de, Boga ti, ne pocinji, da opet ne pocnemo redat raznorazne situacije i primjere..Edinho2011 wrote:Vidite da kad sudija posteno sudi, onda niko ne napada Barcelonu i slicno, i nema navale kako vi kazete "iskompleksiranih", sto znaci da vam dijagnoza pada i da smo mi realni i samo realno komentarisemo situaciju na terenu !
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
pakica_
#12226 Re: FC Barcelona
- ascari
#12227 Re: FC Barcelona
505sCrtom wrote:The Barcelona Boom: The Story Behind The World's Hottest Soccer Team Forbes
Cruyffova izjava neposredno nakon potpisivanja ugovora sa Quatarom je bila vise nego neprimjerena. Posebno ako se uzme u obzir da je zagovarao nesto slicno par godina unatrag.“Everyone in the world envies the Barça model.” On the field? Absolutely. In the boardroom? Probably not.
- ascari
#12228 Re: FC Barcelona
Edinho2011 wrote:Vidite da kad sudija posteno sudi, onda niko ne napada Barcelonu i slicno, i nema navale kako vi kazete "iskompleksiranih", sto znaci da vam dijagnoza pada i da smo mi realni i samo realno komentarisemo situaciju na terenu !

Samo za gdin. duhovitog i realnog.
- Edinho2011
#12229 Re: FC Barcelona
pakica_ wrote:de, Boga ti, ne pocinji, da opet ne pocnemo redat raznorazne situacije i primjere..Edinho2011 wrote:Vidite da kad sudija posteno sudi, onda niko ne napada Barcelonu i slicno, i nema navale kako vi kazete "iskompleksiranih", sto znaci da vam dijagnoza pada i da smo mi realni i samo realno komentarisemo situaciju na terenu !
- Edinho2011
#12230 Re: FC Barcelona
ascari wrote:Edinho2011 wrote:Vidite da kad sudija posteno sudi, onda niko ne napada Barcelonu i slicno, i nema navale kako vi kazete "iskompleksiranih", sto znaci da vam dijagnoza pada i da smo mi realni i samo realno komentarisemo situaciju na terenu !
Samo za gdin. duhovitog i realnog.
Sto si ti navalio sa KOPILANOM (kako kazu HAVAZOVCI) !
A to da sam realan
- BHF_Manijak
#12231 Re: FC Barcelona
Navikli su Englezi i na mnogo bolje atmosfere od Nou campa!pakica_ wrote:http://www.youtube.com/watch?v=34DeZLm2 ... r_embedded
taktika za revans![]()
enivejz, ljudi su odradili ono su naumili.. cak i sa golom i djepu, mislim da im nece bit bas svejedno kad im zagrmi camp nou.. kad pike i bojanche postigose golove protiv interovog autobusa, vala ce ga valjda neko zalilat u revansu
-
sumirprimus
#12233 Re: FC Barcelona
jebiga...
ne vjerujem da ce izdrzat i u utorak ovako disciplinovano...mada nije to stvar ni discipline,koliko,ovi isfulaše boga oca...
njonju bi sad pricali o disciplini da su usle 3,4...sho bi rekli na ofišl sajtu,goals just wouldnt come...
gotovo sbb kbb,subota klasićni...
ne vjerujem da ce izdrzat i u utorak ovako disciplinovano...mada nije to stvar ni discipline,koliko,ovi isfulaše boga oca...
njonju bi sad pricali o disciplini da su usle 3,4...sho bi rekli na ofišl sajtu,goals just wouldnt come...
gotovo sbb kbb,subota klasićni...
- tzipiripi
#12234 Re: FC Barcelona
Trunje mu.... Na Camp Nou, makar za 20-30 % da poprave preciznost, 3 komada idu u gol. Čovječeee koliko fulanja...
Ne računajući vrhunske odbrane Checha, 6-7 zicera. Stativa, prečka, s gol linije 2x, Alex sam, Bousquets...
Nemre i nesm'je ovako dva puta pa da ga.....
Previše Reala u glavi za jedno polufinale CL.
Ne računajući vrhunske odbrane Checha, 6-7 zicera. Stativa, prečka, s gol linije 2x, Alex sam, Bousquets...
Previše Reala u glavi za jedno polufinale CL.
Last edited by tzipiripi on 19/04/2012 10:04, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#12235 Re: FC Barcelona
istina,ćeh je braniJo,besprijekorno...
ha,jos real,u subotu,pa opet celzi u utorak...i onda kazu,umorli se
ha,jos real,u subotu,pa opet celzi u utorak...i onda kazu,umorli se
- tzipiripi
#12236 Re: FC Barcelona
Da te ne razočaram. Novi stil, mora mu se priznat'. Uvali džon i padajascari wrote:Kako je neobicno kad niko ne pljuje po sudiji... Dajte kakvih gifova.
