Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jazzy.ba wrote:
Ali čekamo još snimak kandidata za načelnika Bugojna, Antu Viskovića Daltona, šta je taj isprovaljivao u jučerašnjoj debati pa to je za nepovjerovat.
daj i tog Daltona da struĆnjaci procjene, mada mislim da Ramiću i Huremu nemre ni opepelit
PS
a poslije izbora idem mahzus Huremu u ovo njegovo selo i uhvatim ga ložit kako je nepravda što nije pobjedio
Last edited by JoseMujica on 04/10/2012 23:07, edited 1 time in total.
pa ja više ne znam sta da mislim..
sve nekako kontam da se to narod zajebaje, jer ono...nema saaanse da misle ozbiljno tako..
alooo boooni PP MUKI....pa stao na noge, i stanisiš, ma i bolje od njega..
pa balavurdija, nepismeni, ljudi koji očito nikad ni novina /slikovnice nisu pročitali (da ne spominjem knjige). još nisam naišla na tračak ičega iole inteligentnog..
nevjerojatno!
znate ono " Jednom davno živio jedan zmaj iza sedam gora, sedam brda, sedam planina, sedam mora, sedam rijeka, sedam potoka, sedam gradova, sedam sela, probudi se jedno jutro i kaže: a u kojoj ja pripizdini živim!"
e pa mi smo taj zmaj..ma pička smo. kukavna. malodušna...
Jazzy.ba wrote:
Ali čekamo još snimak kandidata za načelnika Bugojna, Antu Viskovića Daltona, šta je taj isprovaljivao u jučerašnjoj debati pa to je za nepovjerovat.
daj i tog Daltona da struĆnjaci procjene, mada mislim da Ramiću i Huremu nemre ni opepelit
PS
a poslije izbora idem mahzus Huremu u ovo njegovo selo i uhvatim ga ložit kako je nepravda što nije pobjedio
Ja odbijam mogucnost da netko moze nadmasiti Hurema, nemoguce je to
Hurem nije čovjek za načelnika ali ima viziju. Tko je ikada bio u njegovoj prodavnici na Ilidži u Rimosu vidio je kako jedna relativno mala prodavnica može uspješno funkcionisati, u 20 kvadata je stalo sve ono što ima u 1000 kvadrata u OBI-ju. Ponavljam čovjek nije za načelnika jer nema oratorske sposobnosti ali za poduzetničke sposobnosti ja mu skidam kapu. PS Nemam nikakve dodirne tačke ni sa BPS ni sa Huremom.
Last edited by Iker C on 04/10/2012 23:11, edited 1 time in total.
nego ako ne uspije Hurem...a neće sigurno jer naš prost narod ne prepoznaje giganta.....hajmo progurat Hurema za gradonačelnika Sarajeva... ovaj Behmen je dosadan i neinventivan pa mislim daje Hurem pravi čovjek koji bi donio preporod našem glavnom gradu