Hipotetička situacija zahtijeva takav odgovor: Pa i to je moguće.
Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Poison_Ivy
#1226 Re: Varate li?
@respo
- respo
#1227 Re: Varate li?
to samo potvrdjuje da prevara moze biti slucajnaPoison_Ivy wrote:@respo
- Poison_Ivy
#1228 Re: Varate li?
Hipotetički može, ali samo u nezdravoj vezi, u normalnoj vezi se trudimo upoznati partnera i saznati šta mu sve smeta, a šta godi.
- respo
#1229 Re: Varate li?
bila situacija hipoteticka ili ne moguce je jer nikad ne znamo je li sve partner/ica rekao/la sta mu/joj sve godi a sta ne tako da ni mi ne znamo je li varamo ili ne
nakon koliko vremena bi ti rekla da volis recimo animal ili da volis grupni sex da volis da te gledaju dok imas odnos ili tako nesto?
vjerujem da to neki nikad ne priznaju partnerima
nakon koliko vremena bi ti rekla da volis recimo animal ili da volis grupni sex da volis da te gledaju dok imas odnos ili tako nesto?
vjerujem da to neki nikad ne priznaju partnerima
- Poison_Ivy
#1230 Re: Varate li?
Ama nisam ja baš od takvih perverzija, ali ovo što volim kažem odmah, mislim relativno brzo, čim situacija postane ozbiljnija.
-
speedyfany
- respo
#1232 Re: Varate li?
to znaci da govoris u ime sebe same al nisu svi isti tako da opet se vracamo na to da prevara moze biti slucajnaPoison_Ivy wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ama nisam ja baš od takvih perverzija, ali ovo što volim kažem odmah, mislim relativno brzo, čim situacija postane ozbiljnija.
za forumasicu ispod
nije greska nego je prevara ako recimo izadjes sa kolegom na veceru a da ne znas da to partneru smeta
moze biti greska jedino ako nisi htjela saznati sta partneru smeta i sta smatra pod prevarom
to je za tvog partnera prevara a nikako greska
druga je prica to sto partner nije rekao iz nekih svojih razloga je li to on smatra prevaru ili ne
je li ga stid to reci nece da bude konzerva nece da eventualno pokvari odnos izmedju vas je do njega al je prevara slucajna
a slucajnost nije uvijek tvoja greska
-
In love with Bosnia
#1233 Re: Varate li?
znam, rizikujem da budem dosadna ali ipak...Poison_Ivy wrote:Hipotetički može, ali samo u nezdravoj vezi, u normalnoj vezi se trudimo upoznati partnera i saznati šta mu sve smeta, a šta godi.
šta je nezdrava veza? veza u kojoj partneri ne znaju baš sve jedno o drugom?
- respo
#1234 Re: Varate li?
onda se mozemo zapitati koliko ima zdravih veza
u bivsoj jugi 1% onda
to je cirka 21 milion ljudi
ps odbij bake i deke odbij djecu odbij ove vec u braku odbij slobodne dodjes na cifru od recimo milion parova
ma puno je onda i 1%
od tih milion mozda ima 10000 i to u najboljem slucaju da sve znaju o partneru al prije ce biti da treba brisati bar jednu 0
to ti dodje 0,01%
u bivsoj jugi 1% onda
ps odbij bake i deke odbij djecu odbij ove vec u braku odbij slobodne dodjes na cifru od recimo milion parova
ma puno je onda i 1%
od tih milion mozda ima 10000 i to u najboljem slucaju da sve znaju o partneru al prije ce biti da treba brisati bar jednu 0
to ti dodje 0,01%
- scorpion7
#1235 Re: Varate li?
varanje fuj fuj
kako samo neko moze....

- Poison_Ivy
#1236 Re: Varate li?
Ma vi cirkus pravite od mene, života mi
Pa jel' vi stvarno mislite da je normalno biti u iole ozbiljnijoj vezi, a ne znati šta pratner smatra prevarom, koju pozu voli u sexu, šta ga čini zadovoljnim, a šta nesretnim?
Pa jel' vi stvarno mislite da je normalno biti u iole ozbiljnijoj vezi, a ne znati šta pratner smatra prevarom, koju pozu voli u sexu, šta ga čini zadovoljnim, a šta nesretnim?
