palermo wrote: ↑14/01/2022 18:32
Tvoj post bas jasno pokazuje da ovdje nije u pitanju nacija kao motiv zasto je neko za a neko protiv Noleta. Ti veliki vojni strateg sa drugih tema ovdje na strani Noleta..Ja bih ipak rekao da je ovdje u pitanju sukob civilizacije i primitivizma. To sto je Nole odabrao stranu primitivizma...jebi ga.
Izuzimam ovdje one koji Noleta brane samo zato sto je Srbin.
Vidi, ja sam relativno ekstreman pro bosanac, I nebi ni reko da imam drugove sa istočne strane drine. znači nisam neutralan.a znam da se Nole pita sigurno bi i on podijelio BiH da može, ali, jedno veliko ali, Nole je totalno lud, i još je najbolji teniser ikada.
Mislim, čovjek ide u Bosnaske piramide da se ozrači ozonama, jede travu sa wimbeldona kad pobijedi, to je sigurno opasnije od vakcije, neće da se vakciniše, uvjeran sam da je obična budala, ali i to da svarno vjeruje u sve to što vjeruje. I nevolom da ga ovi zaustavljaju. Više je meni budala nego primitivan.
Živim trenutno u Australiji, i mi osjetili covida nismo, ali su zakoni kao u sjevernoj koreji, drago mi je nam ljudi neumiru kao zečevi, ali stvanro mislim da jedna budala koja neće vakcinu nije prijetnja nikome i treba ga pustiti.
A da li ovo rade jer je Srbin, pa ima malo i toga. Siguran sam. Čekaju do pravoslavne nove godine da ga obavjeste za deportaciju. Nije Britancima sve jedno da je neki Srbin najbolji i sigurno će probat da ga odstrane i da više nikad nedodje ovdje. To nije fer, i Australci nisu fer, to je bijeli kolonijalni mentalitet kakav ti još nisi vidio.
Šanse da ostanu su mu oko 50%. Ja bi volio da igra i da pobijedi i da budę sa najviše Grand slam titula i da onaj Nadal (kreten) i Federer (Robot) odu u zaborav. Ali i da ga otjeraju, svi oni nejgovi są majicama Draže mihajlovića će da palču 7 dana. I to je jedina svijetla strana ovoga.