Obicne djevojke koje prodaju sex

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1226 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote: Uzas!

Čuj ciljeva, radiš i ziviš da mozeš nedostiznim priuštiti neke tretmane i zadovoljiti ego?

Radim i zivim da sebi priuštim ugodnosti :D

Nedostizni me frajeri ne tangiraju uopće ..

Zaboga. Stvarno ti cilj neku napucanu voditi po skupim hotelima i radnjama da zadovoljiš ego?

Presedan :)
Podforum je "Zabava" ako niste primijetili uvazena drugarice! To znaci da stavovi izreceni ovdje nemaju nuzno ozbiljan karakter :izet:
Ramzess Veliki

#1227 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Ramzess Veliki »

amiliana wrote:Trudom i radom se slabo moze postici neki prevelik uspjeh ,znam dosta njih sto nista ne rade pa opet vozaju skupa auta audi ,BMW i sl.ili imaju posao ali nije velika plata 700-800 KM .Pa opet vozaju skupa kola nosaju skupe telefone i putuju svako malo.
Samo ti tako razmišljaj pa ništa nećeš uspjeti.
amiliana

#1228 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by amiliana »

Ramzess Veliki wrote:
amiliana wrote:Trudom i radom se slabo moze postici neki prevelik uspjeh ,znam dosta njih sto nista ne rade pa opet vozaju skupa auta audi ,BMW i sl.ili imaju posao ali nije velika plata 700-800 KM .Pa opet vozaju skupa kola nosaju skupe telefone i putuju svako malo.
Ja kazem za one sto rade nemaju neku veliku platu a opet vozaju skupa kola i putuju.Ja se trudim i zelim da uspijem nesto u zivotu svojim trudom ali imam problem da mi drugi namecu kao pusti to sredit ce se i sl.Ja shvatam da je u ovoj drzavi sve danas preko veze ali eto vrijedi dati nesto od sebe ako nista da imas znanje zbog sebe pa onda zbog posla .
sheilak

#1229 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by sheilak »

a mozda su samo nafakali. ljudi, ne donosite preuranjene zakljucke...ccccc...
JThomas

#1230 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by JThomas »

i ti najpreuranjeniji su bliži istini od narodnih gluposti tipa "svako dijete ima svoju nafaku".
Mario979

#1231 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Mario979 »

amiliana wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Ja kazem za one sto rade nemaju neku veliku platu a opet vozaju skupa kola i putuju.Ja se trudim i zelim da uspijem nesto u zivotu svojim trudom ali imam problem da mi drugi namecu kao pusti to sredit ce se i sl.Ja shvatam da je u ovoj drzavi sve danas preko veze ali eto vrijedi dati nesto od sebe ako nista da imas znanje zbog sebe pa onda zbog posla .

Aha to je ona priča 'samo ti uči škola se uvjek isplati' pa evo hiljade onih dobrih studenata sa fakulteta su sad na birou godinama.
Walther

#1232 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Walther »

Mario979 wrote:Aha to je ona priča 'samo ti uči škola se uvjek isplati' pa evo hiljade onih dobrih studenata sa fakulteta su sad na birou godinama.
Ta vremena su prosla sa Titom...

Sto se tice teme, upoznao sam takvu. Na prvi pogled sasvim "obicna", povucena, religiozna... 30 godina, studira (1. stepen :D ) i zivi sa roditeljima. Ima dobar posao po bosanskim standardima.
Prvi :shock: je bio kad mi u toku vecere kaze da "se boji za posao jer XYZ ima novu ljubavnicu...". Drugi :shock: je bi sto flertuje sa konobarom al ok, kontas mozda je sve skupa samo sala... Mozda si malo paranoid... Na kraju saznas da hebe (doslovce) sve redom. I to bas doslovce i bez okolisenja. Paralelno i serijski (bar 3+). Koliko sam skontao cijena je vecera ali proslo bi i sa manje jer se nudi i potpunim strancima. Rezultat svega je da sad na zensku pricu o postenju dobijem osip :run:
JThomas

#1233 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by JThomas »

Walther wrote:
Mario979 wrote:Aha to je ona priča 'samo ti uči škola se uvjek isplati' pa evo hiljade onih dobrih studenata sa fakulteta su sad na birou godinama.