Drogba simulator. Mene bi bilo sramota da navijam za Chelsea. Ocekujem neki klip na youtubeu pod nazivom "Disgrace"...

Neko vrijeme neće ga niđe metat

Bez obzira koliko borben i dobar bio, ipak ne zna letit'

Ima još je'no 5-6 al' da ne ispadne da se kuka.... Sami sebi krivi š'o se onol'ko isfulaše. Nije im Drobinjaševo valjanje niš' pokvarilo.
- veljaca
#12237 Re: FC Barcelona
Igra Barcelone - uobicajena, samo ovaj put neefikasna. Precka, stativa, onda odlicne sanse Fabregasa, Sancheza, Busqetsa .... Celzi iz jednog udarca dadne gol - to je veliko umjece .... Sreca nije bila saveznik bolje ekipe ....
Di Matteo nije Amar Osim ( nadam se ) da zna sacuvati 1: 0 ( doduse ni Barcelona nije takva ekipa ) ....
Na Nou Campu ce biti potpuno drugacija prica. Barcelona mora dati najmanje 3 gola ( a ona je u stanju to dati svakome ) samo se mora drugacije postaviti u igri i igraci moraju dati 100 % ucinak ...
Ipak prvo je na redu El Classico ....
Di Matteo nije Amar Osim ( nadam se ) da zna sacuvati 1: 0 ( doduse ni Barcelona nije takva ekipa ) ....
Na Nou Campu ce biti potpuno drugacija prica. Barcelona mora dati najmanje 3 gola ( a ona je u stanju to dati svakome ) samo se mora drugacije postaviti u igri i igraci moraju dati 100 % ucinak ...
Ipak prvo je na redu El Classico ....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12238 Re: FC Barcelona
Bilo je i za London: najmanje tri gola u mrezi Chelsea, pa ne bi. Ta samouvjerenost o vec upisanoj pobjedi unaprijed se cesto zna obiti o glavu.
To isto vazi i za El Clasico. Real je u prednosti zato sto nema imperativ pobjede. Ko god je vec pisao 3 boda Barceloni, debelo se zayebo.
To isto vazi i za El Clasico. Real je u prednosti zato sto nema imperativ pobjede. Ko god je vec pisao 3 boda Barceloni, debelo se zayebo.
- veljaca
#12240 Re: FC Barcelona
Ako aludiras na mene i 3 gola u Londonu - onda si grdno pogrijesio ....
Na Nou Campu je drugacija prica .....
A ovo da real nema pritisak - mislim da grijesis .... Barcelona nema sta izgubiti - vise ima izgubiti real .... A igra se na Nou Campu ....
A ovo da real nema pritisak - mislim da grijesis .... Barcelona nema sta izgubiti - vise ima izgubiti real .... A igra se na Nou Campu ....
- ultima_palabra
#12241 Re: FC Barcelona
Villa se nije proslavio u Barci, ali njegova realizacija je uvijek vrhunska. Njegovom povredom i ispadanjem Pedra iz forme, Messi je ostao jedini igrač koji konstantno realizira šanse koje se naprave. Kada njega ne ide kao sinoć i kad nema penala, onda nastaje problem...
- Pitarrr82
#12242 Re: FC Barcelona
Ma dobro, ako mogu samo realizaciju podici na pravi nivo ne bi trebalo biti problema, da je u Londonu i svaka treca usla bilo bi barem 1:2 tako da...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12243 Re: FC Barcelona
Ne aludiram na tebe, bilo je vise forumasa koji su upisivali laganu pobjedu.veljaca wrote:Ako aludiras na mene i 3 gola u Londonu - onda si grdno pogrijesio ....
Naravno da je na Camp Nou druga prica. Tu je Barcelona minimalno 30% jaca ekipa.
Da, nemaju sta izgubiti, ali zaboravljas da Real nije pod imperativom pobjede.
- veljaca
#12244 Re: FC Barcelona
Zaboravio si Sancheza ..... On je sada kljucan ( pored Messija ), a tu bih dodao i Fabregasa ....ultima_palabra wrote:Villa se nije proslavio u Barci, ali njegova realizacija je uvijek vrhunska. Njegovom povredom i ispadanjem Pedra iz forme, Messi je ostao jedini igrač koji konstantno realizira šanse koje se naprave. Kada njega ne ide kao sinoć i kad nema penala, onda nastaje problem...
Nadam se da ce to oni pokazati u dvije naredne utakmice na Nou Campu .....
