Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
kamen spoticanja

#12226 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

notsure wrote:
Casual's wrote:Nego je l' iko skont'o da zeleni uopšte programa nemaju? :-)
Pa koji će im? Puna su im usta mrtvog Huse i imaju mašineriju koja glasa za njih bez obzira šta kažu ili urade.
http://ahmetspahic.com/?page_id=1149
reko da malo agitujem :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#12227 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

kamen spoticanja wrote: http://ahmetspahic.com/?page_id=1149
Lik hladno stavio Capitol Hill na naslovnu :D A ne znam je li skupo platiti lektora :-)

EDIT: Ne dade mi djavo mira pa malo pogledah profile kandidata sa kojim sam pribliznih godina.

Pa to sve ravno sa fakulteta na budzet :izet:

Da ne pricamo koliko ima "vjecitih" studenata.
kamen spoticanja

#12228 Re: Zeničani

_BataZiv_0809 wrote:
kamen spoticanja wrote: http://ahmetspahic.com/?page_id=1149
Lik hladno stavio Capitol Hill na naslovnu :D A ne znam je li skupo platiti lektora :-)

EDIT: Ne dade mi djavo mira pa malo pogledah profile kandidata sa kojim sam pribliznih godina.

Pa to sve ravno sa fakulteta na budzet :izet:

Da ne pricamo koliko ima "vjecitih" studenata.
Ko bi vam ugodio :mrgreen:
Casual's

#12229 Re: Zeničani

Post by Casual's »

kamen spoticanja wrote:
notsure wrote:
Pa koji će im? Puna su im usta mrtvog Huse i imaju mašineriju koja glasa za njih bez obzira šta kažu ili urade.
Ma jel ovo nakon mog posta objavio ? :lol:
kamen spoticanja

#12230 Re: Zeničani

Jest...cekao tvoju kritiku i odmah samo za tebe :mrgreen:
Amagon

#12231 Re: Zeničani

Post by Amagon »

Vrače vs Senad

cenecimoveocino

#12232 Re: Zeničani

Post by cenecimoveocino »

:kontrabas:
Casual's

#12233 Re: Zeničani

Post by Casual's »

jest se opalio, sad mi je još draži :izet:
kamberovica polje

#12234 Re: Zeničani

Post by kamberovica polje »

Ljigav, mutan i neuvjerljiv...dakle glasam za njega. :evil:
Casual's

#12235 Re: Zeničani

Post by Casual's »

kamberovica polje wrote:Ljigav, mutan i neuvjerljiv...dakle glasam za njega. :evil:
I desna ruka obavještajne službe Srbije, punac mu ratov'o za Vojsku RS. 8-) :lol:
kamen spoticanja

#12236 Re: Zeničani

Dobar intervju :mrgreen:
zaista mi je gust ponovo pogledati :D
commendatore

#12237 Re: Zeničani

Post by commendatore »

Casual's wrote:
kamberovica polje wrote:Ljigav, mutan i neuvjerljiv...dakle glasam za njega. :evil:
I desna ruka obavještajne službe Srbije, punac mu ratov'o za Vojsku RS. 8-) :lol:
WTF?
notsure

#12238 Re: Zeničani

Post by notsure »

kamen spoticanja wrote:
notsure wrote:
Vidi, imaju... sad kontam što Vrače na koncertu reče da od njega prepisuju. Dattum kreiranja PDF-a 20.9.2016.

Pa onda kreneš čitati, i na 6. strani kaže da je rođen u Zenici (a nije, rođen u Orah polju), preskoči gdje je završio osnovnu školu (u Nemili), pa onda slaga da se "uključio Armiju BiH" sa 18 godina, a Armije BiH nije bilo 1991., kad je nemilski gigant imao 18 godina.

Na 16. strani kažu da će "u naredne 4 godine" biti "predvođeni rahmetli Husejinom Smajlovićem".

Na 40. strani otkriva tajno rješenje SDA za Čelik: "Dati podršku u uspostavljanju sportskog društva Celik kroz objedinjavanje velikih sportskih kolektiva iz domena popularnih kolektivnih sportova". Znači, nekadašnji FK, sadašnji NK, postaje SD Čelik, dugovi ostaju NK koji ide u likvidaciju, a kreće nova firma za pranje SDA para. Aferim.
sorted

#12239 Re: Zeničani

Post by sorted »

Casual's wrote:jest se opalio, sad mi je još draži :izet:
Opra ga dandara u centrifugi :shock: I senci se ziv isprepado. :skoljka:
sorted

#12240 Re: Zeničani

Post by sorted »

kamen spoticanja wrote:Dobar intervju :mrgreen:
Antologijski.
Rijetko vidjena rjecitost, dubina, emocija, poruka...tacno da djecu u drugu sobu posaljes. :mrgreen:
kamen spoticanja

#12241 Re: Zeničani

sorted wrote:
kamen spoticanja wrote:Dobar intervju :mrgreen:
Antologijski.
Rijetko vidjena rjecitost, dubina, emocija, poruka...tacno da djecu u drugu sobu posaljes. :mrgreen:
Inace volim analize govora tijela...al ovde zaista ne bi bilo korektno...lik se rasturio prije emisije :mrgreen:
al jasna alibasic i fata :jbt: :zid:
jasko_ba

#12242 Re: Zeničani

Post by jasko_ba »

Ova cura sto je pricala vic o Fati :| te Eldin i intervju, mene je bilo stid :roll:
Freamon Lester

#12243 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

kamen spoticanja wrote: Inace volim analize govora tijela...al ovde zaista ne bi bilo korektno...lik se rasturio prije emisije :mrgreen:
A Daniru neces da komentarises?
kamen spoticanja

#12244 Re: Zeničani

Freamon Lester wrote:
kamen spoticanja wrote: Inace volim analize govora tijela...al ovde zaista ne bi bilo korektno...lik se rasturio prije emisije :mrgreen:
A Daniru neces da komentarises?
A sta da komentarisem...dodika u zdk
nemoj me zahebavat :mrgreen:
doduse bar me nije bilo stid kad je ona dobila mikrofon...valjda to nesto znaci
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#12245 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

notsure wrote:
Vidi, imaju... sad kontam što Vrače na koncertu reče da od njega prepisuju. Dattum kreiranja PDF-a 20.9.2016.

