All about Milorad Dodik
-
DonieBrasco
#1226 Re: All about Milorad Dodik
I opet ce dobiti glasove građana tog entiteta sad u oktobru, a veze zastave sa do jucer mrskim amerikancima, cionistima i slicino.
- SmokingMan
#1227 Re: All about Milorad Dodik
Ma da je živio u vrijeme 3. rajha, bio bi na prvim linijama dodvoravanja nacistima.
- Altsa
#1228 Re: All about Milorad Dodik
Klasicna prica onih koji su dodikovi glasaci. Šatro neutralna prica o dodiku kako ne bi ispao dodikov dupeljubac na forumu ali ako se malo dublje zakopa ispliva dodikova teleca glava.peca777 wrote: ↑29/06/2026 18:13Dodik je ortokdosna seljacina. No to servira svojoj krezuboj seljackoj publici (ala bake sto nama servira). Kao takav, najjaci je politicira u BIH i moze da uradi apsolutno sve. Sada kaze, sutra se izvrsi, bezpogovorno, barem u blentitetu rs. Isto tako moze i na nivou drzave, te to vidimo jasno. Samo steta sto nije produktivan, ne bi mu bilo ravnog, no hajde nije to tema.
Ti pobrojani nisu nista drugacij od dodicka. Zele apsolutno isto, sa eu ili bez eu, rs na prvom mjestu, bih kada i do kada mora.
Cak eto da ih i mozemo prihvatiti, oni nece doci na vlast. Mislis da ce u blentitetu rs glasati za gore pomenute, prije stanivukovica, jelene i slicnih teletabisa koji imaju direktnu prednost iz servije? Ili da nece mozda glasati za Vojina?
- Danguba
#1229 Re: All about Milorad Dodik
Ma neka kaki po njima, zasluzuju ALI je njemu nakaradni i nametnuti sistem u BiH dozvolio da moze skoro sve blokirati bez ikakvih posljedica.Babbuka wrote: ↑29/06/2026 21:27 Bez obzira svidjelo se nekome, ili ne: Dodik je grobar entiteta "Republika Srpska". Podsjeća me na "Manchurian candidate".
Čovjek je taj entitet srozao do te mjere da ih ekonomski u životarenju još održavaju prilivi dijaspore, trgovina narkoticima i pranje značajnih količina para.
Svemu tome će neminovno ali polako doći kraj. Cijena će biti nekoliko izgubljenih generacija u ovoj zemlji.
Mnogi će to i uraditi, fakat je zaslužio.
To je problem.
...i sada citam da iz HDZ porucuju, samo dogovor domacih politicara bla bla bla...u prijevodu znaci ''ili ce biti po nasem ili nikako''
Znaci, opet blokade.
Da su se mogli dogovoriti ne bi ratovali.
Nama je nametnut nedovrseni ustav i zato smo nedovrsena zemlja i samo nekim nametanjem se moze kompletirati ustav da bi zemlja funkcionisala.
-
DonieBrasco
#1230 Re: All about Milorad Dodik
EU je prihvatila da je uvijek 1:2 protiv BiH i da se popusti strani koja pobjeđuje zato smo i tu gdje jesmo, amerikanci isto nesto se malo probudili ali ono drzi status quo do dolaska ove budaletine koji je planetu zapalio.
- no_sekirli
#1231 Re: All about Milorad Dodik
I sada se uvlaci u pakas neonacistima (AfD), ratnim zlocincima (Bibi, Putler), muslimanima (Erdogan), kriminalcima svih vrsta, autokratima, pedofilima, crnom djavlu, pa cak vadi iz kome i blentavog Bakira, sve da ostane na vlasti, odnosno na slobodi. Svjestan je da u slucaju gubitka vlasti ide ili u zatvor ili u egzil.SmokingMan wrote: ↑29/06/2026 21:36 Ma da je živio u vrijeme 3. rajha, bio bi na prvim linijama dodvoravanja nacistima.
I njegovi stoje u redu da mu se krvi napiju cim se desi pad.
Svi koji negiraju da je najvece govno u cijeloj drzavi u zadnjih 20 godina, ili su slijepi ili su njegovi ljudi. Treceg nema.
