Crvena Tifoza wrote:
Kako nema veze Tomo? Igraš na domaćem terenu i nemaš muda napasti u Ligi Prvaka? A kad napadnu ekipe poput Girone, Espanyola i sličnih u domaćem prvenstvu onda im se psuje jer se bore ‘kao da im je utakmica života’. Ne znam, vjerovatno imamo drugačiji pogled na fudbal, ali meni ide na neku stvar ove kukavičke taktike, parkiranje nekakvih autobusa itd.
Koji klinac onda plaćaju napadače milionima a znaju da su ograničeni.

Ako si od Chelsea i Contea očekivao napadački fudbal protiv Barse, ona si se zajebo.
Vidi, Girona nema tako dobre defanzivne igrače kao Chelsea. Kad bi se oni onako branili, tek bi onda pukli.
Ionako nemaju šta izgubiti protiv Barse, pa se nadigravaju.
Hm, pa Espanyol je igrao baš u kost i čekao priliku. Nisi u pravu da su se nadigravali.
Pazi, ne volim ni ja peglanje lopte i dodavanje u nedogled....ali shvatam da je to fudbalska filozofija i da neko tako igra.
Više volim direktniju, bržu igru. Ne volim ni defanzivne postavke, ali shvatam da se neko tako postavlja. Žrtvuje ljepotu igre za rezultat.
Nemoj zezati, Grci su osvojili EP, ko je ono volio gledati?
Pa onda Talijani nekad i čuveni katanačo?
Dobro znaš kako je bilo u ono doba dominacije Barse....jedini koji im je došao glave je Mourinho sa ekstremnim oblicima defanzivne igre koja gadi fudbal
Ali, ko te pita. Kad bi gledao iz nekog neutralnog ugla, imali su ti dueli neku zanimljivost. Iz ugla navijača/simpatizera Barse naravno da ne. To je jasno.