Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Partijaner

#1226 Re: Farma

Post by Partijaner »

Nucleo1985

#1227 Re: AW: Farma

Post by Nucleo1985 »

Kal El wrote:
Nucleo1985 wrote:Joj ovoga Cema ili kako se vec zove...joj krkana, al onaj bas krakan, pravi krusko :lol:. Ko njega dovede!?
Kad zine, zidovi se tresu na kuci.
Sandžo :mrgreen:
Kakav crni sandzo. Da te cuje, naljutio bi se:). Crnogorac kao i svi tamo sa tog podrucja, Berane, Plav pa i Ekijevo Gusinje. Oni su ti djetici svi redom, bolje ih macolom po glavi, nego da im kazes da su sandzosi:). A, inace taj dio nije nikad ni spadao pod sandzak. Al, sve je to ne bitno, meni se on kao persona ne svidja, jer ljudi odvajam samo na dobre i lose, a on je odpad. Citao sam da Zivi sa onom Ceranickom i da se kao satro pobratio s njom. Sto neko rece pravi se kabadahija, a u biti je samo glup i dosadan.
Sabirni centar

#1228 Re: AW: Farma

Post by Sabirni centar »

Igbala wrote:
Kal El wrote:Ma ja samo čekam da se 80% farmera okrene protiv ovog ceme mojne na memu glavonja jedan :x
Memo nastavi koristiti ove naše riječi :mrgreen: tj. Turske :)
Legenda je
kaže Zorici "ja se samo Allaha dž.š. bojim" :) :bih:
Ipak je jedan od rijetkih tamo koji gotivi onu žbljohu Zoricu :roll:
ili je to samo taktika, zlateee mi :D
Sabirni centar

#1229 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

dječak sa šibicama wrote:Ma sta znam, meni bitno da Memo sto duze ostane :D a ove zvjezdice granda, sto kaze Eki, nema tu kvaliteta.

Zorica gura taktiku da je se svi boje.. svako ima svoju taktiku, Stanojka se pupcano vezala za manekena i dobija glasove napaljenih siparica, Jovana kopira Stanojku, Vesna je kao alapaca, Ekrem nece da radi i pravi shovove, Era na galamu i udara u emocije srbojanskih seljaka sa onim hop cup pjesmama, Karan se upucava malom monoseksualcu u namjeri da iskopira Jovanu i Stanojku, znaju sve one da kod publike pale ljubavne igre... Ekrem je najpametniji kad kaze "nema nista od rada, to ne donosi glasove, samo moras puno da pricas" :D
:thumbup:
Sabirni centar

#1230 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

Nucleo1985 wrote:Joj ovoga Cema ili kako se vec zove...joj krkana, al onaj bas krakan, pravi krusko :lol:. Ko njega dovede!?
Kaže Ekrem, "čekaj da pitam Čitu" - misleći na Ćemu :lol: :D
dječak sa šibicama

#1231 Re: AW: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Nucleo1985 wrote:
Kal El wrote:
Sandžo :mrgreen:
Kakav crni sandzo. Da te cuje, naljutio bi se:). Crnogorac kao i svi tamo sa tog podrucja, Berane, Plav pa i Ekijevo Gusinje. Oni su ti djetici svi redom, bolje ih macolom po glavi, nego da im kazes da su sandzosi:). A, inace taj dio nije nikad ni spadao pod sandzak. Al, sve je to ne bitno, meni se on kao persona ne svidja, jer ljudi odvajam samo na dobre i lose, a on je odpad. Citao sam da Zivi sa onom Ceranickom i da se kao satro pobratio s njom. Sto neko rece pravi se kabadahija, a u biti je samo glup i dosadan.
Image

Zesci seljober koji se dokopao velegrada pa sad glumi dijete sa asfalta ali ne moze selo iz covjeka, dzaba... ali zadatak mu je da unese razdor nekakav, da posvadja ljude, ima prednost u tome sto je on sve gledao i sve zna, i to mora iskoristiti. Primjetno je da shaban streca od njega, kako ga samo gleda, zna shabancina da je sve redom ogovarao i Cita zna da je shaban u talu sa Ljubanom :D

Jucer je na klupi rekao manekenu da je shaban najveci licemjer tamo, zato ga je maneken i pitao sinoc da kaze ko je najveci licemjer. Ali izbjegao je odgovor.

