ne zelim da provjeravam ,reci na koji tacno datum mislis. ti branis neobranjivo.CPT wrote:
Provjeri malo kad je pocela paljevina dzamija u Evropi, kad si poceli napadi, itd, itd... Kad su desnicari dosli na vlast u Austirji (recimo). Puno godina prije napada, migaranta, ...
Neredi u Francuskoj
-
sumirprimus
#1226 Re: Neredi u Francuskoj
- Rampage
#1227 Re: Neredi u Francuskoj
Ti si paradoks sam sebi.sumirprimus wrote:ista vam je prica ko kod srba sto jos uvijek plase i opravdavavaju prosli rat jasenovcem i zrtvama iz proslosti.
de malo skontajte sami
Jedini TI ovdje opravadavaš teroriste poput ovog.
Doduše, ne opravdavaš ih na ovoj temi, opravdavaš ih na temi o Siriji.
- CPT
#1228 Re: Neredi u Francuskoj
Naravno.... Lakse je ponavljati istu mantru nego sto provjeriti. Sjecas se Jorg Haidera? Znas koje godine je bio "in"?sumirprimus wrote:ne zelim da provjeravam ,reci na koji tacno datum mislis. ti branis neobranjivo.CPT wrote:
Provjeri malo kad je pocela paljevina dzamija u Evropi, kad si poceli napadi, itd, itd... Kad su desnicari dosli na vlast u Austirji (recimo). Puno godina prije napada, migaranta, ...
Datum je sarkazam. Ti si poceo sa vremenskim i geografskim ogranicavanjem.
-
sumirprimus
#1229 Re: Neredi u Francuskoj
haha pa ja jedini govorim terorist je terorist. jos ima i tu vjersku komponentnu.Rampage wrote:Ti si paradoks sam sebi.sumirprimus wrote:ista vam je prica ko kod srba sto jos uvijek plase i opravdavavaju prosli rat jasenovcem i zrtvama iz proslosti.
de malo skontajte sami
a na koje tacno teroriste u siriji mislis? al kaidu,isil hezbola, asadovdce? dole sve sami terori bogte
-
sumirprimus
#1230 Re: Neredi u Francuskoj
ja hajder slucajno zaginu. a politika se bazirala na nacionalizmu anti imigradciji i anti eu? kad je doso u ofis ?CPT wrote:Naravno.... Lakse je ponavljati istu mantru nego sto provjeriti. Sjecas se Jorg Haidera? Znas koje godine je bio "in"?sumirprimus wrote:ne zelim da provjeravam ,reci na koji tacno datum mislis. ti branis neobranjivo.CPT wrote:
Datum je sarkazam. Ti si poceo sa vremenskim i geografskim ogranicavanjem.
i kako je ostatak evrope reagovao?
a sta je sad?
hajd sad jos malo o vrememnu i geografiji, iskopa jednog zaginulog nacistu i s njim sve dileme rijesi heh
- Rampage
#1231 Re: Neredi u Francuskoj
A koji qrac ove teroriste podvaljuješ ovdje bosanskim muslimanima?sumirprimus wrote:haha pa ja jedini govorim terorist je terorist. jos ima i tu vjersku komponentnu.Rampage wrote:Ti si paradoks sam sebi.sumirprimus wrote:ista vam je prica ko kod srba sto jos uvijek plase i opravdavavaju prosli rat jasenovcem i zrtvama iz proslosti.
de malo skontajte sami
a na koje tacno teroriste u siriji mislis? al kaidu,isil hezbola, asadovdce? dole sve sami terori bogte
Ti se pojaviš, kao i onaj slavni salonac, s nekom hipotetičkom šupljom da ovdje neko opravdava i podržava terorističke napade po Francuskoj.
Iako je sam teroristički akt još uvijek u toku ti već sve znaš, od koje je loze pa sve do njegovih motiva.
Srbin si, kad je to PO TEBI uvreda
-
sumirprimus
#1232 Re: Neredi u Francuskoj
drzi se norme ponasanja u komunikaciji, ili nemoj do tebe jeRampage wrote:
A koji qrac ove teroriste podvaljuješ ovdje bosanskim muslimanima?
Ti se pojaviš, kao i onaj slavni salonac, s nekom hipotetičkom šupljom da ovdje neko opravdava i podržava terorističke napade po Francuskoj.
Iako je sam teroristički akt još uvijek u toku ti već sve znaš, od koje je loze pa sve do njegovih motiva.I onda, kao ultimativni šuk, provlačiš priču da smo "MI" isti kao i Srbi....
Srbin si, kad je to PO TEBI uvreda
ko podvaljuje?
samo kazem kako jest. sto ihopravdavate stanjem na bliskom istoku koji kutnjak?
jel zivite u evropi il na bliskom istoku?
-
The 51st State
#1233 Re: Neredi u Francuskoj
pa nije evropa hermetika, nego prvi susjed bliskog istoka i aktivni podrzavaoc glavnog belajdzije na bliskom istoku, normalno je da ce bumerang biti.
Last edited by The 51st State on 12/12/2018 11:37, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#1234 Re: Neredi u Francuskoj
nismo imali srece ko ni sa srbijomThe 51st State wrote:pa nije evropa hermetika, nego prvi susjed bliskog istoka.
