visina. problem ili ne?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Capajebo

#1226 Re: visina. problem ili ne?

Post by Capajebo »

Pa nije bas da mora biti visoka, ako jes jes, ako nije nije, ima puno precih stvari od toga :D
Hajmo se mi zamijeniti, ti sreci nize, a ja cu visoke, moze? :mrgreen: :lol:
ema_

#1227 Re: visina. problem ili ne?

Post by ema_ »

Capajebo wrote:Pa recimo 22-23 godine, evo fkt se pokusavam sjetiti al' ne mogu :roll:
Nisam sad bas preeevisok, vec samo plaho visok :oops: 196-197 :roll:

Šta ti je žablja perspektiva, ja sam mislila da si 205 makar :lol:
Jokericious

#1228 Re: visina. problem ili ne?

Post by Jokericious »

Capajebo wrote:Pa nije bas da mora biti visoka, ako jes jes, ako nije nije, ima puno precih stvari od toga :D
A srecem ja i bas niske. Ima i njih dosta da se razumijemo. Ali sve je vise i ovih.
Moze. Meni najbolje pasu ove od 170. :thumbup:
Capajebo

#1229 Re: visina. problem ili ne?

Post by Capajebo »

ema_ wrote: Šta ti je žablja perspektiva, ja sam mislila da si 205 makar :lol:
Dobro, znam da sam ljudina, al' tol'ka nisam :mrgreen: :lol:
Jokericious wrote:
Capajebo wrote:Pa nije bas da mora biti visoka, ako jes jes, ako nije nije, ima puno precih stvari od toga :D
A srecem ja i bas niske. Ima i njih dosta da se razumijemo. Ali sve je vise i ovih.
Moze. Meni najbolje pasu ove od 170. :thumbup:
178-180 :ljubimruke: :lol: :lol:

Ma visina fkt nije toliko bitna, niti se ko moze "hvaliti" visinom :)
Jokericious

#1230 Re: visina. problem ili ne?

Post by Jokericious »

Da si musko ispod 170, ili zensko preko 180 pitao bih te. :D
Ali svakako da nije najbitnija. Samo nek nije visa od mene. :mrgreen:
Capajebo

#1231 Re: visina. problem ili ne?

Post by Capajebo »

Ali meni fkt nije nesto bitna. Bio sam i sa curom od 178, i sa curom od 157-8 :D
Iskreno, ni ja ne bi visociju od mene :mrgreen:
Jokericious

#1232 Re: visina. problem ili ne?

Post by Jokericious »

Pa bio bih i ja sa 2cm i sa 20cm nizom. Nije problem.
Ali od tebe ni nema visih. Od mene zna nekada koja biti. :D
Ramzess Veliki

#1233 Re: visina. problem ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

Najbitnije je da zna kuhati i da se može slikati za naslovnicu. :D
Cherry-Cherry

#1234 Re: visina. problem ili ne?

Post by Cherry-Cherry »

Pa koja je visina taman za curu, kada je previsoka, a kada je niska... :zoka:
S4mpion

#1235 Re: visina. problem ili ne?

Post by S4mpion »

Cherry-Cherry wrote:Pa koja je visina taman za curu, kada je previsoka, a kada je niska... :zoka:
To svak kreira prema sebi :zoka:
annoy

#1236 Re: visina. problem ili ne?

Post by annoy »

Capajebo wrote:Meni obratno, da su sve manje i manje :shock:
Evo bas kontam, ne sjecam se kad sam zadnji put vidio recimo curu od 175-8 :oops: :D
Ja sam žensko od 170cm i često se osjećam najvišom ženom u prostoriji/autobusu/tramvaju, sve moje prijateljice/poznanice su uglavnom niže od mene, možda kojih 5% nije.
Ne znam gdje su nestale visoke žene, ali bolje se osjećam u društvu takvih, šta ja znam, vako uvijek kao da stršim a uopće nisam toliko strašno visoka :-)
Još da obučem neke potpetice, prijateljice bi razgovarale s mojim grudima a ne sa mnom...

A i vidjet nekog visokog muškog, 190+, postaje rijetkost, nažalost, srce mi preskoči kad ugledam takvog :D
A oni uglavnom vodaju one male :ljubomorna:
KPNCTNJAH

#1237 Re: visina. problem ili ne?