-
peca777
#1232 Re: All about Milorad Dodik
Ne, vec ti i slicni mozete zabijati glavu u pijesak, dobrro vam ide. Ja nisam rekao da mu se divim sta radi, vec sam rekao da je najjaci politicari. To sto je tesko prihvatiti da to nije kakav "nas" je tvoj problem, a ne moj.
Juce gledam gostovanje "vukana", ne izlazi mu iz rijecnika "drzava" za rs. To su te promjene, to su te nove vrijednost. How yes nou.I Borenović podržao Cvijanović: Žele vratiti strane sudije u Komisiju za nacionalne spomenike
-
peca777
#1233 Re: All about Milorad Dodik
A majku mu jeste li vi normalni? Ja vam kazem CINJEICU da od njega NEMA JACEG policitara u BIH i da opozicija nije nista manje ekstremnija po pogledu drzave, samo to rade u rukavicama i ovakve nebuloze izjavite?
No hajde, eto ja nisam u pravu. Mi smo praci, mi smo nesto nesto, dodik je kreten, evo odlazeci za jedno 20g. Cuj ti njega glasac dodika. Imas li sta pametnije?
- Altsa
#1234 Re: All about Milorad Dodik
Svi koji govore da su drugi gori od vola samo minimiziraju zlo koje predstavlja dodik. Imali smo priliku da se uvjerimo kako radi opozicija dok su bili jedan period sa Sarovicem u VM i bili su drugaciji od snsd. Niko se ne zavarava da oni misle drugacije po pitanju genocida i drugih osjetljivih stvari ali vjerujem da ne bi kocili EU put i blokiralu sve i svasta.peca777 wrote: ↑30/06/2026 12:16A majku mu jeste li vi normalni? Ja vam kazem CINJEICU da od njega NEMA JACEG policitara u BIH i da opozicija nije nista manje ekstremnija po pogledu drzave, samo to rade u rukavicama i ovakve nebuloze izjavite?
No hajde, eto ja nisam u pravu. Mi smo praci, mi smo nesto nesto, dodik je kreten, evo odlazeci za jedno 20g. Cuj ti njega glasac dodika. Imas li sta pametnije?
- dr_Evil
#1235 Re: All about Milorad Dodik
Kazem ti sve bi oni isto kocili i blokirali ali od onog trena kada bi njihova hobotnica premrezila sve institucije kao sto je Dodikova danas.Altsa wrote: ↑30/06/2026 12:34Svi koji govore da su drugi gori od vola samo minimiziraju zlo koje predstavlja dodik. Imali smo priliku da se uvjerimo kako radi opozicija dok su bili jedan period sa Sarovicem u VM i bili su drugaciji od snsd. Niko se ne zavarava da oni misle drugacije po pitanju genocida i drugih osjetljivih stvari ali vjerujem da ne bi kocili EU put i blokiralu sve i svasta.peca777 wrote: ↑30/06/2026 12:16A majku mu jeste li vi normalni? Ja vam kazem CINJEICU da od njega NEMA JACEG policitara u BIH i da opozicija nije nista manje ekstremnija po pogledu drzave, samo to rade u rukavicama i ovakve nebuloze izjavite?
Zato je potreban pad Dodikovog rezima jer u periodu dok nova hobotnica ne pusti svoje pipke mora suradjivati bas kao i vlada koju spominjes.
Ne postoje snage u PC-u koje zele europski put BiH, odnosno postoje, ali to nisu stranke koje imaju neko glasacko tijelo. Dakle mora ga se rusiti, a ne spasavati kao sto je prvo uradio Bakir, a onda Niksic.
- Altsa
#1236 Re: All about Milorad Dodik
Cuj sada je gore od goreg. Ne vidim razlog zasto ne bismo dali sanse opoziciji iz rs-a ako bi bilo ikakve sanse da udu u vlast.dr_Evil wrote: ↑30/06/2026 12:38Kazem ti sve bi oni isto kocili i blokirali ali od onog trena kada bi njihova hobotnica premrezila sve institucije kao sto je Dodikova danas.Altsa wrote: ↑30/06/2026 12:34Svi koji govore da su drugi gori od vola samo minimiziraju zlo koje predstavlja dodik. Imali smo priliku da se uvjerimo kako radi opozicija dok su bili jedan period sa Sarovicem u VM i bili su drugaciji od snsd. Niko se ne zavarava da oni misle drugacije po pitanju genocida i drugih osjetljivih stvari ali vjerujem da ne bi kocili EU put i blokiralu sve i svasta.peca777 wrote: ↑30/06/2026 12:16
A majku mu jeste li vi normalni? Ja vam kazem CINJEICU da od njega NEMA JACEG policitara u BIH i da opozicija nije nista manje ekstremnija po pogledu drzave, samo to rade u rukavicama i ovakve nebuloze izjavite?
