Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
kakaljin

#12226 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Recruit_bb wrote:@kakav.... druze primijetio sam da se tebi citav zivot svodi na HRT 2, pa zar je dotle doslo ?
Briga mene za Hrt-2, vec hocu da se postuje makar taj dopis koji je dobio telemach od HRT-a da se zatamni sadrzaj svima jer tako se trazi, a ne da se selektivno primjenjuje taj dopis. Da negovorim dalje. Svi korisnici moraju biti ravnopravni i isti.
kakaljin

#12227 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Recruit_bb wrote:
123456789 wrote:
Recruit_bb wrote:@kakav.... druze primijetio sam da se tebi citav zivot svodi na HRT 2, pa zar je dotle doslo ?
Ama ljudi nije u pitanuju HRT, vec podjela koja se pravi na OVE I ONE! Zasto neko zasluzuje da IMA VISE ZA 50KM od MENE? Je li placamo isto? Zasto onda nemamo ista prava i obaveze!?
Zato sto je takva politika firme i zato jer je takva drzava, korumpirana i nepravedna. Samo mi nije jasno nesto, vi cete se ovdje zaliti iz dana u dan, a svi znate da vam se taj HRT nece popraviti, tj bit ce zatamnjen i tacka, kako vam to nije jasno? Boli upravu Telemach neka stvar za zatamnjeni HRT, oni furaju svoju politiku i dobro im ide.
Ako je takva politika firme da dijeli korisnike na OVE i ONE onda je ta firma je dno dna.

Ne trazim ja da mi se ne zatamljuje HRT-2 vec hocu da se postuje makar taj dopis od HRT-a da se SVIM korisnicima zatamni. TJ da su svi korisnici jednaki.
CoCoLoCo

#12228 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by CoCoLoCo »

Pa ako vec pricamo o nepravilnostima, mislim da je iznad svega nepravilno i kenjanje po nasem intelektu kao korisnicima, naplacivanje promo kanala, tipa nacionalna geografija, discovery i ostali kanalcici cije promo verzije nam naplacuju kao da su pravi kanali, mislim da te firme cak sta vise imaju i pravila koja zabranjuju to, al na ludom balkanu moze sve pa i to :D
kakavdanakneiskustvu

#12229 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

kakaljin wrote:
Briga mene za Hrt-2, vec hocu da se postuje makar taj dopis koji je dobio telemach od HRT-a da se zatamni sadrzaj svima jer tako se trazi, a ne da se selektivno primjenjuje taj dopis. Da negovorim dalje. Svi korisnici moraju biti ravnopravni i isti.

ili ako već nekome zatamne jer kao to moraju a nekom ne zatamne,daj smanji iznos računa onima kojima to uradiš
Telemach

#12230 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Poštovani korisnici,

Radi izvođenja neophodnih tehničkih radova,doći će do kratkotrajnog prekida signala na području Kotromanićeve ulice- Zenica.

Hvala vam na strpljenju,

Srdačan pozdrav,
Telemach

#12231 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Poštovani korisnici,

Došlo je do prekida signala na području Viteza. Tehničari su na terenu i užurbano otklanjaju razlog prekida signala.

Hvala vam na strpljenju,

Srdačan pozdrav,
Telemach

#12232 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Poštovani korisnici,

Došlo je do prekida signala na području Mejtaša 3. Tehničari su na terenu i užurbano otklanjaju razlog prekida signala.

Hvala vam na strpljenju,

Srdačan pozdrav,
CoCoLoCo

#12233 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by CoCoLoCo »

a jes vas krenulo ti mile majke, de vi meni recite ocel se na jaliji sta iskljucivat da se pripremim :D
Telemach

#12234 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Poštovani korisnici,

Zbog izvođenja neophodnih tehničkih radova, doći će do jednosatnog prekida signala na području ulice Numan paše Čuprilića.

Hvala vam na strpljenju
Srdačan pozdrav
CoCoLoCo

#12235 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by CoCoLoCo »

:lol: :lol: :lol:
kakaljin

#12236 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Telemach wrote:Poštovani korisnici,

Zbog izvođenja neophodnih tehničkih radova, doći će do jednosatnog prekida signala na području ulice Numan paše Čuprilića.

Hvala vam na strpljenju
Srdačan pozdrav
Postovani,

dali ce doci do prekida signala na kanalu HRT 2 u svim gradovima gdje imate korisnike kada se taj prekid desi u Sarajevu i Zenici?
drug_profi

#12237 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Telemach wrote:Poštovani korisnici,

Došlo je do prekida signala na području Viteza. Tehničari su na terenu i užurbano otklanjaju razlog prekida signala.

Hvala vam na strpljenju,

Srdačan pozdrav,
Evo zatamnilo i u Vitezu. Sta se zalite? :mrgreen:
Telemach

#12238 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Poštovani korisnici,

Doći će do kratkotrajnog prekida signala na području ulice Alipašina - brojevi 16,18 i 20.