Post by KPNCTNJAH »

Zar jos pricate o tome :D 50 stranica napisano o necemu na sta niko ne moze utjecati... imam i ja par havera sto su k'o hobiti, saljemo ih u Mordor po pive, ali niko ih ne smatra manje bitnim zato sto su niski...

Kod djevojaka me milion drugih stvari moze privuci ili odbiti, na visinu uopste ne obracam paznju...
annoy

#1238 Re: visina. problem ili ne?

Post by annoy »

Visina mi nije kriterij za procjenjivanje vrijednosti čovjeka. Družim se uglavnom s ljudima prosječne ili čak ispodprosječne visine. Nikad mi to neće bit prepreka za prijateljstvo, dok kod partnera ipak volim da je viši, šta ja znam, to su neke primitivne sfere u mozgu na koje nemoš utjecat
Mutivoda

#1239 Re: visina. problem ili ne?

Post by Mutivoda »

Čitajući pojedine postove, nama niskima ne ostaje izgleda ništa drugo nego da sjedimo kući i plačemo. Nismo ni za šta. Il' et' mogu nas bacat' iz topa. :mrgreen: :mrgreen:
annoy

#1240 Re: visina. problem ili ne?

Post by annoy »

Ma najbolje je bit nisko žensko
Ramzess Veliki

#1241 Re: visina. problem ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

Cherry-Cherry wrote:Pa koja je visina taman za curu, kada je previsoka, a kada je niska... :zoka:
Od metar do dva. :thumbup:
Ramzess Veliki

#1242 Re: visina. problem ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

Mutivoda wrote:Čitajući pojedine postove, nama niskima ne ostaje izgleda ništa drugo nego da sjedimo kući i plačemo. Nismo ni za šta. Il' et' mogu nas bacat' iz topa. :mrgreen: :mrgreen:
Niske žene imaju više opcija. ;-)
madner

#1243 Re: visina. problem ili ne?

Post by madner »

Mutivoda wrote:Čitajući pojedine postove, nama niskima ne ostaje izgleda ništa drugo nego da sjedimo kući i plačemo. Nismo ni za šta. Il' et' mogu nas bacat' iz topa. :mrgreen: :mrgreen:
Mozete se druziti sa drugim niskim ljudima. Nije jos niko spomeno sterilizaciju, kao sto se imputira.
Spear

#1244 Re: visina. problem ili ne?

Post by Spear »

Ja sam visok 1,85 i što se tiče visine kod cura volim da su niže :D

Onako slatko mi je, do 1,75 cm. Ne kažem sada da ne bi bio sa curom od 1,80 i da bi mi to bio neki faktor odbijanja, ali onako na prvu, volim da je djevojka niža.

Imam jarana koji se baš nešto loži "vidi dugih nogu auu" a meni to vala nije neki faktor privlačnosti, ali eto svakom svoje.

I iskreno ne bi nikad mogao imati curu da je visočija od mene.
Jokericious

#1245 Re: visina. problem ili ne?

Post by Jokericious »

annoy wrote:
Capajebo wrote:Meni obratno, da su sve manje i manje :shock:
Evo bas kontam, ne sjecam se kad sam zadnji put vidio recimo curu od 175-8 :oops: :D
Ja sam žensko od 170cm i često se osjećam najvišom ženom u prostoriji/autobusu/tramvaju, sve moje prijateljice/poznanice su uglavnom niže od mene, možda kojih 5% nije.
Ne znam gdje su nestale visoke žene, ali bolje se osjećam u društvu takvih, šta ja znam, vako uvijek kao da stršim a uopće nisam toliko strašno visoka :-)
Još da obučem neke potpetice, prijateljice bi razgovarale s mojim grudima a ne sa mnom...

A i vidjet nekog visokog muškog, 190+, postaje rijetkost, nažalost, srce mi preskoči kad ugledam takvog :D
A oni uglavnom vodaju one male :ljubomorna:
Jesi ti sigurna da si 170? De se izmjeri jos jednom. :D
Moguce da si zapala u takvo drustvo pa da strsis. Ali to je prosjecna visina zene. Evo na forumu ih ima od 180+

A sto tebi treba neko od 190+? Ako cemo gledati samo po visini tebi bi dobro stajao neko poput mene. :mrgreen:
Muskarci su desetak cm visi. Te od 190+ ostavi ovim 180+. :razz:
annoy

#1246 Re: visina. problem ili ne?