Pa onda kreneš čitati, i na 6. strani kaže da je rođen u Zenici (a nije, rođen u Orah polju), preskoči gdje je završio osnovnu školu (u Nemili), pa onda slaga da se "uključio Armiju BiH" sa 18 godina, a Armije BiH nije bilo 1991., kad je nemilski gigant imao 18 godina.

Na 16. strani kažu da će "u naredne 4 godine" biti "predvođeni rahmetli Husejinom Smajlovićem".

Na 40. strani otkriva tajno rješenje SDA za Čelik: "Dati podršku u uspostavljanju sportskog društva Celik kroz objedinjavanje velikih sportskih kolektiva iz domena popularnih kolektivnih sportova". Znači, nekadašnji FK, sadašnji NK, postaje SD Čelik, dugovi ostaju NK koji ide u likvidaciju, a kreće nova firma za pranje SDA para. Aferim.
Stvarno je irelevantno gdje je neko rodjen. Pola Kaknja, Zavidovica rodjeno u Zenici, Neumljana u Dubrovniku, Srebrenicana u Loznici, da ne pricamo da je Brus Vilis rodjen u Njemackoj, a Pedi Esdaun u Keniji :D

I meni je zapala za oko vojna karijera. Ako se vec spominje, mada kao "eto ne mora se to spominjat, to je duznost" (yeah right, pa sto spominjes onda :D ) onda bi bio red da se i napise koja o tome.

Na taj malajski fakultet se najvise islo u toku rata i to preko zagrebacke dzamije i bivseg reisa.

Ostalo se takodjer slazem, a i ponavljam svoju raniju opservaciju-skora pola liste mu odmah nakon diplomiranja u 27 godini "zapošljeno" (tako pise kod jednog kandidata) na budzet.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#12246 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Nije te bilo stid ni kad je Naidin uzeo mikrofon u ruke.
Gradonačelniče rastjerajte SDA bandu. Sve su nam uzeli. Dostojanstvo najviše. Hoće nam za gradonačelnika nemoralnu ličnost koja je taj smiješni fakultet u Maleziji završila na prevaru. Uzeo je mjesto šehidskom djetetu, otišao u Maleziju kao šehidsko dijete dok mu je otac uzimao pare prodajući gladnim zeničanima hranu švercovanu sa Šerića.
Taman za načelnika! :thumbup:
kamen spoticanja

#12247 Re: Zeničani

Jimmy McNulty wrote:Nije te bilo stid ni kad je Naidin uzeo mikrofon u ruke.
Gradonačelniče rastjerajte SDA bandu. Sve su nam uzeli. Dostojanstvo najviše. Hoće nam za gradonačelnika nemoralnu ličnost koja je taj smiješni fakultet u Maleziji završila na prevaru. Uzeo je mjesto šehidskom djetetu, otišao u Maleziju kao šehidsko dijete dok mu je otac uzimao pare prodajući gladnim zeničanima hranu švercovanu sa Šerića.
Taman za načelnika! :thumbup:
KF :lol:
al ne drzi vodu :wink:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#12248 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

pa ne drži vodu jer mu otac očigledno nije šehid :lol:
kamen spoticanja

#12249 Re: Zeničani

_BataZiv_0809 wrote:
notsure wrote:

Stvarno je irelevantno gdje je neko rodjen. Pola Kaknja, Zavidovica rodjeno u Zenici, Neumljana u Dubrovniku, Srebrenicana u Loznici, da ne pricamo da je Brus Vilis rodjen u Njemackoj, a Pedi Esdaun u Keniji :D

I meni je zapala za oko vojna karijera. Ako se vec spominje, mada kao "eto ne mora se to spominjat, to je duznost" (yeah right, pa sto spominjes onda :D ) onda bi bio red da se i napise koja o tome.

Na taj malajski fakultet se najvise islo u toku rata i to preko zagrebacke dzamije i bivseg reisa.

Ostalo se takodjer slazem, a i ponavljam svoju raniju opservaciju-skora pola liste mu odmah nakon diplomiranja u 27 godini "zapošljeno" (tako pise kod jednog kandidata) na budzet.
Ne kontam sta je s vojnom karijerom nejasno...92.na ozren...i vecinu rata ozrenska ratista...vozuce i pm
malezija 96. ako me pamcenje dobro sluzi...
kamen spoticanja

#12250 Re: Zeničani

Jimmy McNulty wrote:pa ne drži vodu jer mu otac očigledno nije šehid :lol:
Ne drzi vodu jer KF nije imao nista pa de moralo malo slagat :)
Al ako je tebi lakse more i tako :mrgreen:
A ja odo jos jednom jasnu da pogledam :mrgreen:
samo cu ugasiti ton :oops:
Last edited by kamen spoticanja on 25/09/2016 23:52, edited 1 time in total.
Post Reply