BiH - Armenija, BiH - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
studeni76

#1226 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by studeni76 »

Daj ba, otvoren djon 30cm od zemlje. I da ga nije pogodio nikako samo za namjeru mu može dati crveni.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#1227 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by sime_cipol »

Dosta je bilo i Robertove guzovace.
U Ligi Nacija mi smo visili u svakoj utakmici. Vile nas nosale u S. Irskoj, vile nas nosale na Grbavici protiv S. Irske. Ljudi ovjerili sve i jednu precku i stativu.
Vile nas nosale protiv Austrije.
Vile nas nosale neki dan protiv Armenije, sreca pa ne znaju ljudi. Jbg doslo na naplatu.
Last edited by sime_cipol on 26/03/2019 23:07, edited 1 time in total.
Sinapsa

#1228 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Sinapsa »

todd_smith wrote:cist crveni iz onog ugla
Ma ja... Ko sto je bilo i pet linkova za livestream...jelde
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1229 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by hrasno38 »

Labirint wrote:Po ovim snimcima tvrditi da kalesijski zuninjo nije zasluzio crveni je teze licemjerstvo, da je na nekom nasem igracu bio onakav start nisam bas siguran da bi bilo ko rekao da nije za crvenog. Ovdje niko izgleda od ovih novinarcica ne smije postaviti kriticko pitanje Prosineckom, po meni ovo je.njegov direktni poraz, sa igracem manje ti drzis isibanog konja Edina, koji realno je premoren ,umjesto da zatvaras igru i cuvas sta se da sacuvati. Ne, strateg pravi izmjene i osvjezava tim u sudijskoj nadoknadi ( sto kaze Baho- moze Krunic da trci,92.minuta :D ) kada visi i taj treci... P.s. Ovaj Nalić je nevidjeni debil koji se rijetko vidja, kakvi komentari, kakve konstrukcije recenica, "utakmica se ne dijeli na parcele" :shock:
Sve debil do debila a ovdje sve akademik do akademika i sve fudbalska i reporterske legenda do legende.......pu kakvi smo ljudi nije ni cudo da smo tu gdje smo!
denimb

#1230 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by denimb »

Nema veze, ispalo tako kao i svaka utakmica sa Grckom osim one u Zenici gdje smo dobili 3-1...psujes mater svima i svemu, ne zelim uopce vise da razmisljam o njima toliki mi je sjeb ovo poslije prvog poluvremena, imali smo kontrolu ali svaki put neki ciganluk opravdano ili ne...

Od veceras ostalo je da Duljevic nije kalibar definitivno za ovakve utakmice, usadio je u sebe ono nase premijerligasko obori glavu, driblaj, i ocekuj zenske gacice da ti padaju na glavu sa tribina...bukvalno je smetao veceras Kolasincu na onoj strani.
Besic dvije utakmice vec komplikuje, glavni potez mu je postao kad primi loptu da se zavrti sam oko sebe...veceras je to apsolvirao toliko da su ostali igraci sirili ruke i gledali u njega....

Trebali smo ih zavrsiti na vrijeme i to je to...zalosno, bas zalosno gdje smo prosuli bodove, jednostavno ne mogu da vjerujem.

Dabogda ovu grcku nikada vise ne dobili u bilo kojem takmicenju, ne znam ima li vecih sretnih cigana na svijetu od njih!
Korisničkoime

#1231 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Korisničkoime »

AmiĐa_Idriz wrote:Jel nam to opet neko drugi kriv.
Ovaj put i prvi put moram reci da jeste.
Ono za Nigeriju mi smo krivi kao i za sve ostale pehove i zavjere koje nisu postojale.
Ovo je odlucio sudija, po meni pogresna procjena istog, greska desi se, nakon toga mi se pogubili, nije lako primit gol i izgubit najbitnijeg igraca ekipe u jednoj minuti.
Edin H.

