Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja imam pravo dobra iskustva sa olovkom za obrve...kad treba da duze traju onda stavis malo laka za kosu preko obrva...hem dugo stoje u formi, jer se boja ne skida...
ne znam kakve su ove catrice, ali ja sam imala neke sjene za obrve (ne sjecam se marke, bile na poklon) i nekako mi boja cim bi bilo malo toplije razmaze ispod obrva..uzasno je izgledalo...
btw, imas jako lijepe guste obrve....kod mene su tanke i rijetke...trci, trci pa obrva...
Pokušavala sam prije sa sjenom baš za obrve, teže se snalazim s tim.
Trik sa sjenom za obrve je da je naneses cetkicom (koristim onu malu Catrice za sjene) a onda rascesljas onom cetkicom za obrve i trepavice..Posto ja te cetkice brzo nekako slomom, oprala sam jednu staru cetkicu od neke Artdeco maskare, gustu finu, i nju koristim za cesljane obrva...to sam viidjela od Lise Eldridge.. I onda izgledaju urednije, a prirodno. A ako mislim da ce biti prevruce il bojim se da se ne razmaze, lakom za kosu spricnem an tu cetkicu od maskare i onda pocesljam obrve. I to je to.
Hej drage moje.. Pozdrav iz Tuzle..
Imama jedno pitanje..
Prije par dana kupila sam u Splitu CLARINS kreon ali je onaj bez drveta okolo ne znam kako da objasnim.. samo na onoj dršci nema zastite..
Slomio se i sad ne znam kako da ga sastavim.. ima li neko savjet neki...
Meni je ovo super, koristim posljednjih 6 mjeseci i prije onih vrućina bilo me strah da će se razmazivati, ali ne razmazuje se, pa čak ni tokom/poslje aerobika.
mini2 wrote:je li neko probao ovu maskaru? čitam recenzije i vidim da su mišljenja baš podijeljena, jedna zadovoljna druga ne. a i poprilično je jeftina.
mama ima ovu probala sam je jednom i meni ne izduzi nesto trepavice specijalno bolje ih izduzi maybelline zuta
zna li neko provjeren recept za secernu pastu?
sinoc sam u dva navrata pravila i nista Cim se pocne hladiti,stvrdne se.Moze jedino posluziti umjesto bombona
Ductus Holedocus wrote:zna li neko provjeren recept za secernu pastu?
sinoc sam u dva navrata pravila i nista Cim se pocne hladiti,stvrdne se.Moze jedino posluziti umjesto bombona
moras dodati limuntosa da bi bila zvakasta. kolicinski ne znam. prije xy godina sam pravila.
moras dodati limuntosa da bi bila zvakasta. kolicinski ne znam. prije xy godina sam pravila.
dodala sam u prvu limutosa..a u drugu probah limuna(po nekoj intrnetskoj recepturi)
dodala sam u prvu limutosa..a u drugu probah limuna(po nekoj intrnetskoj recepturi)
Imamo novu igru Poklanjamo novu Lancome maskaru, sad je vrijeme da iskoristite sve one lsikice sminkanja i okica sto ste ovdje lijepile http://malezensketeme.net/?p=36860
Da ne postavljam novu temu, vi ste zene a ona tema o cipelama je malkice postala neaktivna. Ugl dobila sam divne patike. Sva obuca, osim cizama je broj 39 i savrseno mi odgovara, ali ove patike me uzasno stezu. Ne znam koji im je fazon. Nije mi mogla noga preko noci da naraste. Ima li im pomoci, neko rastezanje, neki faktor, osim poklanjanja
( Nisam lukava, ali mi se stvarno svidjaju.