- hanny12
#1237 Re: Varate li?
varati tj imati i neku drugu ljubavnu vezu pored muza ili zene je moguc u otvorenim brakovima a to je dogovor partnera
ali onda oboje to rade a zive zajedno zbog djece ili nekih drugih razloga ...
nas mentalitet to jos nije dostigao a sto se mene tice i nemora ...neka to rade i dalje ovi iz skandinavskih zemalja
p.s jes ovo bilo dubokoumno
nas mentalitet to jos nije dostigao a sto se mene tice i nemora ...neka to rade i dalje ovi iz skandinavskih zemalja
- honky tonk
#1238 Re: Varate li?
jest, samo sto ovo boldirano ne postoji.hanny12 wrote:varati tj imati i neku drugu ljubavnu vezu pored muza ili zene je moguc u otvorenim brakovima a to je dogovor partnera
i jos jedna stvar, ne mora to biti ljubavna veza da bi bilo varanje. platit nocnu damu za jednu noc onda ne bi bilo varanje (po tom tvom) jer je ne volis.
-
xmaya
#1239 Re: Varate li?
ako već ne znaš, odgovor na ovo ćeš saznati tek kad budeš prevarenIn love with Bosnia wrote:da li to znači da baš nikada ni na koji način nisi povredila partnera ili on tebe? ili je samo prevara ono što može da povredi tvoje ili njegove osećaje?Poison_Ivy wrote:Po meni je prevara nešto što bi moglo povrijediti moje ili partnerove osjećaje, i to ne bih učinila nikad.
ako jesi, a tokom godina zajedničkog života to je neizbežno, makar i nenamerno, zašto je nešto drugo što nas može povrediti prihvatljivo a prevara nije?
- htcxone
#1240 Re: Varate li?
hanny12 wrote:varati tj imati i neku drugu ljubavnu vezu pored muza ili zene je moguc u otvorenim brakovima a to je dogovor partnera

-
In love with Bosnia
#1241 Re: Varate li?
de ne dramite više sa tim prevarama, pliz.xmaya wrote:ako već ne znaš, odgovor na ovo ćeš saznati tek kad budeš prevaren
zamisli situaciju: dodješ kući odnekud i zatekneš prazan stan, njega kako sedi na podu. pitaš šta je, on kaže: prodao sam sve, došlo mi da kupim najnoviji bmw a naša uštedjevina nije bila dovoljna. eno ga pred ulazom.
i, šta mu na to kažeš? neka si, dušo moja, samo nek nisi je*o drugu!
jeste, al kad bi se šalili.
- htcxone
#1242 Re: Varate li?
sta iams protiv BMW-aIn love with Bosnia wrote:de ne dramite više sa tim prevarama, pliz.xmaya wrote:ako već ne znaš, odgovor na ovo ćeš saznati tek kad budeš prevaren
zamisli situaciju: dodješ kući odnekud i zatekneš prazan stan, njega kako sedi na podu. pitaš šta je, on kaže: prodao sam sve, došlo mi da kupim najnoviji bmw a naša uštedjevina nije bila dovoljna. eno ga pred ulazom.
i, šta mu na to kažeš? neka si, dušo moja, samo nek nisi je*o drugu!
jeste, al kad bi se šalili.
u njemu mozes i spavati
- nameless666
#1243 Re: Varate li?
Budući da se ovdje počinju spominjati i karakter, osjećanja, perverzije i šta već ne da malo ''zakuham''. Tokom godina sam bio svjedok raznoraznih prevara što sa muške a bogami i sa ženske strane. Da odmah odgovorim, NE, nije riječ o meni! Mene šta najviše iznenađuje i nervira, ako hoćete, je činjenica da svaki put kada se o prevari radi, kako to da sročim, strana koja vara, se tako reći spušta na nivo niže. Par osoba meni bliskih koji imaju partnere koji su i zgodni i lijepi i pametni i elokventni, su birali osobe koje, iako se o ukusima ne raspravlja, ja ne bih dirao briferom preko bicikla naslonjenog iste. To govorim jer zaista te osobe su blijede kopije ljudskih bića u poređenju sa njima. Možda grubo zvuči ali kada je osoba u vezi sa modelom ili manekenkom kako li se već kaže, i prevari je sa nakim futavim grobom, da izvinete, meni se moj želudac prevrne.
Ali, haj' dobro pa ono neka muška glupa šovinistička priča kada se razvije, rekoh buraz pa šta bi, kako bi, bi li kakvih perverzija. Jok buraz, ona dole, ja gore i oppaa. Šta ba
Pa ako si bar tražio nešta mimo ''kuće'' pa zagambaj na nešta što nemaš.
Što se mene tiče ja nisam niti bih varao jer imamo baš nakvih zahtjeva i ona i ja, tako da ne vjerujem da bi to mogli naći sa strane...
