Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
seoBIH wrote:Vi ste malo previse nadrkani. Nije problem u sporoj voznji, vec u broju automobila i u samim saobracajnicama. Manje vise iste saobracajnice u zadnjih 20 godina, a broj automobila duplo veci.
ljudi nisu svjesni sta urade ako 2 3 puta uspori. i nakon 5 minuta od njegovog kocenja neko iza njega mora kociti. 2 debila naprave opsti haos jer ne smiju oziti brze od 40, tipkaju mobitel ili jednostavno kuliraju po gradu.
jbt srijeda iza 20h. idem kuci sa posla, zena samnom. kaze ti nisi normalan kako vozis, granas, jurcas, sta ti je. gledam tahometar majke mi kazaljka izmedju 50 i 60 pokazuje.
nepass1 wrote:
jbt srijeda iza 20h. idem kuci sa posla, zena samnom. kaze ti nisi normalan kako vozis, granas, jurcas, sta ti je. gledam tahometar majke mi kazaljka izmedju 50 i 60 pokazuje.
Ja se sjecam vremena kad sam poceo da vozim, 70 kmh je bila sasvim normalna brzina, sad si sa 60 raketa u gradu!
tempuser wrote:O ovoje ja pricam, gusla 40 lijevom, ispred njega i srebrene Octavie naprije (mislim da je Octavia) je konstantno bilo 50 metara razmaka
tempuser wrote:O ovoje ja pricam, gusla 40 lijevom, ispred njega i srebrene Octavie naprije (mislim da je Octavia) je konstantno bilo 50 metara razmaka
Sad je ok! Ma standardna situacija. Ljudi za volanom su izgleda najmanje skoncentrisani na voznju. Viber, Instagram, Facebook, sve mu je prece od toga da vidi kuda se krece i sta radi za volanom.
Romeo 80 wrote:Sad je ok! Ma standardna situacija. Ljudi za volanom su izgleda najmanje skoncentrisani na voznju. Viber, Instagram, Facebook, sve mu je prece od toga da vidi kuda se krece i sta radi za volanom.
Pun grad idiota...
To je vis-a-vis tvrdnji da se nije saobracaj usporio zbog debila koji guslaju ngo zbog guzvi.
Evo nema guzve, a debil gusla.
nepass1 wrote:
Ja se sjecam vremena kad sam poceo da vozim, 70 kmh je bila sasvim normalna brzina, sad si sa 60 raketa u gradu!
Ne samo to ! U ta vremena si vikendom ili radnim danom iza ponoci bio prakticno jedini na cesti
Romeo 80 wrote:Sad je ok! Ma standardna situacija. Ljudi za volanom su izgleda najmanje skoncentrisani na voznju. Viber, Instagram, Facebook, sve mu je prece od toga da vidi kuda se krece i sta radi za volanom.
Pun grad idiota...
To je vis-a-vis tvrdnji da se nije saobracaj usporio zbog debila koji guslaju ngo zbog guzvi.
Pa i nije usporio saobraćaj jer se isključio u izlivnu traku i ti si onda mogao nastaviti dalje svojom brzinom, a moga si se i prestrojiti u traku pored i zaobići ga. Ali da je bilo više saobraćaja ništa od toga ne bi mogao uraditi.
Pun grad idiota...
Pa i nije usporio saobraćaj jer se isključio u izlivnu traku i ti si onda mogao nastaviti dalje svojom brzinom, a moga si se i prestrojiti u traku pored i zaobići ga. Ali da je bilo više saobraćaja ništa od toga ne bi mogao uraditi.
Jel ti imar problem sa citanjem ili imas potrebu da palamudis bez citanja????
Lik je vozio 40 kmh lijevom trakom i drzao razmak izmdju sebe i auta ispred 50 m i to nema veze sa skretanjem. Ja sam vozio ihajhaj vremena iza njega dok nisam skontao da je jedan od debila i poceo sam da snimam i nije bilo nikakvih nazkana da ce skrenuti. Kao sto vidis snimak pocinje prije nego je skrenuo i to bez zmigavca.
Last edited by tempuser on 03/11/2017 14:01, edited 1 time in total.
halo ba , vidis da je cuniran i da ne daje zmigavce
kome se ti zamjeras
kad se sjetim onoga sto je meni govorio , otkud ti bolane pravo da snimas
Sta je lose na videu? Frajer skrece lijevo, prilagodio uslove za skretanje, kao i samoj cinjenici da je kisa padala? Pri kojoj brzini da skrece lijevo s ozbzirom da je pola trake vec puno?
seoBIH wrote:Sta je lose na videu? Frajer skrece lijevo, prilagodio uslove za skretanje, kao i samoj cinjenici da je kisa padala? Pri kojoj brzini da skrece lijevo s ozbzirom da je pola trake vec puno?
Ako vec treba da ti se pored videa objasnjava onda da ti objasnim.
Lose je to sto je debil od Teh skole (tu sam ga upratio) vozio lijevom trakom 40 kmh i da je auto ispred njega odmakao 50 m.
Nije pola trake puno nego 2 auta, stane ih 8 i gdje ti vidis kisu?
seoBIH wrote:Eto je na haubi, a i cesta je malo pospricana
Ja gledam snimak, a ne je li vozio od ilidze tom brzinom.
Strasna kisa, ne moze se preko 40!
Zapravo tvoj komentar je odraz prosjecnog beha vozaca, cim par kapo padne smanji na 30!
Ne gledaj samo snimak, citaj sta pise uz snimak!
Jbga, ja sam gledao snimak i iskljucenje. Sve po uredno, osim zmigavca. Prilagodio uslove skretanju i stanju na cesti. Najgora je ova kisa koja "poprasi".