Zato je potreban pad Dodikovog rezima jer u periodu dok nova hobotnica ne pusti svoje pipke mora suradjivati bas kao i vlada koju spominjes.
Ne postoje snage u PC-u koje zele europski put BiH, odnosno postoje, ali to nisu stranke koje imaju neko glasacko tijelo. Dakle mora ga se rusiti, a ne spasavati kao sto je prvo uradio Bakir, a onda Niksic.
-
DonieBrasco
#1237 Re: All about Milorad Dodik
Vlast i opozcija RS ne zele postojanje BiH i tu sva prica prestaje zajedno sa kolegama iz kamenjara.
- Altsa
#1238 Re: All about Milorad Dodik
Takva prica nema nikakve koristi jer i ti i ja znamo da se vlast na nivou BiH mora formirati s njima iz rs-a. Zato treba dati sansu i drugima. Nista ne gubimo jer je i ovako katastrofa.DonieBrasco wrote: ↑30/06/2026 12:44 Vlast i opozcija RS ne zele postojanje BiH i tu sva prica prestaje zajedno sa kolegama iz kamenjara.
- Danguba
#1239 Re: All about Milorad Dodik
Jeste teško biti jak političar kada ti naknadno uređenje dozvoljava blokade.peca777 wrote: ↑30/06/2026 12:16A majku mu jeste li vi normalni? Ja vam kazem CINJEICU da od njega NEMA JACEG policitara u BIH i da opozicija nije nista manje ekstremnija po pogledu drzave, samo to rade u rukavicama i ovakve nebuloze izjavite?
Samo viči " ja to neću, ja to ne želim" i ne može ti niko ništa .
To može i Mara iz Dervente da viče.
Ti bi govorio kako je Mara jaka političarka
- Point.
#1240 Re: All about Milorad Dodik
Po pitanju puta ka EU i usvajanja zakona siguran sam da bi bili drugačiji. To je ranije pokazao Šarović, to i govore.peca777 wrote: ↑30/06/2026 12:13Ne, vec ti i slicni mozete zabijati glavu u pijesak, dobrro vam ide. Ja nisam rekao da mu se divim sta radi, vec sam rekao da je najjaci politicari. To sto je tesko prihvatiti da to nije kakav "nas" je tvoj problem, a ne moj.
Juce gledam gostovanje "vukana", ne izlazi mu iz rijecnika "drzava" za rs. To su te promjene, to su te nove vrijednost. How yes nou.I Borenović podržao Cvijanović: Žele vratiti strane sudije u Komisiju za nacionalne spomenike
Za početak, oni dolaze u Sarajevo i redovno gostuju u svim medijima, ne srozavaju Bošnjake na vjersku grupu Muslimani kao što tvoj najjači političar radi, niti nazivaju glavni grad Teheranom ili šta sve ne dolazi iz usta bivola.
Zašto se bojiš dati šansu opoziciji pa poslije dati sud?
-
sahbazzz
#1241 Re: All about Milorad Dodik
I jos imas podrsku od istocnih komsija, a ni zapadnim komsijama nije realno krivo da nesto usicare od svog haosa koji bi nastao Dodikovim politikama.
Hipoteticki Dodik da se nalazi na ovoj strani gdje su Trojke, SDA, SDP itd ne bi nista uspjesniji bio, mozda cak i gore bi prosao, jer je "prilicna cig..." da se izrazim njegovim rijecnikom.
- Haris.ba
#1243 Re: All about Milorad Dodik
Sto se tice EU puta mozda bi bili bolji, ali sto se tice Nato puta tu je Dodik sampion. Zato, treba ga drzati dok nas ne uvede u Nato. A, onda ga zamjeniti.Point. wrote: ↑30/06/2026 13:17
Po pitanju puta ka EU i usvajanja zakona siguran sam da bi bili drugačiji. To je ranije pokazao Šarović, to i govore.
