Mislim mogu sačekati,ne gori,ali eto da i ja kad svi
Galaxy S7
Moderator: Benq
- MOSALJOZE
#1226 Re: Galaxy S7
Eh,i to
- Dr Kova
#1228 Re: Galaxy S7
Meni je S5 bio Telecom, pa sam odmah flashovao internacionalnu verziju... j.ebo telecom i čekanje
- MOSALJOZE
#1229 Re: Galaxy S7
Čekat ću ja
Ne košta ništa
Ne košta ništa
-
Mega Man X
#1230 Re: Galaxy S7
iPhone će još uvijek se puniti po 3 sata do 100%
Ali ovo iznad je impresivno.
- Dr Kova
#1231 Re: Galaxy S7
Možete li okačiti koliko vam procenata baterije troši Android system? Zanima me. faaala
-
brazzo19
#1233 Re: Galaxy S7

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
- Dr Kova
#1234 Re: Galaxy S7
[emoji106][emoji106] hvala. Meni je malo veći, ali toeto. Utripah da je previše pa zato. Hvala momci
Dobro je sve
Dobro je sve
- MOSALJOZE
#1235 Re: Galaxy S7
Buckethead wrote:[emoji106][emoji106] hvala. Meni je malo veći, ali toeto. Utripah da je previše pa zato. Hvala momci
Dobro je sve
-
brazzo19
#1236 Re: Galaxy S7
Ovako meni je osvjetljenje pojacano gotovo na 100% i uz neko normalno koristenje citav dan ujutru oko pola 8 skinem s punjaca navece oko 23 sata ostane nekih 20% baterije, uglavnom otprilike screen on znaci da je ekran upaljen moze izgurati 5 sati, otprilike 20% baterije uzme za 1 sat upaljenog ekrana, toliko meni bude od kako sam ga uzeo (naravno obicna sedmica je u pitanju
).
- shalla
#1237 Re: RE: Re: Galaxy S7
Burazeru nije ovo topic "vaši atributi" [emoji23]Buckethead wrote:[emoji106][emoji106] hvala. Meni je malo veći, ali toeto. Utripah da je previše pa zato. Hvala momci
Dobro je sve
Sent from Tapatalk, moj dobar drug Tapatalk
-
Mega Man X
#1239 Re: Galaxy S7
Ko igra igre, preporučujem da skine Game Tuner iz Galaxy Apps.
Može se štimati od fps-a (frames per second) pa nadalje za igre koje imate instalirane. To je baš ako neka igra šteka jer Mali GPU na Exynos verziji je oko 30% slabiji od Adreno 530 GPU-a (Snapdragon verzija). Tako sam pročitao do neki dan.
Može se štimati od fps-a (frames per second) pa nadalje za igre koje imate instalirane. To je baš ako neka igra šteka jer Mali GPU na Exynos verziji je oko 30% slabiji od Adreno 530 GPU-a (Snapdragon verzija). Tako sam pročitao do neki dan.
- Dr Kova
#1240 Re: Galaxy S7
Dosta slabiji, ja neki dan upoređivao na Antutu, na 530 ko mlijeko, ovdje malo štucaMega Man X wrote:Ko igra igre, preporučujem da skine Game Tuner iz Galaxy Apps.
-
Mega Man X
#1241 Re: Galaxy S7
Neke igre štekaju na Mali, a neke idu ko mlijeko. San Andreas šteka sa i bez Game Tuner-a npr.Buckethead wrote:Mega Man X wrote: Dosta slabiji, ja neki dan upoređivao na Antutu, na 530 ko mlijeko, ovdje malo štuca
Ali najvažnija stvar je to da je Android operativni na telefonu.
- Dr Kova
#1242 Re: Galaxy S7
Hahah to svakako [emoji106]
Dobro je sve
Dobro je sve
-
CrniSA
-
Mega Man X
#1244 Re: Galaxy S7
Je li iko primjetio da je Wi-Fi malo spor zbog ovog zadnjeg updejta?
U mom slučaju prije otvori stranicu dok si reko keks. A sad prođe nekih 2-3 sekunde dok sve učita.
I da, baterija se malo brže troši.
U mom slučaju prije otvori stranicu dok si reko keks. A sad prođe nekih 2-3 sekunde dok sve učita.
I da, baterija se malo brže troši.