#1232 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Edin H. »

hrasno38 wrote:
Edin H. wrote:
Nije namjerno, ali je crveni ovo hrasno, jebi ga.
:? :? :? :? radi cega??? Pa nije isao odbrambeni igrac koji je prije toga napravio 10 faulova nego neko ko nije ja mislim ni jedan. Nije ga dohvatio po nozi i sto je najbitnije na sredini terena kod auta....znaci nije presjecen kontranapad ili sta ja znam. Mislim fakat mi niste jasni sto pkudavate na sve nacine da tvrdite da je za crveni....jednostavno vas ne kontam! Tako vas je pola i pricalo na svjetskom da sudija nije kriv sto nam je ponistio cist gol i sto nije svirao faul nad Spahicem prije gola Nigerije. Vi kao da navijate za protivnike BiH ili jedva cekate da kazete "e jesam vam rekao". Ovo nije vjerovatno ni za zuti a ne za crveni.
Opasna igra, ovo ce ti svaki sudija svirati u Premiershipu crveni ako vidi

Poredjenje sa Nigerijom i ponistenim golom koji je bio cist ko suza nidje veze.
bingov buraz

#1233 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by bingov buraz »

Da postoji više od 2 kamere na terenu ove kvazitelevizije možda bi se i moglo čupati Pjanića da ne dobije dvije utakmice,ovako ništa.
last mohicans

#1234 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by last mohicans »

gidra wrote:Naučiti fudbalska pravila pa komentarisati..

Bez obzira što Pjanić nije udario igrača i što nije bilo velikog kontakta isao je sa otvorenim djonom u potkoljenicu, to je automatski crveni karton.
Znači za takav start se daje crveni karton iako ne dotaknes protivnika uopće...
Ma vidi se, iako je samo jedan šupački ugao prenosa. Najprije je loptu udario i onda lagano namjestio đon da ga odvali po cjevanici. Prekršaj je htio napraviti, nije očekivao crveni. Mi gledamo navijačkim očima. Ali i holandsko govno igraču takvog renomea u bilo kojoj evropskoj ekipi ne bi dao crveni, nama jeste i na takve stvari jednostavno moraš biti spreman. Robi je nakon poluvremena slabe upute dao i postavio igru. Prije toga i nakon naseg vodstva su bili promijenili formaciju, i tad jesu zaigrali bolje. Sad to Nalic reče u studiju.
zrakomlat

#1235 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by zrakomlat »

sime_cipol wrote:Dosta je bilo i Robertove guzovace.
U Ligi Nacija mi smo visili u svakoj utakmici. Vile nas nosale u S. Irskoj, vile nas nosale na Grbavici protiv S. Irske. Ljudi ovjerili sve i jednu precku i stativu.
Vile nas nosale neki dan protiv Armenije, sreca pa ne znaju ljudi. Jbg doslo na naplatu.
100 %.
Korisničkoime

#1236 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Korisničkoime »

studeni76 wrote:Daj ba, otvoren djon 30cm od zemlje. I da ga nije pogodio nikako samo za namjeru mu može dati crveni.
Ne kad ides na loptu i kad sa istom ostvaris kontakt gdje god to bilo u bilo kojoj visini stopalo mora da bude ispruzeno kao u balerine inace crveni.
Tako pravila kazu, haman.
Nadzorna_ploca

#1237 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Nadzorna_ploca »

zrakomlat wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Dugo gora ekipa nije odnijela bod iz Zenice.

Ovaj jad od Grcke bi iole prosjecna ekipa dotukla u prvom poluvremenu a mi smo kalkulisali. E pa sad i dalje kalkulisite jeli kriv sudija, Pjanic ili neko peti a mi bodova nemamo.
Tačno. Ovi su bili zreli za petaka iako je i naša igra bila za racku uglavnom. Jbg, šteta.
Nije. Od 20minute kad su valjda upisali pobjedu.
Ja dugo dugo nisam vidio nemocniju i neorganizovaniju ekipu od gostiju. Sve halal bilo, imali smo srece i u mecevima prije ali da nam ovakva skupina amatera uzima bodove..to ne mogu skuziti.
Maharadza

