Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
exampLe. wrote:Eto moj dileja, propade ti i ta "Xiaomi jeftiniji" propaganda.
800KM moras dati da bi imao kineza s garancijom.
Slabo si ti to skonto
Pa upravo prednost xiaomija i kineza je ta opcija webshop narudžbe gdje svjesno rizikuješ ali i dobiješ mob za 4 stoje koji je u rangu s7 koji ti plačaš milju i 4 stoje
To je ta mudrolija
Ko skonto, shvatit će
Istovarim se ja na taj rizik. Ne rizikujem sa Iphoneom i Samsungom a da rizikujem sa Xiaomiem i nakim kitatelima.
azrailxxl wrote:
Ko govori o EU magacinu
Svi mobiteli koji su bili poručeni došli su iz Kine
Ja, odnosno rođak u Švabiji, koji ih naručuje, pa dobaci meni ovdje, imamo samo pozitivna iskustva, dakle svi su došli brzo i bili ok i svi evo ferceraju odlično
Sam se gubis u lazima svojim. Rekao si da se naruci u NJemacku da se ne placaju dadzbine ...
skafiskafsnjak wrote:Pa zasto bih uopste rizikovao ? kupis lijepo gdje imas obezbjedjenu garanciju i eto .
A jah ..ti se vodis onom "bez rizika nema profita"?
Stari "znalac i stručnjak"
Zato što je takav duplo skuplji, pametnjakoviću
Evo 800 KM s garanacijom Mi5
Xiaomi Mi5 - (799 KM) http://www.olx.ba/r/22048950/813307
Kratki opis
Najbolje cijene na PIK-u !!! Osiguran servis i podrška za sve mobitele u ponudi.Jedini u BiH dajemo garanciju do 18 mjeseci, kartično plaćanje, plaćanje na rate do 12 mjeseci, fiskalni račun. Posjetite nas na http://smartshop.ba/
Eto tu imaju Mi Mix za 1700
zadnjih dana cula za 3 slučaja kako ih servisno sjebali ovdje. Tako da potvrdila svoje vlastito mišljenje kako je odron radnja.
telefon ode na servis zbog matične, pošalju ga vlasnici s slomljenim ekranom, to vidi cim odmotala sa servisa i nikome ništa, može ga bacit, ne priznaju svoje sto pokvarili.
Da bi ga dobio za 4 stoje trebaš naći nekog zaboravljenog rođaka u Njemačkoj, dodat ga na fb-u i stupiti u komunikaciju sa njim, sjetiti se neke zajedničke babe i divnih trenutaka provedenih zajedno na selu pa mu zatim servirati molbu za telefon kako bi izbjegao carinu. I na sve to, svjesno se odreći garancije i servisne podrške. E tada ga možda dobiješ za 4 stoje. Inače za normalnu kupovinu ti treba 6 stoja minimum.
Ja radije biram Huawei P8 za 500 KM u univerzalnom. Odličan telefon sa odličnom kamerom pogotovo za noćne snimke. Nije ni Univerzalno cvijeće, ali daju garanciju koja je iskoristiva(dokazano više puta).
Znam ja dobro sta je Retina display, koristim ga ali ti ne kontas poentu price.
Iako koristim Iphone 6s plus vrsta ekrana i rezolucija je losija nego na S7 Edgeu i opet ponavljam, da si pomakao dalje od kineza znao bi o cemu pricam.
Dileja haker na kinezima. Ne moze mu se uci u trag ip adresi. Jos jedna pozitivna stvar kineza [emoji38]. Cuj neke retine i ips lcd ekrane usporedjivali sa amoledom [emoji23], svasta ovdje covjek moze procitati.
A koja je zapravo poenta osim brojke na papiru stavljati na telefon 4K ekran kad ljudsko oko svakako ne moze primjetiti razlikuj između retina ekrana i npr 4K.?
Amoled kao amoled trenutno nema premca neuporediv je sa ostalilma, ali cemu to.?
Dzevy wrote:A koja je zapravo poenta osim brojke na papiru stavljati na telefon 4K ekran kad ljudsko oko svakako ne moze primjetiti razlikuj između retina ekrana i npr 4K.?
Amoled kao amoled trenutno nema premca neuporediv je sa ostalilma, ali cemu to.?
Čemu zatrpavati ovu temu ? Ko lijeci ovdje svoje komplekse?
Krivo ljudima sto za 400 KM mozes kupiti i vise nego solidan telefon pa dosli da suše svojom pricom.
Da li je xiaomi imao fijasko kao samsunsg sa baterijom koja eksplodira ( pa mnoge zemlje promijenise zakone o transportu pa se ne mogu vise slati baterije avio saobracajem) sta bi tek onda bilo na ovoj temi?
Dzevy wrote:A koja je zapravo poenta osim brojke na papiru stavljati na telefon 4K ekran kad ljudsko oko svakako ne moze primjetiti razlikuj između retina ekrana i npr 4K.?
da se mozes qrcit da imas 4k ekran
Mislis da ima razlog da ti uzme lovu, nbt u gl klasicno preseravanje kao i ubacivanje 6Gb RAM-a i 256Gb ROM-a, totalno bedpotrebno za sad.
A stvarno nezz cemu tolika odbojnost prema xiaomi-u ne razumijem. Ne gotivite ga ok cemu zatrpavanje ove teme nebitnim pricama.