A kod tebe biva nije? Istina ima i gorih, pajdo doktor ti se lozi na koze. Ti si jos dobro i prosla.damirovich wrote:Kod vas Arapa je to normala....
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Streptokok
#12226 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
damirovich
#12227 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A koliko ti visis? zao ti sto dan nema 25 sati hHahaspreca wrote:a tebi neugodnodamirovich wrote:Kod vas Arapa je to normala.......pa visis ovdje 24h dnevno
-
damirovich
#12228 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Imamo za vas prigodnu pjesmicu :
Steptokok i Spreca to su para dva,ljubili se grlili sve do pola dva....hahahahahahahahahahaha
Steptokok i Spreca to su para dva,ljubili se grlili sve do pola dva....hahahahahahahahahahaha
- Streptokok
#12229 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Isuse mlada prosto mi te zao kad vidim na sta si spala. Da vam se covjek smiluje i udijeli treci.damirovich wrote:Imamo za vas prigodnu pjesmicu :
-
damirovich
#12230 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ko je u vas dvojce maca a ko topdzija, mozes li se povjeriti forumskom pucanstvu?Streptokok wrote:Isuse mlada prosto mi te zao kad vidim na sta si spala. Da vam se covjek smiluje i udijeli treci.damirovich wrote:Imamo za vas prigodnu pjesmicu :
- Streptokok
#12231 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
damirovich wrote:Ko je u vas dvojce maca a ko topdzija, mozes li se povjeriti forumskom pucanstvu?Streptokok wrote:Isuse mlada prosto mi te zao kad vidim na sta si spala. Da vam se covjek smiluje i udijeli treci.damirovich wrote:Imamo za vas prigodnu pjesmicu :
- Alfons Kauders
#12232 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jel od sutra Treci?
-
damirovich
#12233 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
o dje si hosovacAlfons Kauders wrote:Jel od sutra Treci?
- Streptokok
#12234 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kakav treci. Ovi bojovnici uopce nisu ovdje zbog treceg. To im je samo maska. Ova kolinda trazi muskarca svojih snova a doktor sansku kozu . Potpuno su razotkriveni.
-
damirovich
#12235 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
haha cuj razotkriveniStreptokok wrote:Kakav treci. Ovi bojovnici uopce nisu ovdje zbog treceg. To im je samo maska. Ova kolinda trazi muskarca svojih snova a doktor sansku kozu . Potpuno su razotkriveni.
- Drvosjeca iz Dejcica
#12236 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
damirovich wrote:sram te bilo..... i pomjesao si, to je vas dobri dedo Alija rekao da su zlocine radile neke vase budale, ostali su cvijece sadili...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pa Čović kaže, parafraziram, rat je, ratno stanje, normalno da ima i onih koji su činili zločine. Da dodam da UZP i zločini protiv čovječnosti imaju veću težinu od običnog zločina.damirovich wrote:Pa vama su mozak izaprali pa ne vjerujete da je vasa strana cinila zlocine, zagoglaj stadion iskre bugojno sve ce ti se samo kazati, 19 mladica nezna se gdje im je grob :-(
P.S Ma ljudi je li ovaj "damirovich" naš Hafis?
-
damirovich
#12237 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
To ispod pupka ce ovaj Steptokok da ti pogleda 
- spreca
#12238 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sto?...zasvrbilo te medju guzovimadamirovich wrote:Ko je u vas dvojce topdzija, mozes li se povjeriti forumskom pucanstvu?Streptokok wrote:Isuse mlada prosto mi te zao kad vidim na sta si spala. Da vam se covjek smiluje i udijeli treci.damirovich wrote:Imamo za vas prigodnu pjesmicu :
-
Hafis
#12239 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja sam davno primjetio određenu kemiju između njihA dvojice, samo sam to naivno pridavao njihovoj zajedničkoj viziji borbe za multietnčnost, multikulturalnost, jednakopravnost, patriotizam, sekularizam i antifašizam. Kad ono - shemadamirovich wrote:haha cuj razotkriveniStreptokok wrote:Kakav treci. Ovi bojovnici uopce nisu ovdje zbog treceg. To im je samo maska. Ova kolinda trazi muskarca svojih snova a doktor sansku kozu . Potpuno su razotkriveni.jedini ste ti i tvoj drug pardon drugarica Spreca razotkriveni
neka,nek se mladi vole, mi smo evropljani,podrzavamo istospolne brakove
Neka, nek se vole djeca. Bolje i to nego da sjede na hladnom betonu ili hodaju po kafićima pa him neko nešto uspe u himber.
- spreca
#12240 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nesto ti jebaljka danas neUroznaHafis wrote: Ja sam davno primjetio određenu kemiju između njihA dvojice, samo sam to naivno pridavao njihovoj zajedničkoj viziji borbe za multietnčnost, multikulturalnost, jednakopravnost, patriotizam, sekulartizam i antifašizam. Kad ono - shema![]()
Neka, nek se vole djeca. Bolje i to nego da sjede na hladnom betonu ili hodaju po kafićima pa him neko nešto uspe u himber.