Evo da kažem o kakvim je perverzijama riječ i pretpostavljam da ću biti bannovan...
Naime mi nakon sexa se znamo tako dobro zagrliti i poljubiti i pričati i reći da se volimo, a poslije jutarnjeg, popularnog zornjaka, mi tako dobro sjednemo i pijemo kafu i gledamo se,
nako,
malo priča,
malo šuti...
Dame i gospodo, ne bih ja to mijenjao za threesome, foresome, fivesome...
Ali, haj' dobro pa ono neka muška glupa šovinistička priča kada se razvije, rekoh buraz pa šta bi, kako bi, bi li kakvih perverzija. Jok buraz, ona dole, ja gore i oppaa. Šta ba
Što se mene tiče ja nisam niti bih varao jer imamo baš nakvih zahtjeva i ona i ja, tako da ne vjerujem da bi to mogli naći sa strane...
Evo da kažem o kakvim je perverzijama riječ i pretpostavljam da ću biti bannovan...
Naime mi nakon sexa se znamo tako dobro zagrliti i poljubiti i pričati i reći da se volimo, a poslije jutarnjeg, popularnog zornjaka, mi tako dobro sjednemo i pijemo kafu i gledamo se,
nako,
malo priča,
malo šuti...
Dame i gospodo, ne bih ja to mijenjao za threesome, foresome, fivesome...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1244 Re: Varate li?
nameless666 wrote: Evo da kažem o kakvim je perverzijama riječ i pretpostavljam da ću biti bannovan...
- nameless666
#1245 Re: Varate li?
ladyblue18 wrote:nameless666 wrote: Evo da kažem o kakvim je perverzijama riječ i pretpostavljam da ću biti bannovan...![]()
![]()
jel imas neku posebnu zelju gdje bi da odes?
ama išao bih gdje god ali ne da mi žena
-
lajk
#1246 Re: Varate li?
PREVISE TO VI TRAGICNO SHVATATE ! vidi danas je rijetkost da se ne vara ..lako je nama svima ovdje pricat i pisat dok se ne nadjes u takvoj situaciji...strast je cudo
btw ne znam kako bi se ponijela u toj situaciji ,mozda bi mozda ne bi 
- nameless666
#1247 Re: Varate li?
Ja ne shavatam to ništa tragično. Već sam negdje rekao, ko ima stomak za to i potrebu, bujrum. Svako ima pravo da živi svoj život onako kako hoće i kako želi. Ako partnerima ne smeta da se malo obidje i drugi dućan pa dobro, njihova furka i njihovo pravo. Meni je drago da sam dio rijetkih. A što se strasti tiče, pa valjda treba malo i mozak da prostiš uključiti a ne kada zasvrbi dole, pravac u šumicu pa opleti. Pa ni moj se ker više ne zalijeće na svaku a trebao bih jalajk wrote:PREVISE TO VI TRAGICNO SHVATATE ! vidi danas je rijetkost da se ne vara ..lako je nama svima ovdje pricat i pisat dok se ne nadjes u takvoj situaciji...strast je cudobtw ne znam kako bi se ponijela u toj situaciji ,mozda bi mozda ne bi
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1248 Re: Varate li?
Eki što ste se raspričali nakon moje banane. 
@nameless

@lajk
Ako si u stanju zajebat' svoju vezu radi 5 minuta "strasti" onda bujrum.
@nameless
@lajk
Ako si u stanju zajebat' svoju vezu radi 5 minuta "strasti" onda bujrum.
-
lajk
#1249 Re: Varate li?
kad neko navede situaciju da je mogao,a nije prevario
!Opet podvlacim ne znam kako bi se ponasala u toj situaciji
jer nisam dosla u takvu situaciju !Al da neki covjek prevari samnom svoju ženu osjecala bi se jadno i prljavo predpostavljam ,jos ako ima djecu 
-
lajk
#1250 Re: Varate li?
e to vala nikom ne moze bit svejednovalter033 wrote:lajk wrote:kad neko navede situaciju da je mogao,a nije prevario!Opet podvlacim ne znam kako bi se ponasala u toj situaciji
jer nisam dosla u takvu situaciju !Al da neki covjek prevari samnom svoju ženu osjecala bi se jadno i prljavo predpostavljam ,jos ako ima djecu
Nije li to malo licemjerno? Znaci, ono sto ne znas, to te ne boli... ako vec kazes da ne znas kako bi se ponasala u takvoj situaciji, onda je valjda sasvim svejedno da li je ozenjen i ima li djecu.