Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
Streptokok

#12226 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

damirovich wrote:Kod vas Arapa je to normala....
A kod tebe biva nije? Istina ima i gorih, pajdo doktor ti se lozi na koze. Ti si jos dobro i prosla.
damirovich

#12227 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by damirovich »

spreca wrote:
damirovich wrote:Kod vas Arapa je to normala....
a tebi neugodno :mrgreen: ...pa visis ovdje 24h dnevno :lol:
A koliko ti visis? zao ti sto dan nema 25 sati hHaha
damirovich

#12228 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by damirovich »

Imamo za vas prigodnu pjesmicu :
Steptokok i Spreca to su para dva,ljubili se grlili sve do pola dva....hahahahahahahahahahaha
Streptokok

#12229 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

damirovich wrote:Imamo za vas prigodnu pjesmicu :
Steptokok i Spreca to su para dva,ljubili se grlili sve do pola dva....hahahahahahahahahahaha
Isuse mlada prosto mi te zao kad vidim na sta si spala. Da vam se covjek smiluje i udijeli treci.
damirovich

#12230 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by damirovich »

Streptokok wrote:
Isuse mlada prosto mi te zao kad vidim na sta si spala. Da vam se covjek smiluje i udijeli treci.
Ko je u vas dvojce maca a ko topdzija, mozes li se povjeriti forumskom pucanstvu?
Streptokok

#12231 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

damirovich wrote:
Streptokok wrote:
Ko je u vas dvojce maca a ko topdzija, mozes li se povjeriti forumskom pucanstvu?
:-)
Alfons Kauders

#12232 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Jel od sutra Treci?
damirovich

#12233 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by damirovich »

Alfons Kauders wrote:Jel od sutra Treci?
o dje si hosovac :-):-):-) ne,od sutra ide jedinstvena,cjelovita 100 % Bih od Save do Drine
Streptokok

#12234 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Kakav treci. Ovi bojovnici uopce nisu ovdje zbog treceg. To im je samo maska. Ova kolinda trazi muskarca svojih snova a doktor sansku kozu . Potpuno su razotkriveni.
damirovich

#12235 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by damirovich »

Streptokok wrote:Kakav treci. Ovi bojovnici uopce nisu ovdje zbog treceg. To im je samo maska. Ova kolinda trazi muskarca svojih snova a doktor sansku kozu . Potpuno su razotkriveni.
haha cuj razotkriveni :-) jedini ste ti i tvoj drug pardon drugarica Spreca razotkriveni :-) neka,nek se mladi vole, mi smo evropljani,podrzavamo istospolne brakove
Drvosjeca iz Dejcica

#12236 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

damirovich wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
damirovich wrote:Pa vama su mozak izaprali pa ne vjerujete da je vasa strana cinila zlocine, zagoglaj stadion iskre bugojno sve ce ti se samo kazati, 19 mladica nezna se gdje im je grob :-(
Pa Čović kaže, parafraziram, rat je, ratno stanje, normalno da ima i onih koji su činili zločine. Da dodam da UZP i zločini protiv čovječnosti imaju veću težinu od običnog zločina.

P.S Ma ljudi je li ovaj "damirovich" naš Hafis? :mrgreen:
sram te bilo..... i pomjesao si, to je vas dobri dedo Alija rekao da su zlocine radile neke vase budale, ostali su cvijece sadili...:-)
:lol: Evo sav se crvenim, pogotovo ispod pupka. :mrgreen:
damirovich

#12237 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by damirovich »

To ispod pupka ce ovaj Steptokok da ti pogleda :-)
spreca

#12238 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

damirovich wrote:
Streptokok wrote:
Ko je u vas dvojce topdzija, mozes li se povjeriti forumskom pucanstvu?
Sto?...zasvrbilo te medju guzovima :lol: :lol: :lol: .....uglavnom oba artiljerci...biraj :lol: .......hoce treci na guzove :-) :lol: :lol: :lol:
Hafis

#12239 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

damirovich wrote:
Streptokok wrote:Kakav treci. Ovi bojovnici uopce nisu ovdje zbog treceg. To im je samo maska. Ova kolinda trazi muskarca svojih snova a doktor sansku kozu . Potpuno su razotkriveni.
haha cuj razotkriveni :-) jedini ste ti i tvoj drug pardon drugarica Spreca razotkriveni :-) neka,nek se mladi vole, mi smo evropljani,podrzavamo istospolne brakove
Ja sam davno primjetio određenu kemiju između njihA dvojice, samo sam to naivno pridavao njihovoj zajedničkoj viziji borbe za multietnčnost, multikulturalnost, jednakopravnost, patriotizam, sekularizam i antifašizam. Kad ono - shema 8)
Neka, nek se vole djeca. Bolje i to nego da sjede na hladnom betonu ili hodaju po kafićima pa him neko nešto uspe u himber.
spreca

#12240 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Hafis wrote: Ja sam davno primjetio određenu kemiju između njihA dvojice, samo sam to naivno pridavao njihovoj zajedničkoj viziji borbe za multietnčnost, multikulturalnost, jednakopravnost, patriotizam, sekulartizam i antifašizam. Kad ono - shema 8)
Neka, nek se vole djeca. Bolje i to nego da sjede na hladnom betonu ili hodaju po kafićima pa him neko nešto uspe u himber.
Nesto ti jebaljka danas neUrozna :lol: .....ma kod vas anti muhamedanaca i Ojropljana je sluzbeno dozvoljeno da se mozete u prchit u govnaru :lol: :lol: :lol: ...vi ste dio kulturne i napredne ojrope....a niste makli daleko od guzice kod onako lijepih pichki :mrgreen:
Hafis

