SSemir wrote:onako, samo neka se lupa i pljuje, a mozak se ne mora ukljucivati. jelde*?FreakyStyley wrote:Ima i ta. Sta ces, kad smo imali jedan nepremostivi hendikep na klupi. Gotovo je sad.
Hendikep=korumpirana neznalica od selektora
Vozdra.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
SSemir wrote:onako, samo neka se lupa i pljuje, a mozak se ne mora ukljucivati. jelde*?FreakyStyley wrote:Ima i ta. Sta ces, kad smo imali jedan nepremostivi hendikep na klupi. Gotovo je sad.
samo jedan poraz, cijelo vrijeme prvi, na vrhu efikasnosti. i kazes da smo strepili u tim kvalifikacijama zbog neznalice na klupi??FreakyStyley wrote:SSemir wrote:onako, samo neka se lupa i pljuje, a mozak se ne mora ukljucivati. jelde*?FreakyStyley wrote:Ima i ta. Sta ces, kad smo imali jedan nepremostivi hendikep na klupi. Gotovo je sad.
Hendikep=korumpirana neznalica od selektora
Vozdra.
Ima smislaAmiĐa_Idriz wrote:Bilo bi fino kada bi se Belgija raspala na ta dva dijela (Flemanska i Valon, slično FBiH i RS), tako da Belgija ne bi više postojala tako da bi bili izbačeni iz grupe, Vels održi referendum o odcjepljenju iz UK, propadne sve Kraljica majka ih ukine i oni ne postoje više tako da bi opet i oni bili izbačeni iz grupe (prosto ko pasulj), zatim da Grčka/Turska anektira Kipar onda ni oni ne bi postojali i bili bi izbačeni iz grupe, zatim da Izrael ponovno zarati sa Arapskim svijetom, FIFA im opali blok (ko na FB) i oni budu izbačeni iz grupe, i onda mi i Andora u Zenici odigramo utakmicu za prvo tj. drugo mjesto u grupi
As simple as that![]()
yee ... neka uleti jedno 10 navijaca za Izraelskom zastavom ... i za vrat ove nervozne sa proslih utakmica, Besica, Dzeku i Mesu ...Logovan wrote:Nek' uleti al' na njihovu štetu.Idemedosumom wrote:Samo da ne uleti dron
Opušteno jarane, zezancija, ovo, ono, kontaš.BackInBlack wrote:yee ... neka uleti jedno 10 navijaca za Izraelskom zastavom ... i za vrat ove nervozne sa proslih utakmica, Besica, Dzeku i Mesu ...Logovan wrote:Nek' uleti al' na njihovu štetu.Idemedosumom wrote:Samo da ne uleti dron
3 boda ... i 3:0 zagarantovano ....
Jeste dosadni vise sa Izraelom ... i politikom ... ako se ne varam ovo je tema Sport Fudbal/nogomet / grupa B ...
znaci ... daj da pricamo o futbalu ...
na terenu i 10 km od terena samo o sportu ..... razdvoji temu sport i politika ...
naravno .. pa i ja nastavio ... ovaj prvi dio ...Logovan wrote:BackInBlack wrote:Opušteno jarane, zezancija, ovo, ono, kontaš.Logovan wrote:
yee ... neka uleti jedno 10 navijaca za Izraelskom zastavom ... i za vrat ove nervozne sa proslih utakmica, Besica, Dzeku i Mesu ...
3 boda ... i 3:0 zagarantovano ....
