Treba ko i šupak Nemila izbjegavati svaki dodir sa televizijom i snimcima uživo?kamen spoticanja wrote: Zanimljivo da na stranici SC nema snimka emisije...
zahebanciju na stranu ali nije mi jasno zasto mu je ovo trebalo
ako nisi za tv onda ne ides na tv
btw u cetvrtak je menscini vrac na tv debati na tvze
pojest ce ga korumpirani fuad u dva zalogaja
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Casual's
#12201 Re: Zeničani
-
Satori
#12202 Re: Zeničani
Ali Bato, ne traze ovdje ljudi dlaku u jajetu ni hljeba nad pogacom. Da je Vrace predstavio neki normalan i razuman plan, a bio arogantan, pa oprostila bih mu tu aroganciju. Jer, eto, ima plan, realista je covjek. Ali ovako, bas me razocarao i sto je jos gore, da ne glasam za njega, ne znam za koga bih drugog. Svi su tuga, cemer, jad._BataZiv_0809 wrote:Dobra analogija za ovu pricu:
Puno se mi kurcimo za narod koji je 4 marke placao Torabijevu vodu.
Nije boni ljudi do kandidata za nacelnika.
Ako su Vrace, Fudo ili Najdin nabolje sto ima ponuditi grad kojeg smo mi dio, do koga je?
Do nas je.
Ovdje ljudi pisu kao da nas je do sada vodio govornik na nivou Baraka Obame, sa mudima Vladimira Putina, šarmer kao onaj premijer Kanade, a sposoban kao Josip Broz.
Kako mislis, do nas je? Do koga to "nas"? Ovi sto glasaju za SDA i ne kukaju protiv njih. Ne mozes nama imputirati da je do nas kad biramo opoziciju, ali smo nadglasani
- Casual's
#12203 Re: Zeničani
Ma da mu ovi izvuku kako je bio Radovanova desna ruka opet bi glas'o za njega. Nevjerovatno je kako ga ne podnose zeleni, svaki mu korak prate. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#12204 Re: Zeničani
Ma hajmo se pogledati u ogledalo i reci: kad su to kod nas ekonomski planovi dobijali izbore?Satori wrote:
Ali Bato, ne traze ovdje ljudi dlaku u jajetu ni hljeba nad pogacom. Da je Vrace predstavio neki normalan i razuman plan, a bio arogantan, pa oprostila bih mu tu aroganciju. Jer, eto, ima plan, realista je covjek. Ali ovako, bas me razocarao i sto je jos gore, da ne glasam za njega, ne znam za koga bih drugog. Svi su tuga, cemer, jad.
Kako mislis, do nas je? Do koga to "nas"? Ovi sto glasaju za SDA i ne kukaju protiv njih. Ne mozes nama imputirati da je do nas kad biramo opoziciju, ali smo nadglasani
-
Satori
#12205 Re: Zeničani
Posteno._BataZiv_0809 wrote:Ma hajmo se pogledati u ogledalo i reci: kad su to kod nas ekonomski planovi dobijali izbore?
- avenija
#12206 Re: Zeničani
Drago mi je sto ce veliki broj ljudi izaci samo da glasa kontra SDA mafije i najantipaticnijeg kandidata iz Nemile .
Vrace ce tu osvojiti dobar dio glasova i to se vidi i na ovom forumu, gdje su se sda poslusnici uhvatili samo njega, vec 10 dana se samo o njemu pise.
Vrace ce tu osvojiti dobar dio glasova i to se vidi i na ovom forumu, gdje su se sda poslusnici uhvatili samo njega, vec 10 dana se samo o njemu pise.
-
Eborg
#12207 Re: Zeničani
Ma samo u kontru bagri pa neka jedu muda. Svi na izbore trebaju izaci i izabrati po savjesti.
- Casual's
#12208 Re: Zeničani
Baš jebote, niđe veze. SDA centralaši vode kampanju i na forumu.avenija wrote:Drago mi je sto ce veliki broj ljudi izaci samo da glasa kontra SDA mafije i najantipaticnijeg kandidata iz Nemile .
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#12209 Re: Zeničani
prije sat vremena skinuo neki glasački prospekt
sa brisača na autu...evo sad gledam kroz prozor opet neko "natakario"
.. DF naki Hodžić
...dragi Hodžić, sad cu skinuti taj papirić, sljedeći cu ti ga u g*zicu nagurat 
- kamen spoticanja
#12210 Re: Zeničani
Ama sto se mene tice nek visi na tvejuCasual's wrote:Treba ko i šupak Nemila izbjegavati svaki dodir sa televizijom i snimcima uživo?kamen spoticanja wrote: Zanimljivo da na stranici SC nema snimka emisije...
zahebanciju na stranu ali nije mi jasno zasto mu je ovo trebalo
ako nisi za tv onda ne ides na tv
btw u cetvrtak je menscini vrac na tv debati na tvze
pojest ce ga korumpirani fuad u dva zalogaja
- kamen spoticanja
#12211 Re: Zeničani
O kome se pise?
5 dana pred izbore a zeleni nisu ni ocesali dervinog...cak ni moja malenkost(koju spominjete vise od vraceta
)nije rekla nista konkretno
lik se upravo marise s bivsim partijskim drugovima i sebi zatvara i ta vrata
al haj nek sam ja degutantno iznenadjujuci
5 dana pred izbore a zeleni nisu ni ocesali dervinog...cak ni moja malenkost(koju spominjete vise od vraceta
lik se upravo marise s bivsim partijskim drugovima i sebi zatvara i ta vrata
al haj nek sam ja degutantno iznenadjujuci
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#12212 Re: Zeničani
Da si u Americi, bio bi dobar advokat.
