omar little wrote:PRESTANITE LAGAT OVAJ NAPECENI NAROD, NEMATE TO PRAVO!dale cooper wrote:Slažem se. I po meni je problem Mamića i HNS-a sa Šukerom na čelu kao produžene ruke, problem pravosudnih organa i tuMuhamed Đakmić wrote:
Pa zadnjih 10 godina pokušavaju na razne načine da ukažu na problem Mamića. Nikoga to ne zanima. Lijepo je prikazivati ovu situaciju kao da je došla s neba u rebra, ali činjenica je da nije tako. Do ovog je dovelo ignorisanje i guranje problema pod tepih, a dovest će i do još većih posljedica.
Nego svaka čast ekipi, nije meni pobjeda toliko fascinantna koliko mi je Hrvatska vrhunski djelovala na terenu. Dobila je i Gruzija Španiju pred Euro, ali Hrvati su tokom dobrog dijela utakmice igrali fudbal protiv Španaca gradeći napade pasovima iz zadnje linije. I sve to bez Modrića. Valja i tako odigrati, stvarno je ovo veliko ostvarenje.
se to treba riješiti. Ako se dokaže umješanost i pojedinih igrača pored njega, neka i njih zatvore što se mene tiče.
Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dale cooper
#1226 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
- Billy The Pljuc
#1227 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Brate unfortunately haman pa nikako, trenutno su cetvrta repka od najboljih treceplasiranih i neko ce ih potisnuti sigurno u ove dvije preostale grupe ili da se desi da sutra dobiju Madjarska i Island a Belgija i Italija da ne izgube. Mislim nemam nista protiv da se isto desi al vec je to malo nerealno ocekivati jer nek im se zalomi samo jedna nerijesena jal Portugal jal Island oni idu kuci zbog gol razlike.Edin H. wrote: Sta me briga za brkate kebabdzije, nefo kako mogu Kosovo republikanci dalje?
- Saian
#1228 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Muhamed Đakmić wrote:Ma igrači su tu samo kolateralna šteta, ali ja hoću reći da nije bilo drugog načina da navijači skrenu pažnju na ovaj problem. Zapravo, pokušali su na druge načine, pa je došlo do ovog.
Nego ovi Turci se provlače drama, na Euro dođoše kao najbolja trećeplasirana, i sad će vjerovatno kao četvrta najbolja trećeplasirana u osminu finala
chek, chek, chetvrta najbolje treceplasirana, trebat ce mi malo vremena da se saberem
- Logovan
#1229 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
SVAKA ČAST HVRATIMA!!!! SVE ČESTITKE, BRAVO!!!!
Hrvatska je jedna od reprezentacija koja je dobro igrala u ovoj fazi takmičenja, možda su čak i najbolji bili od svih. Rakitić, Perišić, Srna...
Šteta što Modrića nije bilo na terenu. Stvarno sam pozitivno iznenađen. Sve i jednu utakmicu u grupnoj fazi su jako dobro odigrali.
Španija
Povedu 1:0 i onda se zajebavaju, opuste se, prave greške, previše bespotrebnih dodavanja, peglanja.
Ovaj će im poraz i dobro doći, jer će vidjeti da nema zajebancije ni sa jednom reprezentacijom. Ako žele da opet osvoje Euro, ne smiju potcjenjivati niti jednog protivnika.
Hrvatska je jedna od reprezentacija koja je dobro igrala u ovoj fazi takmičenja, možda su čak i najbolji bili od svih. Rakitić, Perišić, Srna...
Španija
- Edin H.
#1230 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Hvala na objasnjenju, komplikovano brate.Billy The Pljuc wrote:Brate unfortunately haman pa nikako, trenutno su cetvrta repka od najboljih treceplasiranih i neko ce ih potisnuti sigurno u ove dvije preostale grupe ili da se desi da sutra dobiju Madjarska i Island a Belgija i Italija da ne izgube. Mislim nemam nista protiv da se isto desi al vec je to malo nerealno ocekivati jer nek im se zalomi samo jedna nerijesena jal Portugal jal Island oni idu kuci zbog gol razlike.Edin H. wrote: Sta me briga za brkate kebabdzije, nefo kako mogu Kosovo republikanci dalje?
