Jest vala, opuhace nam to cumura i bukovine sto imamo.славянин wrote:Nemere oce oni da kradu nasa bogatsva u kojim mi uzivamo .. mi smo ipak nevjerovatno bitni geostrateski ono svi samo cekaju da zauzmu ovu kriticnu tacku.Fudo387 wrote:Ama fino izracunas, sta ti je alternativa?
Eto, ne moras nidje.
Vrti se u krug, sadi maline, pisi apelacije, malo kafe i topsa pred izbore, elhamdulila super je.
Nemoj slucajno da se docepas kakvih fondova i napravis sebi put, aerodrom, bolnicu, ljepse je ovako, truckat se okolo k’o u doba Rimljana.
NATO...DA ili NE
-
Fudo387
#1226 Re: NATO...DA ili NE
-
The 51st State
#1227 Re: NATO...DA ili NE
Jasta je, upeco si se ko klen, ni dino nije toliki hajvan da misli ozbiljnoFudo387 wrote:Jel odskocna?The 51st State wrote:Naleti fudo na minu.
-
Fudo387
#1228 Re: NATO...DA ili NE
Al kad mi kae, doce mrski imperijalsti, pokrasce nam i unistiti prirodna bogatstva i resurse, i onda onako nadahnut k’o pravi antimundijalista i chegevara, zvekne stari sporet u potok iz kojeg pije vodu.
I haj ti to uvedi u eu i nato?
Ma uvesces qrac moj.
I haj ti to uvedi u eu i nato?
Ma uvesces qrac moj.
-
The 51st State
#1229 Re: NATO...DA ili NE
Ovdje rimljani jedva koji most montirase, mi smo stare antisistemlije, super indvidualno ali zajednica krs
- LBVIEW
#1230 Re: NATO...DA ili NE
Fudo387 wrote:I sto je nagore i najopasnije, sve ovo oklijevanje i mudrovanje te samo kosta, svaka sekunda van EU i Nato pakta te kosta, sve vise i vise zaostajes za njima.
Ja stvarno ne kontam ni tu Srbiju, sta oni uopste pokusavaju, cemu se nadaju, kakav oni plan imaju, gdje se vide za pet, deset...godina?
Pa cak i da nekim cudom Rusi ostatku Evrope nametnu svoju viziju svijeta, a nece nikad, sto ce mu to?
Oni da ista znaju, i da si ikad znali, ne bi citavu istoriju proveli u blatu do vrata.
Jebo ih Putin, pa de momak napravi svom narodu normalnu i bogatu drzavu, pa mozda se i predomislimo, mozda ti znas nesto sto mi ne znamo, bujrum i kod nas.
A ne, izbaci onu celavicu i pocne mahati atomskim okolo, kao, vi’cete vi, ne znate vi ko sam ja, jebacu vam majku svima.
Napravi telefon, auto, pa ok, ako je bas konplikovano, napravi jebenu gumu da ostatak svijeta ima neke koristi od tebe....a-a, jok, ne zna.
A hoce da se namece kao partner za uredjenje kontinenta, svijeta? Ma bizi, goni.
Ma srpski politicari nisu nista manje blesavi od dezurnih rusifila na forumu, za koje, samo zato sto kao pucaju kontru mrskom imperijalistickom zapadu, Rusi su ok. Ah, da, umalo zaboravih, pomoce Serbiji da vrati Kosovo, te postane br. 1 na Balkanu.
- славянин
#1231 Re: NATO...DA ili NE
The 51st State wrote:Ovdje rimljani jedva koji most montirase, mi smo stare antisistemlije, super indvidualno ali zajednica krs

Vidis koliko jako branimo prirodu nasu netaknutu
-
The 51st State
#1232 Re: NATO...DA ili NE
Sace ti nosara reci da je to bio dio strateskog plana da se neprijatelj ne krece komforno.
- King Theoden
#1233 Re: NATO...DA ili NE
Čuj nije TOLIKI hajvanThe 51st State wrote:nije toliki hajvan
Si gledo sex-partijski neprijatelj br 1?Fudo387 wrote:mrski imperijalsti
Scena kad drug pišta govori "imperijalisti napadaju"
Tako ću vas ja branit
Sad ozbiljno. Naši su sjebali toliko love da smo kešom mogli napraviti koridor Vc i štošta drugo.