Ova Ceranicka... prostakusa svoje vrste, ona je uspjela ponasanjem na Farmi i poslije farme shebati svoj ugovor sa Pinkom, otanjiti, odaljiti se od svjetla pozornice. E to je "genijalac". Ne znam tacno sta je radila, nisam gledao, ali zna raja pa se prepricava :D

Ekram ga prozvao Cita, kad je kopao kravlju balegu (kako Eki kaze "evo radim ova kamera me zumira, da ljudi vide da i ja radim" :lol: ) i jadan se sav umorio od 20 lopata, nervirao ga Cemo jer nista ne radi, pa se jadao kako mu Cemo krade stajling :lol:
Partijaner

#1232 Re: Farma

Post by Partijaner »

Kad si vec spomenuo Čitu, odmah mi naumpade ovaj ciko. :mrgreen: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#1233 Re: Farma

Memo se slizao sa shabanom.

Sad prave klan protiv Cite :D

http://uzivotelevizija.net/index.php/farma-uzivo (kome je dosadno na djobu, i smije upaliti)
trustm3

#1234 Re: Farma

Post by trustm3 »

Kako me ovaj SHAban nervira, pa malo je reci :S Najveci licemjer i prevarant na farmi, pored njega Zorica je smiješna. Djukela ona beogradska, kevu mu ševim!!!
Igbala

#1235 Re: AW: Farma

Post by Igbala »

Kal El wrote:
Igbala wrote:
Kal El wrote:Ma ja samo čekam da se 80% farmera okrene protiv ovog ceme mojne na memu glavonja jedan :x
Legenda je
Kada to ba :lol:
Ovaj cemo glumi pravoslavca izgleda
Ma bit će šovova s Ekijem uvijek :mrgreen:
sinoć poslije igre svi se negdje razbježali, ostao Memo sa Vesnom i Zoricom, neka priča i on to reče :-)
Igbala

#1236 Re: AW: Farma

Post by Igbala »

Sabirni centar wrote:
Igbala wrote:
Legenda je
Ipak je jedan od rijetkih tamo koji gotivi onu žbljohu Zoricu :roll:
ili je to samo taktika, zlateee mi :D
taktika, pametan je on, neće ni s kim da se zakači, ali i nju ipak drži na distanci 8-)
Igbala

#1237 Re: Farma

Post by Igbala »

trustm3 wrote:Kako me ovaj SHAban nervira, pa malo je reci :S Najveci licemjer i prevarant na farmi, pored njega Zorica je smiješna. Djukela ona beogradska, kevu mu ševim!!!
nervira me sa onim "brateeeee" i što puno pametuje, ne može jednom rečenicom da kaže poentu nego mora pola sata da brblja i samo se vrti u kurg :oops:
Igbala

#1238 Re: AW: Farma

Post by Igbala »

Kal El wrote:
Chisum wrote:
:lol: :lol: :lol:

Bog Allah! hahaha Najjaci je

A jeko ova glavata seljacina sto je sad usla?
Ma Ćemo,Sandžaklija iz Berana koji se pretvara da je pravoslavac,ušao da bi napravio pometnju,ima dvije nedelje roka, ako ne uspije izbacit će ga, ako uspije postaje punopravni učesnik. Ljuba ga je skontala, samo se ovaj počeo izvlačiti i tu je stala priča.
ipak je sinoć uspio da napravi raspravu između Ljube i Ša :-) kao ljubio se Ša sa Gordanom glumicom u kupatilu pa sad Ljuba ljubomorna a bilo je i još nekih stvari, nisam upratila, neko je nekog nešto pitao u onoj igri, pa Shabanu kao krivo :-D
Igbala

#1239 Re: Farma

Post by Igbala »

Partijaner wrote:Kad si vec spomenuo Čitu, odmah mi naumpade ovaj ciko. :mrgreen: :lol: :lol:
:mrgreen: :thumbup:
Igbala

#1240 Re: Farma

Post by Igbala »

Računaju ko će Ekremu dati štapić :lol: Kaže Memo "ja bih sebi ruku odsjeko kad bih ga tebi dao" :mrgreen:

Image
Igbala

#1241 Re: Farma

Post by Igbala »

koji seljak :roll: (Ćemo "Čita" je u pitanju ako ne prepoznajete)
neće on ništa da radi, samo da ih nervira

Image
Adriatic

#1242 Re: Farma

Post by Adriatic »

Igbala wrote:Računaju ko će Ekremu dati štapić :lol: Kaže Memo "ja bih sebi ruku odsjeko kad bih ga tebi dao" :mrgreen:

Image
Era i Vesna će mu sigurno dati.
Ostali svi Zorici.
dječak sa šibicama

#1243 Re: Farma

Igbala sestro, gdje skidas ove slike, sigurno neki forum?

Gdje se jos raspravlja o farmi?