-
brazzo19
#1245 Re: Galaxy S7
Ovako, nabih sebi bas jebenu šuhu raja danas kad sam malo iatraživao šta znači "burn in display". Ovako imam s7 neka dva mjeseca i pre pre pre zadovoljan sam fakat i mislim da sam se namirio na tel na duzi period jer do sad nije štucnuo nijednom ali se bojim ovog gore problema koji se kako sam čitao danas pojavljuje recimo ako je svjetlo na ekranu pojacano do kraja ( sto je kod mene slucaj jer ne volim da se patim dok gledam u ekran nego mi je na svakom mobu bio pojacan gotovo do kraja ) i ako si ikonice recimo na jednom te istom mjestu kao da se nakon odredjenog vremena "utisnu" u ekran, eh sad ja od kako znam za sebe imam isti raspored ikonica na ekranu na svakom tel kojeg imam (tako sam navikao) i sad me fakat strah da mi se ne desi taj burn in display .... inace koristim tel svaki dan neka 3 do 4 sata upaljenog displaya recimo surfam najvise na netu i fb.u rijetko kad igram igre koristim viber youtube i tako to. Eh sad imam li razloga za brigu da ce mi se ovaj burn in u dogledno vrijeme desiti i kako da ga eventualno sprijecim jer mi se fakat svidja ovaj tel i ako me posluzi ako Bog da ostavio bih ga na duzi period jer mi je ono bas kako se kaze "leg'o". Prije njega sam koristio s1 pa s4 pa s5 pa s6 ovako otprilike kao ovaj sad tel sa istim rasporedom ikonica i sa istim osvjetljenjem i nisam primjetio ovaj burn in nikada, ali eto danas sam malo citao i istrazivao o ovom problemu i bas sam se nekako "prepao" .... vase iskreno misljenje imam li razloga za brigu ???? Hvala unaprijed.
P.S Ne korisitim opciju "always on" ekrana nikako.
Hvala jos jednom raja unaprijed.
- aj_ba
#1246 Re: RE: Re: Galaxy S7
[emoji23] [emoji23] Trebao bi ti otići da ti stravu saliju paša. Vidno je da te to baš plaši previše [emoji33]brazzo19 wrote:Ovako, nabih sebi bas jebenu šuhu raja danas kad sam malo iatraživao šta znači "burn in display".
- MTV
#1247 Re: Galaxy S7
Ne buncaj, prije ces nabaviti s10 nego sto ce ti se upec ikone. Kad koristis mobitel valjda ga otkljucaj pa otvoris fb,yt neces ga ostaviti na pocetnom ekranu da ti mobitel tako stoji satima (da nekazem danima) na 100% osvjetljenju. Uvijek nesto radis na njemu nikad ne stoji jedna te ista slika na ekranu. A samsung svako malo unaprijedjuje svoje Amoled ekrane tako da nevjerujem da postoji uopste mogucnost urezivanja ikona.
- shalla
#1248 Re: Galaxy S7
Bio danas na selu odakle je punac, nisam u životu doživio tako brzo padanje magle, dizanje i ponovno padanje. Donje dvije slike su nastale u dvije minute razmaka, ljudi 120 sekundi jbt [emoji33]

- supercali
#1249 Re: Galaxy S7
Ko mu je kriv sto nije sadio africku sljivu umjesto domace
- Secer_033
#1250 Re: Galaxy S7
brazzo19 wrote:Ovako, nabih sebi bas jebenu šuhu raja danas kad sam malo iatraživao šta znači "burn in display". Ovako imam s7 neka dva mjeseca i pre pre pre zadovoljan sam fakat i mislim da sam se namirio na tel na duzi period jer do sad nije štucnuo nijednom ali se bojim ovog gore problema koji se kako sam čitao danas pojavljuje recimo ako je svjetlo na ekranu pojacano do kraja ( sto je kod mene slucaj jer ne volim da se patim dok gledam u ekran nego mi je na svakom mobu bio pojacan gotovo do kraja ) i ako si ikonice recimo na jednom te istom mjestu kao da se nakon odredjenog vremena "utisnu" u ekran, eh sad ja od kako znam za sebe imam isti raspored ikonica na ekranu na svakom tel kojeg imam (tako sam navikao) i sad me fakat strah da mi se ne desi taj burn in display .... inace koristim tel svaki dan neka 3 do 4 sata upaljenog displaya recimo surfam najvise na netu i fb.u rijetko kad igram igre koristim viber youtube i tako to. Eh sad imam li razloga za brigu da ce mi se ovaj burn in u dogledno vrijeme desiti i kako da ga eventualno sprijecim jer mi se fakat svidja ovaj tel i ako me posluzi ako Bog da ostavio bih ga na duzi period jer mi je ono bas kako se kaze "leg'o". Prije njega sam koristio s1 pa s4 pa s5 pa s6 ovako otprilike kao ovaj sad tel sa istim rasporedom ikonica i sa istim osvjetljenjem i nisam primjetio ovaj burn in nikada, ali eto danas sam malo citao i istrazivao o ovom problemu i bas sam se nekako "prepao" .... vase iskreno misljenje imam li razloga za brigu ???? Hvala unaprijed.
Taj problem sam ja imala i ekran mi je u zatvorenom bio na 50% ili manje a na otvorenom 75-100%, zavisi sije li sunce ili ne. Nakon pregrijavanja tokom duzeg razgovora na viberu, pojavile su mi se ljubicaste crte i tako mi je radio jedno 3 sedmice. Stavljala sam ga u frizider da mi se ohladi i crte su nestajale na par sati. Jedne noci su mi se pojavile zelene pruge, ikonice su se oslikale na ekran i nakon 15 minuta je riknuo ekran. Ovak put mu cak ni zamrzivac nije pomogao. Ja mislim da jacina svjetlosti nema nikakve veze mego pregrijavanje maticne karte a kod tebe to nije slucaj je li?