Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Logovan

#1226 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Logovan »

suspect_zero wrote: -ne stere veš kako treba, gaće do gaća, peškir do peškira, čarapu do čarape.....on to kako mu prvo dođe iz korpe :oops:
Previše očekuješ. :D
pcelica_inna86

#1227 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by pcelica_inna86 »

leet wrote:
pcelica_inna86 wrote:
sabanss wrote:Helem koliko god bjezali od stereotipa iz ove teme se vidi da sve zene imaju manje-vise iste osobine :D
I žene i muski. Ako u krevetu ne fercera kako treba, svaka glupost smeta :O
Ma ja, ako je dobar sex onda nema veze što nemamo ni za kifle npr. :thumbup:
Trivijalnosti koje ste gore ispisali imaju najmanje veze sa parama. Smeta vam ovo, smeta vam ono. Po meni to je vise pitanje naravi i karaktera, neko naprosto voli kvocati. ali ruku na srce, ako nema seksualne privlačnosti, svaki problemčić postaje pet puta gori i ozbiljnjiji, i sve vise smeta.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1228 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Velkoski »

pcelica_inna86 wrote:
leet wrote:
pcelica_inna86 wrote:
I žene i muski. Ako u krevetu ne fercera kako treba, svaka glupost smeta :O
Ma ja, ako je dobar sex onda nema veze što nemamo ni za kifle npr. :thumbup:
Trivijalnosti koje ste gore ispisali imaju najmanje veze sa parama. Smeta vam ovo, smeta vam ono. Po meni to je vise pitanje naravi i karaktera, neko naprosto voli kvocati. ali ruku na srce, ako nema seksualne privlačnosti, svaki problemčić postaje pet puta gori i ozbiljnjiji, i sve vise smeta.
Je l' to ono kad' pijani lola ubi boga u ženi svaku drugu subotu al' je ona s njim jer je dobro otrese? :zoka:
pcelica_inna86

#1229 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by pcelica_inna86 »

Ma ja, ako je dobar sex onda nema veze što nemamo ni za kifle npr. :thumbup:[/quote]

Trivijalnosti koje ste gore ispisali imaju najmanje veze sa parama. Smeta vam ovo, smeta vam ono. Po meni to je vise pitanje naravi i karaktera, neko naprosto voli kvocati. ali ruku na srce, ako nema seksualne privlačnosti, svaki problemčić postaje pet puta gori i ozbiljnjiji, i sve vise smeta.[/quote]

Je l' to ono kad' pijani lola ubi boga u ženi svaku drugu subotu al' je ona s njim jer je dobro otrese? :zoka:[/quote]

E ode i ti u drugu krajnost. ja govorim o svakodnevnim stvarima koje ljudima smetaju. daj bogati, neće s tobom ni da se pozdravi ako mu se fizički ne svidjaš, a da u braku bude išta drugačije. Što onda muževi trpe kad im žene tračaju i kvocaju za svaku glupost, zato što imaju dobru dušu?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1230 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Velkoski »

Pa šta će neko u vezi, a kamoli braku, ako mu se taj neko ne sviđa fizički i ne bi se ni pozdravio s njim/njom? :shock:

Je l' ja nešto pogrešno kontam il' ti misliš da je brak samo sex? :mrgreen:
pcelica_inna86

#1231 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by pcelica_inna86 »

leet wrote:Pa šta će neko u vezi, a kamoli braku, ako mu se taj neko ne sviđa fizički i ne bi se ni pozdravio s njim/njom? :shock:

Pa ljudi su nažalost takve prirode da im je svaki aspekt života povezan sa seksom. Samo mi nije jasno u šta strpaju godine života pa sebe ubjeđuju u notorne laži i priče za malu djecu, i to posebno oni koji prvi nisu sposobni za pravu ljubav.
Jel im se sviđas fizički, odma su finiji i bolji prema tebi, ali zato ako si im ružna, ma ni pomislit neće da li je bio grub prema tebi ili te uvrijedio. Isto i za žene naravno. čast izuzecima, ali veliki prosjek je sveden na plitke, animalne strasti.
elem, ovo je potpuno druga tema, ali takva je bit ljudskih odnosa. Naravno da seks u braku nije presudan. Ali i kad ima para, ako tu nema nekog klika između dvoje ljudi, osjeti se to. puno je teže izaći na kraj sa osobom koja nije na istoj talasnoj dužini ko ti, a valja čitav život sa njom provesti.
Ductus Holedocus

