Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pukepuke

#1226 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

aditon wrote:
Euridika wrote:Ne bih rekla baš radničke, već snažne. Ne očekuje se da su muške ruke njegovane (uređeni noktići, namazane kremom i sl.), već da simboliziraju snagu, pokretačku i stvaralačku energiju. Grublje ruke su simbol vrijednog, radinog muškarca, a samim tim i (budućeg) hranitelja i zaštitnika porodice.
Opet, nemoj ovo uzimati kao eliminatorni kriterij, sve je ovo dosta individualno.
Moja sestra je imala običaj dok smo bili djeca da eksperimentiše na mojim rukama, ali ona je i tada a i danas voli njegovane muške ruke :) Ipak je taj dio s rukama individualan ali zajedničko vam je da ipak gledate ruke :)

Gleda li iko zube? Meni su zubi mnogo važni a još niko nije spomenuo iste :)
Zubi su važni, spadaju mi pod osmijeh, koji sam spomenula.
benjen

#1227 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by benjen »

Brada ili svjeze obrijani obraz i opcenito glede brijanja pro ili kontra :mrgreen:
pukepuke

#1228 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

Euridika wrote:
aditon wrote:To da gledate ruke sam čuo milion puta. Međutim, šta je to što iz ruku vidite? Većina muškaraca uopšte nema njegovane i lijepe ruke. :)
Da ti pravo kažem, ne znam ni ja šta tačno, ali da gledamo - gledamo :D. Kad posmatram mušku ruku, u pravilu širu i krupniju od ženske, zamišljam kako bi se moja ruka uklopila u nju. Nekako tu podsvjesno vidim ulogu zaštitnika i voditelja u muškarcu. Ovo je čisto instinktivna reakcija i daleko od toga da je eliminatorna u bilo čemu.
Khm, kad gledam muške ruke, moje su misli daleko prljavije :D Grube, njegovane, nije bitno, samo nek nije onaj mlaki, ljigavi stisak. Nek' znaju što rade :D
pukepuke

#1229 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

benjen wrote:Brada ili svjeze obrijani obraz i opcenito glede brijanja pro ili kontra :mrgreen:
Brada super izgleda ali brate grebeeee... Teško se odlučiti. Ipak obrijan.
Euridika
Globalna šefica

#1230 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

pukepuke wrote:
Euridika wrote:
aditon wrote:To da gledate ruke sam čuo milion puta. Međutim, šta je to što iz ruku vidite? Većina muškaraca uopšte nema njegovane i lijepe ruke. :)
Da ti pravo kažem, ne znam ni ja šta tačno, ali da gledamo - gledamo :D. Kad posmatram mušku ruku, u pravilu širu i krupniju od ženske, zamišljam kako bi se moja ruka uklopila u nju. Nekako tu podsvjesno vidim ulogu zaštitnika i voditelja u muškarcu. Ovo je čisto instinktivna reakcija i daleko od toga da je eliminatorna u bilo čemu.
Khm, kad gledam muške ruke, moje su misli daleko prljavije :D Grube, njegovane, nije bitno, samo nek nije onaj mlaki, ljigavi stisak. Nek' znaju što rade :D
Aaa... zamišljam ja i to. :D To mi dođe kao druga misao kad gledam ruke...
Euridika
Globalna šefica

#1231 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

pukepuke wrote:
benjen wrote:Brada ili svjeze obrijani obraz i opcenito glede brijanja pro ili kontra :mrgreen:
Brada super izgleda ali brate grebeeee... Teško se odlučiti. Ipak obrijan.
Da, i ja to tako vidim.
mad_max_ba

#1232 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by mad_max_ba »

djevojka bez imena wrote:
To da ne vidis sire, pokazuje i tvoj odgovor. :skoljka:
Moj odgovor je u duhu zafrkancije,
A tvoj samo dokazuje tezu o point of view i načinu shvatanja u širinu :mrgreen: .
Napisao bih nešto dalje u smislu pravo (u šali), al bojim se da ćeš me pogrešno shvatiti, pa ćeš se naljutiti, pa će se nekome podignut pritisak.........

Nego šta ima onako :lol: :lol: :lol:
pukepuke

#1233 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

Euridika wrote: Nisi niska. :wink:

:kiss:
supercali

#1234 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by supercali »

pukepuke wrote:

Mala si
pukepuke

#1235 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

supercali wrote:
pukepuke wrote:

Mala si
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Respo, da mi je 15 kg manje, bila bih mala. Ovako sam samo niska :lol:
supercali

#1236 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by supercali »

pukepuke wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Respo, da mi je 15 kg manje, bila bih mala. Ovako sam samo niska :lol:
Ovako si mala i debela :D
Zoya

#1237 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Zoya »

aditon wrote:Zašto je automobil tako teško parkirati (bar za većinu žena) :lol:
:lol: ja definitivno ne znam dobro parkirati. Vazda mi je auto uheravo parkirano. Jednom Sam 15 minuta parkirala na praznom parkingu i zauzela jedno ipo mjesto. Neki me je lik gledao i suze su mu tekle og smijeha :facepalm:
Secer_033

#1238 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Secer_033 »

Ja nemam zivaca za parkiranje. Ono cimanje izmedju dva auta, kreni, stani, ne hvala. Trazim mjesto na parkingu na koje mogu iz prve parkirati, negdje na drugoj strani parkinga ili u drugom kvartu :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1239 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by _BataZiv_0809 »

Pa za sta mi sluzimo nego da vam uparkiramo u garazu :D

Pitanje:

Da li vam je privlacno kad vidite muskarca koji je evidentno gazda u vezi? Ono iz velikih i malih stvari jasno je da dominira.

