gdje imas u vjeri slobode izbora?
Povorka ponosa u Sarajevu
-
sumirprimus
#1226 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
a i to bas nije vjernicki, to jest po vjeri, druge nazivat klocevima
-
sumirprimus
#1227 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
ne smetas mi dok god ne narusavas drugim to isto pravo a to vi upravo radite.mali jomu wrote:sumirprimus wrote:![]()
![]()
ja fino rece de argumentovano lik mi veli demokrtaija kako moze u vjeri biti demokratija?
dobili su knjigu i po njoj treba da zive, nema malo da zive po njoj, malo da zaobidju nego bas po njoj.
i ovo ti i nije bas neki argument nazivat ljude klocevima jer se ne slazu s vaim misljenjem![]()
pa vidis sad.... ti po demokratiji mozes da ides i budes sta hoces, i sad ti ja "demokratski" smetam...... i nedas meni demokratiju
da se pita religije, svi drugi bi bili asimilirani ili bi lagano nestali
-
mali jomu
#1228 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
to je tvoj izbor, ne moj ili bilo ciji....... da mozes nekog zvati kako hoces, a i da budes slobodan ili ne slobodan..... ti biras sebi kao i svako sto bira sebisumirprimus wrote: a i to bas nije vjernicki, to jest po vjeri, druge nazivat klocevima![]()
- S4mpion
#1229 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Oni možda i jesu homoseksualci, ali ih propagandom o svetosti homo populacije smještaš u hetero skupinu.mariamaria wrote: Uostalm bilo bi mi draze da mi je predsjednik drzave homoseksualac umjesto nezgrapnog i nekulturnog Dodika (i ostale dvojice) koji vole samo sebe.
-
mali jomu
#1230 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
sumirprimus wrote: ne smetas mi dok god ne narusavas drugim to isto pravo a to vi upravo radite.
pa vidis, ti sad mene (demokratski) narusavas..... i kontas da cu te pustit
-
sumirprimus
#1231 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
nisam ja mujo ovde nikog nazvo klocem, nego drugi mene citaj malo majka mu stara.mali jomu wrote:to je tvoj izbor, ne moj ili bilo ciji....... da mozes nekog zvati kako hoces, a i da budes slobodan ili ne slobodan..... ti biras sebi kao i svako sto bira sebisumirprimus wrote: a i to bas nije vjernicki, to jest po vjeri, druge nazivat klocevima![]()
-
mali jomu
#1232 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
sumirprimus wrote: nisam ja mujo ovde nikog nazvo klocem, nego drugi mene citaj malo majka mu stara.![]()
![]()
uh, onda izvini..... sjebo sam se
-
sumirprimus
#1233 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
evo ispravite me ako u necemu grijesim?mali jomu wrote:sumirprimus wrote: ne smetas mi dok god ne narusavas drugim to isto pravo a to vi upravo radite.
pa vidis, ti sad mene (demokratski) narusavas..... i kontas da cu te pustit
ono ko, mozemo demonstrirat do uspostave serijata a onda je po nasem
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1234 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Čuj kako, nem're se biti gej i muslimansumirprimus wrote:evo ispravite me ako u necemu grijesim?mali jomu wrote:sumirprimus wrote: ne smetas mi dok god ne narusavas drugim to isto pravo a to vi upravo radite.
pa vidis, ti sad mene (demokratski) narusavas..... i kontas da cu te pustitkako je u islamu rijeseno pitanje gejeva? jer tamo je sve rijeseno i imaju svi odgovori?ne?
