Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- manijak1
- manijak1
Mi ćemo u Kup UEFA
i u Prvu federalnu ligu
peraspera ad astra
pa onda po pitarčićima udarati slijedećih deset godina

-
crnjak
samo se ti nadaj a mozes i iskrenomostarac wrote:29. kolo
VELEZ - celik
Iskreno se nadam da ce im biti prijeko potrebni bodovi spasa i da ce ih traziti u Mostaru![]()
Nakon toga im slijede utakmice u Gabeli, Mramoru, Drinovcima, Grudama
a kad vec spominjes bodove spasa vrati se na sezonu kad ste ispali pa ces se sjetiti naravno ako te to malo pameti jos uvijek sluzi ko vam je spasavao dupe kad je gorilo i naravno ko vas je poslao u taj isti rang s gabelom i drinovcima zato sto su kao te godine napadali uefa kup
a za sve ostalo sve sto se desilo desilo se po zaslugama i to prokleto ponavljanje neka tri prsta markala i svega onoga sto se desilo i nama kao i vama dosta je ba vise izmisljate nake nebuloze zivim citav zivot tamo i nikada se takvo nesto nije desilo jednostavno nije da vam odgovara da se to ponavlja svima je jasno al bar ostavite na miru one koji su zbog toga svega stvarno patili
dosta je vise sramite se samih sebe
-
mostarac
mi smo dosli u miru, a docekani smo momentalnim jebavanjem majke. zasto? kako? zbog cega? zapitajte se samicrnjak wrote:samo se ti nadaj a mozes i iskrenomostarac wrote:29. kolo
VELEZ - celik
Iskreno se nadam da ce im biti prijeko potrebni bodovi spasa i da ce ih traziti u Mostaru![]()
a kad vec spominjes bodove spasa vrati se na sezonu kad ste ispali pa ces se sjetiti naravno ako te to malo pameti jos uvijek sluzi ko vam je spasavao dupe kad je gorilo i naravno ko vas je poslao u taj isti rang s gabelom i drinovcima zato sto su kao te godine napadali uefa kup![]()
a za sve ostalo sve sto se desilo desilo se po zaslugama i to prokleto ponavljanje neka tri prsta markala i svega onoga sto se desilo i nama kao i vama dosta je ba vise izmisljate nake nebuloze zivim citav zivot tamo i nikada se takvo nesto nije desilo jednostavno nije da vam odgovara da se to ponavlja svima je jasno al bar ostavite na miru one koji su zbog toga svega stvarno patili
-
crnjak
decko to s roditeljima ostavi nekom drugom stani pred ogledalo i zapitaj se sta su tebi tvoji roditelji dali pa onda spominji tudjeKrigla_Sa wrote:Haj ba pokusajte iskulirati ove papke iz zenice.
Treba papke staviti na IGNORE jer nisu oni krivi sto su takvi,krivi su im roditelji i okolina koja je napravila takve idiote od njih.
Svi koji smo bili dole znamo sta se desava i znamo koliko je primitivizma prisutno u tom gradu ,a normalno je da od njih takvih i ne treba ocekivati da ce to priznati .
SARAJ'VO SAMPION !!!!
a taj primitivizam si ti garat vidio mislim nema sta da to slucajno nisi u oslobodenju procitao oni nesto vole da spominju taj neki primitivizam u ze
nego ako nisi bio u ze sad za vrijeme balkanijade navrni sljedece godine na evropsko prvenstvo u atletici da vidis na licu mjesta taj primitivizam
ok!!!