- ioannes
#1235 Re: Neredi u Francuskoj
ja u europi u zadnjih 20 godina nisam vidio ni jedan
islamisticki terorski čin. doduše drzavno-legitimirani teror jesam
- славянин
#1236 Re: Neredi u Francuskoj
Ovakvo misljenje dijele mnogi muslimani nazalost - znaci relativiziranja,opravdavanja i negiranja,uvijek su drugi krivi..ioannes wrote:ja u europi u zadnjih 20 godina nisam vidio ni jedan
Mentalitet takav i izbjegavanje bilo kakvog suceljavanja sa problemom je apsolutno dominantan.Da bi se to izmijenilo potrebne su korijenite reforme i sekularizacija u drustvima i drzavama sa muslimanskom vecinom koje bi posle manifestovale takav normalan pristup i dale potporu integraciji muslimana u zapadna drustva.Sve to se nazalost nece desiti ubrzo ... samo je bitno da ne dodje do eskalacije tipa da nacionalizam i desnica preuzme u Evropi... sto bi najmanje muslimanima odgovaralo ...
-
sumirprimus
#1237 Re: Neredi u Francuskoj
gusteri treci rim paradigmaioannes wrote:ja u europi u zadnjih 20 godina nisam vidio ni jedan
- ioannes
#1238 Re: Neredi u Francuskoj
kao prvo: ja nisam musliman.славянин wrote:Ovakvo misljenje dijele mnogi muslimani nazalost - znaci relativiziranja,opravdavanja i negiranja,uvijek su drugi krivi..ioannes wrote:ja u europi u zadnjih 20 godina nisam vidio ni jedan
Mentalitet takav i izbjegavanje bilo kakvog suceljavanja sa problemom je apsolutno dominantan.Da bi se to izmijenilo potrebne su korijenite reforme i sekularizacija u drustvima i drzavama sa muslimanskom vecinom koje bi posle manifestovale takav normalan pristup i dale potporu integraciji muslimana u zapadna drustva.Sve to se nazalost nece desiti ubrzo ... samo je bitno da ne dodje do eskalacije tipa da nacionalizam i desnica preuzme u Evropi... sto bi najmanje muslimanima odgovaralo ...
kao drugo : sudeći po tvojim dosadašnjim izlaganjima,
nisam siguran da li uopće znaš o čemu pričam
- славянин
#1239 Re: Neredi u Francuskoj
Gdje sam napisao da si musliman ? Procitaj opet.ioannes wrote:kao prvo: ja nisam musliman.славянин wrote:Ovakvo misljenje dijele mnogi muslimani nazalost - znaci relativiziranja,opravdavanja i negiranja,uvijek su drugi krivi..ioannes wrote:ja u europi u zadnjih 20 godina nisam vidio ni jedan
kao drugo : sudeći po tvojim dosadašnjim izlaganjima,
nisam siguran da li uopće znaš o čemu pričam
A teorije zavjete necu da pocinjem o anunakijima i ancient aliensima koji komanduju rotschildima.
- ioannes
#1240 Re: Neredi u Francuskoj
kad već sa tim glupostima počinješ...
veze ti sa vezom nemaš.
veze ti sa vezom nemaš.
- insomnia78
#1241 Re: Neredi u Francuskoj
Nidje Šerifa jebo sve svoje. Možda je i u Njemačku zbriso. Svakako je prepišati iz Stra
Sinoc poslije pucnjave usao u taxi. Taksista kaze da je ranjen u ruku
- rajv0sa
#1242 Re: Neredi u Francuskoj
Evo ministarstvo unutrašnjih poslova odbacilo tvrdnje da se radi o diverziji da se skrene pažnja sa protesta. Prvi put da vidim da neko oficijelno reaguje na "teorije zavjera".
- ioannes
#1243 Re: Neredi u Francuskoj
pa nekad moraju počet sa dementi...
ne ide to tako glatko ko prije.
ne ide to tako glatko ko prije.
- Murat Sabanovic
#1244 Re: Neredi u Francuskoj
.
Last edited by Murat Sabanovic on 12/12/2018 13:11, edited 1 time in total.
- Murat Sabanovic
#1245 Re: Neredi u Francuskoj
izvucice ga u petak ili subotu kao zeca iz sesira.Murat Sabanovic wrote:insomnia78 wrote:Nidje Šerifa jebo sve svoje. Možda je i u Njemačku zbriso. Svakako je prepišati iz Stra
Last edited by Murat Sabanovic on 12/12/2018 13:12, edited 1 time in total.
- Lincoln-Burrows
#1247 Re: Neredi u Francuskoj
Macron se više plaši prosvjeda nego ovih napada,
nema se što skretati pozornost sa prosvjeda nema tu teorije zavjere.
Napad je izveo za advent kad ima ljudi i to je po meni terorizam i nema veze sa prosvjedima.
nema se što skretati pozornost sa prosvjeda nema tu teorije zavjere.
Napad je izveo za advent kad ima ljudi i to je po meni terorizam i nema veze sa prosvjedima.
- Nadzornik
#1248 Re: Neredi u Francuskoj
Upravo tako,hm,ovaj teroristicki napad je cista koincidencija...ja71 wrote:... i tako su stali protesti žutih prsluka
- dječak sa šibicama
#1249 Re: Neredi u Francuskoj
Dakle jos jedan tekbiras koji je podvala muslimanima, garant Mosadov agent.
- Rampage
#1250 Re: Neredi u Francuskoj
UZP-ovska i genocidaška bratija zna kako teroristički mozak funkcioniše tako da su uvijek korak ispred normalnog naroda s razumijevanjem situacije na terenu