Za Munirinim dzipom, ka Turskoj, da branimo Erduana
101. Dobrovoljacka motorizovana, naravno i jurisna, brigada - ma divizija

Ripicipi wrote:Mene vala nista ne zulja, ne lazem sam sebe kao pojedini, klasicna dvolicnost, a da imate imalo obraza, vas bi trebalo zuljati.Drvosjeca iz Dejcica wrote: To vas žulja, popis i broj onih koji su zaokružili islam, eh ko vas ne zna.Ja samo ne znam što ti brineš za Bošnjake kada nisi Bošnjak, šta tebe briga što Bošnjaci podržavaju Tursku i obratno? Zašto imaš potrebu razmišljati na takav način i brinuti brige koje te se ne tiču? Zaista ne razumijem tvoju logiku.
Sigurno slusas turksu muziku, volis turski humor, uzivas u njihovim filmovima, a o knjigama da i ne pricam...
Reci fino i lijepo, braca su mi jer su muslimani i to je to, posten prema sebi, a i ostalima.
Lafo agnostik, ne ide u dzamiju, ne klanja itd. a vamo zaokruzi islam pod religija... to je sizofrenija
odkle-dokle?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ripicipi wrote:Mene vala nista ne zulja, ne lazem sam sebe kao pojedini, klasicna dvolicnost, a da imate imalo obraza, vas bi trebalo zuljati.Drvosjeca iz Dejcica wrote: To vas žulja, popis i broj onih koji su zaokružili islam, eh ko vas ne zna.Ja samo ne znam što ti brineš za Bošnjake kada nisi Bošnjak, šta tebe briga što Bošnjaci podržavaju Tursku i obratno? Zašto imaš potrebu razmišljati na takav način i brinuti brige koje te se ne tiču? Zaista ne razumijem tvoju logiku.
Sigurno slusas turksu muziku, volis turski humor, uzivas u njihovim filmovima, a o knjigama da i ne pricam...
Reci fino i lijepo, braca su mi jer su muslimani i to je to, posten prema sebi, a i ostalima.
Lafo agnostik, ne ide u dzamiju, ne klanja itd. a vamo zaokruzi islam pod religija... to je sizofrenijaMa ko dir'o...a jesi li vidio koliko nas govori bosanski...ihhaaaaaa
Ti vjerovatno ne moRes dobaciti do toga da i ja pricam bosanski, lafo provocira sa bosanskimDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Ma ko dir'o...a jesi li vidio koliko nas govori bosanski...ihhaaaaaa
Ma naravno, ti pričaš na bosančici...Ripicipi wrote:Ti vjerovatno ne moRes dobaciti do toga da i ja pricam bosanski, lafo provocira sa bosanskimDrvosjeca iz Dejcica wrote:
![]()
![]()
Eto vidis koliko ustvari ne kontas...
Ti si isprogramiran na...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ma naravno, ti pričaš na bosančici...Ripicipi wrote:Ti vjerovatno ne moRes dobaciti do toga da i ja pricam bosanski, lafo provocira sa bosanskimDrvosjeca iz Dejcica wrote:
![]()
![]()
nego, dedera nam reci...u toj vezi...ko je zagondzija a ko je primach?Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Vidiš meni podjednako realna i ta ljubav između Bošnjaka i Turaka kao i ova prva, rekao bih čak šta više da ni jezička barijera ne predstavlja problem ako je ljubav iskrena.
Otaj rad, otaj rad...Ripicipi wrote:
Ti si isprogramiran na...
Bosnjak
Islam
Bosanski
Nema bespotrebnog muckanja glavom, sve su te isprogramirali.
Kod tebe ne postoje varijacije na temu, tebi je nepojmljivo da se neko ne mora izjazniti bosnjakom da bi zaokruzio bosanski, ili da nezaokruzi islam, a da zaokruzi bosanski itd.
em drvosjeca, em robot
ako nije, samo sto nije....Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ma naravno, ti pričaš na bosančici...Ripicipi wrote:Ti vjerovatno ne moRes dobaciti do toga da i ja pricam bosanski, lafo provocira sa bosanskimDrvosjeca iz Dejcica wrote:
![]()
![]()
To Srbi vjerovano najbolje znaju.Kombat wrote:nego, dedera nam reci...u toj vezi...ko je zagondzija a ko je primach?Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Vidiš meni podjednako realna i ta ljubav između Bošnjaka i Turaka kao i ova prva, rekao bih čak šta više da ni jezička barijera ne predstavlja problem ako je ljubav iskrena.
yebote ovaj kao da je diktator.General War wrote:Erdogan najavio povlačenje svih tužbi protiv onih koji su ga vrijeđali
"Jedini put ću oprostiti i povući sve tužbe protiv mnogih koji su pokazali nepoštovanje i vrijeđali me", kazao je.
