Previše očekuješ.suspect_zero wrote: -ne stere veš kako treba, gaće do gaća, peškir do peškira, čarapu do čarape.....on to kako mu prvo dođe iz korpe![]()
Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Logovan
#1226 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
-
pcelica_inna86
#1227 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Trivijalnosti koje ste gore ispisali imaju najmanje veze sa parama. Smeta vam ovo, smeta vam ono. Po meni to je vise pitanje naravi i karaktera, neko naprosto voli kvocati. ali ruku na srce, ako nema seksualne privlačnosti, svaki problemčić postaje pet puta gori i ozbiljnjiji, i sve vise smeta.leet wrote:Ma ja, ako je dobar sex onda nema veze što nemamo ni za kifle npr.pcelica_inna86 wrote:I žene i muski. Ako u krevetu ne fercera kako treba, svaka glupost smeta :Osabanss wrote:Helem koliko god bjezali od stereotipa iz ove teme se vidi da sve zene imaju manje-vise iste osobine
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1228 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Je l' to ono kad' pijani lola ubi boga u ženi svaku drugu subotu al' je ona s njim jer je dobro otrese?pcelica_inna86 wrote:Trivijalnosti koje ste gore ispisali imaju najmanje veze sa parama. Smeta vam ovo, smeta vam ono. Po meni to je vise pitanje naravi i karaktera, neko naprosto voli kvocati. ali ruku na srce, ako nema seksualne privlačnosti, svaki problemčić postaje pet puta gori i ozbiljnjiji, i sve vise smeta.leet wrote:Ma ja, ako je dobar sex onda nema veze što nemamo ni za kifle npr.pcelica_inna86 wrote:
I žene i muski. Ako u krevetu ne fercera kako treba, svaka glupost smeta :O
-
pcelica_inna86
#1229 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Ma ja, ako je dobar sex onda nema veze što nemamo ni za kifle npr.
[/quote]
Trivijalnosti koje ste gore ispisali imaju najmanje veze sa parama. Smeta vam ovo, smeta vam ono. Po meni to je vise pitanje naravi i karaktera, neko naprosto voli kvocati. ali ruku na srce, ako nema seksualne privlačnosti, svaki problemčić postaje pet puta gori i ozbiljnjiji, i sve vise smeta.[/quote]
Je l' to ono kad' pijani lola ubi boga u ženi svaku drugu subotu al' je ona s njim jer je dobro otrese?
[/quote]
E ode i ti u drugu krajnost. ja govorim o svakodnevnim stvarima koje ljudima smetaju. daj bogati, neće s tobom ni da se pozdravi ako mu se fizički ne svidjaš, a da u braku bude išta drugačije. Što onda muževi trpe kad im žene tračaju i kvocaju za svaku glupost, zato što imaju dobru dušu?
Trivijalnosti koje ste gore ispisali imaju najmanje veze sa parama. Smeta vam ovo, smeta vam ono. Po meni to je vise pitanje naravi i karaktera, neko naprosto voli kvocati. ali ruku na srce, ako nema seksualne privlačnosti, svaki problemčić postaje pet puta gori i ozbiljnjiji, i sve vise smeta.[/quote]
Je l' to ono kad' pijani lola ubi boga u ženi svaku drugu subotu al' je ona s njim jer je dobro otrese?
E ode i ti u drugu krajnost. ja govorim o svakodnevnim stvarima koje ljudima smetaju. daj bogati, neće s tobom ni da se pozdravi ako mu se fizički ne svidjaš, a da u braku bude išta drugačije. Što onda muževi trpe kad im žene tračaju i kvocaju za svaku glupost, zato što imaju dobru dušu?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1230 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Pa šta će neko u vezi, a kamoli braku, ako mu se taj neko ne sviđa fizički i ne bi se ni pozdravio s njim/njom?
Je l' ja nešto pogrešno kontam il' ti misliš da je brak samo sex?
-
pcelica_inna86
#1231 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Pa ljudi su nažalost takve prirode da im je svaki aspekt života povezan sa seksom. Samo mi nije jasno u šta strpaju godine života pa sebe ubjeđuju u notorne laži i priče za malu djecu, i to posebno oni koji prvi nisu sposobni za pravu ljubav.leet wrote:Pa šta će neko u vezi, a kamoli braku, ako mu se taj neko ne sviđa fizički i ne bi se ni pozdravio s njim/njom?![]()
Jel im se sviđas fizički, odma su finiji i bolji prema tebi, ali zato ako si im ružna, ma ni pomislit neće da li je bio grub prema tebi ili te uvrijedio. Isto i za žene naravno. čast izuzecima, ali veliki prosjek je sveden na plitke, animalne strasti.
elem, ovo je potpuno druga tema, ali takva je bit ljudskih odnosa. Naravno da seks u braku nije presudan. Ali i kad ima para, ako tu nema nekog klika između dvoje ljudi, osjeti se to. puno je teže izaći na kraj sa osobom koja nije na istoj talasnoj dužini ko ti, a valja čitav život sa njom provesti.