-
Hafis
#12241 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Gubiš mi se malo u rječnikuspreca wrote:Nesto ti jebaljka danas neUroznaHafis wrote: Ja sam davno primjetio određenu kemiju između njihA dvojice, samo sam to naivno pridavao njihovoj zajedničkoj viziji borbe za multietnčnost, multikulturalnost, jednakopravnost, patriotizam, sekulartizam i antifašizam. Kad ono - shema![]()
Neka, nek se vole djeca. Bolje i to nego da sjede na hladnom betonu ili hodaju po kafićima pa him neko nešto uspe u himber......ma kod vas anti muhamedanaca i Ojropljana je sluzbeno dozvoljeno da se mozete u prchit u govnaru
![]()
![]()
...vi ste dio kulturne i napredne ojrope....a niste makli daleko od guzice kod onako lijepih pichki
Šta ima veze ako ste razotkriveni. Uživaj, šta te briga tko će što reći. A sve kažu internet otuđuje ljude
- spreca
#12242 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
a ti medju guzovima od saradnikaHafis wrote:Gubiš mi se malo u rječnikuspreca wrote:Nesto ti jebaljka danas neUroznaHafis wrote: Ja sam davno primjetio određenu kemiju između njihA dvojice, samo sam to naivno pridavao njihovoj zajedničkoj viziji borbe za multietnčnost, multikulturalnost, jednakopravnost, patriotizam, sekulartizam i antifašizam. Kad ono - shema![]()
Neka, nek se vole djeca. Bolje i to nego da sjede na hladnom betonu ili hodaju po kafićima pa him neko nešto uspe u himber......ma kod vas anti muhamedanaca i Ojropljana je sluzbeno dozvoljeno da se mozete u prchit u govnaru
![]()
![]()
...vi ste dio kulturne i napredne ojrope....a niste makli daleko od guzice kod onako lijepih pichki
![]()
Šta ima veze ako ste razotkriveni. Uživaj, šta te briga tko će što reći. A sve kažu internet otuđuje ljude
-
damirovich
#12243 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Drago nam je da si priznao da ste obojca pedercinespreca wrote:.....uglavnom oba artiljerci...biraj.......hoce treci na guzove
![]()
![]()
![]()
-
damirovich
#12244 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
u pravu si, bolje da se maze i paze, nego da piju droge i puse shishu po kahficimaHafis wrote: Neka, nek se vole djeca. Bolje i to nego da sjede na hladnom betonu ili hodaju po kafićima pa him neko nešto uspe u himber.
-
damirovich
#12245 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
sad ih treba ohrabriti da priznaju roditeljima,to bi bio sljedeci korakHafis wrote:
- GeeTnT
#12246 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Božo i Vrećo ....haj ti sad znaj koji je koji...
- spreca
#12247 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
sve je to jedno dupe hocu da kazem liceGeeTnT wrote:Božo i Vrećo ....haj ti sad znaj koji je koji...
- spreca
#12248 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa onda da ne vadimdamirovich wrote:Drago nam jespreca wrote:.....uglavnom oba artiljerci...biraj.......hoce treci na guzove
![]()
![]()
![]()
-
Škobo Habu
#12249 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne kontam poentu tvog posta, baš kao ni koncept tvog kompletnog humora. Ako je Danijel Boto smiješan, onda si to i ti-to je neki moj generalan zaključak.Hafis wrote: Pa gdje baš Bajazit. Lik se stvarno tako zove?
Mora da mu je stari volio kaubojske filmove
No, ono što je suština svega, bar kada je Tuzla i TK u pitanju, ne postoji niti jedan projekat, bilo vjerski ili kulturni namjenjen hrvatskom puku, a da iza njega nisu stale gradske i kantonalne vlasti. U tom slučaju je najmanje bitno kako se neko zove i da li je gledao kaubojske filmove (sic)?
I da, ono najvažnije, siguran sam da načelnik Tuzle može garantovati bezbjednost Hrvatima u Tuzli, za razliku od načelnika Neuma, koji nije u stanju da garantuje istu šaćici Bošnjaka. Eto, to ti je ta majorizacija na terenu...
- Drvosjeca iz Dejcica
#12250 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A pazi katoličkih ISIL-ovaca i indoktrinacije.
LOL
Jebote kakvo usrano društvo postade Hrvatska...možeš zamisliti kakvo je tek stanje puka u BiH. Strašno
!
U Hrvatskoj djecu uče da su ateisti krivi za Auschwitz, a gay osobe upoređuju sa pedofilima
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-hr ... /170903031"U udžbeniku 'S Kristom u život', za 8. razred osnovne škole, mlade se vjernike, koji čine oko 86 posto učenika osnovnih škola, poučava da su ateisti ljudi koji su odgajani bez Boga te su stoga spremni stvoriti nešto (strašno) poput Auschwitza (a sve to usprkos činjenici da su Auschwitz koncipirali oni koji promiču ideju da Bog postoji). U udžbeniku se navodi kako su ateisti apsolutno neprihvatljivi, te ih se etiketira kao egoistične budale čiji se broj treba postupno smanjivati, kroz nametanje kršćanskog vjerovanja, odnosno tzv. civilizacije ljubavi"
LOL