Nisam rekao nista konkretno (jer su mi dokazi nezakoniti), ali iznosim sugestivne tvrdnje (da bi se kod porote uvukao osjecaj)
Nisam rekao nista konkretno (jer su mi dokazi nezakoniti), ali iznosim sugestivne tvrdnje (da bi se kod porote uvukao osjecaj)
- Casual's
#12213 Re: Zeničani
Centrala bolje zna od njega koliko je platio ?
Kamenu dragi, možete bilo šta tražiti vezano za njeg, ali džaba. Raja je odlučna u borbi da zajebe zelene šure, amidže, zaove, jetrve...
Nego je l' iko skont'o da zeleni uopšte programa nemaju?
Kamenu dragi, možete bilo šta tražiti vezano za njeg, ali džaba. Raja je odlučna u borbi da zajebe zelene šure, amidže, zaove, jetrve...
Last edited by Casual's on 25/09/2016 13:42, edited 1 time in total.
- kamen spoticanja
#12214 Re: Zeničani
Ma meni je ovo samo jos jedan cirkus...pa se uklapam_BataZiv_0809 wrote:Da si u Americi, bio bi dobar advokat.
Inace mozemo o konkretnim stvarima nakon izbora na pp
sad je cenzura
- kamen spoticanja
#12215 Re: Zeničani
Ama nek zahebe ko koga hoce...opet ja nisam kriv sto je dervin skrho 30 tisuca da se rokne u koljenoCasual's wrote:Centrala bolje zna od njega koliko je platio ?![]()
![]()
Kamenu dragi, možete bilo šta tražiti vezano za njeg, ali džaba. Raja je odlučna u borbi da zajebe zelene šure, amidže, zave, jetrve...![]()
i sto mu niko od raje nema .uda reci da mu je javni nastup katastrofalan
mada nije da mu se nije govorilo od iskusnijih politickih licasa
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#12216 Re: Zeničani
Pa dobro, cim ne puses u istu tikvu kao i ostali, bices na tapetu. Tako je to valjda u zivotu.kamen spoticanja wrote: Ma meni je ovo samo jos jedan cirkus...pa se uklapam(a nekako mi toplo oko srca kad se o meni stalno govori
)
Inace mozemo o konkretnim stvarima nakon izbora na pp
sad je cenzura
Istinabog, ne moze se reci da otvoreno agitujes (nema to ni nekog prevelikog smisla ni svrhe, s obzirom na raspolozenje na forumu), ali te neke sitne insinuacije navode na zakljucke koje raja iznosi, ukljucivo sa mojom malenkoscu.
U krajnjoj liniji, nisu ovdje bitni ni Narkic, ni Nemilska vedeta ni Korupmpirani, nego je bitan grad, a grad smo mi.
Bez zelje da zvucim kao malogradjanske brucosice koje su kod kuce susile tange u mikrovalnoj da babo ne vidi, a onda se dokopale slobode i Sarajeva (ili bilo kojeg drugog grada)-tuga me obuzme kad dodjem.
- Casual's
#12217 Re: Zeničani
Pa dobro, voli da troši, ali i ima ideje. Na fin fazon iskoristio ono Zenica - Sarajevo.kamen spoticanja wrote: Ama nek zahebe ko koga hoce...opet ja nisam kriv sto je dervin skrho 30 tisuca da se rokne u koljeno![]()
Nego, SDA je potrošila oko 40 000 KM na cerade po zgradama ?! Neka je neko i od njih mazno koji dinar
- kamen spoticanja
#12218 Re: Zeničani
Ne znam da li se primjeti ali zaista uzivam u ovolikoj paznji 
- kamen spoticanja
#12219 Re: Zeničani
Pa to kazemCasual's wrote:Pa dobro, voli da troši, ali i ima ideje. Na fin fazon iskoristio ono Zenica - Sarajevo.kamen spoticanja wrote: Ama nek zahebe ko koga hoce...opet ja nisam kriv sto je dervin skrho 30 tisuca da se rokne u koljeno![]()
Nego, SDA je potrošila oko 40 000 KM na cerade po zgradama ?! Neka je neko i od njih mazno koji dinar![]()
![]()
![]()
nek vrate malo u sistem ono sto su popljahali
tu mi je poseban merak svaki dinar koji Korumpirani Fuad potrosi
-
Kralj Tvrtko I.
#12220 Re: Zeničani
Vrače je dobar.
Poslano iz pizde mater'ne...
Poslano iz pizde mater'ne...
- kamen spoticanja
#12221 Re: Zeničani
Ooo mora da si negdje oko talica brda parkir'oBobi wrote:prije sat vremena skinuo neki glasački prospektsa brisača na autu...evo sad gledam kroz prozor opet neko "natakario"
.. DF naki Hodžić
...dragi Hodžić, sad cu skinuti taj papirić, sljedeći cu ti ga u g*zicu nagurat
btw necko hodzic bivsi kapiten KK Celik i dobar momak
-
Bobi
- Forum administrator
#12222 Re: Zeničani
Nisam parkirao nego imam parking mjesto...35,10 KM
i ne zelim da mi neko kaci papirice na sajbu...ljut sam

- kamen spoticanja
#12223 Re: Zeničani
Zar ona zona nije poskupilaBobi wrote:Nisam parkirao nego imam parking mjesto...35,10 KMi ne zelim da mi neko kaci papirice na sajbu...ljut sam
![]()
- notsure
#12224 Re: Zeničani
Pa koji će im? Puna su im usta mrtvog Huse i imaju mašineriju koja glasa za njih bez obzira šta kažu ili urade.Casual's wrote:Nego je l' iko skont'o da zeleni uopšte programa nemaju?
-
Bobi
- Forum administrator
#12225 Re: Zeničani
Jezik pregrizao
..djesh skuplje od ovog
.