groove wrote: veceras pirmin pali cigare novcanicama od 200 evra

Moderators: Charuga, Tomahawk11
groove wrote: veceras pirmin pali cigare novcanicama od 200 evra

Nije potrosena tika taka koliko ovi igraci, fakat djeluju bezvoljno, zasiceno, k'o da im je preko neke stvari svega.Melbourne_Australia wrote:Tika taka je umrla, vidi se to sa barcom i vidi se to sa Spanijom..To beskrajno dodavanje u krug je provaljeno i fakat ljudi smorise vise..Dodju do 16 metara i onda nazad i tako jedno 20 puta za 90 minuta
Ozbiljno?LSD wrote:...tikI (I, a ne A)- taka...
Razvalice ih Svabovi.mixone1995 wrote:Italija-Njemacka, bit ce zanimljivo
Nisam bas siguran, moze tu svasta biti.Fudo387 wrote:Razvalice ih Svabovi.mixone1995 wrote:Italija-Njemacka, bit ce zanimljivo
Mislim da malo ko konta šta sam ja htio onomad rećiMuhamed Đakmić wrote:Morali su ovo Italijani ranije riješiti.
Imal đe Cyprusa?
Vidiš sad šta znači trener, ovo što Italijani pokazuju nije slučajno![]()
Fali im individualne klase, mogu oni i ovo do kraja zijaniti, ali da je Conte napravio nevjerovatnu ekipu sa ovakvim igračkim kadrom, nema nikakve sumnje.
S druge strane, del Bosque je izlapio, čak i ako prođu, svaki naredni dan koji on provede na klupi će ih unazaditi. Treba neko malo progresivniji, ovo je smiješno.
tika- taka je možda naziv žvakačih guma u koreji ili kini....tiki-taka je nešto drugocyprus wrote:Ozbiljno?LSD wrote:...tikI (I, a ne A)- taka...![]()
House wrote:finale
belgija-italija![]()
relativno84 wrote:Belgija ce ih unistitiprc
![]()
Spanija ima da ih fasiraprc
![]()
Svabe ce da ih devastirajuceka se prc
![]()
Ovo podsjeca na 2006 kada su od grupe pa sve do finala bile slicne price, a talijani lagano jednu po jednu do samog cilja. Naravno tesko je ocekivati da se ponovi nesto slicno i da uzmu titulu, ali previse olako se otpisuju kao da je ovo sve plod slucajnostiPored svaba ja nisam primjetio da neki tim igra ovako stabilno do sada, steta je sto ce za jedne biti kraj ali tako je moralo biti
Nisu uzeli onu koju su najvise htijeli a osvojio je najtrofejniji klub na svijetuLSD wrote:Samo nam nisi objasnio kako je Barca uzela ove sezone duplu krunu, ako je tikI (I, a ne A)- taka mrtvaMelbourne_Australia wrote:Tika taka je umrla, vidi se to sa barcom i vidi se to sa Spanijom..To beskrajno dodavanje u krug je provaljeno i fakat ljudi smorise vise..Dodju do 16 metara i onda nazad i tako jedno 20 puta za 90 minuta
Španija treba ozbiljan remont, pocevši od trenera pa nadalje....Italija![]()
Nisu ni sjebani bili igraci, smiju se poslije tekmeFudo387 wrote:Nije potrosena tika taka koliko ovi igraci, fakat djeluju bezvoljno, zasiceno, k'o da im je preko neke stvari svega.Melbourne_Australia wrote:Tika taka je umrla, vidi se to sa barcom i vidi se to sa Spanijom..To beskrajno dodavanje u krug je provaljeno i fakat ljudi smorise vise..Dodju do 16 metara i onda nazad i tako jedno 20 puta za 90 minuta
Iniesti fali Xavi, vrijedio je k'o pola ovog tima Spanaca.
Jarane, ovo je...ne znam sta reci.Bosanski_kralj wrote:relativno84 wrote:Belgija ce ih unistitiprc
![]()
![]()
![]()
Ovo podsjeca na 2006 kada su od grupe pa sve do finala bile slicne price, a talijani lagano jednu po jednu do samog cilja. Naravno tesko je ocekivati da se ponovi nesto slicno i da uzmu titulu, ali previse olako se otpisuju kao da je ovo sve plod slucajnostiPored svaba ja nisam primjetio da neki tim igra ovako stabilno do sada, steta je sto ce za jedne biti kraj ali tako je moralo biti
![]()
Biće ovo finale prije finala. Igraju dva tima koja su uz Brazil vrh svjetskog nogometa. Španija, Francuska, Argentina ne mogu ići u ovo prethodno pobrojano društvo.
Melbourne_Australia wrote:Nisu uzeli onu koju su najvise htijeli a osvojio je najtrofejniji klub na svijetu 2 puta u zadnje 3 godine sto ti dovoljno kazeLSD wrote:Samo nam nisi objasnio kako je Barca uzela ove sezone duplu krunu, ako je tikI (I, a ne A)- taka mrtvaMelbourne_Australia wrote:Tika taka je umrla, vidi se to sa barcom i vidi se to sa Spanijom..To beskrajno dodavanje u krug je provaljeno i fakat ljudi smorise vise..Dodju do 16 metara i onda nazad i tako jedno 20 puta za 90 minuta
Španija treba ozbiljan remont, pocevši od trenera pa nadalje....Italija![]()
Ja pricam u okvirima evrope i evropskih takmicenja a ne protiv getafe ili celte a isto vazi za spaniju..
Pa i to je jedan od pokazatelja da im je svejedno, Pike se smije i zeza sa onim italijnskim mesarom.Melbourne_Australia wrote:Nisu ni sjebani bili igraci, smiju se poslije tekmeFudo387 wrote:Nije potrosena tika taka koliko ovi igraci, fakat djeluju bezvoljno, zasiceno, k'o da im je preko neke stvari svega.Melbourne_Australia wrote:Tika taka je umrla, vidi se to sa barcom i vidi se to sa Spanijom..To beskrajno dodavanje u krug je provaljeno i fakat ljudi smorise vise..Dodju do 16 metara i onda nazad i tako jedno 20 puta za 90 minuta
Iniesti fali Xavi, vrijedio je k'o pola ovog tima Spanaca.
Romanista 101% wrote:House wrote:finale
belgija-italija![]()
Bas si kraljBosanski_kralj wrote:relativno84 wrote:Belgija ce ih unistitiprc
![]()
![]()
![]()
![]()
Biće ovo finale prije finala. Igraju dva tima koja su uz Brazil vrh svjetskog nogometa. Španija, Francuska, Argentina ne mogu ići u ovo prethodno pobrojano društvo.
mixone1995 wrote:Nisam bas siguran, moze tu svasta biti.Fudo387 wrote:Razvalice ih Svabovi.mixone1995 wrote:Italija-Njemacka, bit ce zanimljivo