- erik2
#12245 Re: FC Barcelona
Villa je uvijek bio na nivou u jačim utakmicama, ovo što si napisao apsolutno stoji..o penalima ne bih....sad se sjetim onoga trećeg gola protiv ManU u prošlogodišnjem finalu LP, pa slobodnjak protiv Milana u grupnoj fazi, golovi protiv Reala itd.... Ako Barca ponovi igru iz sinoćnje utakmice ja vjerujem u prolaz, logično uz bolju realizaciju i što ne reći i uz više sreće.ultima_palabra wrote:Villa se nije proslavio u Barci, ali njegova realizacija je uvijek vrhunska. Njegovom povredom i ispadanjem Pedra iz forme, Messi je ostao jedini igrač koji konstantno realizira šanse koje se naprave. Kada njega ne ide kao sinoć i kad nema penala, onda nastaje problem...
- veljaca
#12246 Re: FC Barcelona
Dobro je sto nisi aludirao na mene ....Tomahawk11 wrote:Ne aludiram na tebe, bilo je vise forumasa koji su upisivali laganu pobjedu.veljaca wrote:Ako aludiras na mene i 3 gola u Londonu - onda si grdno pogrijesio ....
Naravno da je na Camp Nou druga prica. Tu je Barcelona minimalno 30% jaca ekipa.
Da, nemaju sta izgubiti, ali zaboravljas da Real nije pod imperativom pobjede.
Real nema imperativ pobjede, ali ima imperativ da ne izgubi ....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12247 Re: FC Barcelona
To imaju u startu, ne moraju se zalijetativeljaca wrote:Dobro je sto nisi aludirao na mene ....Tomahawk11 wrote:Ne aludiram na tebe, bilo je vise forumasa koji su upisivali laganu pobjedu.veljaca wrote:Ako aludiras na mene i 3 gola u Londonu - onda si grdno pogrijesio ....
Da, nemaju sta izgubiti, ali zaboravljas da Real nije pod imperativom pobjede.![]()
Real nema imperativ pobjede, ali ima imperativ da ne izgubi ....
- Sezam
#12248 Re: FC Barcelona
Ovdje na prvom gifu je mogao odmah komotno fasovati dva zutatzipiripi wrote:ascari wrote:Kako je neobicno kad niko ne pljuje po sudiji... Dajte kakvih gifova.
![]()
-
pakica_
#12249 Re: FC Barcelona
nisam rekla da ce se prepast i sakrit se u svlacionicu zbog toga sto ima puno raje na campu, nego sve to skupa zajedno ce ih ipak malo unervozit.. barca kuci, barca ne kiksa 'nako dva puta zaredom, "jakorazni" faktoriBHF_Manijak wrote:Navikli su Englezi i na mnogo bolje atmosfere od Nou campa!pakica_ wrote:http://www.youtube.com/watch?v=34DeZLm2 ... r_embedded
taktika za revans![]()
enivejz, ljudi su odradili ono su naumili.. cak i sa golom i djepu, mislim da im nece bit bas svejedno kad im zagrmi camp nou.. kad pike i bojanche postigose golove protiv interovog autobusa, vala ce ga valjda neko zalilat u revansuTesko da ih moze to impresionirati, pa nisu igraci Travnika izasli na Nou Camp!
(kakva ba atmosfera na camp nou, otkako je laporta zabranio boixos nois, samo kineze i japance s kamerama vidis tamo.. raja sjedi, pljesce, ni pusit se ne smije
- veljaca
#12250 Re: FC Barcelona
pakica_ wrote:nisam rekla da ce se prepast i sakrit se u svlacionicu zbog toga sto ima puno raje na campu, nego sve to skupa zajedno ce ih ipak malo unervozit.. barca kuci, barca ne kiksa 'nako dva puta zaredom, "jakorazni" faktoriBHF_Manijak wrote:Navikli su Englezi i na mnogo bolje atmosfere od Nou campa!pakica_ wrote:http://www.youtube.com/watch?v=34DeZLm2 ... r_embedded
taktika za revans![]()
enivejz, ljudi su odradili ono su naumili.. cak i sa golom i djepu, mislim da im nece bit bas svejedno kad im zagrmi camp nou.. kad pike i bojanche postigose golove protiv interovog autobusa, vala ce ga valjda neko zalilat u revansuTesko da ih moze to impresionirati, pa nisu igraci Travnika izasli na Nou Camp!
(kakva ba atmosfera na camp nou, otkako je laporta zabranio boixos nois, samo kineze i japance s kamerama vidis tamo.. raja sjedi, pljesce, ni pusit se ne smijetu i tamo cujes olele, olala, ser del barca es el millor qhe hi ha
i malo barca, barca, barca i to je to
)
Stvarno pojedini navijaci tamo ne zasluzuju najbolju ekipu ....