OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
- triconja
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1227 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Ja znam da ti sve gledas, poslat cu ti moralnu policijutriconja wrote: Joj breco kako se nalazite u ovome sto se tice slanja slika, eee.![]()
![]()
![]()
Kako ces saznat da je neko gledo? Jel lakse saznat ko je objavio i ko su akter/i nego ko je gledo? Toliko primjera bona u svijetu, samoubistava zbog tog kolko hoces i ti mislit ma nece to mene potrefit
- triconja
#1228 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Pa nije grijeh pogledati, grijeh je dirati i raditiplain vanilla wrote:Ja znam da ti sve gledas, poslat cu ti moralnu policijutriconja wrote: Joj breco kako se nalazite u ovome sto se tice slanja slika, eee.![]()
![]()
![]()
Kako ces saznat da je neko gledo? Jel lakse saznat ko je objavio i ko su akter/i nego ko je gledo? Toliko primjera bona u svijetu, samoubistava zbog tog kolko hoces i ti mislit ma nece to mene potrefit
Eee, citam kae nea nikakvog zakona osim u americi, njemackoj i jos par drzava sto se tice tog sto znaci da je legalno da se to objavi, nea kazne od drzave
- Styling
#1229 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Meni ljudi koji u aferama svojim partnerima salju slike i vidoo uratke raznih dijelova tijela nikako nisu jasni. Koliko glup moras biti da sebe izlozis takvoj ranjivosti i da vjerujes toj osobi. Hajde kad su slobodan muskarac i zenska u vezi pa to rade pa i nekako mogu shvatiti. Ali, ako si u braku i jos imas djecu i to radis, e onda si dobar komad budale. Izlazes sebe raznim opcijama ucjene i sranja koja mogu slijediti iz osvete.
Nego, ja se nisam od samog pocetka ukljucila u ovu aferu pa me interesuje nesto. Kako li je javnost saznala da je Dusko otkrio slike i da je JK oduzeo telefon i kako je to sve doslo do Ognjena i cime je on bio isprovociran pa je on pustio u promet slicice koje ima? Malo mi je taj zaplet nepoznat. Molila bih ako neko zna da pojasni. Blagodarim.
Nego, ja se nisam od samog pocetka ukljucila u ovu aferu pa me interesuje nesto. Kako li je javnost saznala da je Dusko otkrio slike i da je JK oduzeo telefon i kako je to sve doslo do Ognjena i cime je on bio isprovociran pa je on pustio u promet slicice koje ima? Malo mi je taj zaplet nepoznat. Molila bih ako neko zna da pojasni. Blagodarim.
- denimb
#1230 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Problem definicije morala danas kao i oduvijek i jeste u tome da u slucaju da ja objavim slike bilo koje cure, ja bi bio king, jebac...ona bi bila kurva, ja bi prosao ok jos bi u kafanama bio glavni, za nju bi bilo ko je jebe sto je slala...njoj bi unistio zivot...i sta je moral danas?
Imam par dobrih prijatelja i prijateljica, koji poslije toga ne bi samnom vise ni kahvu pili a ne nesto drugo...zato i kazem DOBRIH.
Imam par dobrih prijatelja i prijateljica, koji poslije toga ne bi samnom vise ni kahvu pili a ne nesto drugo...zato i kazem DOBRIH.
- CPT
#1231 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
dobrih? zasto?denimb wrote:Problem definicije morala danas kao i oduvijek i jeste u tome da u slucaju da ja objavim slike bilo koje cure, ja bi bio king, jebac...ona bi bila kurva, ja bi prosao ok jos bi u kafanama bio glavni, za nju bi bilo ko je jebe sto je slala...njoj bi unistio zivot...i sta je moral danas?
jer je neko objavio slike koje je taj ista q. sama napravila i poslala? pored zivog muza? djece? dok ista bezze ikakve milosti popuje svima?
nema u ovoj prici dobrih ili moralnih, samo olos
-
Neregistrirani
- triconja
#1233 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
I jos pride legalno to uradit, neš ispusit kaznu zatvora i nece te surnit po novcanikuOtto_13 wrote:Malo vi to gledate iz čudne perspektive . Kad nekog povrijedite on baš nije u stanju da misli ispravno i da se ponaša racionalno i zdravorazumski . I refleks mu nameće da uradi jedinu stvar koju on ili ona smatra ispravnim a to je da se osveti . Sad bol i nema oči i mozak i obično se izaberu najlakši mada ne baš najpametniji načini da nekom uzvratite . Tako da nije sve crno i bijelo kako to predstavljate uglavnom je sivo . U toku veze upoznate osobu i znat šta je boli i šta teško podnosi i naravno da se ljudi u bole vode tim . Sad ja nebi opravdavao niti jedne niti druge .niti bi govorio da postupaju ispravno i rade ispravne stvari al znam jednu stvar nemoj sudit ljudima da ti nebi sudili
- Boemica
#1234 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
denimb wrote:Problem definicije morala danas kao i oduvijek i jeste u tome da u slucaju da ja objavim slike bilo koje cure, ja bi bio king, jebac...ona bi bila kurva, ja bi prosao ok jos bi u kafanama bio glavni, za nju bi bilo ko je jebe sto je slala...njoj bi unistio zivot...i sta je moral danas?
-
muzicar_iz_parka
#1235 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Samo da ne bude rata. 
- Humljanin
#1236 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Takoe!muzicar_iz_parka wrote:Samo da ne bude rata.