#1238 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Maharadza »

Ma kakvu naplatu, štaviše usudim se reći da smo i večeras imali strašnu nafaku, uzimajući u obzir da smo igrali svega 20min. Da je tekma trajala još 5-10min. mi bi vjerovatno i treći primili...
Last edited by Maharadza on 26/03/2019 23:12, edited 1 time in total.
gidra

#1239 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by gidra »

dezurni_ucenik wrote:
gidra wrote:
emmir1 wrote:Bukvalno nije bilo kontakta Pjanica sa nogom Grka
Bez obzira na to, crveni karton ko suza po pravilima.

gdje pise daj da vidimo ta pravila??
Gugl je majka znanja.
Ili godine praćenja fudbala sto preko tv-a sto i profesionalno kao igrač.
Svak ko kaze da ovo nije crveni je totalna neznalica i nepoznavalac osnovnih pravila fudbala.

Jedini igrač koji nije dobio crveni karton za slicnu situaciju je Van Dijk kad je u meču protiv Napolija prije par mjeseci umalo slomio nogu Mertensu.

I kako me shvatate, bez obzira što ga Pjanić nije udario, i stvarno nije, bitna je namjera i moguće posljedice da ga je udario po potkoljenici. Crveni karton se i daje u ovakvim situacija bas zbog predostrožnosti da se glupanima ne ponovi ista situacija u sljedecoj tekmi jer može doći do situacije da zbog istog starta koji se ne sankcioniše pukne noga protivničkom igraču kao sto je Jusufu jutros.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#1240 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Gerro »

O kakvim sudijima strucnjaci pisu ?
Cist penal da ne moze biti cistiji i cist crveni karton Pjanica koji je bio krajnje neoprezan.

Najlakse je sudiju kriviti.
LSD

#1241 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by LSD »

Grčka bez Mitroglua, Manolasa i još 5-6 igraca rutinski uzme bod u Zenici, još promaše šanse za pobjedu. Vile nas nosale zadnjih 10 minuta.

A sve je pocelo kao u bajci, Baho urla "grci bi bilo zadovoljni da ostane 2-0, uraganski napadi naših momaka, sjajna igra" :lol: da bi zadnjih 20 minuta smarao gledaoce sa cviljenjem o sudijama i nepravdama. Standarna prica.
A nece da kaže da selektor kasni sa izmjenama, Duljević na aparatima od 60 minute, po lijevoj strani grci imaju autoput, napadaju kako hoce, prave šanse, dok Robert zuri u prazno i moli Svevišnjeg da nas sreca pomazi.
dezurni_ucenik

#1242 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by dezurni_ucenik »

bingov buraz wrote:Da postoji više od 2 kamere na terenu ove kvazitelevizije možda bi se i moglo čupati Pjanića da ne dobije dvije utakmice,ovako ništa.

sudijina rijec protiv nase dvije kamere i eventualnog snimka s kamere mobitela nekog iz publike
skafiskafsnjak

#1243 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by skafiskafsnjak »

dezurni_ucenik wrote:
bingov buraz wrote:Da postoji više od 2 kamere na terenu ove kvazitelevizije možda bi se i moglo čupati Pjanića da ne dobije dvije utakmice,ovako ništa.

sudijina rijec protiv nase dvije kamere i eventualnog snimka s kamere mobitela nekog iz publike
Ako je neko kupio ovaj novi p30 pro sa Zoom...mozda se i izvuce Pjanic :D
Edin H.

#1244 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Edin H. »

denimb wrote:Nema veze, ispalo tako kao i svaka utakmica sa Grckom osim one u Zenici gdje smo dobili 3-1...psujes mater svima i svemu, ne zelim uopce vise da razmisljam o njima toliki mi je sjeb ovo poslije prvog poluvremena, imali smo kontrolu ali svaki put neki ciganluk opravdano ili ne...