Sto se tice teme, upoznao sam takvu. Na prvi pogled sasvim "obicna", povucena, religiozna... 30 godina, studira (1. stepen :D ) i zivi sa roditeljima. Ima dobar posao po bosanskim standardima.
Prvi :shock: je bio kad mi u toku vecere kaze da "se boji za posao jer XYZ ima novu ljubavnicu...". Drugi :shock: je bi sto flertuje sa konobarom al ok, kontas mozda je sve skupa samo sala... Mozda si malo paranoid... Na kraju saznas da hebe (doslovce) sve redom. I to bas doslovce i bez okolisenja. Paralelno i serijski (bar 3+). Koliko sam skontao cijena je vecera ali proslo bi i sa manje jer se nudi i potpunim strancima. Rezultat svega je da sad na zensku pricu o postenju dobijem osip :run:
odmah prvi alarm.

a možda je jadnica radila dva posla i brinula za bolesne roditelje, pa nije stigla... :zzzz:
klixoris

#1234 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by klixoris »

Walther wrote:

Pa jesil bar i ti *ebo ? :D
_mufljuz_

#1235 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _mufljuz_ »

najgore je kad coek suha kurca ostane pored radodajke - pa da ga je barem skvasio kurtonom pa i nekako
Ramzess Veliki

#1236 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Ramzess Veliki »

_mufljuz_ wrote:najgore je kad coek suha kurca ostane pored radodajke - pa da ga je barem skvasio kurtonom pa i nekako
Nije sve ni u tome da ga umočiš ... :roll:
Inače se ne slažem da mu je svuda bolje nego u gaćama ... vala nekad nije da j... rak raka ... :oops:
_mufljuz_

#1237 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _mufljuz_ »

Ramzess Veliki wrote:
_mufljuz_ wrote:najgore je kad coek suha kurca ostane pored radodajke - pa da ga je barem skvasio kurtonom pa i nekako
Nije sve ni u tome da ga umočiš ... :roll:
Inače se ne slažem da mu je svuda bolje nego u gaćama ... vala nekad nije da j... rak raka ... :oops:
jebi ga konto sam da ces me barem ti skontat - pricam o ovim telalima koji torokaju ko kakve zene o nekim drugim zenama a pojebali bi mrtvu muhu a ne meru...
amiliana

#1238 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by amiliana »

sheilak wrote:

a mozda su samo nafakali. ljudi, ne donosite preuranjene zakljucke...ccccc...
Mozes ti biti doktor nauka prije ce dobiti posao onaj koji nije dvaput dosao na predavanja,i kupio diplomu nego ti koji si se trudio,zalagao i odricao u ovakvoj drzavi kakva nam je ali bez obzira na sve trudim se da postignem nesto svojim trudom i zalaganjem zbog sebe a i trebat ce mi zbog posla.

Moja sestra je magistar prava sad upisala doktorat i handre je za 180 KM
Walther

#1239 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Walther »

u biti nije... najgore je kad ti se poslije "radodajke" pocnu u glavi vrtiti slike i filmovi u glavi..... :roll: i zeludac okretati :roll: :cry:
mobsterc

#1240 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by mobsterc »

amiliana wrote: Moja sestra je magistar prava sad upisala doktorat i handre je za 180 KM
U duhu teme, moram reci da je ovo preskupo. Moze to dta jeftinije.
sheilak

#1241 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by sheilak »

amiliana wrote: Mozes ti biti doktor nauka prije ce dobiti posao onaj koji nije dvaput dosao na predavanja,i kupio diplomu nego ti koji si se trudio,zalagao i odricao u ovakvoj drzavi kakva nam je ali bez obzira na sve trudim se da postignem nesto svojim trudom i zalaganjem zbog sebe a i trebat ce mi zbog posla.

pa evo ja sam dobila posao i bila jedna od najboljih studenata. ;-) cistom srecom je iskocila prilika i za nju nisam zasluzna, ali mi je dotadasnji trud pomogao da ju iskoristim/realiziram.

