Kultna numeraultima_palabra wrote:
Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
- 1941.
#1226 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
-
bull21
#1227 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Kako ko. Dobra je dobra dok je dobra a pametna će vazda pametna biti. ALI, jedno veliko ALI, to ne znači da sad što bih volio da je pametna da mora da ima brkove. That being said, sasvim je normalno da očekujem da i ona ima NORMALNE neke zahtjeve.prog321 wrote:Kod zena se uvijek prvo gleda fizicki izgled, pa tek onda ostalo.
Moze imati PhD, ali ona crnka u minicu sa nogicama do vrata uvijek ce zvucati zanimljivije. Da ne kazem inteligentije
- annoy
#1228 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Izazivaš_BataZiv_0809 wrote:Znas tiannoy wrote:Što želiš reći?![]()
Kako si?
Edit: htjela sam ovo poslati u PP
- ultima_palabra
#1229 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
https://m.youtube.com/watch?v=hTnNsIgQArMvade_mecum wrote:http://www.index.hr/black/clanak/dobroj ... 60344.aspx
hocemo li otvarati novu temu?
-
vade_mecum
#1230 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
decko ima temu, cura iz BG koja mu je replicirala ima temu. posteno bi bilo da i literarnija verzija decka ima temu za sebeultima_palabra wrote:https://m.youtube.com/watch?v=hTnNsIgQArMvade_mecum wrote:http://www.index.hr/black/clanak/dobroj ... 60344.aspx
- beniciodeltoro
#1231 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ovo izgleda trend postao. Normalno neće nikada ni ova cura niti ovaj Emir razmišljati o tome da jedno drugome pošalju poruku jer obadvoje smatraju da zaslužuju boljevade_mecum wrote:http://www.index.hr/black/clanak/dobroj ... 60344.aspx
E sada, ako tipe poput Emira izlaze na razna mjesta i pokušavaju a i tipe poput ove isto kažu da su društvene i izlaze kako to da se nikada takav jedan momak i takva jedna cura se ne spoje? Možda zato što su arogantniji i prepotentniji od osoba koje kritikuju? Neko kao Emir će provesti sate u kafiću gledajući u miniće a kada ugleda neku takvu curu onda u sebi misli "nisam na to spao pa da mi se čaršija smije" a toj curi ako prijateljica pokaže jednog takvog da je slobodan onda je "de ba šta ti je kud ćeš mi njega" i u 99% je to slučaj. Mislim, nemam ništa protiv ako ima neko taj stav, ne mora se sa svakim izaći ko je suprotan spol , i ja sam bio u situaciji prije da sjedi neka koja izgleda kao Angela Merkel preko puta mene pa sam rekao u sebi "bolje popiti kafu sam, bez veze noć ispade, odoh kući neki film pogledati" ali onda nemoj biti dvoličan kao ovo dvoje i pisati o ljubavi, dobroti, duši i karakteru po Facebooku radi simpatija drugih.
-
vade_mecum
#1232 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
beniciodeltoro wrote:Ovo izgleda trend postao. Normalno neće nikada ni ova cura niti ovaj Emir razmišljati o tome da jedno drugome pošalju poruku jer obadvoje smatraju da zaslužuju boljevade_mecum wrote:http://www.index.hr/black/clanak/dobroj ... 60344.aspx
hocemo li otvarati novu temu?![]()
E sada, ako tipe poput Emira izlaze na razna mjesta i pokušavaju a i tipe poput ove isto kažu da su društvene i izlaze kako to da se nikada takav jedan momak i takva jedna cura se ne spoje? Možda zato što su arogantniji i prepotentniji od osoba koje kritikuju? Neko kao Emir će provesti sate u kafiću gledajući u miniće a kada ugleda neku takvu curu onda u sebi misli "nisam na to spao pa da mi se čaršija smije" a toj curi ako prijateljica pokaže jednog takvog da je slobodan onda je "de ba šta ti je kud ćeš mi njega" i u 99% je to slučaj. Mislim, nemam ništa protiv ako ima neko taj stav, ne mora se sa svakim izaći ko je suprotan spol , i ja sam bio u situaciji prije da sjedi neka koja izgleda kao Angela Merkel preko puta mene pa sam rekao u sebi "bolje popiti kafu sam, bez veze noć ispade, odoh kući neki film pogledati" ali onda nemoj biti dvoličan kao ovo dvoje i pisati o ljubavi, dobroti, duši i karakteru po Facebooku radi simpatija drugih.

