Jel Duran Duran kurdski bendNadzornik wrote:Turska raspisala potjernicu i obilatu nagradu za ovu trojicu glavonja iz PKK.
Ne.Imajući u vidu Kirkuk i ovu trojku gore, čini se da je kurdski bend Run DMCzrakomlat wrote:Jel Duran Duran kurdski bendNadzornik wrote:Turska raspisala potjernicu i obilatu nagradu za ovu trojicu glavonja iz PKK.

div žene u stavu...mora da se neki sakrio ispod, al ga ponjela situacijaNadzornik wrote:Princ Mohamed Salman al Saud je posjetio u bolnici svoje ranjene borce koji su se hrabro borili u Jemenu.

Ne širi informacije da ti wehbos i kurd fan klub na skoće za vrat. Ne može se NATO fregata potopiti. To samo tonu ruska plovila.Nadzornik wrote:Jutros su se sudarili tanker pod zastavom Malte TS "Sola" i fregata KNM "Helge Ingstad" pri povratku sa NATO vjezbe.
Fregata potopljena...![]()
https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge ... fare-synke

Jel' ovo tvoj odgovor na moj upis?..ako ne grijesim navedi mi jednu je..nu (moju) rijec..frazu..koja tvom u prilog odgovara..insomnia78 wrote:Ergo samo se na rusku deratizaciju smije svršavati
Oslobađanje pola Alepa i istočne Gute (SAA i Rusi) sa ravnanjem Raqqe (USA + Kurdi) se ne može ni u snu porediti. Ne sviraj *urcu.insomnia78 wrote:De ba. Gazili smo u spermi do koljena kad su Rusi poceli rokati
To sto si napisao je ismijavanje sa islamom, a koliko znam na forumu nije dozvoljeno ismijavanje sa vjerskim svetinjama.karakters wrote: sfušario.
Daleko najveći masakri su počinjeni u Halebu i Damasku, u Raqqi isto tako veliki broj civila je poginuo.Challenger_ wrote:Oslobađanje pola Alepa i istočne Gute (SAA i Rusi) sa ravnanjem Raqqe (USA + Kurdi) se ne može ni u snu porediti. Ne sviraj *urcu.insomnia78 wrote:De ba. Gazili smo u spermi do koljena kad su Rusi poceli rokati
Ne pišem o godinama međusobnog uništavanja vojske i opozicije/i/ili terorista već o akciji oslobađanja pola Alepa i istočne Gute u kojoj su učestvovali (i) Rusi. U tim operacijama civilne žrtve su u ravni statističke greške dok je Raqqa sravnjena sa zemljom sa masom mrtvih civila čiji se ukupan broj ne zna, nego se posmrtni ostaci, dan danas, u stotinama i hiljadama vade ispod ruševina.sarajevoxxxx wrote:Daleko najveći masakri su počinjeni u Halebu i Damasku, u Raqqi isto tako veliki broj civila je poginuo.
Meni prigovaras zato sto je japin prigovorio Alahu da je podbacio kad je stvorio ruzne ljude?sarajevoxxxx wrote:To sto si napisao je ismijavanje sa islamom, a koliko znam na forumu nije dozvoljeno ismijavanje sa vjerskim svetinjama.karakters wrote: sfušario.