Boriša Falatar - predsjednik?
-
starisalko
#1226 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Sto bi reko Enes Hadzicumurovic.Postovani sude moj klijent nije pio kavu nego kahvu i molim da udze u zapisnik..hvala
- kmirsad
#1227 Re: Boriša Falatar - predsjednik
De ba Harise, ne pravi se blesav... kad svi znamo da si ti jedan veoma pametan forumaš... delegati, poslanici, članovi vlade i vječa ministara, Predsjedništvo, VSTV... i oni ostali koji ispred Naše stranke, inšallah, pobjede na izborima...Haris.ba wrote:Znaci otvoreno se priznaje da ce politika Nase Stranke birati u Tuzilastvo i Sudove?
Napredujemo, napredujemo...
Znam ja da je teško to prihvatiti... svi smo nekad doživili gubitak dragih ljudi... al svemu i svima, kad, tad...dođe kraj... idemo dalje...
- relativno84
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#1229 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Ne.Alfons Kauders wrote:Nakon onakve kolosalne gluposti, slabo vam je utjeha prozivanje Suljagica, Komsica, SDP-a ili nekog desetog...Na kraju svi krivi sto vam je kandidat ispao naivan ko kurac? Svi sem njega i stranke.
Ta fotografija je jasan dokaz koliko je Naša stranka neorganizovana , neozbiljna i površna.
Taj Falatar nema pojma ni gdje ide ni gdje će da ga vide.
Krivi su oni koji su mu vodiči i mentori.
- JThomas
#1230 Re: Boriša Falatar - predsjednik
upravo obratno, sve ide po planu. pa ne mogu otvoreno podržati sda, onda se gubi poenta 
-
Hafis
#1231 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Pa nije zar da ga će ga Ježa koštati karijere.
Ima tu još dosta igre do izbora.
- Corto Maltese
#1232 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Ima već otvorena tema koja se bavi DF-om.JThomas wrote:upravo obratno, sve ide po planu. pa ne mogu otvoreno podržati sda, onda se gubi poenta
- JThomas
#1233 Re: Boriša Falatar - predsjednik
sve struje sda će biti predmetom beskompromisne lustracije, nećemo zaboraviti ni df 
- JThomas
#1234 Re: Boriša Falatar - predsjednik

i ovo je previše, nova revolucionarna pravda će biti još ekonomičnija
- Banksy
#1235 Re: Boriša Falatar - predsjednik
imaš kakvih ideja...?
NS je, izgleda, Falataru namijenio sudbinu onog kandidata za općinu Centar, kako se ono zvao... S tim da bi ovaj mogao i dobiti koji glas, pa ga matica sabotira u startu, dok se nije razmahao.
NS je, izgleda, Falataru namijenio sudbinu onog kandidata za općinu Centar, kako se ono zvao... S tim da bi ovaj mogao i dobiti koji glas, pa ga matica sabotira u startu, dok se nije razmahao.
- sabina1
#1236 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Bukva.Banksy wrote:imaš kakvih ideja...?![]()
Falatar je dosta simpatičniji.
Šteta što ga ne prati ozbiljnija stranka.
Zbog Komšića.
- JThomas
#1237 Re: Boriša Falatar - predsjednik
komesarko nemojte se sekirati, sud će biti strog ali pravedan. ko bude viđen u amerikancu na kafi - informativni razgovor 
-
putokaz1
#1238 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Sve je isto
Centar 2016
1.Ajnadžić
...
5 Ljevičara
BIH 2018
1.Zna se
...
Ko zna koliko ljevičara
Centar 2016
1.Ajnadžić
...
5 Ljevičara
BIH 2018
1.Zna se
...
Ko zna koliko ljevičara
- sabina1
#1239 Re: Boriša Falatar - predsjednik
JThomas wrote:komesarko nemojte se sekirati, sud će biti strog ali pravedan. ko bude viđen u amerikancu na kafi - informativni razgovor
- Alfons Kauders
#1240 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Ja bolan! Preuzeli izgovore SDP-a 2014...BHCluster wrote:Dobar im je i odgovor, "kad mogu drugi moze i on, ali drugi su kita on nije" .Alfons Kauders wrote:Nakon onakve kolosalne gluposti, slabo vam je utjeha prozivanje Suljagica, Komsica, SDP-a ili nekog desetog...Na kraju svi krivi sto vam je kandidat ispao naivan ko kurac? Svi sem njega i stranke.
Ni SDP ni NS izgleda nisu shvatili da ljudi zele nesto drugo, a ne samo nastavak iste prakse.