Šta je tu čudno? Lik ima jedinstvenu priliku da dosadašnju lošu politiku kontinuirane prepirke preokrene u politiku unutarturskog pomirenja. Povlačenje ličnih tužbi je odličan korak ka tome.General War wrote:Erdogan najavio povlačenje svih tužbi protiv onih koji su ga vrijeđali
"Jedini put ću oprostiti i povući sve tužbe protiv mnogih koji su pokazali nepoštovanje i vrijeđali me", kazao je.
Ne moze Amerika nista, i ne teba da radi nista. Za zapad je najvaznije da je sve "demokrtaski", a Erdogan jeste izabran na demokrtaski nacin.megaman4 wrote:yebote ovaj kao da je diktator.General War wrote:Erdogan najavio povlačenje svih tužbi protiv onih koji su ga vrijeđali
"Jedini put ću oprostiti i povući sve tužbe protiv mnogih koji su pokazali nepoštovanje i vrijeđali me", kazao je.![]()
e svašta. mogla bi njega Amerika skinuti po kratkom postupku, previše se digao izgleda. ovo je početak kraja jake Turske. nek mu se narod zahvali kada ih vrati u 90-te godine...
Šta je čudno pa u našem dvorištu imaš zakon po kojem ti Policija RS-a može doći na vrata, privesti na razgovor ako uvrijediš preCednika. Hajmo malo u svom dvorištu počistiti a za Tursku se ja ne brinem.megaman4 wrote:yebote ovaj kao da je diktator.General War wrote:Erdogan najavio povlačenje svih tužbi protiv onih koji su ga vrijeđali
"Jedini put ću oprostiti i povući sve tužbe protiv mnogih koji su pokazali nepoštovanje i vrijeđali me", kazao je.![]()
e svašta. mogla bi njega Amerika skinuti po kratkom postupku, previše se digao izgleda. ovo je početak kraja jake Turske. nek mu se narod zahvali kada ih vrati u 90-te godine...
...sto nebi bilo cudno... sta je to uvreda, govor istine ili zato sto ne zelis da neko nesto o tebi lose kaze? obicno u demokratijama koje ovi nasi "Sebiljasi" brane sud je taj koji odredjuje ta je istina a sta laz...pa i uvreda.Challenger__ wrote:Šta je tu čudno? Lik ima jedinstvenu priliku da dosadašnju lošu politiku kontinuirane prepirke preokrene u politiku unutarturskog pomirenja. Povlačenje ličnih tužbi je odličan korak ka tome.General War wrote:Erdogan najavio povlačenje svih tužbi protiv onih koji su ga vrijeđali
Uvrede na ličnoj osnovi su tričarija (da ne ka'em *i*kin dim) u odnosu na pokušaj državnog udara i potencijalno katastrofalne posljedicu po Tursku.
Interesantno da pominješ sud jer se opet moram vratiti u naše dvorište pa reći da ti i slični ne trebate brinuti toliko za Tursku je u pola vam države ne priznaju odluke najviše sudske instance u državi, osporavaju presude suda u Hagu...itd.General War wrote:...sto nebi bilo cudno... sta je to uvreda govor istine ili zato sto ne zelis da neko nesto o tebi lose kaze? obicno u demokratijama koje ovi nasi "Sebiljasi" brane sud je taj koji odredjuje ta je istina a sta laz...pa i uvreda.Challenger__ wrote:Šta je tu čudno? Lik ima jedinstvenu priliku da dosadašnju lošu politiku kontinuirane prepirke preokrene u politiku unutarturskog pomirenja. Povlačenje ličnih tužbi je odličan korak ka tome.General War wrote:Erdogan najavio povlačenje svih tužbi protiv onih koji su ga vrijeđali
Uvrede na ličnoj osnovi su tričarija (da ne ka'em *i*kin dim) u odnosu na pokušaj državnog udara i potencijalno katastrofalne posljedicu po Tursku.
Turska demokratija je prilicno suplja ko dzevdjir...ako je ovo normalno.
Ne fakat, imas li razuman odgovor na pitanje na cemu se tvoje veze sa Turskom zasnivaju??Drvosjeca iz Dejcica wrote: Šta je čudno pa u našem dvorištu imaš zakon po kojem ti Policija RS-a može doći na vrata, privesti na razgovor ako uvrijediš preCednika. Hajmo malo u svom dvorištu počistiti a za Tursku se ja ne brinem.
Pusti Sebilj, on je nebitan, irelevantan, izdigni se iznad lokalne perspektive.General War wrote:...sto nebi bilo cudno... sta je to uvreda govor istine ili zato sto ne zelis da neko nesto o tebi lose kaze? obicno u demokratijama koje ovi nasi "Sebiljasi" brane sud je taj koji odredjuje ta je istina a sta laz...pa i uvreda.
Turska demokratija je prilicno suplja ko dzevdjir...ako je ovo normalno.
Pa evi tvoji "sebiljasi" su u vlasti i brane drzavu, pitaj njiha eno ih cijelu noc bdijuDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Interesantno da pominješ sud jer se opet moram vratiti u naše dvorište pa reći da ti i slični ne trebate brinuti toliko za Tursku je u pola vam države ne priznaju odluke najviše sudske instance u državi, osporavaju presude suda u Hagu...itd.