OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
triconja

#1226 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by triconja »

Pa kae :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1227 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by plain vanilla »

triconja wrote: Joj breco kako se nalazite u ovome sto se tice slanja slika, eee. :lol: :lol: :lol:

Kako ces saznat da je neko gledo? Jel lakse saznat ko je objavio i ko su akter/i nego ko je gledo? Toliko primjera bona u svijetu, samoubistava zbog tog kolko hoces i ti mislit ma nece to mene potrefit :lol:
Ja znam da ti sve gledas, poslat cu ti moralnu policiju :mrgreen:
triconja

#1228 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by triconja »

plain vanilla wrote:
triconja wrote: Joj breco kako se nalazite u ovome sto se tice slanja slika, eee. :lol: :lol: :lol:

Kako ces saznat da je neko gledo? Jel lakse saznat ko je objavio i ko su akter/i nego ko je gledo? Toliko primjera bona u svijetu, samoubistava zbog tog kolko hoces i ti mislit ma nece to mene potrefit :lol:
Ja znam da ti sve gledas, poslat cu ti moralnu policiju :mrgreen:
Pa nije grijeh pogledati, grijeh je dirati i raditi :oops:

Eee, citam kae nea nikakvog zakona osim u americi, njemackoj i jos par drzava sto se tice tog sto znaci da je legalno da se to objavi, nea kazne od drzave :mrgreen:
Styling

#1229 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Styling »

Meni ljudi koji u aferama svojim partnerima salju slike i vidoo uratke raznih dijelova tijela nikako nisu jasni. Koliko glup moras biti da sebe izlozis takvoj ranjivosti i da vjerujes toj osobi. Hajde kad su slobodan muskarac i zenska u vezi pa to rade pa i nekako mogu shvatiti. Ali, ako si u braku i jos imas djecu i to radis, e onda si dobar komad budale. Izlazes sebe raznim opcijama ucjene i sranja koja mogu slijediti iz osvete.

Nego, ja se nisam od samog pocetka ukljucila u ovu aferu pa me interesuje nesto. Kako li je javnost saznala da je Dusko otkrio slike i da je JK oduzeo telefon i kako je to sve doslo do Ognjena i cime je on bio isprovociran pa je on pustio u promet slicice koje ima? Malo mi je taj zaplet nepoznat. Molila bih ako neko zna da pojasni. Blagodarim.
denimb

#1230 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by denimb »

Problem definicije morala danas kao i oduvijek i jeste u tome da u slucaju da ja objavim slike bilo koje cure, ja bi bio king, jebac...ona bi bila kurva, ja bi prosao ok jos bi u kafanama bio glavni, za nju bi bilo ko je jebe sto je slala...njoj bi unistio zivot...i sta je moral danas?

Imam par dobrih prijatelja i prijateljica, koji poslije toga ne bi samnom vise ni kahvu pili a ne nesto drugo...zato i kazem DOBRIH.
CPT

#1231 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by CPT »

denimb wrote:Problem definicije morala danas kao i oduvijek i jeste u tome da u slucaju da ja objavim slike bilo koje cure, ja bi bio king, jebac...ona bi bila kurva, ja bi prosao ok jos bi u kafanama bio glavni, za nju bi bilo ko je jebe sto je slala...njoj bi unistio zivot...i sta je moral danas?

Imam par dobrih prijatelja i prijateljica, koji poslije toga ne bi samnom vise ni kahvu pili a ne nesto drugo...zato i kazem DOBRIH.
dobrih? zasto?

jer je neko objavio slike koje je taj ista q. sama napravila i poslala? pored zivog muza? djece? dok ista bezze ikakve milosti popuje svima?

nema u ovoj prici dobrih ili moralnih, samo olos
triconja

#1233 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by triconja »

Otto_13 wrote:Malo vi to gledate iz čudne perspektive . Kad nekog povrijedite on baš nije u stanju da misli ispravno i da se ponaša racionalno i zdravorazumski . I refleks mu nameće da uradi jedinu stvar koju on ili ona smatra ispravnim a to je da se osveti . Sad bol i nema oči i mozak i obično se izaberu najlakši mada ne baš najpametniji načini da nekom uzvratite . Tako da nije sve crno i bijelo kako to predstavljate uglavnom je sivo . U toku veze upoznate osobu i znat šta je boli i šta teško podnosi i naravno da se ljudi u bole vode tim . Sad ja nebi opravdavao niti jedne niti druge .niti bi govorio da postupaju ispravno i rade ispravne stvari al znam jednu stvar nemoj sudit ljudima da ti nebi sudili
I jos pride legalno to uradit, neš ispusit kaznu zatvora i nece te surnit po novcaniku :lol:
Boemica

#1234 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Boemica »

denimb wrote:Problem definicije morala danas kao i oduvijek i jeste u tome da u slucaju da ja objavim slike bilo koje cure, ja bi bio king, jebac...ona bi bila kurva, ja bi prosao ok jos bi u kafanama bio glavni, za nju bi bilo ko je jebe sto je slala...njoj bi unistio zivot...i sta je moral danas?

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
muzicar_iz_parka

#1235 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by muzicar_iz_parka »

Samo da ne bude rata. :D
Humljanin

#1236 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Humljanin »

muzicar_iz_parka wrote:Samo da ne bude rata. :D
Takoe! :thumbup:
Bolje nek o pičci raspravlja region nego o ratu :lol:
Samo je problem što se dosta puta u povjesti upravo zaratilo zbog ženskog spolovila :roll:
Styling

#1237 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Styling »

sherbett wrote:
Styling wrote:Meni ljudi koji u aferama svojim partnerima salju slike i vidoo uratke raznih dijelova tijela nikako nisu jasni. Koliko glup moras biti da sebe izlozis takvoj ranjivosti i da vjerujes toj osobi. Hajde kad su slobodan muskarac i zenska u vezi pa to rade pa i nekako mogu shvatiti. Ali, ako si u braku i jos imas djecu i to radis, e onda si dobar komad budale. Izlazes sebe raznim opcijama ucjene i sranja koja mogu slijediti iz osvete.