Tako barem tvrde eksperti.
Dakle, nama ne trebaju neki fondovi (u prijevodu: zaduživanje narednih generacija. Ipak, niš nije besplatno), nego dobra vlast koja će prije svega iskoristiti ovo što imamo.
Isto važi i za hrvatsku s tim što su oni u daleko boljem položaju.
Al jbg...
-
sumirprimus
#1234 Re: NATO...DA ili NE
Isto tako kakvi god frljavi bili a jesu.napravise 40ak km u postdejtonskoj bih.a u ex yu ni metra nama.jbo ti to kad u IMTu nidje mene
- славянин
#1235 Re: NATO...DA ili NE
Veliki uspjeh zaista- akcize,krediti i 20 godina za 40 km sto jest jest.Taj autoput kosta kao TE Tuzla i TE Ugljevik ... medjutim juga namjerno to industriju pravila po Bosni da truje muslimane.sumirprimus wrote:Isto tako kakvi god frljavi bili a jesu.napravise 40ak km u postdejtonskoj bih.a u ex yu ni metra nama.jbo ti to kad u IMTu nidje mene
-
Fudo387
#1236 Re: NATO...DA ili NE
Ma ok i malo zajebancije,The 51st State wrote:Ovdje rimljani jedva koji most montirase, mi smo stare antisistemlije, super indvidualno ali zajednica krs
Al’ bolan, unistise ljudima zivote.
Citave generacije razvalili uzduz i poprijeko smarajuci i sebe i sve oko sebe besmislenim budalastinama.
Djeca zavrsavaju skole i provode vrijeme...gdje?
U kladionici, u biMgu, u jebenom ganjanju znj vize da nedje ode i zaradi marku.
Al’ djaba, on zna sve, vaga frajer, sbb kbbb, mozda ne bi trebali u eu, a-a, zajebace nas nesto, lopovi su to.
Sta ce Rusi reci ako odemo u nato?
Naljutice se.
Bas me boli qrac sto ce se naljutiti.
Boooo-hooooo, jake zemlje i qrca.
-
sumirprimus
#1237 Re: NATO...DA ili NE
Pazi i to slazem se.славянин wrote:Veliki uspjeh zaista- akcize,krediti i 20 godina za 40 km sto jest jest.Taj autoput kosta kao TE Tuzla i TE Ugljevik ... medjutim juga namjerno to industriju pravila po Bosni da truje muslimane.sumirprimus wrote:Isto tako kakvi god frljavi bili a jesu.napravise 40ak km u postdejtonskoj bih.a u ex yu ni metra nama.jbo ti to kad u IMTu nidje mene
Al opet najebli kako god okrenes.
Bolje umjesto titimog bunkera da smo dobipi autocestu.
Bolje da smo sad dobili autocestu nego sto su pohapali spickali na budzet potrosili sta su vec radili.najbali kako god. Nigdje nas u IMTu
-
sumirprimus
#1238 Re: NATO...DA ili NE
Lako je tebi to iz murike i ovima iz.eu govorit.a mi najbali ovde kako god okrenesFudo387 wrote:Ma ok i malo zajebancije,The 51st State wrote:Ovdje rimljani jedva koji most montirase, mi smo stare antisistemlije, super indvidualno ali zajednica krs
Citave generacije razvalili uzduz i poprijeko smarajuci i sebe i sve oko sebe besmislenim budalastinama.
Al’ djaba, on zna sve, vaga frajer, sbb kbbb, mozda ne bi trebali u eu, a-a, zajebace nas nesto, lopovi su to.
Naljutice se.
- славянин
#1239 Re: NATO...DA ili NE
Da nisu unistili svu civilnu industriju i ****** prodali sve i unistili mogli smo 3 auto puta napraviti sa onom industrijskom bazom.. ali eto.Sada se razmisljamo oko EU i NATOa a mislim da ova rahat patnja i odgovara jer da bi usau u EU moras da napravis funkcionalne institucije i jake zakone sto bi ugrozilo aristokratiju.O NATO u da ne pricam jer smo u okruzenju u kakvom jesmo a o unutrasnjim problemima da ne pocinjemo.sumirprimus wrote: Pazi i to slazem se.
Al opet najebli kako god okrenes.