- Saian
#1231 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
i ti i dalje predlazes sudske organe kao rjesenje?dale cooper wrote:
Naravno da je nezdravo, ali je isto tako i činjenično stanje. Pa jebote, Kolinda napravi frku i smjeni čovjeka sa čela SOA-e
jer je snimljenja u razgovoru sa Mamićem koji je u tom momentu bio praćena osoba. Očigledno je da je to jako jeben
igrač koji ima upletene prste u sve i svašta i ima zaštitu od nekih jako moćnih ljudi u vrhu Hrvatske države.
Last edited by Saian on 22/06/2016 00:28, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1232 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ne znas se ni oprat, zmazan si, smrdis i lazesdale cooper wrote:Klasik!
- Edin H.
#1233 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Za kladionice
- dale cooper
#1234 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ako imaš koji drugi prijedlog, a da je u okviru zakona, volio bih čuti.Saian wrote:i ti i dalje predlazes sudske organe kao rjesenje?dale cooper wrote:
Naravno da je nezdravo, ali je isto tako i činjenično stanje. Pa jebote, Kolinda napravi frku i smjeni čovjeka sa čela SOA-e
jer je snimljenja u razgovoru sa Mamićem koji je u tom momentu bio praćena osoba. Očigledno je da je to jako jeben
igrač koji ima upletene prste u sve i svašta i ima zaštitu od nekih jako moćnih ljudi u vrhu Hrvatske države.
da se sa krimosima obračunava na drugi način, ali nas koji to spomenemo odmah nazivaju titoistima, komunjarama,
jugonostalgičarima i generalno ljubiteljima totalitarnih režima i neprijateljima demokracije.
- dale cooper
#1235 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Proklet bio na Božić 2016!_BataZiv_0809 wrote:Ne znas se ni oprat, zmazan si, smrdis i lazesdale cooper wrote:Klasik!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1236 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Bravo susjedi!!!! 
- Saian
#1237 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
nisam mjerodavan, alidale cooper wrote:
Ako imaš koji drugi prijedlog, a da je u okviru zakona, volio bih čuti.![]()
http://forum.klix.ba/pravo-f61.html
- tututuuuu
#1238 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Logovan wrote:SVAKA ČAST HVRATIMA!!!! SVE ČESTITKE, BRAVO!!!!![]()
![]()
Hrvatska je jedna od reprezentacija koja je dobro igrala u ovoj fazi takmičenja, možda su čak i najbolji bili od svih. Rakitić, Perišić, Srna...Šteta što Modrića nije bilo na terenu. Stvarno sam pozitivno iznenađen. Sve i jednu utakmicu u grupnoj fazi su jako dobro odigrali.
ŠpanijaPovedu 1:0 i onda se zajebavaju, opuste se, prave greške, previše bespotrebnih dodavanja, peglanja.
Ovaj će im poraz i dobro doći, jer će vidjeti da nema zajebancije ni sa jednom reprezentacijom. Ako žele da opet osvoje Euro, ne smiju potcjenjivati niti jednog protivnika.
Kako su meni ovakve stvari smijesne... Pa da je to tako opustili bi se i protiv Turske pa i od Turske na kraju izgubili. Nisu oni meni djelovali da su opusteni, nego jednostavno nisu mogli. Dobije RH Turke, a Turci losi, utakmica sa Ceskom a Cesi losi pa vidjeti cemo sa Spanjolskom, i onda Spanjolci se opustili i zajebavali...
Last edited by tututuuuu on 22/06/2016 00:37, edited 1 time in total.
- Edin H.
#1239 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Orunjasu nijedandale cooper wrote:Ako imaš koji drugi prijedlog, a da je u okviru zakona, volio bih čuti.Saian wrote:i ti i dalje predlazes sudske organe kao rjesenje?dale cooper wrote:
igrač koji ima upletene prste u sve i svašta i ima zaštitu od nekih jako moćnih ljudi u vrhu Hrvatske države.Mislim, ja bih volio da je Titina država i
da se sa krimosima obračunava na drugi način, ali nas koji to spomenemo odmah nazivaju titoistima, komunjarama,
jugonostalgičarima i generalno ljubiteljima totalitarnih režima i neprijateljima demokracije.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1240 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Kad ne budem u Dinamu, prebicu te ko mack (zvaće) jer ti si jedno smeceeedale cooper wrote:
Proklet bio na Božić 2016!