#12241 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

spreca wrote:
Hafis wrote: Ja sam davno primjetio određenu kemiju između njihA dvojice, samo sam to naivno pridavao njihovoj zajedničkoj viziji borbe za multietnčnost, multikulturalnost, jednakopravnost, patriotizam, sekulartizam i antifašizam. Kad ono - shema 8)
Nesto ti jebaljka danas neUrozna :lol: .....ma kod vas anti muhamedanaca i Ojropljana je sluzbeno dozvoljeno da se mozete u prchit u govnaru :lol: :lol: :lol: ...vi ste dio kulturne i napredne ojrope....a niste makli daleko od guzice kod onako lijepih pichki :mrgreen:
Gubiš mi se malo u rječniku :)
Šta ima veze ako ste razotkriveni. Uživaj, šta te briga tko će što reći. A sve kažu internet otuđuje ljude :thumbup:
spreca

#12242 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Hafis wrote:
spreca wrote:
Gubiš mi se malo u rječniku :)
Šta ima veze ako ste razotkriveni. Uživaj, šta te briga tko će što reći. A sve kažu internet otuđuje ljude :thumbup:
a ti medju guzovima od saradnika :lol:
damirovich

#12243 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by damirovich »

spreca wrote:.....uglavnom oba artiljerci...biraj :lol: .......hoce treci na guzove :-) :lol: :lol: :lol:
Drago nam je da si priznao da ste obojca pedercine :-) :-) :-)
damirovich

#12244 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by damirovich »

Hafis wrote: Neka, nek se vole djeca. Bolje i to nego da sjede na hladnom betonu ili hodaju po kafićima pa him neko nešto uspe u himber.
u pravu si, bolje da se maze i paze, nego da piju droge i puse shishu po kahficima
damirovich

#12245 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by damirovich »

Hafis wrote:
sad ih treba ohrabriti da priznaju roditeljima,to bi bio sljedeci korak
GeeTnT

#12246 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by GeeTnT »

Božo i Vrećo ....haj ti sad znaj koji je koji...
spreca

#12247 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

GeeTnT wrote:Božo i Vrećo ....haj ti sad znaj koji je koji...
sve je to jedno dupe hocu da kazem lice :mrgreen: ....Hafiz je bio i Kolinda ...posto je Kolinda na trajnom laDJenju sad je Hafiz jos i Demirovic......slabo se maskira i brzo se odaje :mrgreen: ali to je njegov problem....nikad od njeg bojovnika a on bi treci :lol:
spreca

#12248 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

damirovich wrote:
spreca wrote:.....uglavnom oba artiljerci...biraj :lol: .......hoce treci na guzove :-) :lol: :lol: :lol:
Drago nam je
Pa onda da ne vadim :mrgreen:
Škobo Habu

#12249 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Škobo Habu »

Hafis wrote: Pa gdje baš Bajazit. Lik se stvarno tako zove?
Mora da mu je stari volio kaubojske filmove :lol:
Ne kontam poentu tvog posta, baš kao ni koncept tvog kompletnog humora. Ako je Danijel Boto smiješan, onda si to i ti-to je neki moj generalan zaključak.

No, ono što je suština svega, bar kada je Tuzla i TK u pitanju, ne postoji niti jedan projekat, bilo vjerski ili kulturni namjenjen hrvatskom puku, a da iza njega nisu stale gradske i kantonalne vlasti. U tom slučaju je najmanje bitno kako se neko zove i da li je gledao kaubojske filmove (sic)?

I da, ono najvažnije, siguran sam da načelnik Tuzle može garantovati bezbjednost Hrvatima u Tuzli, za razliku od načelnika Neuma, koji nije u stanju da garantuje istu šaćici Bošnjaka. Eto, to ti je ta majorizacija na terenu...
Drvosjeca iz Dejcica

#12250 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

A pazi katoličkih ISIL-ovaca i indoktrinacije. :oops:
U Hrvatskoj djecu uče da su ateisti krivi za Auschwitz, a gay osobe upoređuju sa pedofilima
"U udžbeniku 'S Kristom u život', za 8. razred osnovne škole, mlade se vjernike, koji čine oko 86 posto učenika osnovnih škola, poučava da su ateisti ljudi koji su odgajani bez Boga te su stoga spremni stvoriti nešto (strašno) poput Auschwitza (a sve to usprkos činjenici da su Auschwitz koncipirali oni koji promiču ideju da Bog postoji). U udžbeniku se navodi kako su ateisti apsolutno neprihvatljivi, te ih se etiketira kao egoistične budale čiji se broj treba postupno smanjivati, kroz nametanje kršćanskog vjerovanja, odnosno tzv. civilizacije ljubavi"
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-hr ... /170903031

LOL :lol: Jebote kakvo usrano društvo postade Hrvatska...možeš zamisliti kakvo je tek stanje puka u BiH. Strašno :roll: !
Post Reply