znam da idemo sad od teme, ali ne treba zauzimati nekakav defetisticki stav, ono dzabe se ja trudim...naravno da se ne smije biti toliko "plavook" :D , pa vjerovati da je zivot poput pejsaza u teletubbisima, a da se odnosi medju ljudim reguliraju kodom casti strumpfova, ali nije sve tako dickensovski crno i nefer.
sheilak

#1242 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by sheilak »

Walther wrote:
u biti nije... najgore je kad ti se poslije "radodajke" pocnu u glavi vrtiti slike i filmovi u glavi..... :roll: i zeludac okretati :roll: :cry:
fakat, fuj.
_mufljuz_

#1243 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _mufljuz_ »

sheilak wrote:
amiliana wrote: Mozes ti biti doktor nauka prije ce dobiti posao onaj koji nije dvaput dosao na predavanja,i kupio diplomu nego ti koji si se trudio,zalagao i odricao u ovakvoj drzavi kakva nam je ali bez obzira na sve trudim se da postignem nesto svojim trudom i zalaganjem zbog sebe a i trebat ce mi zbog posla.

pa evo ja sam dobila posao i bila jedna od najboljih studenata. ;-) cistom srecom je iskocila prilika i za nju nisam zasluzna, ali mi je dotadasnji trud pomogao da ju iskoristim/realiziram.

znam da idemo sad od teme, ali ne treba zauzimati nekakav defetisticki stav, ono dzabe se ja trudim...naravno da se ne smije biti toliko "plavook" :D , pa vjerovati da je zivot poput pejsaza u teletubbisima, a da se odnosi medju ljudim reguliraju kodom casti strumpfova, ali nije sve tako dickensovski crno i nefer.
pa vidis da jest - ti si cistom srecom uspjela dobiti ono sto bi trebala dobiti regularno
sheilak

#1244 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by sheilak »

ne, nije bila cista sreca da sam dobila posao. ;-) vec da je iskrsnula prilika, otvorilo se mjesto, to je bilo nesto na sto nisam mogla utjecati. no na dobijanje posla, naravno da da.
_mufljuz_

#1245 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _mufljuz_ »

sheilak wrote:ne, nije bila cista sreca da sam dobila posao. ;-) vec da je iskrsnula prilika, otvorilo se mjesto, to je bilo nesto na sto nisam mogla utjecati. no na dobijanje posla, naravno da da.
e jebi ga sad nije g***no nego se pas pos***o :lol:
sheilak

#1246 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by sheilak »

a svasta. :-)
Ramzess Veliki

#1247 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote:ne, nije bila cista sreca da sam dobila posao. ;-) vec da je iskrsnula prilika, otvorilo se mjesto, to je bilo nesto na sto nisam mogla utjecati. no na dobijanje posla, naravno da da.
I ja sam ostao zbunjen i ne znam sad šta da mislim ... :shock:
:lol:
Znao sam jednu, figura strašna, liči na Anđelinu, sportistica, kad hoda u štiklama i minjaku ljudi gutaju tablete za smirenje. E ta se kresnula sa direktorom da se zaposli, zatim sa opunomoćenikom vlasnika pa napredovala, pa sa vlasnikom i sad sve ove stare uposlenike posmjenjivali samo ona ostala.
Amomiman

#1248 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Amomiman »

klixoris wrote:
Walther wrote:

Pa jesil bar i ti *ebo ? :D
Normalno da nije. U tom i jest problem. :lol:
Walther

#1249 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Walther »

Amomiman wrote:Normalno da nije. U tom i jest problem. :lol:
Samo krkan se hvali takvim stvarima :wink: Pogotovo na javnom forumu. Ko zna citati medju redovima inace ...
amiliana

#1250 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by amiliana »

mobsterc wrote:
amiliana wrote: Moja sestra je magistar prava sad upisala doktorat i handre je za 180 KM
U duhu teme, moram reci da je ovo preskupo. Moze to dta jeftinije.
Moja sestra za to sto je zavrsila i zalagala se i ucila zasluzuje puno bolji posao i vecu platu ,jer ona kao magistar radi za 180KM sto nije normalno dok moja druga sestra koja je zavrsila privatni fakultet nije se toliko zalagala kao ova dobila posao u banci i sad ima gigantsku platu .
Post Reply