ime123 wrote:Kad 90 % ljudi kaze da je nesta ruzno onda se i moze reci da je nesta ruzno zapravo. Ali mi obicni ljudi ne shvatamo vas umjetnike.
Govoris da ne sudis o vozacu prema autu a sudis. Pises kontradiktorno.
Shvatam ja da ti volis Citroen. Nemam ja nista protiv njih cak mi se svidjaju C3 i C4 al moras stvarno biti lud da pricas o Citroenu kao o nekoj velesili auto industrije i poredit sa jednim Mercedesom pa i sa VW.
I odakle ti vadis te zakljucke i statistike o (ne)kvalitetu njemackih auta ??? Zna se ko je tata u auto industriji.
90% ljudi sluša turbo folk, oblači se neukusno, pravi ružne kuće pa hoćemo li reći da su svi oni u pravu?
Čovječe ne sudim o vozaču preko auta, već obrnuto. Ali šta ću ja kada VW moram gledati kao auto primitivaca jer ga ovde većina takvih vozi. Ali nekog koga ne znam i ko se normalno ponaša nikada neću okarakterisati kao primitivca bez obzira što vozi VW.
Čovječe ja volim Citroen i Pežo i Reno i Saab i Lančiju i Alfu i Subaru, i Porše(sem ovih SUV-ova dizelaša) pa ne vidim kakve to veze ima. Citroen je velesila u auto industriji želio ti to prihvatiti ili ne. Bio je svojom zaslugom na krovu svijeta što VW nikada neće biti pa taman zauzeo prvo mjesto po prodaji. O kvalitetu i nekvalitetu njemačkih auta sudim po vlastitom iskustvu i iskustvu mnogobrojnih ljudi koji se hvataju za glavu od mnogih kvarova.
Ne mogu ni ja tvojih komentara pa ti ne branim da pišeš. Jesam li rekao nekada da francuska ili neka druga auta voze sve sama gospoda? Nisam. Pa šta onda pričaš. Ali činjenica je da papak nikada neće kupiti C6 dok taj isti papak itekako hoće kupiti A6.goran16v wrote:
Joj sto ne mogu ove zavidno zajedljive i primitivne price. Jok eto, u francuzima sve sami dirigenti, nidje papka ni krkana...