Za početak, oni dolaze u Sarajevo i redovno gostuju u svim medijima, ne srozavaju Bošnjake na vjersku grupu Muslimani kao što tvoj najjači političar radi, niti nazivaju glavni grad Teheranom ili šta sve ne dolazi iz usta bivola.
Zašto se bojiš dati šansu opoziciji pa poslije dati sud?
- skupljac_zeljeza
#1244 Re: All about Milorad Dodik
Opet ih napadaju iz Sarajeva, ali oni će da se brane. "Živimo u ambijentu gdje moramo braniti institucije Republike Srpske i shvatiti da je neprestani atak na Srpsku. Nećemo time da se bavimo, hoćemo samo da radimo" - rekao je Minić. Znači da ide predizborno povećanje penzija, invalidnina, boračkih dodataka, postavit će se i neki kamen temeljac i vidjeti da dignu još koji kredit.

Građanima možda milion maraka zvuči apstraktno jer niko od nas nema doticaja sa tolikim novcem. Upravo zato ovdje jeste taj brojčanik koji broji svaku hiljadu, svaku marku i pokazuje čak koliko se iz sekunde u sekundu pokazuju enormne cifre – milijarde i milioni – koji će vraćati ne samo naša djeca, nego i naši unuci, jer neke od posljednjih rata dospijevaju 2058. godine.
- skupljac_zeljeza
#1245 Re: All about Milorad Dodik
Mile oprezno jer se sjeća njegove poruke o Brčkom. Više puta je javno naglasio da se položaj distrikta temelji na Konačnoj odluci Arbitražnog tribunala te da Brčko postoji isključivo u okviru suvereniteta i institucija države Bosne i Hercegovine. Upozorio je da bilo kakve prijetnje ustavnom poretku BiH od strane entiteta mogu aktivirati Tribunal kako bi ponovno procijenio status distrikta."Počastvovan sam povjerenjem koje mi je ukazao Upravni odbor Vijeća za provedbu mira. Provodit ću ovaj mandat u skladu s Općim okvirnim sporazumom za mir i ovlaštenjima povjerenim visokom predstavniku", izjavio je Crishock.
"Nastavljamo se fokusirati na očuvanje mira i stabilnosti, pružanje podrške institucijama Bosne i Hercegovine, te osiguranje potpunog poštivanja Daytonskog mirovnog sporazuma i ustavnog poretka Bosne i Hercegovine", poručio je on.
![]()

Mile je sada svjestan šta je crvena linija Evrope u ovim pregovorima sa Amerikom i kada prođe ovaj privremeni mandat da će se tražiti novi sa sličnim stavovima.
Last edited by skupljac_zeljeza on 01/07/2026 14:30, edited 1 time in total.
-
DonieBrasco
#1246 Re: All about Milorad Dodik
Da bosnjaci prihvate sta kazu on i Covic. 
-
mishic
#1247 Re: All about Milorad Dodik
Sve što se u BiH radi u inat radi se u korist zajedničke štete. Ne postoji način da iz te štete bude izuzet samo jedan ma ko tu štetu činio. I kada to svi shvatimo moći ćemo naći put spasa. Do tada tonemo...
Paradoks je što najviše štete čine oni kojima je voda najbliže ustima i čije gušenje će najranije početi.
Paradoks je što najviše štete čine oni kojima je voda najbliže ustima i čije gušenje će najranije početi.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#1248 Re: All about Milorad Dodik
Ima li Dodik kakvu poruku sto je PIC izabrao vd visokog predstavnika 
- Danguba
#1249 Re: All about Milorad Dodik
Ucutao se kao nikad do sada
Sta li sprema lopov
Sta li sprema lopov
- video
#1250 Re: All about Milorad Dodik
Da li se odgovor vec sam namece poslije ovog priopcenja.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/rusija- ... /260701170Rusija ne priznaje imenovanje Crishocka za vršioca dužnosti visokog predstavnika: "To mjesto je upražnjeno"
Bas me interesuje hoce li krenuti ovim putem