Zubi su važni, spadaju mi pod osmijeh, koji sam spomenula.aditon wrote:Moja sestra je imala običaj dok smo bili djeca da eksperimentiše na mojim rukama, ali ona je i tada a i danas voli njegovane muške rukeEuridika wrote:Ne bih rekla baš radničke, već snažne. Ne očekuje se da su muške ruke njegovane (uređeni noktići, namazane kremom i sl.), već da simboliziraju snagu, pokretačku i stvaralačku energiju. Grublje ruke su simbol vrijednog, radinog muškarca, a samim tim i (budućeg) hranitelja i zaštitnika porodice.
Opet, nemoj ovo uzimati kao eliminatorni kriterij, sve je ovo dosta individualno.Ipak je taj dio s rukama individualan ali zajedničko vam je da ipak gledate ruke
![]()
Gleda li iko zube? Meni su zubi mnogo važni a još niko nije spomenuo iste
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pukepuke
#1226 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
-
benjen
#1227 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Brada ili svjeze obrijani obraz i opcenito glede brijanja pro ili kontra 
- pukepuke
#1228 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Khm, kad gledam muške ruke, moje su misli daleko prljavijeEuridika wrote:Da ti pravo kažem, ne znam ni ja šta tačno, ali da gledamo - gledamoaditon wrote:To da gledate ruke sam čuo milion puta. Međutim, šta je to što iz ruku vidite? Većina muškaraca uopšte nema njegovane i lijepe ruke.![]()
. Kad posmatram mušku ruku, u pravilu širu i krupniju od ženske, zamišljam kako bi se moja ruka uklopila u nju. Nekako tu podsvjesno vidim ulogu zaštitnika i voditelja u muškarcu. Ovo je čisto instinktivna reakcija i daleko od toga da je eliminatorna u bilo čemu.
- pukepuke
#1229 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Brada super izgleda ali brate grebeeee... Teško se odlučiti. Ipak obrijan.benjen wrote:Brada ili svjeze obrijani obraz i opcenito glede brijanja pro ili kontra
- Euridika
- Globalna šefica
#1230 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Aaa... zamišljam ja i to.pukepuke wrote:Khm, kad gledam muške ruke, moje su misli daleko prljavijeEuridika wrote:Da ti pravo kažem, ne znam ni ja šta tačno, ali da gledamo - gledamoaditon wrote:To da gledate ruke sam čuo milion puta. Međutim, šta je to što iz ruku vidite? Većina muškaraca uopšte nema njegovane i lijepe ruke.![]()
. Kad posmatram mušku ruku, u pravilu širu i krupniju od ženske, zamišljam kako bi se moja ruka uklopila u nju. Nekako tu podsvjesno vidim ulogu zaštitnika i voditelja u muškarcu. Ovo je čisto instinktivna reakcija i daleko od toga da je eliminatorna u bilo čemu.
Grube, njegovane, nije bitno, samo nek nije onaj mlaki, ljigavi stisak. Nek' znaju što rade
- Euridika
- Globalna šefica
#1231 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Da, i ja to tako vidim.pukepuke wrote:Brada super izgleda ali brate grebeeee... Teško se odlučiti. Ipak obrijan.benjen wrote:Brada ili svjeze obrijani obraz i opcenito glede brijanja pro ili kontra
- mad_max_ba
#1232 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moj odgovor je u duhu zafrkancije,djevojka bez imena wrote:
To da ne vidis sire, pokazuje i tvoj odgovor.
A tvoj samo dokazuje tezu o point of view i načinu shvatanja u širinu
Napisao bih nešto dalje u smislu pravo (u šali), al bojim se da ćeš me pogrešno shvatiti, pa ćeš se naljutiti, pa će se nekome podignut pritisak.........
Nego šta ima onako
- pukepuke
#1233 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Euridika wrote: Nisi niska.
- supercali
#1234 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Mala sipukepuke wrote:Euridika wrote: Nisi niska.
- pukepuke
#1235 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
supercali wrote:Mala sipukepuke wrote:Euridika wrote: Nisi niska.
- supercali
#1236 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ovako si mala i debelapukepuke wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Respo, da mi je 15 kg manje, bila bih mala. Ovako sam samo niska
-
Zoya
#1237 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
aditon wrote:Zašto je automobil tako teško parkirati (bar za većinu žena)
- Secer_033
#1238 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ja nemam zivaca za parkiranje. Ono cimanje izmedju dva auta, kreni, stani, ne hvala. Trazim mjesto na parkingu na koje mogu iz prve parkirati, negdje na drugoj strani parkinga ili u drugom kvartu 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1239 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa za sta mi sluzimo nego da vam uparkiramo u garazu
Pitanje:
Da li vam je privlacno kad vidite muskarca koji je evidentno gazda u vezi? Ono iz velikih i malih stvari jasno je da dominira.
Jedan ofrlje primjer: na sff-u hostese dijele dzaba kola kolu. I kako prilaze parovima i nude 90% muskaraca pitaju dragu za zeleno svijetlo.
Vrlo rijetko ces vidjeti muskarca kako uzima bez rijeci, otvara i daje svojoj dragoj flasu. Bez konsultacija, bez suvisne price.