- Ductus Holedocus
#1232 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
AL ga ova Zeruša pretjera,onako,poštenski. 
-
safran
#1233 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
prepade me kod Ferihe ali na ovom zadnjem skontahsuspect_zero wrote:Nervira me svaki dan ponešto....al' evo nekih stvari koje me svakodnevno izbacuju iz takta
-ne stere veš kako treba, gaće do gaća, peškir do peškira, čarapu do čarape.....on to kako mu prvo dođe iz korpe![]()
-neće da usisa odmah ispod stola kada završi sa jelom, nego vazda pristavi usisavat kad meni počne Feriha na tv-unamjerno me ometa bukom
![]()
-uzasno me nervira kada fuli vrstu dezodoransa, pa mi umjesto dove donese niveu, e sve bi mu onu niveu od glavu![]()
-vazda ima neki izgovor kada se dijete treba presvući....ili pravi ručak, ili briše prašinu ili pegla....uvijek neštonije ga briga što ja tada lakiram nokte ili pričam sa drugaricom na tel.,.....pa pegla mu nigdje neće pobjeći
![]()
ima toga još kamaru....sutra ću nastaviti niz.
![]()
![]()
-
suspect_zero
#1234 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
safran wrote:prepade me kod Ferihe ali na ovom zadnjem skontahsuspect_zero wrote:Nervira me svaki dan ponešto....al' evo nekih stvari koje me svakodnevno izbacuju iz takta
-ne stere veš kako treba, gaće do gaća, peškir do peškira, čarapu do čarape.....on to kako mu prvo dođe iz korpe![]()
-neće da usisa odmah ispod stola kada završi sa jelom, nego vazda pristavi usisavat kad meni počne Feriha na tv-unamjerno me ometa bukom
![]()
-uzasno me nervira kada fuli vrstu dezodoransa, pa mi umjesto dove donese niveu, e sve bi mu onu niveu od glavu![]()
-vazda ima neki izgovor kada se dijete treba presvući....ili pravi ručak, ili briše prašinu ili pegla....uvijek neštonije ga briga što ja tada lakiram nokte ili pričam sa drugaricom na tel.,.....pa pegla mu nigdje neće pobjeći
![]()
ima toga još kamaru....sutra ću nastaviti niz.
![]()
![]()
- limunada25
#1235 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Uh ima toga..uglavnom sitnice,al nakupi se 
-sto igra kladionicu nba navece u sitne sate, hajd sto igra nego sto mora i pratit uzivo
pa onda spava do podne. To je 2u1
- sto ne vidi kad mu je nesto neopeglano, ciza po sred majice-kaze sve je to dobro
-ujutro nedo Bog kafu preskociti
-nikad mu se ne zuri nizasta
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
-sto igra kladionicu nba navece u sitne sate, hajd sto igra nego sto mora i pratit uzivo
- sto ne vidi kad mu je nesto neopeglano, ciza po sred majice-kaze sve je to dobro
- Logovan
#1236 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Ne voli čovjek žurbu, pa šta...limunada25 wrote:Uh ima toga..uglavnom sitnice,al nakupi se
-sto igra kladionicu nba navece u sitne sate, hajd sto igra nego sto mora i pratit uzivopa onda spava do podne. To je 2u1
- spreca
- yoda82
#1238 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Ja sam npr. često mnogo pažljiviji prema ženama/djevojkama koje me ne privlače nego prema onima koje mi se fizički sviđaja. Naravno ovo zavisi od situacije do situacije, ali u globalu kod mene ide prema zaslugama. Ako si ti normalna i tako se ophodiš prema meni, ja sam fin prema tebi kako god da izgledaš, ali ako glumiš ''trebu'' onda možeš biti i Adriama Lima, kod mene nećeš dobiti poseban tretman (naravno u nekim posebnim situacijama se i to desipcelica_inna86 wrote:Pa ljudi su nažalost takve prirode da im je svaki aspekt života povezan sa seksom. Samo mi nije jasno u šta strpaju godine života pa sebe ubjeđuju u notorne laži i priče za malu djecu, i to posebno oni koji prvi nisu sposobni za pravu ljubav.leet wrote:Pa šta će neko u vezi, a kamoli braku, ako mu se taj neko ne sviđa fizički i ne bi se ni pozdravio s njim/njom?![]()
Jel im se sviđas fizički, odma su finiji i bolji prema tebi, ali zato ako si im ružna, ma ni pomislit neće da li je bio grub prema tebi ili te uvrijedio. Isto i za žene naravno. čast izuzecima, ali veliki prosjek je sveden na plitke, animalne strasti.