Jedan ofrlje primjer: na sff-u hostese dijele dzaba kola kolu. I kako prilaze parovima i nude 90% muskaraca pitaju dragu za zeleno svijetlo.

Vrlo rijetko ces vidjeti muskarca kako uzima bez rijeci, otvara i daje svojoj dragoj flasu. Bez konsultacija, bez suvisne price.

Mozda je primjer lose postavljen, ali mene se dojmilo 8)
klixoris

#1240 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by klixoris »

Kakve si to ti parove upratio ? Cuj pitaju curu/zenu mogu li uzeti colu :-) :lol:
Euridika
Globalna šefica

#1241 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

_BataZiv_0809 wrote:Pa za sta mi sluzimo nego da vam uparkiramo u garazu :D

Pitanje:

Da li vam je privlacno kad vidite muskarca koji je evidentno gazda u vezi? Ono iz velikih i malih stvari jasno je da dominira.

Jedan ofrlje primjer: na sff-u hostese dijele dzaba kola kolu. I kako prilaze parovima i nude 90% muskaraca pitaju dragu za zeleno svijetlo.

Vrlo rijetko ces vidjeti muskarca kako uzima bez rijeci, otvara i daje svojoj dragoj flasu. Bez konsultacija, bez suvisne price.

Čekaj, ne skontah najbolje - on je njoj uzeo kolu, a da je nije ni pitao želi li kolu? :shock: Ne, ovo definitivno nije privlačno. Ovo mi već naginje ka psihopatskim ponašanjima. :sad:
Osim ako mu nekad ranije nije rekla da bi rado popila kolu ili da je žedna (a inače voli kolu). U tom slučaju se može tumačiti kao briga.
djevojka bez imena

#1242 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by djevojka bez imena »

mad_max_ba wrote:
djevojka bez imena wrote:
To da ne vidis sire, pokazuje i tvoj odgovor. :skoljka:
Moj odgovor je u duhu zafrkancije,
A tvoj samo dokazuje tezu o point of view i načinu shvatanja u širinu :mrgreen: .
Napisao bih nešto dalje u smislu pravo (u šali), al bojim se da ćeš me pogrešno shvatiti, pa ćeš se naljutiti, pa će se nekome podignut pritisak.........

Nego šta ima onako :lol: :lol: :lol:
'nako-dobro masala I ja sam se zezaa bolan, apropo teme: ja svoj stav temeljim na iskustvu, poslovnom mahom, ti mozda imas drugaciju percepciju i ja to postujem kao i svaciji stav uostalom, pa se nemam zasto ni ljutiti logicno, sve dok ne diras u personalne stvari naravno.
Kako ide inace? Daleko godisnji? :skoljka:
Montana

#1243 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Montana »

Secer_033 wrote:Ja nemam zivaca za parkiranje. Ono cimanje izmedju dva auta, kreni, stani, ne hvala. Trazim mjesto na parkingu na koje mogu iz prve parkirati, negdje na drugoj strani parkinga ili u drugom kvartu :D
Uh,al se ti naodaš Image
supercali

#1244 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by supercali »

Montana wrote:
Secer_033 wrote:Ja nemam zivaca za parkiranje. Ono cimanje izmedju dva auta, kreni, stani, ne hvala. Trazim mjesto na parkingu na koje mogu iz prve parkirati, negdje na drugoj strani parkinga ili u drugom kvartu :D
Uh,al se ti naodaš Image
Usput nahvata pokemona
Montana

#1245 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Montana »

supercali wrote:
Montana wrote:
Uh,al se ti naodaš Image
Usput nahvata pokemona
hahha..je,i to :-)
hadzinicasa

#1246 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by hadzinicasa »

Pitanje:

ja bih recimo prvo pomislila da (pretpostavljam) mimikom pita nju da li I ona zeli kolu, sto mi je recimo, primjereno i dzentlmenski.
annoy

#1247 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by annoy »

Pitanje:

Meni je ruzno vidjeti odnos gdje se netko mora pokoravat ovom drugom, nebitno tko je u kojoj poziciji

Ovo s kolom je jednostavno glupo, zasto bi mi on uzeo kolu ako me nije prvo pitao, mozda mi se uopce ne pije kola, mozda ju ne volim, mozda nisam zedna
U redu je da on uzme za sebe bez da ista kaze, pa me ponudi ako hocu gutljaj, al da uzima za mene bez da me pita, kako bi me to trebalo impresionirat, nije da si sama ne znam uzet
A i malo je creepy, ono, ti ces sad pit to i to, wtf :D
al_akhisari

#1248 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by al_akhisari »

:) nisi jedina, niššš strašno; jedne prilike dolazim na parking, kad iz susjednog vozila izlazi nepoznata žena i pita "hoćeš li mi molim te izvesti auto s parkinga"; bilo je simpatično :-D može i ovako :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1249 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Tomahawk11 »

supercali wrote:
pukepuke wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Respo, da mi je 15 kg manje, bila bih mala. Ovako sam samo niska :lol:
Ovako si mala i debela :D
Jesi ti sigurno neki dan bila :?
Ja nisam vidio nikakvu debelu zenu :oops:
Jos i respo....pih :roll:
klixoris

#1250 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by klixoris »

Lik se pokunji, pita mladu moze li joj uzeti colu, i onda ga ova jos nalijepi "sto si muck'o Colu ?" :lol:
Post Reply