-
saale
#1241 Re: Boriša Falatar - predsjednik
NE predsjednik nego clan predsjednistva, prestanite srati,,svaka odluka u predsjednistvu se donosi konsenzusom, i znamo kakva ovlastenja po ustavu ima predsjednistvo,(Vanjska politika, vojska) molim vas prestanite preseravati,kad bi i sam Pejgamer Muhamed bio clan isppred bosnjackog naroda nista se ne bi promjenilo jer su Srbski stavovi zacementirani,,haj vozdra 
- Banksy
#1242 Re: Boriša Falatar - predsjednik
sabina1 wrote:JThomas wrote:komesarko nemojte se sekirati, sud će biti strog ali pravedan. ko bude viđen u amerikancu na kafi - informativni razgovor![]()
![]()
- stakasa
#1243 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Glavno je da je i Vidovic dosao na dnevni red... Nije ni dosad bio rahat, slepao se je, komentarisao, na silu smijao, dobar sa svakim. Ali prava prpa tek predstojiHafis wrote:Pa nije zar da ga će ga Ježa koštati karijere.
-
Heartbeats
#1244 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Tako je.sabina1 wrote:Ne.Alfons Kauders wrote:Nakon onakve kolosalne gluposti, slabo vam je utjeha prozivanje Suljagica, Komsica, SDP-a ili nekog desetog...Na kraju svi krivi sto vam je kandidat ispao naivan ko kurac? Svi sem njega i stranke.
Ta fotografija je jasan dokaz koliko je Naša stranka neorganizovana , neozbiljna i površna.
Taj Falatar nema pojma ni gdje ide ni gdje će da ga vide.
Krivi su oni koji su mu vodiči i mentori.
Meni samo nije jasno kako je dozvoli da ga potroše.
Mislim, a potvrdili su mi neki bivši članovi NS-a, koji su "sječom knezova" odlukom Suda časti NS-a smjenjeni, da je isključivi raztlog dovođenja falatar da se namakne veći broj glasova, bez neke veće daljnje strategije.
Uskostranački više nego legitimno. Po stanje u državi i društvu, fatalno. Da budemo korektni do kraja, nije NS sama u ovom blatu. Valja se i ostala ljevica.
-
Heartbeats
#1245 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Upravo. Ne daj bože da se kavlifikuju za kakvu vlast, valja onda i odgovornost preuzeti.Banksy wrote:imaš kakvih ideja...?![]()
Zato odmah sa UZP-ovcima i Milom Lasićem obavljati uljudne razgovore-
-
statixx
#1246 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Ta politika debelog hlada ce ih na kraju pokopati... 
- kmirsad
#1247 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Jebo te led
... i u mene unosite sumnju... da si postavljam pitanja...
"... da li će Sloboda umeti da peva... kao što su sužnji... pevali o njoj..."

Arzo... de reci mi...šta pametno...
"... da li će Sloboda umeti da peva... kao što su sužnji... pevali o njoj..."
Arzo... de reci mi...šta pametno...
- seln
#1248 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Je li ovo tema o Flautaru ili je to preimenovana ona "Sve sto nikoga ne interesuje, a NS nam to dan-noc podmece pod nos".
-
Tabijat
#1249 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Capsicum wrote:Znači da zaključimo...
Falatar je, po vlastitom priznanju, znao s kim se sastaje, ali on to ne smatra problematičnim i nije mu žao. Žao mu je samo što su se neki time našli uvrijeđeni, ali mu nije žao zbog svog postupka. Što se njega tiče, njegov razgovor sa isljednikom koncentracionog logora Heliodrom ima za svrhu nalaženja najboljih rješenja (za efikasnije provođenje UZP-a?).
S druge strane, kriv je Emir Suljagić. Falatar traži najbolja rješenja sa krvolocima iz koncentracionih logora za Bošnjake i Srbe, ali kriv je Emir Suljagić. On je PTSP-ovac, a Falatar je jedan obrazovani, uglađeni gospodin kojeg bezrazložno napadaju. On bi samo htio da se nađe kompromis između dželata i žrtve.
Još bih dodala, do sad mi je NS izgledala kao napušena, besciljna i poprilična neveza, ali relativno dobronamjerna, međutim sve više sam mišljenja da su čak i maliciozni i da ova čitava kandidatura nije proizvod neveze i nedoticaja s realnošću nego konkretno i sa ciljem da se uzme dvadesetak hiljada glasova goblenu Ž.K.
- kmirsad
#1250 Re: Boriša Falatar - predsjednik
Od 18.04.2018 do 28.05.2018. 50 stranica, 1249 postova, 22 880 ulazaka na temu...seln wrote:Je li ovo tema o Flautaru ili je to preimenovana ona "Sve sto nikoga ne interesuje, a NS nam to dan-noc podmece pod nos".