Post by annoy »

Jokericious wrote: Jesi ti sigurna da si 170? De se izmjeri jos jednom. :D
Moguce da si zapala u takvo drustvo pa da strsis. Ali to je prosjecna visina zene. Evo na forumu ih ima od 180+

A sto tebi treba neko od 190+? Ako cemo gledati samo po visini tebi bi dobro stajao neko poput mene. :mrgreen:
Jesam, mjerili me stručnjaci :D

Nije da mi "treba" netko od 190+, zapravo sam uvijek na kraju završavala s nekim prosječne visine, oko 180, pa i nižim, jer nije mi to toliko bitan faktor, jedino što mi je bitno je da nije niži od mene. Ako mi osoba odgovara po svemu ostalom, neću ju odbit jer nije u nekom mom zamišljenom idealnom rasponu centimetara.

Ali ipak najviše bi voljela nekog višeg, 190+, jer ipak volim se osjećat nekako sitno i zaštićeno pokraj muškarca, a to kraj nekog od 175 baš ne mogu.
I voljela bih se ponekad popeti na neke malo više potpetice, a da mi pritom partner ne ljubi nos :D

Ma, kao što rekoh, najbolje je biti nisko žensko. Oće te i niski i visoki, sve ti odgovara.
Ali ne samo to, i zbog praktičnih razloga. Kod kupovanja odjeće npr. Ja kad kupujem često mi kratke nogavice, a nekad čak i rukavi. Ne želim zamišljat kako je ženama još višim od mene.

Jedino što volim kod svoje visine su duge noge, to mi je lijepo za vidjet na ženama, kod nižih su često zdepaste i kratke.
Jokericious

#1247 Re: visina. problem ili ne?

Post by Jokericious »

Meni samo nije jasno kako sa 170 mislis da si toliko visoka. A i ovo da ti je idealno da je musko 190+, tj. 20+ cm vise je cudno. :D
annoy

#1248 Re: visina. problem ili ne?

Post by annoy »

Valjda ovisi u kakvom drustvu se kreces. Objektivno uopce ne mislim da sam visoka, ali se cesto tako osjecam. I cudno mi je to jer 170 i nije neka visina, pa se pitam gdje su sve visoke zene nestale

Sta ima veze i da je 20+, meni ne smeta :D
Jokericious

#1249 Re: visina. problem ili ne?

Post by Jokericious »

Pa samo promjeni drustvo. :D

Ma zavrsit ces ti sa nekim visokim. Cim ovoliko kukas. :thumbup:

Inace u gradu sve cesce vidjam parove iste visine. :D
Yokyouare

#1250 Re: visina. problem ili ne?

Post by Yokyouare »

annoy wrote:
Jokericious wrote: Jesi ti sigurna da si 170? De se izmjeri jos jednom. :D

Jesam, mjerili me stručnjaci :D

Nije da mi "treba" netko od 190+, zapravo sam uvijek na kraju završavala s nekim prosječne visine, oko 180, pa i nižim, jer nije mi to toliko bitan faktor, jedino što mi je bitno je da nije niži od mene. Ako mi osoba odgovara po svemu ostalom, neću ju odbit jer nije u nekom mom zamišljenom idealnom rasponu centimetara.

Ali ipak najviše bi voljela nekog višeg, 190+, jer ipak volim se osjećat nekako sitno i zaštićeno pokraj muškarca, a to kraj nekog od 175 baš ne mogu.
I voljela bih se ponekad popeti na neke malo više potpetice, a da mi pritom partner ne ljubi nos :D

Ma, kao što rekoh, najbolje je biti nisko žensko. Oće te i niski i visoki, sve ti odgovara.
Ali ne samo to, i zbog praktičnih razloga. Kod kupovanja odjeće npr. Ja kad kupujem često mi kratke nogavice, a nekad čak i rukavi. Ne želim zamišljat kako je ženama još višim od mene.

Jedino što volim kod svoje visine su duge noge, to mi je lijepo za vidjet na ženama, kod nižih su često zdepaste i kratke.
duge noge znaju biti korisne... kad poplave ulice.

duge noge su koris
Post Reply