Od veceras ostalo je da Duljevic nije kalibar definitivno za ovakve utakmice, usadio je u sebe ono nase premijerligasko obori glavu, driblaj, i ocekuj zenske gacice da ti padaju na glavu sa tribina...bukvalno je smetao veceras Kolasincu na onoj strani.
Besic dvije utakmice vec komplikuje, glavni potez mu je postao kad primi loptu da se zavrti sam oko sebe...veceras je to apsolvirao toliko da su ostali igraci sirili ruke i gledali u njega....

Trebali smo ih zavrsiti na vrijeme i to je to...zalosno, bas zalosno gdje smo prosuli bodove, jednostavno ne mogu da vjerujem.

Dabogda ovu grcku nikada vise ne dobili u bilo kojem takmicenju, ne znam ima li vecih sretnih cigana na svijetu od njih!
Sto rece Osim valja trcati - ubili smo ih dok su igraci imali snage da trce.

Da uvijek tesko igramo sa Grckom, ili oni sa nama :D
dezurni_ucenik

#1245 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by dezurni_ucenik »

gidra wrote: Gugl je majka znanja.
Ili godine praćenja fudbala sto preko tv-a sto i profesionalno kao igrač.
Svak ko kaze da ovo nije crveni je totalna neznalica i nepoznavalac osnovnih pravila fudbala.

Jedini igrač koji nije dobio crveni karton za slicnu situaciju je Van Dijk kad je u meču protiv Napolija prije par mjeseci umalo slomio nogu Mertensu.

I kako me shvatate, bez obzira što ga Pjanić nije udario, i stvarno nije, bitna je namjera i moguće posljedice da ga je udario po potkoljenici. Crveni karton se i daje u ovakvim situacija bas zbog predostrožnosti da se glupanima ne ponovi ista situacija u sljedecoj tekmi jer može doći do situacije da zbog istog starta koji se ne sankcioniše pukne noga protivničkom igraču kao sto je Jusufu jutros.

De ti meni ta pravila daj da vidim. Ili da vjerujem tebi i tvojim godinama pracenja :lol:
zrakomlat

#1246 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by zrakomlat »

Izbiše čoeku milju evra iz padže pet minuta do kraja :D

Image
agent_zero

#1247 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by agent_zero »

Slažem se, niko nema kredita na veresiju kad je reprezentacija u pitanju.

Šutilo se dosad radi rezultata, ali i to dođe na naplatu. I onda se više ne smije šutiti i gurati pod tepih. Jer i sreća ima rok trajanja.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1248 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Tomahawk11 »

agent_zero wrote:Sinoć je Pepe napravio 3 puta gori start nad Tadićem (koji je utakmicu završio šepajući), pa nije dobio direktan crveni.

Ovo Pjanićevo je bila mala maca za tu situaciju, i svako ko kaže da je ovo za direktan crveni nema pojma. Ili jednostavno u agoniji ili razočarenju boluje od štokholmskog sindroma (ko ne zna šta je to, ima google).
Šta tek reći za Lovrenov start na onog Mađara, iznijeli čovjeka, sudija se nije ni počešao po džepu.
Sinapsa

#1249 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Sinapsa »

Edin H. wrote:
hrasno38 wrote:
emigrazione wrote:Juninho iz Kalesije zamalo da izvali covjeku nogu iz kuka, ko najveci debil koji nikada nije loptu vidio u zivotu, al jok ba nije crveni :lol:
Glavu ti dabogda izvalili.......evo ti pa gledaj......

Nije namjerno, ali je crveni ovo hrasno, jebi ga.
Ama kakav crveni Edine...Faul da, ma eto neka je i zuti....ali kakav, kakav crveni karton? Start je bio fokusiran na loptu, pa da ga je nehotice pogodio i u ahilovu petu - to je maksimalno zuti... maksimalno ( ako je sudija supak )
Edin H.

#1250 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Edin H. »

skafiskafsnjak wrote: Ako je neko kupio ovaj novi p30 pro sa Zoom...mozda se i izvuce Pjanic :D
:D
Locked