ono ko, mozemo demonstrirat do uspostave serijata a onda je po nasem![]()
-
sumirprimus
#1235 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
ne. nisi onda pravi musliman eh tomo 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1236 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Zar ima pravi i krivi?sumirprimus wrote:ne. nisi onda pravi musliman eh tomo
-
džakailibu
#1237 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
E vidiš, ja sam uvijek mislio da je latentni pederluk kad paradu podržavaš samo iz udobne fotelje, preko tastature, a ne smiješ da izađeš iz ormara i za svoja prava se boriš na ulici sa ostalim pride-ovcima.[/quote]
prvo nisam derpas a drugo sigurno sam u povorci da podrzim ljude. na kraju krajeva 100% sam siguran da ljudi nemaju nista niprotiv koga. nije im problem kada vjernici okupiraju bascarsiju za ramazan niti da neki lokali ne prodaju pice za ramazan. ono, normala. podrzao bi i penzionere ali su mi oni jako depresivni ni muzike ni zastava. i pogrijesio si-latentni pederluk je kada furas javno svoj maskulaniti sa svojim coporom. meni je to uvijek sumnjivo.
prvo nisam derpas a drugo sigurno sam u povorci da podrzim ljude. na kraju krajeva 100% sam siguran da ljudi nemaju nista niprotiv koga. nije im problem kada vjernici okupiraju bascarsiju za ramazan niti da neki lokali ne prodaju pice za ramazan. ono, normala. podrzao bi i penzionere ali su mi oni jako depresivni ni muzike ni zastava. i pogrijesio si-latentni pederluk je kada furas javno svoj maskulaniti sa svojim coporom. meni je to uvijek sumnjivo.
-
sumirprimus
#1238 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
e ba nije podlozno raspravi zna se sta je pravi musliman, o tome i raspravljamo ,ne moze se bit malo musliman, postivat malo pravila kad ti godi, evo nek me isprave.a zna se krajnja instanca i krajnji zakonTomahawk11 wrote:Zar ima pravi i krivi?sumirprimus wrote:ne. nisi onda pravi musliman eh tomo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1239 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
sumirprimus wrote:e ba nije podlozno raspravi zna se sta je pravi musliman, o tome i raspravljamo ,ne moze se bit malo musliman, postivat malo pravila kad ti godi, evo nek me isprave.a zna se krajnja instanca i krajnji zakonTomahawk11 wrote:Zar ima pravi i krivi?sumirprimus wrote:ne. nisi onda pravi musliman eh tomo
-
sumirprimus
#1240 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
zato i pitam kako je po serijatu odgovoreno na pitanje gejova?
zna se sta je serijat zasv muslimane valjda tu nema rasprave?
zna se sta je serijat zasv muslimane valjda tu nema rasprave?
- S4mpion
#1241 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Hmm...džakailibu wrote: prvo nisam derpas a drugo sigurno sam u povorci da podrzim ljude. na kraju krajeva 100% sam siguran da ljudi nemaju nista niprotiv koga. nije im problem kada vjernici okupiraju bascarsiju za ramazan niti da neki lokali ne prodaju pice za ramazan. ono, normala. podrzao bi i penzionere ali su mi oni jako depresivni ni muzike ni zastava. i pogrijesio si-latentni pederluk je kada furas javno svoj maskulaniti sa svojim coporom. meni je to uvijek sumnjivo.
Nema potrebe da mi govoriš da nisi homo, to će reći svaki kojeg je strah izać' iz ormara.
-
elcaliente
#1242 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Mozda da pocnemo malo civilizovano govoriti o homoseksualcima na ljude nazivati pederima.
-
Curacao
#1243 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ne razgovara se onako sa ocem barbaraBarbaDue wrote:...ovi prvi mašu i kitomkakavdanakneiskustvu wrote:za osobe zdravog razuma dileme nemaVitezanin wrote:U izboru između onih koji mašu šarenim zastavicama s jedne strane i onih koji mašu kamenicama s druge strane, mislim da je jasno koju stranu treba odabrati, ako se već mora birati.bez dileme
-
sumirprimus
#1244 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
u kakvom sistemu zivimo i mene bi bilo strah rec, s obzirom da ovde ljudi nestanu i za manje zajebancije, a u sistemu poremecenih vrijednosti, biti gej je ipak problem veci od lopova i ratnog zlocinca 
- S4mpion
#1245 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kako znaš da su bili heteroseksualci?sumirprimus wrote:a sto je homoseksualnost bolest?
izopacenijih likova i zlotvora je ovaj svijet vidio a bili su cisti heteroseksualci.
i obicno najveci zlotvori su heteroseksualci i to obicno sranje i naprave u ime ocuvanja tradicije, familije nacije..