Bolje nek o pičci raspravlja region nego o ratu
Samo je problem što se dosta puta u povjesti upravo zaratilo zbog ženskog spolovila
- Styling
#1237 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Jadan Dusko mislio da mu ovaj bez veze opsjeda zenu, jer je vjestica to tako njemu bezbeli i predstavila, ne znajuci sta se krije iza svega. I, onda je ocepilo....sherbett wrote:I mene ovo zanimaStyling wrote:Meni ljudi koji u aferama svojim partnerima salju slike i vidoo uratke raznih dijelova tijela nikako nisu jasni. Koliko glup moras biti da sebe izlozis takvoj ranjivosti i da vjerujes toj osobi. Hajde kad su slobodan muskarac i zenska u vezi pa to rade pa i nekako mogu shvatiti. Ali, ako si u braku i jos imas djecu i to radis, e onda si dobar komad budale. Izlazes sebe raznim opcijama ucjene i sranja koja mogu slijediti iz osvete.
Ako sam ja dibro shvatila, dusko je vidio poruke,onda se dobrano isprijetio Vranjesu na sto je njegov ego puko i on iz inata sve objavio
Tako nekako..
Doduse, ja ne kuzim tog idiota da namjerno i svejsnonradi ega svig pimpeka tako ugrozi oblati i povrijedi svoju familiju.
Ne kuzim motiv
Kakav debil moras biti
- Cherry-Cherry
#1238 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Znači, muž vidio poruke, uzeo mobitel i prijetio Vranješu. I onda Vranješ objavio slike? Ne štima mi to...
- Styling
#1239 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
JK se nafurala da je Helena (Jelena) od Troje!Humljanin wrote:Takoe!muzicar_iz_parka wrote:Samo da ne bude rata.![]()
Bolje nek o pičci raspravlja region nego o ratu![]()
Samo je problem što se dosta puta u povjesti upravo zaratilo zbog ženskog spolovila
- vatrogasac
#1240 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Može li neko snimiti sapunicu po ovoj temi, nemam ja vremena sve ovo pročitat? I da bude 18+.
- Styling
#1241 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Sto ne stima? Vranjes htio da dokaze da nije veza jednostrana i da nije on nju opsjedao nako a ona ni mukajet, nego da je i ona kativno ucestvovala u cijeloj prici.Cherry-Cherry wrote:Znači, muž vidio poruke, uzeo mobitel i prijetio Vranješu. I onda Vranješ objavio slike? Ne štima mi to...
- triconja
#1242 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Kaes karma? Karma postoji isto ko i leprikonOtto_13 wrote:Pa jest legalno , nije kažnjivo al se vrati i udari te u glavu kad ti to najmanje trebatriconja wrote:I jos pride legalno to uradit, neš ispusit kaznu zatvora i nece te surnit po novcanikuOtto_13 wrote:Malo vi to gledate iz čudne perspektive . Kad nekog povrijedite on baš nije u stanju da misli ispravno i da se ponaša racionalno i zdravorazumski . I refleks mu nameće da uradi jedinu stvar koju on ili ona smatra ispravnim a to je da se osveti . Sad bol i nema oči i mozak i obično se izaberu najlakši mada ne baš najpametniji načini da nekom uzvratite . Tako da nije sve crno i bijelo kako to predstavljate uglavnom je sivo . U toku veze upoznate osobu i znat šta je boli i šta teško podnosi i naravno da se ljudi u bole vode tim . Sad ja nebi opravdavao niti jedne niti druge .niti bi govorio da postupaju ispravno i rade ispravne stvari al znam jednu stvar nemoj sudit ljudima da ti nebi sudili
- triconja
#1243 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Pravda se kako zna i umije i na kraju ce ispastStyling wrote:Sto ne stima? Vranjes htio da dokaze da nije veza jednostrana i da nije on nju opsjedao nako a ona ni mukajet, nego da je i ona kativno ucestvovala u cijeloj prici.Cherry-Cherry wrote:Znači, muž vidio poruke, uzeo mobitel i prijetio Vranješu. I onda Vranješ objavio slike? Ne štima mi to...
https://vukajlija.com/dok-kerusa-ne-mah ... ace/647704
- mO k3
#1244 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Slično sam isto napisao , kod našeg balkanskog mentaliteta žena je uvijek kriva .... nažalostBoemica wrote:denimb wrote:Problem definicije morala danas kao i oduvijek i jeste u tome da u slucaju da ja objavim slike bilo koje cure, ja bi bio king, jebac...ona bi bila kurva, ja bi prosao ok jos bi u kafanama bio glavni, za nju bi bilo ko je jebe sto je slala...njoj bi unistio zivot...i sta je moral danas?
Imam par dobrih prijatelja i prijateljica, koji poslije toga ne bi samnom vise ni kahvu pili a ne nesto drugo...zato i kazem DOBRIH.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Cherry-Cherry
#1245 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Eno rekao Vranješ da je montaža.
- triconja
- vatrogasac
#1247 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Nema ga više ni na snimku.Cherry-Cherry wrote:Eno rekao Vranješ da je montaža.

- Cherry-Cherry
- Cherry-Cherry
#1249 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Prpa, a?vatrogasac wrote:Nema ga više ni na snimku.Cherry-Cherry wrote:Eno rekao Vranješ da je montaža.
- triconja
#1250 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA
Citam pise na istina o karleusi kae razvode se gospon i gospoja karleusaCherry-Cherry wrote:Prpa, a?vatrogasac wrote:Nema ga više ni na snimku.Cherry-Cherry wrote:Eno rekao Vranješ da je montaža.