Nego, ja se nisam od samog pocetka ukljucila u ovu aferu pa me interesuje nesto. Kako li je javnost saznala da je Dusko otkrio slike i da je JK oduzeo telefon i kako je to sve doslo do Ognjena i cime je on bio isprovociran pa je on pustio u promet slicice koje ima? Malo mi je taj zaplet nepoznat. Molila bih ako neko zna da pojasni. Blagodarim.
I mene ovo zanima
Ako sam ja dibro shvatila, dusko je vidio poruke,onda se dobrano isprijetio Vranjesu na sto je njegov ego puko i on iz inata sve objavio

Tako nekako..
Doduse, ja ne kuzim tog idiota da namjerno i svejsnonradi ega svig pimpeka tako ugrozi oblati i povrijedi svoju familiju.
Ne kuzim motiv
Kakav debil moras biti
Jadan Dusko mislio da mu ovaj bez veze opsjeda zenu, jer je vjestica to tako njemu bezbeli i predstavila, ne znajuci sta se krije iza svega. I, onda je ocepilo.... :D
Cherry-Cherry

#1238 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Cherry-Cherry »

Znači, muž vidio poruke, uzeo mobitel i prijetio Vranješu. I onda Vranješ objavio slike? Ne štima mi to...
Styling

#1239 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Styling »

Humljanin wrote:
muzicar_iz_parka wrote:Samo da ne bude rata. :D
Takoe! :thumbup:
Bolje nek o pičci raspravlja region nego o ratu :lol:
Samo je problem što se dosta puta u povjesti upravo zaratilo zbog ženskog spolovila :roll:
JK se nafurala da je Helena (Jelena) od Troje! :lol: :lol: :lol:
vatrogasac

#1240 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by vatrogasac »

Može li neko snimiti sapunicu po ovoj temi, nemam ja vremena sve ovo pročitat? I da bude 18+.
Styling

#1241 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Styling »

Cherry-Cherry wrote:Znači, muž vidio poruke, uzeo mobitel i prijetio Vranješu. I onda Vranješ objavio slike? Ne štima mi to...
Sto ne stima? Vranjes htio da dokaze da nije veza jednostrana i da nije on nju opsjedao nako a ona ni mukajet, nego da je i ona kativno ucestvovala u cijeloj prici.
triconja

#1242 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by triconja »

Otto_13 wrote:
triconja wrote:
Otto_13 wrote:Malo vi to gledate iz čudne perspektive . Kad nekog povrijedite on baš nije u stanju da misli ispravno i da se ponaša racionalno i zdravorazumski . I refleks mu nameće da uradi jedinu stvar koju on ili ona smatra ispravnim a to je da se osveti . Sad bol i nema oči i mozak i obično se izaberu najlakši mada ne baš najpametniji načini da nekom uzvratite . Tako da nije sve crno i bijelo kako to predstavljate uglavnom je sivo . U toku veze upoznate osobu i znat šta je boli i šta teško podnosi i naravno da se ljudi u bole vode tim . Sad ja nebi opravdavao niti jedne niti druge .niti bi govorio da postupaju ispravno i rade ispravne stvari al znam jednu stvar nemoj sudit ljudima da ti nebi sudili
I jos pride legalno to uradit, neš ispusit kaznu zatvora i nece te surnit po novcaniku :lol:
Pa jest legalno , nije kažnjivo al se vrati i udari te u glavu kad ti to najmanje treba
Kaes karma? Karma postoji isto ko i leprikon :mrgreen:
triconja

#1243 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by triconja »

Styling wrote:
Cherry-Cherry wrote:Znači, muž vidio poruke, uzeo mobitel i prijetio Vranješu. I onda Vranješ objavio slike? Ne štima mi to...
Sto ne stima? Vranjes htio da dokaze da nije veza jednostrana i da nije on nju opsjedao nako a ona ni mukajet, nego da je i ona kativno ucestvovala u cijeloj prici.
Pravda se kako zna i umije i na kraju ce ispast
https://vukajlija.com/dok-kerusa-ne-mah ... ace/647704 :mrgreen:
mO k3

#1244 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by mO k3 »

Boemica wrote:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Slično sam isto napisao , kod našeg balkanskog mentaliteta žena je uvijek kriva .... nažalost
Cherry-Cherry

#1245 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Cherry-Cherry »

Eno rekao Vranješ da je montaža.
vatrogasac

#1247 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by vatrogasac »

Cherry-Cherry wrote:Eno rekao Vranješ da je montaža.
Nema ga više ni na snimku.

Image
Cherry-Cherry

#1248 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Cherry-Cherry »

triconja wrote:Cuj sta kaze vukajlija :lol: :lol: :lol:
https://vukajlija.com/majka-dvoje-dece/738498
Hahahaha
Cherry-Cherry

#1249 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Cherry-Cherry »

vatrogasac wrote:

Image
Prpa, a?
triconja

#1250 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by triconja »

Cherry-Cherry wrote:
vatrogasac wrote:

Image
Prpa, a?
Citam pise na istina o karleusi kae razvode se gospon i gospoja karleusa :mrgreen:
Post Reply