Bolje umjesto titimog bunkera da smo dobipi autocestu.
Bolje da smo sad dobili autocestu nego sto su pohapali spickali na budzet potrosili sta su vec radili.najbali kako god. Nigdje nas u IMTu
-
Fudo387
#1240 Re: NATO...DA ili NE
Dobro, ima smisla i to sa mlacenjem gloginja tudjom cunom...uvazava se.sumirprimus wrote:Lako je tebi to iz murike i ovima iz.eu govorit.a mi najbali ovde kako god okrenesFudo387 wrote:Ma ok i malo zajebancije,The 51st State wrote:Ovdje rimljani jedva koji most montirase, mi smo stare antisistemlije, super indvidualno ali zajednica krs
Naljutice se.
-
sumirprimus
#1241 Re: NATO...DA ili NE
I za nosaru.nosara druze kako se tek mi iseljavamo hrvatska je pusi smouk.ja ne znam mozda se to kod vas u sa jos ne osjeti.
Ovo je vec elementarna nepogoda.odose ljudi komplet porodice.sela nestala.sad se i gradovi polako prazne.ziva katastrofa u nastajanju a niko ne jbe ni 2 posto
Ovo je vec elementarna nepogoda.odose ljudi komplet porodice.sela nestala.sad se i gradovi polako prazne.ziva katastrofa u nastajanju a niko ne jbe ni 2 posto
-
sumirprimus
#1242 Re: NATO...DA ili NE
Ono daj da promjenimo bilo sta nato eu.pa ako ni to ne ide jebaji ga.
-
The 51st State
#1243 Re: NATO...DA ili NE
Bolje se zajebavat nego takve pokusati kontati, jedinonsto preostaje je ds se covjek zada samostalno u normalu pa ako ga okruzenje pozitivno iznenadi dobro i jes.Fudo387 wrote:Ma ok i malo zajebancije,The 51st State wrote:Ovdje rimljani jedva koji most montirase, mi smo stare antisistemlije, super indvidualno ali zajednica krs
Naljutice se.
- Nadzornik
#1244 Re: NATO...DA ili NE
Jest a da nije bilo Tesle sad bi u mraku gledali TV i tipkali na kompu....славянин wrote:Pa eto ovo na cemu tipkas,preko cega komuniciramo za pocetak.Dino34 wrote:A šta su to tvoji ameri napravili?Fudo387 wrote:Napravi telefon, auto, pa ok, ako je bas konplikovano, napravi jebenu gumu da ostatak svijeta ima neke koristi od tebe....a-a, jok, ne zna.
- Nadzornik
#1245 Re: NATO...DA ili NE
Bolje rat nego pakt,bolje grob nego rob... 
-
Fudo387
#1246 Re: NATO...DA ili NE
Idi brusi sarafe i ne pametuj, dok nisi svabi priqrcio.Nadzornik wrote:Bolje rat nego pakt,bolje grob nego rob...
Nabicete nogom odakle si dosao ako mu zivce iscupas.
- Nadzornik
#1247 Re: NATO...DA ili NE
He he pa ja i jesam Svabo,rezervne domovine nemam...Fudo387 wrote: Idi brusi sarafe i ne pametuj, dok nisi svabi priqrcio.
Nabicete nogom odakle si dosao ako mu zivce iscupas.
A posto moja zemlja nije u NATO necu morati ni u rat....
- славянин
#1248 Re: NATO...DA ili NE
Ost ReichNadzornik wrote:He he pa ja i jesam Svabo,rezervne domovine nemam...Fudo387 wrote: Idi brusi sarafe i ne pametuj, dok nisi svabi priqrcio.
Nabicete nogom odakle si dosao ako mu zivce iscupas.![]()
-
Fudo387
#1249 Re: NATO...DA ili NE
Jasta si, pravi Hans, boja kose te odaje.Nadzornik wrote:He he pa ja i jesam Svabo,rezervne domovine nemam...Fudo387 wrote: Idi brusi sarafe i ne pametuj, dok nisi svabi priqrcio.
Nabicete nogom odakle si dosao ako mu zivce iscupas.![]()
- Nadzornik
#1250 Re: NATO...DA ili NE
Nije Ost (cuj istok,kako covjek voli istok) nego Österreich..славянин wrote: Ost Reich
Rot weiß rot bis zum tod...