(novinar nesto rece)
Djubre! Djubre!!! Mucko djubre!!
- ultima_palabra
#1241 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Hrvati ocigledno pucaju od samopouzdanja, a Spanci su izgleda ocekivali prijateljsku utakmicu, a ne fajt.
Sad, koliko ja znam balkanski mentalitet, moguce je da bi Hrvati bolje prosli da nisu dobili ovu utakmicu. Talijani im generalno leze, a protiv nekog slabijeg protivnika bi mogli pomisliti da ce biti lako...
Sad, koliko ja znam balkanski mentalitet, moguce je da bi Hrvati bolje prosli da nisu dobili ovu utakmicu. Talijani im generalno leze, a protiv nekog slabijeg protivnika bi mogli pomisliti da ce biti lako...
- Saian
#1242 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Orjunashi
imati nekog na celu (makar formalno) drzave kome se pricinjavaju haman mrtvorodjeni pokreti iz 30tih godina je chinjenica vrijedna iskonskog straha, orjunashi, pa, pa, pa

- dale cooper
#1243 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Volio bih da me Kolinda kazni što sam bio loš, loš dečko i orjunaš.Edin H. wrote:Orunjasu nijedandale cooper wrote:
Ako imaš koji drugi prijedlog, a da je u okviru zakona, volio bih čuti.Mislim, ja bih volio da je Titina država i
- tututuuuu
#1244 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Isto mislim.ultima_palabra wrote:Hrvati ocigledno pucaju od samopouzdanja, a Spanci su izgleda ocekivali prijateljsku utakmicu, a ne fajt.
Last edited by tututuuuu on 22/06/2016 00:41, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1245 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
+1
Nimalo me nece iznenaditi ako ispadnu od neke "manje zvucne" reprezentacije.
Doduse cinik u meni govori da samo od takvih mogu i ispasti jer do finala nece sresti nijednu super silu
Nimalo me nece iznenaditi ako ispadnu od neke "manje zvucne" reprezentacije.
Doduse cinik u meni govori da samo od takvih mogu i ispasti jer do finala nece sresti nijednu super silu
- dale cooper
#1246 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
_BataZiv_0809 wrote:Kad ne budem u Dinamu, prebicu te ko mack (zvaće) jer ti si jedno smeceeedale cooper wrote:
Proklet bio na Božić 2016!
(novinar nesto rece)
Djubre! Djubre!!! Mucko djubre!!
želi imati u svom društvu.
" I taj youtube nabijem na kurac"
- dječak sa šibicama
#1247 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Nije jos kasno da upadne Portugal kao treci, dovoljno je da zaseru sutra sa Madjarima.ultima_palabra wrote:Hrvati ocigledno pucaju od samopouzdanja, a Spanci su izgleda ocekivali prijateljsku utakmicu, a ne fajt.
Ali nije ni to, taj dio zrijeba sa Talijanima je stravican, ako i prodjes Talijane ceka Njemacka, a ako prodjes njih, ceka Francuska.
Ovako mogu biti Slovaci, a onda Svicarska ili Poljska, puno lakse ipak.
- Edin H.
#1248 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Kinkydale cooper wrote:Volio bih da me Kolinda kazni što sam bio loš, loš dečko i orjunaš.Edin H. wrote:Orunjasu nijedandale cooper wrote:
Ako imaš koji drugi prijedlog, a da je u okviru zakona, volio bih čuti.Mislim, ja bih volio da je Titina država i
jugonostalgičarima i generalno ljubiteljima totalitarnih režima i neprijateljima demokracije.![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1249 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
I sve to upucuje da je sistem osmisljen da se najzvucnije reprezentacije pokolju izmedju sebe prije samog finala, a da cemo u istom gledati neku "neocekivanu" reprezentaciju.
- Saian
#1250 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
pa zhena vjeruje u aktivan i vitalan orjunashki pokret, ja s ne bih iznenadio da je snime kako smjeshta Roger Zeki, mislim, cini se da dobro poznaje mrachno podzemlje animirane scenedale cooper wrote:
Izljevi bjesa i izbor psovki su mu legendarni.
Prosto je nevjerovatno da takvog lika predsjednica jedne države
želi imati u svom društvu.
" I taj youtube nabijem na kurac"