Kebace mu sebija milu..udruzice ga ko bolnice...HAVANA wrote:Poslije druge boze stipa konobarice za guzove.sumirprimus wrote:nako opasniji ili kad popije oce i glavomHAVANA wrote:Jeben je bake...Mnogo jebeniji od scepe.?
Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
-
sumirprimus
#1226 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
- Reglan
#1227 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
A brate kakva krimi misterija bi se mogla snimiti od ovoga.

- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1228 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
ko sa sda uđe u koaliciju, o glavu mu se obije
svi propadaju i nestaju, samo sda opstaje konstantno jaka i stabilna ... volio ih, ne volio, bili pravi ili krivi, majstori su i jaki ko beton
svi propadaju i nestaju, samo sda opstaje konstantno jaka i stabilna ... volio ih, ne volio, bili pravi ili krivi, majstori su i jaki ko beton
-
sarajevoxxxx
#1229 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Pravo se zakuhava. Hapšenje je dakle izvedeno sa Bakirovim aminovanjem. Bit će ovdje svega.
-
sumirprimus
#1230 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Djesi saaaaafali sad ovde jedna sbb tensikija(jesam dobro reko) kmecava..za sve one sitne duse...glasaj druze bice.mjesto u uo...zavodu...preko grane...sarajevoxxxx wrote:Pravo se zakuhava. Hapšenje je dakle izvedeno sa Bakirovim aminovanjem. Bit će ovdje svega.
-
Samprotivsviju
#1231 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Pa kad za 20-25 godina nije naucio bosanski...sta ocekivati za ostalosahara1428 wrote:Fahro ko amater sve preko mobitela...ima da proklinje VIBER i onog ko ga izmisli...
-
sahara1428
#1232 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Samprotivsviju wrote:Pa kad za 20-25 godina nije naucio bosanski...sta ocekivati za ostalosahara1428 wrote:Fahro ko amater sve preko mobitela...ima da proklinje VIBER i onog ko ga izmisli...
- pumica
#1233 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Bakir ga navuk'o k'oooo bekanaRadončić je govorio kako je došlo do imenovanja ambasadorice u Sloveniji.
"Ja sam se u ponedjeljak sreo sa Izetbegovićem i dao mu taj CV. Već sutra, on je imenovao ambasadoricu. Da bi se imenovao jedan ambasador treba da prođe zvaničan protokol i pisarnicu Predsjednišva BiH", kazao je Radončić pokazujući sutkinji Tatjani Kosović dosadašnja SBB-ova imenovanja i kako je sve išlo po protokolu.
http://ba.n1info.com/a79308/Vijesti/Vij ... u-BiH.html
- Mlohavi
#1234 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Basum sagosum zohari. Krvavo vam bilo.

