šefica wrote:Nikako mi nije jasno kako su neki za 6 dana popunili album. Ako je limit 5 paketića što je 25 sliba puta 6 dana je 150 sliba bez ijednog duplikata. I kako su ih skupili preko 400?
ne prati se forum hahaha
Moderators: Charuga, Tomahawk11
šefica wrote:Nikako mi nije jasno kako su neki za 6 dana popunili album. Ako je limit 5 paketića što je 25 sliba puta 6 dana je 150 sliba bez ijednog duplikata. I kako su ih skupili preko 400?
Mistery....šefica wrote:Nikako mi nije jasno kako su neki za 6 dana popunili album. Ako je limit 5 paketića što je 25 sliba puta 6 dana je 150 sliba bez ijednog duplikata. I kako su ih skupili preko 400?
Tatini sinovi,babo sve plati.šefica wrote:Nikako mi nije jasno kako su neki za 6 dana popunili album. Ako je limit 5 paketića što je 25 sliba puta 6 dana je 150 sliba bez ijednog duplikata. I kako su ih skupili preko 400?
Garant neki "slucajni prolaznik"šefica wrote:Nikako mi nije jasno kako su neki za 6 dana popunili album. Ako je limit 5 paketića što je 25 sliba puta 6 dana je 150 sliba bez ijednog duplikata. I kako su ih skupili preko 400?
malo smo se zaigrališefica wrote:Nikako mi nije jasno kako su neki za 6 dana popunili album. Ako je limit 5 paketića što je 25 sliba puta 6 dana je 150 sliba bez ijednog duplikata. I kako su ih skupili preko 400?

Jesi popunio?Woole Triwunovich wrote:Ja Cesara tražio okruglo 9 sati, na kraju naš'o kod nekog lika na onoj fejs grupi kojem je trebalo 2 sata da skonta kako se mijenjaju slibe, lik im'o 0%.
Im'o sam 160 duplih, sve sam ih nudio za njega i nije našlo, nenu jebalo..
Što je najgore, ja ga neki dan dobio i hladno ga zamijenio da dobijem fan sličicu. Kasnije patnja.Woole Triwunovich wrote:Ja Cesara tražio okruglo 9 sati, na kraju naš'o kod nekog lika na onoj fejs grupi kojem je trebalo 2 sata da skonta kako se mijenjaju slibe, lik im'o 0%.
Im'o sam 160 duplih, sve sam ih nudio za njega i nije našlo, nenu jebalo..
Imam...x5BegA_ wrote:Ima li iko Medunjanina?
4 komatla burazeruBegA_ wrote:Ima li iko Medunjanina?
A imas li ti mozga?vivax wrote:Ima li ko loptu ?