-
nightvision
#1233 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ili su joj male sise ili ih nema nikako pa ne moze naci momka, treceg nema.vade_mecum wrote:http://www.index.hr/black/clanak/dobroj ... 60344.aspx
- beniciodeltoro
#1234 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ima, četvrto je da traži momka koji ima veće sise od njenih koje je razvio u teretani, kao i u Emira, sve Facebook prijateljice plastične barbike što im iz očiju viri da su sponzorušenightvision wrote:Ili su joj male sise ili ih nema nikako pa ne moze naci momka, treceg nema.vade_mecum wrote:http://www.index.hr/black/clanak/dobroj ... 60344.aspx
- Dr Kova
#1235 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Status gospodina Emira
"Nađi momka koji te zove ljepotom umjesto zgodnicom, koji te zove nakon što mu spustiš slušalicu, koji će ležati ispod zvijezda i slušati kako dišeš, koji će ostati budan samo da bi gledao kako ti spavaš. Nađi momka koji te ljubi u čelo, koji će te pokazati svijetu dok si ti u pidzami i nenašminkana, koji ti drži ruku pred prijateljima. Nađi onog koji ti konstantno pokazuje koliko te voli i koliko mu je stalo, nađi onoga koji će dati sve da te nasmije. Nađi onoga koji kad dođe pred svoje prijatelje reći će " to je ta"
Laku noć heart emoticon"
...dole komentar "Zar postoji takav?" kad njegov odgovor: "Postoji naravno. Ja sam jedan od tih"
vrhunac patetike
"Nađi momka koji te zove ljepotom umjesto zgodnicom, koji te zove nakon što mu spustiš slušalicu, koji će ležati ispod zvijezda i slušati kako dišeš, koji će ostati budan samo da bi gledao kako ti spavaš. Nađi momka koji te ljubi u čelo, koji će te pokazati svijetu dok si ti u pidzami i nenašminkana, koji ti drži ruku pred prijateljima. Nađi onog koji ti konstantno pokazuje koliko te voli i koliko mu je stalo, nađi onoga koji će dati sve da te nasmije. Nađi onoga koji kad dođe pred svoje prijatelje reći će " to je ta"
Laku noć heart emoticon"
...dole komentar "Zar postoji takav?" kad njegov odgovor: "Postoji naravno. Ja sam jedan od tih"
vrhunac patetike
-
maida95
#1236 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
A nisi vidio komentar ispod toga gdje mu je djevojka neka napisala "šteta što ih nema više", nešto u tom fazonu?
To je ono, dobro, neka si, al' ipak neću tebe da mi je nekog drugog
- ho oponopono
#1237 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
...osip na to ljepoto...
...koji kurac imas bicarku zvati a spustila ti slusalicu...?!
...cuj da slusa kako disem, i ne spava jer uziva da gleda dok ja dzonjam...ima haman tegoba poput sracke, glista ...hormonski poremecaj, valunzi...podzemne vode pa ne moze da spava...
...ljubi mi celo, drzi me za ruku...pa ne idemo na mjesec da sam ushicena zbog toga sto hodam nenasminkana u pidzami i sto me njegova raja zna...
...sve kontam zajebancija, sto je najgore nije...
i 
...koji kurac imas bicarku zvati a spustila ti slusalicu...?!
...cuj da slusa kako disem, i ne spava jer uziva da gleda dok ja dzonjam...ima haman tegoba poput sracke, glista ...hormonski poremecaj, valunzi...podzemne vode pa ne moze da spava...
...ljubi mi celo, drzi me za ruku...pa ne idemo na mjesec da sam ushicena zbog toga sto hodam nenasminkana u pidzami i sto me njegova raja zna...
...sve kontam zajebancija, sto je najgore nije...
-
Yapi Yapo
#1238 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
maida95 wrote:A nisi vidio komentar ispod toga gdje mu je djevojka neka napisala "šteta što ih nema više", nešto u tom fazonu?![]()
baš me zanima gdje on nađe ovako jadne statuse, ja bih se samozapalio kad bih ovako nešto postavljao na profil jbt.
- ultima_palabra
#1239 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ovo je neko Balaševićevo vanbračno dijete, sad sam siguran u to...
- Dr Kova
#1240 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
maida95 wrote:A nisi vidio komentar ispod toga gdje mu je djevojka neka napisala "šteta što ih nema više", nešto u tom fazonu?![]()
- beniciodeltoro
#1241 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
U ovo sam siguran da je zvao ponovo sve one koje su mu spustile slušalicu... i slao zahtjeve na Facebooku onima koje su ga odbile... i pitao mogu li izaći zajedno nakon što su mu 100 puta rekle neBuckethead wrote:Status gospodina Emira
"Nađi momka koji te zove nakon što mu spustiš slušalicu
-
FrozenCastle
- beniciodeltoro
#1243 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Zaboravio je još napisati "gledam te dok spavaš pa te šminkam i pravim ti frizuru"
A i da je ijedna htjela sa njim poslije ovog "treba ti momak koji će te pokazati svijetu dok si ti u pidžami i nenašminkana" će svaka bježati od njega. Taman djevojci treba neki psiho koji će je slikati ujutru u pola sedam nenaspavanu mobilnim i to onda podijeliti na Instagramu i Facebooku sav ponosan dok ona mrzi samu sebe.
A i da je ijedna htjela sa njim poslije ovog "treba ti momak koji će te pokazati svijetu dok si ti u pidžami i nenašminkana" će svaka bježati od njega. Taman djevojci treba neki psiho koji će je slikati ujutru u pola sedam nenaspavanu mobilnim i to onda podijeliti na Instagramu i Facebooku sav ponosan dok ona mrzi samu sebe.
- supercali
#1244 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
steta sto mu se ne moze napisati na zid nista niti ostaviti poruka na ove njegove statuse
- Progressive House
#1245 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
supercali wrote:steta sto mu se ne moze napisati na zid nista niti ostaviti poruka na ove njegove statuse
dodaj ga u prijatelje
- S4mpion
#1246 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Bolje ruku u vatru gurnut.Buckethead wrote:Status gospodina Emira
"Nađi momka koji te zove ljepotom umjesto zgodnicom, koji te zove nakon što mu spustiš slušalicu"
vrhunac patetike
- ferratilis
#1247 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Covjek je pokazao da je moguce potonuti dublje od dna, on je otkrio jednu potpuno novu dimenziju
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1248 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
to je samo jedna faza
ali nazalost nase drustvo bi lakse oprostilo pljacku banke i rastodera
nego ovo
jbg sam si kopa jamu
niko nas new moze vise osuditi i ukopati od vlastitog uma
ali nazalost nase drustvo bi lakse oprostilo pljacku banke i rastodera
nego ovo
jbg sam si kopa jamu