-
daddy-kool
#1235 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Pretpostavljam da je ovako nekako izgledao današnji razgovor SDA-SBB:
Last edited by daddy-kool on 27/01/2016 22:11, edited 1 time in total.
-
sahara1428
#1236 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
FAHRA protiv Crvenih Kmera...pardon "talibana"..."Ovo je čisti politički proces i vrh ledenog brijega u sukobu sekularističke opcije i jedne druge".
Da li je Jonathan Moore našao drugu "trebu" za
FAHRA bi i Gvantanamo napravio od BIH da se spasi...
- Teniser
#1237 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Sretno vam Šošoni akBgda da sobu i godine dijeli sa Zikom.
- Reglan
#1238 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Pitanje je hoce li ikad javnost saznati ko je na kraju ubio Celu? 
- 512MB
#1239 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Mozel neko pojasnit ovo "Basum sagosum" 
- Danguba
#1240 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
14.01.2016 - 22:06
Politika
"Valja pojasniti da je Fahrudin Radončić gospodinu Bakiru Izetbegoviću u ponedjeljak tokom ranije dogovorenog susreta na druge teme uručio i ostavio CV na konsultacije. Radončić je zato bio vrlo iznenađen i začuđen kada ga je već u utorak Izetbegović SMS-om obavijestio da je ona, praktično, u roku od 24 sata izabrana na Predsjedništvu BiH, a da SBB nije imao vremena kroz zvanični formular i dopis na adresu SDA oficijelno predložiti njen izbor" - kaže se u saopštenju SBB-Fahrudin Radončić koje je, kasno večeras, upućeno medijima.
-
Korisničkoime
#1241 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ko sta pricat, dokazivat. Kakve to veze ima. Ima materijala dovoljno i bez Fahre da se ovi ostale prikiju.Tabhana wrote:Hipotetički, ode u zatvor, o kome može otvoreno pričati i šta može dokazati?Korisničkoime wrote:Kao prvo cestitke na do sada dosljednom trolanju nije lako smislit tolike gluposti mada mali smetas opstu sprdnju sa Fahrom.Tabhana wrote:Hajmo sada malo ozbiljno![]()
Je li Fahrudin Radončić zaista najveći problema u BiH? Ja sam uz njega, razlog je jednostavan, pravda za sve ili nikako. Ispada sada samo Fahro kriv za sve, a ostali pošteniji samo tako, ma ja.
PS: Nisam član niti jedne stranke u BiH, niti ću ikad biti.
Kao drugo nije najveci ali je jedan od problema drugi su Zlaja, Bake, Dodo, Cova i kompanija. Eh u nekom boljem svijetu mi bi njih sve gledali u KPD Zenica medutim ako ne mogu svi odjednom onda makar jedan po jedan, kad bi tako islo ja bi bio prezadovoljan.
Medutim mislim da na kraju nece dohakati Fahri mada je svima bilo jasno da ce pokusati i da ce i dalje pokusavati jal zboh Havazovog reketa jal zbog toga sto se Fahro zadnjih 20 godina prodavao onom ko najvise placa i na kraju zasrao sa svima.
Za mene je prvi neprijatelj BiH Dodik, ne što je Srbin, nego što je od entiteta napravio istočnu Njemačku prije ujedinjena, krediti, dug sve veći, pepeljara od hiljada KM, nepotizam itd.
Ovo se pokušava izvesti efekt Ive Sanadera, malo pred EU i aplikaciju.
Dodo je regionalna politicka prica, sumnjam da ce isti ikada zavrsiti u zatvoru, prije ce biti kao sa Jelavicem maknuti ce ga sa politicke scene za uzvrat ce uzivati u blagodarima svoje krade u Beogradu kao i Jelavic u Splitu.
Zlaja i Bake bi mogli biti BH Sanaderi pred EU, aBd.
- JThomas
#1242 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
bogami prije dodik.
- pumica
#1243 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Znakovito ...
Inzko preporucuje masovno hapsenje"Predstojećih sedmica i mjeseci političari će se naći u centru pažnje kao nikada do sada. Uvjeren sam da je izbor sa kojim se suočavaju u suštini vrlo jednostavan - odlučno se okrenuti budućnosti ili i dalje držati ovu zemlju taocem njihovih ličnih ciljeva i ambicija", rekao je visoki predstavnik.
-
sumirprimus
#1244 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ovi sam sluso na sprovodima...muslimanskim...nesto ko primi moje saucesce ne?512MB wrote:Mozel neko pojasnit ovo "Basum sagosum"
-
Samprotivsviju
#1245 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Jebo me svak ako ja sad ista razumijem....
SBB place montiran proces...hoce da uniste bosnjacko jedinstvo
Avaz place isto
SDA suzdrzan, cuva se koalicije, navidno vjeruje u nevinost Radoncica
E sad Fahro nastupa...sa parolom
Hebes koaliciju...idem unistiti Bakira
Avaz place isto
-
Korisničkoime
#1246 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Nema sanse prevruc je to krompir s tim da bi svi politicki faktori u BiH sutra potpisali sa se Dodik ne dira ali da se povuce sa pol.scene i ode u Srbiju a i medunarodnoj zajednici je tako lakse, manje ce biti frke da se Zlaja i Bake smotaju nego Dodo.JThomas wrote:bogami prije dodik.
Cova ce od Jugoslovena, Rvata postati pravi Ojropejac i mirna Bosna.
Edit
Medunarodna zajednica je u BiH uvijek birala laksu ipred pravedne i ispravne opcije od pocetka rata pa do sada zato i na svakom koraku imamo polovicna rjesenja.
-
Samprotivsviju
#1247 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ako i ako Bakir nema veze sa hapsenjem Fahre...onda je Fahro upravo sam sebi pucao u nogu sa ovim sto je rekao
Bake ce se sad dobro angazovat da pogura tuziteljstvo
Bake ce se sad dobro angazovat da pogura tuziteljstvo
-
HM 2011
#1248 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Samprotivsviju wrote:Jebo me svak ako ja sad ista razumijem....
Avaz place isto
Fahro misli da mu SDA pakuje, a nije......
-
prezimenko
#1249 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
da se podsjetimo:

Radoncic (bio) srpski spijun:
http://www.oslobodjenje.ba/index.php?id=2780
puni tekst:
http://sanela.info/blog/stolac_bola/169 ... n-beograda

Radoncic (bio) srpski spijun:
http://www.oslobodjenje.ba/index.php?id=2780
puni tekst:
http://sanela.info/blog/stolac_bola/169 ... n-beograda
-
palermo
#1250 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ma kakav Zlaja i Bake....ta ne misliš da će Komšić ostati da predvodi Bošnjake, da bi Baketa mijenjao prvo mu trebaš naći zamjenu....a j je bogami ne vidim, dakle prvi kandidat je Milorad...to će biti ostavljeno SDS-u da uradi, ili možda Vučiću...Korisničkoime wrote:Nema sanse prevruc je to krompir s tim da bi svi politicki faktori u BiH sutra potpisali sa se Dodik ne dira ali da se povuce sa pol.scene i ode u Srbiju a i medunarodnoj zajednici je tako lakse, manje ce biti frke da se Zlaja i Bake smotaju nego Dodo.JThomas wrote:bogami prije dodik.
Cova ce od Jugoslovena, Rvata postati pravi Ojropejac i mirna Bosna.
Edit
Medunarodna zajednica je u BiH uvijek birala laksu ipred pravedne i ispravne opcije od pocetka rata pa do sada zato i na svakom koraku imamo polovicna rjesenja.
Ovo sve pod uslovom da zaista je međunarodna zajednica ovdje uplela prste