce postirati mIRCerka.
Ovom prilikom se zahvaljujem svim ljudima dobre volje na prilozima koji ce se vjerujem pamtiti , Budite mi svi zdravi zivi i veseli,a ovom prilikom vam ujedino svima koliko vas ima zelim SRETNU VESELU I NADASVE ZDRAVU NOVU GODINU,SA PUNO LJUBAVI I TOLERANCIJE IZMEDJU SVIH NAS

-
mIRCerka
Pakovanje paketica za Mjedenicu (80 komada) je krenulo od kapica i rukavica....
moram priznati da je VEDO kralj!!! Ciko koji ima svoj stand sa rukavicama i kapicama kod Careve dzamije na carsiji nam je dao stvari u pola cijene, plus nam je od sebe donirao i kapica i rukavica koje nisu stale u paketice, vec je napravljena jedan extra paketic sa viskom kapica i rukavica.... mene je odusevio dezen i sarenilo i sami kvalitet kapica...... da krenemo redom....

Nakon kapica smo ubacivali igrackice, napravljeno je 35 muskih i 35 zenskih paketica, sa odgovarajucim igrackama, plus 10 paketica sa neutralnim igrackama, tj unisex

nakon toga smo stavljali slatkise, svakome po TOPS ili MUNCHMALLOW, Knopper i kesa bombona....40 paketica ima SEKA cokoladu, 40 paketica ima BRACO cokolau....

Skolski materijal, lopte, zajednicke drustvene igre, viska igracke i viska kape i rukavice su odvojene ili u VELIKI paket, ili u posebne paketice sa crvenom masnicom
U paketu se nalazi i par pakovanja pelena, a medicinski alkohol i vatu i hanzaplaste smo odvojili....

G.O.D, 100_KA i mave hvala
moram priznati da je VEDO kralj!!! Ciko koji ima svoj stand sa rukavicama i kapicama kod Careve dzamije na carsiji nam je dao stvari u pola cijene, plus nam je od sebe donirao i kapica i rukavica koje nisu stale u paketice, vec je napravljena jedan extra paketic sa viskom kapica i rukavica.... mene je odusevio dezen i sarenilo i sami kvalitet kapica...... da krenemo redom....

Nakon kapica smo ubacivali igrackice, napravljeno je 35 muskih i 35 zenskih paketica, sa odgovarajucim igrackama, plus 10 paketica sa neutralnim igrackama, tj unisex

nakon toga smo stavljali slatkise, svakome po TOPS ili MUNCHMALLOW, Knopper i kesa bombona....40 paketica ima SEKA cokoladu, 40 paketica ima BRACO cokolau....

Skolski materijal, lopte, zajednicke drustvene igre, viska igracke i viska kape i rukavice su odvojene ili u VELIKI paket, ili u posebne paketice sa crvenom masnicom
U paketu se nalazi i par pakovanja pelena, a medicinski alkohol i vatu i hanzaplaste smo odvojili....

G.O.D, 100_KA i mave hvala
-
mIRCerka
jao sto vi imate divan osmijehLace wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eh ovako, za Pazaric cemo ici drugacije...svi pripremite kese sa FINIM CITAVIM stvarima i kad organizujemo prevoz dogovoricemo se za sastanak na nekom parkingu i utovarimo sve i nosimo...
laka vam i ugodna noc....
-
mIRCerka
de ba, mani mi se zahvala, nismo na dodjeli oskara....100_KA wrote:ma sta da kazem nego nisi ti djaba mIRCerka
hvala tebi za sve jer bez tebe bi bilo tesko sve ovo uraditi.
raja na vama je red![]()
![]()
![]()
nego, ujutro natankaj bub...joj buba je zmaj.....
na kraju ces postirati sliku auta koje je pretovarilo komplet akciju...
odo spavat, valja meni sutra zaraditi hljeb nasusni....