#1232 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Ductus Holedocus »

AL ga ova Zeruša pretjera,onako,poštenski. :roll:
safran

#1233 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by safran »

suspect_zero wrote:Nervira me svaki dan ponešto....al' evo nekih stvari koje me svakodnevno izbacuju iz takta :evil:

-ne stere veš kako treba, gaće do gaća, peškir do peškira, čarapu do čarape.....on to kako mu prvo dođe iz korpe :oops:
-neće da usisa odmah ispod stola kada završi sa jelom, nego vazda pristavi usisavat kad meni počne Feriha na tv-u :evil: namjerno me ometa bukom :oops:
-uzasno me nervira kada fuli vrstu dezodoransa, pa mi umjesto dove donese niveu, e sve bi mu onu niveu od glavu :fight:
-vazda ima neki izgovor kada se dijete treba presvući....ili pravi ručak, ili briše prašinu ili pegla....uvijek nešto :roll: nije ga briga što ja tada lakiram nokte ili pričam sa drugaricom na tel.,.....pa pegla mu nigdje neće pobjeći :oops:

ima toga još kamaru....sutra ću nastaviti niz.

:D :D :D
prepade me kod Ferihe ali na ovom zadnjem skontah
suspect_zero

#1234 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by suspect_zero »

safran wrote:
suspect_zero wrote:Nervira me svaki dan ponešto....al' evo nekih stvari koje me svakodnevno izbacuju iz takta :evil:

-ne stere veš kako treba, gaće do gaća, peškir do peškira, čarapu do čarape.....on to kako mu prvo dođe iz korpe :oops:
-neće da usisa odmah ispod stola kada završi sa jelom, nego vazda pristavi usisavat kad meni počne Feriha na tv-u :evil: namjerno me ometa bukom :oops:
-uzasno me nervira kada fuli vrstu dezodoransa, pa mi umjesto dove donese niveu, e sve bi mu onu niveu od glavu :fight:
-vazda ima neki izgovor kada se dijete treba presvući....ili pravi ručak, ili briše prašinu ili pegla....uvijek nešto :roll: nije ga briga što ja tada lakiram nokte ili pričam sa drugaricom na tel.,.....pa pegla mu nigdje neće pobjeći :oops:

ima toga još kamaru....sutra ću nastaviti niz.

:D :D :D
prepade me kod Ferihe ali na ovom zadnjem skontah

;-) :D
limunada25

#1235 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by limunada25 »

Uh ima toga..uglavnom sitnice,al nakupi se :sad:
-sto igra kladionicu nba navece u sitne sate, hajd sto igra nego sto mora i pratit uzivo :shock: pa onda spava do podne. To je 2u1
- sto ne vidi kad mu je nesto neopeglano, ciza po sred majice-kaze sve je to dobro :roll:
-ujutro nedo Bog kafu preskociti
-nikad mu se ne zuri nizasta :???:
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Logovan

#1236 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Logovan »

limunada25 wrote:Uh ima toga..uglavnom sitnice,al nakupi se :sad:
-sto igra kladionicu nba navece u sitne sate, hajd sto igra nego sto mora i pratit uzivo :shock: pa onda spava do podne. To je 2u1
- sto ne vidi kad mu je nesto neopeglano, ciza po sred majice-kaze sve je to dobro :roll:
-ujutro nedo Bog kafu preskociti
-nikad mu se ne zuri nizasta :???:
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Ne voli čovjek žurbu, pa šta... :D
spreca

#1237 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by spreca »

Sve :mrgreen:
yoda82

#1238 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by yoda82 »

pcelica_inna86 wrote:
leet wrote:Pa šta će neko u vezi, a kamoli braku, ako mu se taj neko ne sviđa fizički i ne bi se ni pozdravio s njim/njom? :shock:

Pa ljudi su nažalost takve prirode da im je svaki aspekt života povezan sa seksom. Samo mi nije jasno u šta strpaju godine života pa sebe ubjeđuju u notorne laži i priče za malu djecu, i to posebno oni koji prvi nisu sposobni za pravu ljubav.
Jel im se sviđas fizički, odma su finiji i bolji prema tebi, ali zato ako si im ružna, ma ni pomislit neće da li je bio grub prema tebi ili te uvrijedio. Isto i za žene naravno. čast izuzecima, ali veliki prosjek je sveden na plitke, animalne strasti.
elem, ovo je potpuno druga tema, ali takva je bit ljudskih odnosa. Naravno da seks u braku nije presudan. Ali i kad ima para, ako tu nema nekog klika između dvoje ljudi, osjeti se to. puno je teže izaći na kraj sa osobom koja nije na istoj talasnoj dužini ko ti, a valja čitav život sa njom provesti.
Ja sam npr. često mnogo pažljiviji prema ženama/djevojkama koje me ne privlače nego prema onima koje mi se fizički sviđaja. Naravno ovo zavisi od situacije do situacije, ali u globalu kod mene ide prema zaslugama. Ako si ti normalna i tako se ophodiš prema meni, ja sam fin prema tebi kako god da izgledaš, ali ako glumiš ''trebu'' onda možeš biti i Adriama Lima, kod mene nećeš dobiti poseban tretman (naravno u nekim posebnim situacijama se i to desi :D ).

Sve u svemu mislim da je sex jako bitan u braku, ali nikako presudan.
MedenoSrce

#1239 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by MedenoSrce »

yoda82 wrote:
Ja sam npr. često mnogo pažljiviji prema ženama/djevojkama koje me ne privlače nego prema onima koje mi se fizički sviđaja.
i ja sam prema ruznima bolja, zao mi ih nekako :mrgreen:
Rudi33

#1240 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Rudi33 »

MedenoSrce wrote:
yoda82 wrote:
Ja sam npr. često mnogo pažljiviji prema ženama/djevojkama koje me ne privlače nego prema onima koje mi se fizički sviđaja.
ne valja to. što ako se zaljube? :roll:
Zatamnjena stakla

#1241 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Zatamnjena stakla »

Odjebat :mrgreen:
lavorpunvode

#1242 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by lavorpunvode »

limunada25 wrote: - sto ne vidi kad mu je nesto neopeglano, ciza po sred majice-kaze sve je to dobro :roll:
pa sto mu ostavis neispeglanu majicu u ormar :skoljka: :razz: :razz:
limunada25

#1243 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by limunada25 »

lavorpunvode wrote:
limunada25 wrote: - sto ne vidi kad mu je nesto neopeglano, ciza po sred majice-kaze sve je to dobro :roll:
-pa nije mi jos muz :roll: , al i kad mu kazem skini da ti opeglam-onda se iznervira i kaze nedam :cry:
lavorpunvode

#1244 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by lavorpunvode »

limunada25 wrote:
lavorpunvode wrote:
-pa nije mi jos muz :roll: , al i kad mu kazem skini da ti opeglam-onda se iznervira i kaze nedam :cry:
uzivaj, bit ce ti lakse kad bude :D
Krizzia

#1245 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Krizzia »

MedenoSrce wrote:
yoda82 wrote:

Hahaha, isto. I obavezno se to pogresno protumaci :mrgreen:
Rudi33

#1246 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Rudi33 »

limunada25 wrote:
lavorpunvode wrote:
možda ga je stid :-D
L u c i f e r

#1248 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by L u c i f e r »

Ma pusti peglanje.

:izet:
whitelegend07

#1249 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by whitelegend07 »

Sve je savršeno, ne mogu reći da me išta nervira, al' malo mi smeta što u tramvaju, autobusu, ne može gledati da neko stoji, a da ona sjedi, pa onda ustaje SVAKOME, bilo da se radi o penzioneru, djetetu, trudnici(ovo troje još i razumijem), ili o običnom, mladom i savršeno zdravom čovjeku ili ženi. Niko ne smije stajati, a da ona sjedi. Uvijek ona ustane i onda prestoji cijeli put. :roll:
kakavdanakneiskustvu

#1250 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by kakavdanakneiskustvu »

whitelegend07 wrote:Sve je savršeno, ne mogu reći da me išta nervira, al' malo mi smeta što u tramvaju, autobusu, ne može gledati da neko stoji, a da ona sjedi, pa onda ustaje SVAKOME, bilo da se radi o penzioneru, djetetu, trudnici(ovo troje još i razumijem), ili o običnom, mladom i savršeno zdravom čovjeku ili ženi. Niko ne smije stajati, a da ona sjedi. Uvijek ona ustane i onda prestoji cijeli put. :roll:

moja je slična,uvijek me upozorava da se sklonim svakome,parkiram auto,ona meni pazi da čovjek prođe,ma non stop tako,ne kontam što se svakome sklanja
Post Reply