ili bas ako zelis odes do ilidze ja mislim da ti je taj primitivizam lakse naci
e sad bas ako si i ti od onih''bosna od bascarsije do cengic vile''jebi ga onda mozda je vakat da se vratis u trnovo ili vec odakle si utekao
ajd zdrao
-
crnjak
aha bas ste u miru dosli daj ba tu pricu svi pricate jebiga ko kad smo razuzdana gomila koja zivi samo u ze i nigdje vise u jebenoj drzavi pa samo cekamo da se pojavi neko iz mo ili samostarac wrote:mi smo dosli u miru, a docekani smo momentalnim jebavanjem majke. zasto? kako? zbog cega? zapitajte se samicrnjak wrote:samo se ti nadaj a mozes i iskrenomostarac wrote:29. kolo
VELEZ - celik
a kad vec spominjes bodove spasa vrati se na sezonu kad ste ispali pa ces se sjetiti naravno ako te to malo pameti jos uvijek sluzi ko vam je spasavao dupe kad je gorilo i naravno ko vas je poslao u taj isti rang s gabelom i drinovcima zato sto su kao te godine napadali uefa kup![]()
ocito nisi bio na tekmi odeti malo da kakav forum RA pa ces da vidis u kakvom ste miru dosli
serete ko foke onako kolektivno
-
mostarac
na tekmi sam svakako bio i ne znam zasto mislis da u miru nismo dosli. Na nama je zvono, ali Sarajevo je vidilo ko su i sta su Velezovi navijaci. Rijetki su primjeri gdje smo mi bili ti koji su izazvali sranje, ali mi idemo svuda i svi se pale na nas a mi nismo krivi za to. Sa normalnima se ponasamo civilizovano, sto smo dosta puta i dokazali, a posebno protiv Zelje, kada nije potreban nijedan drot da razdvaja navijace. Jednostavno sastale su se dvije velike grupe koje nemaju kompleksa jedna od druge i nemaju potrebu da dokazuju nekom nesto jer znaju gdje pripadaju i gdje im je mjesto.crnjak wrote:aha bas ste u miru dosli daj ba tu pricu svi pricate jebiga ko kad smo razuzdana gomila koja zivi samo u ze i nigdje vise u jebenoj drzavi pa samo cekamo da se pojavi neko iz mo ili samostarac wrote:mi smo dosli u miru, a docekani smo momentalnim jebavanjem majke. zasto? kako? zbog cega? zapitajte se samicrnjak wrote: samo se ti nadaj a mozes i iskreno
ocito nisi bio na tekmi odeti malo da kakav forum RA pa ces da vidis u kakvom ste miru dosli
-
crnjak
daj ba opet socijala ista ona ebena sociijala ajd majke ti daj mi jedan normalan razlog zasto bi ja tebi skocio iz cista mira za vrat ako prije toga nisi nesto kakio(nemoj mi samo opet onu o primitivizmu ta ne pije vode)mostarac wrote:na tekmi sam svakako bio i ne znam zasto mislis da u miru nismo dosli. Na nama je zvono, ali Sarajevo je vidilo ko su i sta su Velezovi navijaci. Rijetki su primjeri gdje smo mi bili ti koji su izazvali sranje, ali mi idemo svuda i svi se pale na nas a mi nismo krivi za to. Sa normalnima se ponasamo civilizovano, sto smo dosta puta i dokazali, a posebno protiv Zelje, kada nije potreban nijedan drot da razdvaja navijace. Jednostavno sastale su se dvije velike grupe koje nemaju kompleksa jedna od druge i nemaju potrebu da dokazuju nekom nesto jer znaju gdje pripadaju i gdje im je mjesto.crnjak wrote:aha bas ste u miru dosli daj ba tu pricu svi pricate jebiga ko kad smo razuzdana gomila koja zivi samo u ze i nigdje vise u jebenoj drzavi pa samo cekamo da se pojavi neko iz mo ili samostarac wrote: mi smo dosli u miru, a docekani smo momentalnim jebavanjem majke. zasto? kako? zbog cega? zapitajte se sami