Jeste dosadni vise sa Izraelom ... i politikom ... ako se ne varam ovo je tema Sport Fudbal/nogomet / grupa B ...
znaci ... daj da pricamo o futbalu ...
na terenu i 10 km od terena samo o sportu ..... razdvoji temu sport i politika ...![]()
Pravo da ti kažem, ne bi bilo zgoreg ni da se Katalonija otcjepi i pritom anektira AndoruAmiĐa_Idriz wrote:Bilo bi fino kada bi se Belgija raspala na ta dva dijela (Flemanska i Valon, slično FBiH i RS), tako da Belgija ne bi više postojala tako da bi bili izbačeni iz grupe, Vels održi referendum o odcjepljenju iz UK, propadne sve Kraljica majka ih ukine i oni ne postoje više tako da bi opet i oni bili izbačeni iz grupe (prosto ko pasulj), zatim da Grčka/Turska anektira Kipar onda ni oni ne bi postojali i bili bi izbačeni iz grupe, zatim da Izrael ponovno zarati sa Arapskim svijetom, FIFA im opali blok (ko na FB) i oni budu izbačeni iz grupe, i onda mi i Andora u Zenici odigramo utakmicu za prvo tj. drugo mjesto u grupi
As simple as that![]()
cyprus wrote:Pravo da ti kažem, ne bi bilo zgoreg ni da se Katalonija otcjepi i pritom anektira AndoruAmiĐa_Idriz wrote:Bilo bi fino kada bi se Belgija raspala na ta dva dijela (Flemanska i Valon, slično FBiH i RS), tako da Belgija ne bi više postojala tako da bi bili izbačeni iz grupe, Vels održi referendum o odcjepljenju iz UK, propadne sve Kraljica majka ih ukine i oni ne postoje više tako da bi opet i oni bili izbačeni iz grupe (prosto ko pasulj), zatim da Grčka/Turska anektira Kipar onda ni oni ne bi postojali i bili bi izbačeni iz grupe, zatim da Izrael ponovno zarati sa Arapskim svijetom, FIFA im opali blok (ko na FB) i oni budu izbačeni iz grupe, i onda mi i Andora u Zenici odigramo utakmicu za prvo tj. drugo mjesto u grupi
As simple as that![]()
Pobijedimo sve ove osim Belgije i budemo u drugoj jakosnoj.Astrix wrote:Meni je sad najzalije sto cemo ispasti iz tog prvog sesira i pasti vjerovatno u treci i eto ti opet patnje za SP i pitanje je kakvu cemo ekipu imati tada...
ne treba se time opterecivati. bitno je da dobijemo Izrael. Jedino me brine to sto su oni nas nabili 3:0. Na kvalifikacijama za Evropsko se broji direktni susret a ne gol razlika. znaci mi bi njih morali takodje minimalno 3:0 dobiti. cak nam i 4:1 ne ide na ruku jer u tom slucaju oni imaju gol u gostima. mada bih ja sada i 1:0 za nas potpisao. Izrael ima tezak raspored do krajashake69 wrote:Skontah neki dan da i poslije sedmog kola najvjerovatnije ostajemo na petom mjestu u grupi, hebemti!
Od utakmice do utakmice najbolje rjesenje tako da oni sigurno jos imati kikseva. Nisu oni toliko dobro kako tabela govori nego je sve to bio splet sretnih okolnosti.ja71 wrote:ne treba se time opterecivati. bitno je da dobijemo Izrael. Jedino me brine to sto su oni nas nabili 3:0. Na kvalifikacijama za Evropsko se broji direktni susret a ne gol razlika. znaci mi bi njih morali takodje minimalno 3:0 dobiti. cak nam i 4:1 ne ide na ruku jer u tom slucaju oni imaju gol u gostima. mada bih ja sada i 1:0 za nas potpisao. Izrael ima tezak raspored do krajashake69 wrote:Skontah neki dan da i poslije sedmog kola najvjerovatnije ostajemo na petom mjestu u grupi, hebemti!
Slabe kao i dosad.Idemedosumom wrote:Pobjeda večeras aBd, zatim remi s Belgijom, kakve su nam onda šanse da budemo 3.?
kakav crni remi ... pokazali smo da se sa njima mozemo odlicno nositi.Idemedosumom wrote:Pobjeda večeras aBd, zatim remi s Belgijom, kakve su nam onda šanse da budemo 3.?