-
mali jomu
#1246 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
sumirprimus wrote: evo ispravite me ako u necemu grijesim?kako je u islamu rijeseno pitanje gejeva? jer tamo je sve rijeseno i imaju svi odgovori?ne?
ma jednostavno ba..... prvo nema nigdje serijatske drzave, po meni i bolje je, jer bi svakakvi ludjaci samo po nekom svom serijatu ubijali, vidimo to svugdje sta se desava.....
drugo.... ima tu svakakve navlakuse za naivu, jebiga vazda je bilo da kad neko nesto ne zna lahko ga je navuc na bilo sta..... jeste li primjetili da nedaju skolovanje i tako to..... a u Islamu je prvo uci i nauci, tako da tu ima svasta..... znaci ne stima nesto, ni meni kao muslimanu, a i drugim muslimanima koji se namjerno "usutkavaju" kad god javno krenu o tim stvarima da govore
to je odavno tako svugdje..... nije samo u islamu, vec i u katolika, pravoslavaca, jevreja..... i u ateizmu..... itd
-
sumirprimus
#1247 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
imaju cure,zene, djecuS4mpion wrote:Kako znaš da su bili heteroseksualci?sumirprimus wrote:a sto je homoseksualnost bolest?
izopacenijih likova i zlotvora je ovaj svijet vidio a bili su cisti heteroseksualci.
i obicno najveci zlotvori su heteroseksualci i to obicno sranje i naprave u ime ocuvanja tradicije, familije nacije..
kreni od lokalnih krimosa preko najvecih ratnih zlocinaca sve do jednog strejt
pa ti sad trazi rupice u njihovim seksualnim zivotima i pazi da ces ih naci
-
sumirprimus
#1248 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
ima kako nemamali jomu wrote:sumirprimus wrote: evo ispravite me ako u necemu grijesim?kako je u islamu rijeseno pitanje gejeva? jer tamo je sve rijeseno i imaju svi odgovori?ne?
ma jednostavno ba..... prvo nema nigdje serijatske drzave, po meni i bolje je, jer bi svakakvi ludjaci samo po nekom svom serijatu ubijali, vidimo to svugdje sta se desava.....
drugo.... ima tu svakakve navlakuse za naivu, jebiga vazda je bilo da kad neko nesto ne zna lahko ga je navuc na bilo sta..... jeste li primjetili da nedaju skolovanje i tako to..... a u Islamu je prvo uci i nauci, tako da tu ima svasta..... znaci ne stima nesto, ni meni kao muslimanu, a i drugim muslimanima koji se namjerno "usutkavaju" kad god javno krenu o tim stvarima da govore
to je odavno tako svugdje..... nije samo u islamu, vec i u katolika, pravoslavaca, jevreja..... i u ateizmu..... itd
- mO k3
#1249 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Stevandic i Kosarac )sumirprimus wrote:imaju cure,zene, djecuS4mpion wrote:Kako znaš da su bili heteroseksualci?sumirprimus wrote:a sto je homoseksualnost bolest?
i obicno najveci zlotvori su heteroseksualci i to obicno sranje i naprave u ime ocuvanja tradicije, familije nacije..![]()
kreni od lokalnih krimosa preko najvecih ratnih zlocinaca sve do jednog strejt![]()
pa ti sad trazi rupice u njihovim seksualnim zivotima i pazi da ces ih naci
-
mali jomu
#1250 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
sumirprimus wrote: ima kako nema
u pravu si, ima kod mene kuci, bujrum u svaka doba