nema našom karticom ništa kupit.
ne možeš više ni bitcoin uzet kako treba, a kamoli neku alternativnu kripto valutu
Kupi lokalno, ili nekog zamoli u inostranstvu, pa na berzu, pa razmjeniti, pa onda tek u wallet
Moderator: anex
esso_sa wrote:Imas li za preporuciti neku stranicu gdje se XRP moze kupiti BiH karticom i povuci u novcanik ?Dozer wrote:Samo trgovina. To jetrading p!atforma. Berza.
Ceprkam malo ovaj IQ Option i nezgodno je malo sto moras stalno biti aktivan. Ako nisi nista kupio/prodao u 90 dana, ukinu ti account i uzmu sve pare... Volio bih imati i varijantu da kupim nesto XRP-ova i ostavim u wallet da se kiseli, ne bi l' za 5 godina nakvasali jedno 100 puta
1) prodat zašta ? za $ , za Bitcoine ?Eskimko wrote:Pozdrav raja..
Posto nemam nekih drugih poriva hajd reko da se malo zaigram ovim virtualnim valutama. E sad posto sam potpuno zelen na ovom polju imam masu upitnika iznad glave i nadam se da mi neko moze malo pomoci. Registrovo sam se na etoro i kupio sam ove XRP..i sama uplati i registracija je isla glatko e sad kad hocu da prodam da vidim kako i to ide..neide ..neznam gdje grijesim odnosno sto je potrebno da ucinim dqa bi mogao prodati coine...Unapried zahvalan
Eskimko wrote:Pozdrav raja..
Posto nemam nekih drugih poriva hajd reko da se malo zaigram ovim virtualnim valutama. E sad posto sam potpuno zelen na ovom polju imam masu upitnika iznad glave i nadam se da mi neko moze malo pomoci. Registrovo sam se na etoro i kupio sam ove XRP..i sama uplati i registracija je isla glatko e sad kad hocu da prodam da vidim kako i to ide..neide ..neznam gdje grijesim odnosno sto je potrebno da ucinim dqa bi mogao prodati coine...Unapried zahvalan
Ako znaš gdje griješi, mogo si mu vala u par rečenica i objasniti. Ja nisam trgovo na eToru, pa ne znam jel problem vezan za platformu ili njega lično.aldinmah wrote:Eskimko wrote:Pozdrav raja..
Npr edukovat se prije nego kupis.
ovako kuspi ne4sto btc, i njega mozes povuci u wallet svoj.esso_sa wrote:Imas li za preporuciti neku stranicu gdje se XRP moze kupiti BiH karticom i povuci u novcanik ?Dozer wrote:Samo trgovina. To jetrading p!atforma. Berza.
Ceprkam malo ovaj IQ Option i nezgodno je malo sto moras stalno biti aktivan. Ako nisi nista kupio/prodao u 90 dana, ukinu ti account i uzmu sve pare... Volio bih imati i varijantu da kupim nesto XRP-ova i ostavim u wallet da se kiseli, ne bi l' za 5 godina nakvasali jedno 100 puta
Viti idi na crypto ba i tamo od nekoga kupit btc, kad kupis btc na berzama kupuje stsa hoces.dadoka84 wrote:Kakve su opcije za kupovinu na berzama iz bih. na par mjesta se regao ali kao i obicno nismo podrzani.
Nasao sam ovu opciju samo koliko je sigurno.
https://localbitcoins.com/ad/544345/pur ... erzegovina
Dobro care moj do mene je nisam se edukovo kako ti recealdinmah wrote:Eskimko wrote:Pozdrav raja..
Npr edukovat se prije nego kupis.
Nisam siguran da sam shvatio ovo...ako je meni bilo upuceno...?un1ted wrote:Evo me 3 godine u crypto i ja nikada nisam upoznao nekoga ko trguje na opisani nacin gore. Zasto? Pa imate desetine berzi gdje je kupovina i prodaja jednostavan nacin. Kupi, prodaj, i to je to.
sad ne znam tačno, jer nisam bio na Etoru, ALIEskimko wrote:[*][*][/img]
Dobro care moj do mene je nisam se edukovo kako ti recealdinmah wrote:Eskimko wrote:Pozdrav raja..
Npr edukovat se prije nego kupis....pitanje je bilo namjenjeno za one koji su registrovani na etoro i koji su prodavali coinse koji su kupili u mom slucaju to je XRP...za dolar/evro. Sama registracija/verifikacija i uplata odnosno kupovina je isla ok...netrebas biti Ajnstajn za to...ali posto sam htio izprobati i opciju prodaje vec kupljenih coina e tu je zajeb....odnosno ne kontam da nisam ja nesto zabrljo. Na pocetnoj stranici imas mogucnost izabira odredjene krypto valuta i soluciju kupi/prodaj. Znaci sama kupovina je isla bez problema ali kad hocu prodati i kliknem na prodaju nista se nedesava....odnosno otvori se novi prozor sa mogucnoscu nove uplate....
AsharaK wrote:ripple majka
neče niko ni prodatDozer wrote:AsharaK wrote:ripple majka![]()
![]()
Usput, doslo je do (ocekivanog) problema likvidnosti... Svi samo kupuju, niko nista ne prodaje![]()
![]()