a kad vec spominjes zvono ,zvono je trenutno na nama koje ljuljaju papci iz sarajeva i evo sad iz mostara a sad nek mi opet neko kaze da sam primitivac i manje vrijedan jebenog jet seta iz sarajva(citaj istocne bosne-licno nemam nista protiv podrinja)i evo sad jet seta iz mostara ebo vas deen iskompleskirane
ajd zdrao
- manijak1
sam si rekao šta te jebea sad nek mi opet neko kaze da sam primitivac i manje vrijedan jebenog jet seta iz sarajva(citaj istocne bosne-licno nemam nista protiv podrinja)i evo sad jet seta iz mostara ebo vas deen iskompleskirane
ajd zdrao
A gostovanje Veleža u Sarajevu je bilo i biće uvijek sa RA poželjno
-
PITARKA_SA
tvoj post je pun kontradiktornosti.crnjak wrote:samo se ti nadaj a mozes i iskrenomostarac wrote:29. kolo
VELEZ - celik
a za sve ostalo SVE STO SE DESILO DESILO SE PO ZASLUGAMA i to prokleto PONAVLJANJE NEKA TRI PRSTA I MARKALA i svega onoga sto se desilo i nama kao i vama dosta je ba vise IZMISLJATE nake nebuloze zivim citav zivot tamo i NIKADA SE TAKVO NESTO NIJE DESILO jednostavno nije da vam odgovara da se to ponavlja svima je jasno al bar OSTAVITE NA MIRU ONE KOJI SU ZBOG TOGA STVARNO PATILI
cime neko treba da zasluzi to da mu skandiras Markale?
ti imas obraza men(i bilo kome iz Hz i TM)napisati da IZMIASLJAMO ,DIZANJE TRI PRSTA I SKANDIRANJE MARKALA????????
"Nikada se takvo nesto nije desilo" ja ti iz prve ruke kazem,jer sam bila vise puta u Zenici na gostovanju,da LAZES !!!!! Cula,vidjela i ti sada ubjedjujes mene/nas da vise vjerujem tebi nego svojim ocima/usima???????
"Ostavite na miru one koji su zbog toga STVARNO patili" ti pouzdano znas da meni nije niko nastradao na Marakalama?????
pitanje za milijon kuna,sta mislis kako se ja osjecam na bilinom polju ,onda??????????
dovidjenja i prijatno !
- manijak1
-
PITARKA_SA
imas pravo..ja jos gora...manijak1 wrote:Halo bona ko jebe robijaše
osim Bobija
![]()
mi smo sad u srijedu na megdanu .....volim kraljice zla
![]()
-
crnjak
oko moje i ja sam bio na tom istom bilinom vjerovatno malo vise nego ti i kazem ti nije se desilo barem ne organizovanoPITARKA_SA wrote:tvoj post je pun kontradiktornosti.crnjak wrote:samo se ti nadaj a mozes i iskrenomostarac wrote:29. kolo
VELEZ - celik
a za sve ostalo SVE STO SE DESILO DESILO SE PO ZASLUGAMA i to prokleto PONAVLJANJE NEKA TRI PRSTA I MARKALA i svega onoga sto se desilo i nama kao i vama dosta je ba vise IZMISLJATE nake nebuloze zivim citav zivot tamo i NIKADA SE TAKVO NESTO NIJE DESILO jednostavno nije da vam odgovara da se to ponavlja svima je jasno al bar OSTAVITE NA MIRU ONE KOJI SU ZBOG TOGA STVARNO PATILI
cime neko treba da zasluzi to da mu skandiras Markale?
ti imas obraza men(i bilo kome iz Hz i TM)napisati da IZMIASLJAMO ,DIZANJE TRI PRSTA I SKANDIRANJE MARKALA????????
"Nikada se takvo nesto nije desilo" ja ti iz prve ruke kazem,jer sam bila vise puta u Zenici na gostovanju,da LAZES !!!!! Cula,vidjela i ti sada ubjedjujes mene/nas da vise vjerujem tebi nego svojim ocima/usima???????