Hvala vam na strpljenju
Srdačan pozdrav,
Tiger 033

#12239 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

Ne znam da li je ovo do Telemacha ili Prve tv,ali mene ove linije uslovno receno nerviraju :evil: u pitanju je MMDS

Image
Telemach

#12240 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Poštovani korisnici,

Radi izvođenja neophodnih tehničkih radova, doći će do kratkotrajnog prekida signala na području ulice Bojnička 119 (Farma Krava).

Hvala vam na strpljenju,

Srdačan pozdrav,
Telemach

#12241 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Tiger 033 wrote:Ne znam da li je ovo do Telemacha ili Prve tv,ali mene ove linije uslovno receno nerviraju :evil: u pitanju je MMDS

Image
@Tiger 033

Proslijedili smo nadležnom sektoru i čekamo povratnu informaciju.

Srdačan pozdrav,
Fauja Singh

#12242 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Fauja Singh »

Imam i ja ove linije
phillie

#12243 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by phillie »

stroga normala wrote:Imam i ja ove linije
Kod mene (mojaTv) isto imaju ove linije na pojedinim kanalima....
dječak sa šibicama

#12244 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Ne kontate vi njih, ne zele oni da se njima ne zatamnjuje HRT2, vec im smeta sto se ne zatamnjuje u Vitezu :lol:

Samo da komsiji crkne krava :lol:
Tiger 033

#12245 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

Telemach wrote:Proslijedili smo nadležnom sektoru i čekamo povratnu informaciju.
Srdačan pozdrav,
:thumbup: RESPECT :kiss:
cenecimoveocino

#12246 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by cenecimoveocino »

Tiger 033 wrote:Ne znam da li je ovo do Telemacha ili Prve tv,ali mene ove linije uslovno receno nerviraju :evil: u pitanju je MMDS

Image
Imam I ja te linije,ja mislio da TV ima neku fabricku gresku LOL

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Telemach

#12247 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Poštovani korisnici,

Doći će do kratkotrajnog prekida signala na području Kozaraca-Zenica.

Hvala vam na strpljenju
Srdačan pozdrav,
CoCoLoCo

#12248 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by CoCoLoCo »

samo se jalije manite tako vam boga :D
fortaleza

#12249 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

@dječak sa šibicama

Čisto sumnjam da većina ovih što se žale na zatamnjivanje uopće želi pratiti utakmice cibona - mzt ili rukomet nexe - partizan, odnosno klubove iz drugih država kad većina ne prati ni širokog ni igokeu (čak niti uredništvo klix portala) što dovodi do zaključka da ne žele gledati tekme nego žele da drugi također ne mogu gledati. A najžešće je to što se ustvari radi o 2-3 prijenosa mjesečno i to samo na htv2, ostalo je svakako zacrnjeno, a sve više i na samom htv-u. A kad se netko žali što ja kao hrvat iz mostara mogu pogledati utakmicu hr reprezentacije (a i tu se radi o nekoliko sati prijenosa godišnje) tu se očigledno radi o tome nek susjedu/komšiji crkne krava. Da većina ljudi u zenici prati kockaste kao što je to u mostaru pa da nekako razumijem, nego se traži da se to ovima iz drugog navedenog grada uskrati.
kakaljin

#12250 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

fortaleza wrote:@dječak sa šibicama

Čisto sumnjam da većina ovih što se žale na zatamnjivanje uopće želi pratiti utakmice cibona - mzt ili rukomet nexe - partizan, odnosno klubove iz drugih država kad većina ne prati ni širokog ni igokeu (čak niti uredništvo klix portala) što dovodi do zaključka da ne žele gledati tekme nego žele da drugi također ne mogu gledati. A najžešće je to što se ustvari radi o 2-3 prijenosa mjesečno i to samo na htv2, ostalo je svakako zacrnjeno, a sve više i na samom htv-u. A kad se netko žali što ja kao hrvat iz mostara mogu pogledati utakmicu hr reprezentacije (a i tu se radi o nekoliko sati prijenosa godišnje) tu se očigledno radi o tome nek susjedu/komšiji crkne krava. Da većina ljudi u zenici prati kockaste kao što je to u mostaru pa da nekako razumijem, nego se traži da se to ovima iz drugog navedenog grada uskrati.

O cemu ti pricas :!: :!: :!: :!:

Ja bi najsretniji bio da svi mogu sve da gledaju da niko nije zakinut, ali ovdje se radi da je telemach dobio dopis od HRT-a da zatamni sadrzaj za koja HRT nema pravo emitovanja u Bosni i Hercegovini, a isti taj telemach ne zatamljuje taj sadrzaj svim korisnicima vec samo odredjenima. Ako se telemach poziva na taj dopis onda neka ga postuje kako treba.

Hajde ti meni reci po cemu ja imam pravo na nesto a ti nemas pravo na to.
Locked