Mozda je primjer lose postavljen, ali mene se dojmilo
Pitanje:
Da li vam je privlacno kad vidite muskarca koji je evidentno gazda u vezi? Ono iz velikih i malih stvari jasno je da dominira.
Jedan ofrlje primjer: na sff-u hostese dijele dzaba kola kolu. I kako prilaze parovima i nude 90% muskaraca pitaju dragu za zeleno svijetlo.
Vrlo rijetko ces vidjeti muskarca kako uzima bez rijeci, otvara i daje svojoj dragoj flasu. Bez konsultacija, bez suvisne price.
- klixoris
#1240 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Kakve si to ti parove upratio ? Cuj pitaju curu/zenu mogu li uzeti colu

- Euridika
- Globalna šefica
#1241 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Čekaj, ne skontah najbolje - on je njoj uzeo kolu, a da je nije ni pitao želi li kolu?_BataZiv_0809 wrote:Pa za sta mi sluzimo nego da vam uparkiramo u garazu![]()
Pitanje:
Osim ako mu nekad ranije nije rekla da bi rado popila kolu ili da je žedna (a inače voli kolu). U tom slučaju se može tumačiti kao briga.
- djevojka bez imena
#1242 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
'nako-dobro masala I ja sam se zezaa bolan, apropo teme: ja svoj stav temeljim na iskustvu, poslovnom mahom, ti mozda imas drugaciju percepciju i ja to postujem kao i svaciji stav uostalom, pa se nemam zasto ni ljutiti logicno, sve dok ne diras u personalne stvari naravno.mad_max_ba wrote:Moj odgovor je u duhu zafrkancije,djevojka bez imena wrote:
To da ne vidis sire, pokazuje i tvoj odgovor.
A tvoj samo dokazuje tezu o point of view i načinu shvatanja u širinu.
Napisao bih nešto dalje u smislu pravo (u šali), al bojim se da ćeš me pogrešno shvatiti, pa ćeš se naljutiti, pa će se nekome podignut pritisak.........
Nego šta ima onako![]()
![]()
Kako ide inace? Daleko godisnji?
- Montana
#1243 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Uh,al se ti naodašSecer_033 wrote:Ja nemam zivaca za parkiranje. Ono cimanje izmedju dva auta, kreni, stani, ne hvala. Trazim mjesto na parkingu na koje mogu iz prve parkirati, negdje na drugoj strani parkinga ili u drugom kvartu

- supercali
#1244 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Usput nahvata pokemonaMontana wrote:Uh,al se ti naodašSecer_033 wrote:Ja nemam zivaca za parkiranje. Ono cimanje izmedju dva auta, kreni, stani, ne hvala. Trazim mjesto na parkingu na koje mogu iz prve parkirati, negdje na drugoj strani parkinga ili u drugom kvartu
- Montana
#1245 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
hahha..je,i tosupercali wrote:Usput nahvata pokemonaMontana wrote:Uh,al se ti naodašSecer_033 wrote:Ja nemam zivaca za parkiranje. Ono cimanje izmedju dva auta, kreni, stani, ne hvala. Trazim mjesto na parkingu na koje mogu iz prve parkirati, negdje na drugoj strani parkinga ili u drugom kvartu
- hadzinicasa
#1246 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
_BataZiv_0809 wrote:Pa za sta mi sluzimo nego da vam uparkiramo u garazu![]()
Pitanje:
ja bih recimo prvo pomislila da (pretpostavljam) mimikom pita nju da li I ona zeli kolu, sto mi je recimo, primjereno i dzentlmenski.
- annoy
#1247 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Meni je ruzno vidjeti odnos gdje se netko mora pokoravat ovom drugom, nebitno tko je u kojoj poziciji_BataZiv_0809 wrote:Pa za sta mi sluzimo nego da vam uparkiramo u garazu![]()
Pitanje:
Ovo s kolom je jednostavno glupo, zasto bi mi on uzeo kolu ako me nije prvo pitao, mozda mi se uopce ne pije kola, mozda ju ne volim, mozda nisam zedna
U redu je da on uzme za sebe bez da ista kaze, pa me ponudi ako hocu gutljaj, al da uzima za mene bez da me pita, kako bi me to trebalo impresionirat, nije da si sama ne znam uzet
A i malo je creepy, ono, ti ces sad pit to i to, wtf
- al_akhisari
#1248 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Secer_033 wrote:Ja nemam zivaca za parkiranje. Ono cimanje izmedju dva auta, kreni, stani, ne hvala. Trazim mjesto na parkingu na koje mogu iz prve parkirati, negdje na drugoj strani parkinga ili u drugom kvartu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1249 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Jesi ti sigurno neki dan bilasupercali wrote:Ovako si mala i debelapukepuke wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Respo, da mi je 15 kg manje, bila bih mala. Ovako sam samo niska
Ja nisam vidio nikakvu debelu zenu
Jos i respo....pih
- klixoris
#1250 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Lik se pokunji, pita mladu moze li joj uzeti colu, i onda ga ova jos nalijepi "sto si muck'o Colu ?"