"Ostavite na miru one koji su zbog toga STVARNO patili" ti pouzdano znas da meni nije niko nastradao na Marakalama?????
pitanje za milijon kuna,sta mislis kako se ja osjecam na bilinom polju ,onda??????????
dovidjenja i prijatno !
a sta ti mislis kako se osjeca neko ko je izgubio nogu na igmanu a onda mu dodje gomila balavaca i kazu da je srbin cetnik ili vec sta hocu da ti kazem jedno potencirate markale od kad se liga ujedinila i od toga imate korist jednu bjednu materijalnu korist jer jebi ga vise ste balijski klub od nas iz zenice i od toga izvlacite vise korist u ovom jebenom sranju od tronacionalne podjele
samo mene niko nemoze uvjeriti da je veci balija od mene
nemam namjeru da vrijedam nekoga ili jos gore nekoga ko je dao zrtve za domovinu te zrtve se i moje zrtve i ja sam se za istu drzavu borio al prestanite dodjavola potencirati nesto cega nema bar zbog tih ljudi koji su za nas sve dali ono najvrijednije
-
crnjak
izjeba me stari izjeba mislim cir sam dobio koliko me samo sekira i nek samo nije do onog vaseg djela carsije od cengic vile do bascarsije jebiga mozda vam jos nisu rekli da je bosna i malo dalje od toga a i hercegovinamanijak1 wrote:
sam si rekao šta te jebea sad nek mi opet neko kaze da sam primitivac i manje vrijedan jebenog jet seta iz sarajva(citaj istocne bosne-licno nemam nista protiv podrinja)i evo sad jet seta iz mostara ebo vas deen iskompleskirane
ajd zdrao![]()
samo ja ne vidim da išta postoji od svega navedenog
biće da je do onog komada čaršije
zeničke .
A gostovanje Veleža u Sarajevu je bilo i biće uvijek sa RA poželjno.
ma jad i cemer majke mi
- manijak1
-
crnjak
izvini senahid halilovic nisam te bas odmah prepoznao a lukavicu ostavljam tebi tebi je blize ipak naravno ako jos uvjek imas vremena od centrala i slicnih nam po ekspresu i avazovom jet setu poznatih geografskih lokacijamanijak1 wrote:dio , dijela a djela su jedno , vaša nedjela drugo .....vaša je lukavica
tamo je super .....za vas .
meni ono moje carsije dosta
i naravno kakim ti se u konverzaciju
- manijak1
Nabijem te
nepristojni klošaru .....nije za tebe kaldrma .
Moliću moderatora da očisti postove koji nemaju veze sa prvenstvom.
-
crnjak
kakim ti se u konverzacijumanijak1 wrote:Nabijem tenepristojni klošaru .....nije za tebe kaldrma .
i naravno baniraj te me sad ebi ga nekad usi tesko naviknuti na drugu stranu istine
ili je ipak teze spoznati da uopste postoji i druga strana price
ma gori sam ja
ajd zdrao
-
PITARKA_SA
Santos wrote:Cuj Cengic Vila Bosna.Jeni bolan nego do Malte.Vidis da neznas.
- GandalfSivi
E dokle je to doslo da dva dana pred derbi se ljudi prepucavaju sa tamo nekim iz Nemile. Niko nista o derbiju ne prica. Bas ste bezze. Valjda svi kontaju namjestena tekma, pa da se ne izofiraju. Ja opet nekako mislim da je vrijeme da zeljo fasuje jednu tricu barem.
Pozdrav
Pozdrav
- Salko sto je u vodu skako
ne moze se njima ovde nista objasniti....crnjak wrote:kakim ti se u konverzacijumanijak1 wrote:Nabijem tenepristojni klošaru .....nije za tebe kaldrma .
i naravno baniraj te me sad ebi ga nekad usi tesko naviknuti na drugu stranu istine
ili je ipak teze spoznati da uopste postoji i druga strana price
ma gori sam ja
ajd zdrao