elem, ovo je potpuno druga tema, ali takva je bit ljudskih odnosa. Naravno da seks u braku nije presudan. Ali i kad ima para, ako tu nema nekog klika između dvoje ljudi, osjeti se to. puno je teže izaći na kraj sa osobom koja nije na istoj talasnoj dužini ko ti, a valja čitav život sa njom provesti.
Sve u svemu mislim da je sex jako bitan u braku, ali nikako presudan.
- MedenoSrce
#1239 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
i ja sam prema ruznima bolja, zao mi ih nekakoyoda82 wrote:
Ja sam npr. često mnogo pažljiviji prema ženama/djevojkama koje me ne privlače nego prema onima koje mi se fizički sviđaja.
-
Rudi33
#1240 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
ne valja to. što ako se zaljube?MedenoSrce wrote:i ja sam prema ruznima bolja, zao mi ih nekakoyoda82 wrote:
Ja sam npr. često mnogo pažljiviji prema ženama/djevojkama koje me ne privlače nego prema onima koje mi se fizički sviđaja.
- Zatamnjena stakla
- lavorpunvode
#1242 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
pa sto mu ostavis neispeglanu majicu u ormarlimunada25 wrote: - sto ne vidi kad mu je nesto neopeglano, ciza po sred majice-kaze sve je to dobro![]()
- limunada25
#1243 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
-pa nije mi jos muzlavorpunvode wrote:pa sto mu ostavis neispeglanu majicu u ormarlimunada25 wrote: - sto ne vidi kad mu je nesto neopeglano, ciza po sred majice-kaze sve je to dobro![]()
![]()
![]()
- lavorpunvode
#1244 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
uzivaj, bit ce ti lakse kad budelimunada25 wrote:-pa nije mi jos muzlavorpunvode wrote:pa sto mu ostavis neispeglanu majicu u ormarlimunada25 wrote: - sto ne vidi kad mu je nesto neopeglano, ciza po sred majice-kaze sve je to dobro![]()
![]()
![]()
, al i kad mu kazem skini da ti opeglam-onda se iznervira i kaze nedam
- Krizzia
#1245 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
MedenoSrce wrote:i ja sam prema ruznima bolja, zao mi ih nekakoyoda82 wrote:
Hahaha, isto. I obavezno se to pogresno protumaci
-
Rudi33
#1246 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
možda ga je stidlimunada25 wrote:-pa nije mi jos muzlavorpunvode wrote:pa sto mu ostavis neispeglanu majicu u ormarlimunada25 wrote: - sto ne vidi kad mu je nesto neopeglano, ciza po sred majice-kaze sve je to dobro![]()
![]()
![]()
, al i kad mu kazem skini da ti opeglam-onda se iznervira i kaze nedam
- limunada25
-
L u c i f e r
#1248 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Ma pusti peglanje.

-
whitelegend07
#1249 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Sve je savršeno, ne mogu reći da me išta nervira, al' malo mi smeta što u tramvaju, autobusu, ne može gledati da neko stoji, a da ona sjedi, pa onda ustaje SVAKOME, bilo da se radi o penzioneru, djetetu, trudnici(ovo troje još i razumijem), ili o običnom, mladom i savršeno zdravom čovjeku ili ženi. Niko ne smije stajati, a da ona sjedi. Uvijek ona ustane i onda prestoji cijeli put. 
-
kakavdanakneiskustvu
#1250 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
whitelegend07 wrote:Sve je savršeno, ne mogu reći da me išta nervira, al' malo mi smeta što u tramvaju, autobusu, ne može gledati da neko stoji, a da ona sjedi, pa onda ustaje SVAKOME, bilo da se radi o penzioneru, djetetu, trudnici(ovo troje još i razumijem), ili o običnom, mladom i savršeno zdravom čovjeku ili ženi. Niko ne smije stajati, a da ona sjedi. Uvijek ona ustane i onda prestoji cijeli put.
moja je slična,uvijek me upozorava da se sklonim svakome,parkiram auto,ona meni pazi da čovjek prođe,ma non stop tako,ne kontam što se svakome sklanja