Bas me zanima, ja pratim samo ovo ovdje. I najvise laprdam :D

Cemaludin definitivno seljacina par exelance. Nece da radi, on pametan svi drugi budale, a kad dodje petak i dernek, onda ce da zdere i pije, a ni hrane ni pica nema ako se ne zavrse zadaci. Kakav lik.

smorise sa Stanojkom i Filipom, koga boli karina sta oni mumljaju medjusobno, pa ne odvajaju se jedno od drugog.
Igbala

#1244 Re: Farma

Post by Igbala »

Adriatic wrote:
Igbala wrote:Računaju ko će Ekremu dati štapić :lol: Kaže Memo "ja bih sebi ruku odsjeko kad bih ga tebi dao" :mrgreen:

Image
Ostali svi Zorici.
Era nije tu, osim ako se ne vrati :wink:
Igbala

#1245 Re: Farma

Post by Igbala »

dječak sa šibicama wrote:Igbala sestro, gdje skidas ove slike, sigurno neki forum?

Cemaludin definitivno seljacina par exelance. Nece da radi, on pametan svi drugi budale, a kad dodje petak i dernek, onda ce da zdere i pije, a ni hrane ni pica nema ako se ne zavrse zadaci. Kakav lik.

smorise sa Stanojkom i Filipom, koga boli karina sta oni mumljaju medjusobno, pa ne odvajaju se jedno od drugog.
Uslikam kad' mi nešto zapadne za oko, snipping tool :-)
Vidim ja da si najaktivniji, ja se trudim da te prestignem, ali mi ne uspijeva :lol:
Ćemo i njih hoće da posvađa, kao da mu Stanija namaže leđa hahaha a Filip joj ne dozvoljava, kaže Ćemo ti si seljak, konzerva...jaooo ko mu kaže :cry:
afannedim

#1246 Re: Farma

Post by afannedim »

Igbala wrote:
Adriatic wrote:

Image
Ostali svi Zorici.
Era nije tu, osim ako se ne vrati :wink:
Mislim da je Era izbacen zbog one price u vezi maloljetnice
Sabirni centar

#1247 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

dječak sa šibicama wrote:Igbala sestro, gdje skidas ove slike, sigurno neki forum?

Valjda mu je to tajni zadatak, da ih nervira, zakuhava, laže, cinkari, trača, i sl. :-) al' brate kako je lik odbojan, da ne kažem kakvu težu riječ :D k'o kakav drvosječa..
Sabirni centar

#1248 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

Igbala wrote:

Uslikam kad' mi nešto zapadne za oko, snipping tool :-)
Vidim ja da si najaktivniji, ja se trudim da te prestignem, ali mi ne uspijeva :lol:
Ćemo i njih hoće da posvađa, kao da mu Stanija namaže leđa hahaha a Filip joj ne dozvoljava, kaže Ćemo ti si seljak, konzerva...jaooo ko mu kaže :cry:
Pao sam sa stolice kad sam čuo tu Ćeminu opasku :lol: :lol: :lol:
Igbala

#1249 Re: Farma

Post by Igbala »

koji paćenik :oops:

Era Ojdanić napustio je sinoć Farmu zbog privatnih problema. Međutim, ipak nije u pitanju bolest tašte, kako se ranije mislilo, već zato što mu je obijena kuća u Leskovcu.

Pevač kaže da novac nisu našli, jer ga ne čuva u kući, već da su mu odneli samo par bokserica.

"Obili su mi kuću u Leskovcu u kojoj živi moja najstarija ćerka. Lopovi su me maksimalno zadovoljili. Oni su pratili najgledaniji šou i videli su da Era Ojdanić ima najlešpi veš od svih farmera, prema tome samo su mi ukrali dva para bokserica koje sam kupio u Australiji. Verovatno su mislili da će biti neka kinta za turu pića i večeru, ali mnogo su se zeznuli. Ma neka im je sa srećom", otkrio je Era.
Sabirni centar

#1250 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

Igbala wrote:koji paćenik :oops:

Era Ojdanić napustio je sinoć Farmu zbog privatnih problema. Međutim, ipak nije u pitanju bolest tašte, kako se ranije mislilo, već zato što mu je obijena kuća u Leskovcu.

Pevač kaže da novac nisu našli, jer ga ne čuva u kući, već da su mu odneli samo par bokserica.

"Obili su mi kuću u Leskovcu u kojoj živi moja najstarija ćerka. Lopovi su me maksimalno zadovoljili. Oni su pratili najgledaniji šou i videli su da Era Ojdanić ima najlešpi veš od svih farmera, prema tome samo su mi ukrali dva para bokserica koje sam kupio u Australiji. Verovatno su mislili da će biti neka kinta za turu pića i večeru, ali mnogo su se zeznuli. Ma neka im je sa srećom", otkrio je Era.
Nakon "smrti tašte", sad izmišljena priča o provali stana :-)
Kreten je sklonjen zbog mnogo teže i opasnije stvari :run:
Locked