Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dobra prava tabooa... ko voli hardyja i london u to doba, milina...
oodakle ocjena? pa ima logike, oni kojima se svidjela davali velike ostali nisu ni davali ocjene... sačekaj da bude više glasova pa će i ocjena imati smisla...
Ovo se moze ne svidjati samo onima koji su ocekivali ulogu Toma kao u Mad Max-u.
Znaci easy serija koja drzi paznju, dobra gluma, atmosfera.....radnju cemo jos vidjeti dalje ali ne sumnjam da ce bit losa.
Officer Crabtree wrote:dobra prava tabooa... ko voli hardyja i london u to doba, milina...
oodakle ocjena? pa ima logike, oni kojima se svidjela davali velike ostali nisu ni davali ocjene... sačekaj da bude više glasova pa će i ocjena imati smisla...
Ja baš nisam ljubitelj tog doba, ali i meni je prevo legla prva epizoda
The OA dosta drugacije od svega sto sam gledao, nije lose ali sve do faze plesa, od tad gledam na leru samo da zavrsim. Kraj onako, nedefinisan kao i veci dio radnje, onaj prokleti prostor za razmisljanje
Ima li titlova? Obicno je to problem kod ovih manje izvikanih serija...
Pa sezona 1 ima ddvije epizode - postoji prijevod. Sezone 2 i 3 imaju po 6 epizoda s tim da se koliko sam mogao vidjeti po nazivu epizoda, priča zaokružuje sa dvije epizode. Imaju prevedene i prve dvije epizode druge sezone, valjda bude i ostale.
relativno84 wrote:The OA dosta drugacije od svega sto sam gledao, nije lose ali sve do faze plesa, od tad gledam na leru samo da zavrsim. Kraj onako, nedefinisan kao i veci dio radnje, onaj prokleti prostor za razmisljanje