Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
MTV

#12201 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

afannedim wrote: Isti slučaj i kod mene. Ali je napokon napravljen arthouse film box koji je trzao u radu dva tri mjeseca, a super web TB su popunili sa još kanala
Znam vidio sam arthouse kako sjecka al nisam htio trositi slova sa tipkovnice :lol:

Novi kanali na Super Web TV:
K::CN 1
K::CN 2
K::CN 3
RTL Living
Russia Today
DW-TV

Nadam se uskoro FOXovima, Discoveryjima, MTV jima i HRT ovima.
afannedim

#12202 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

semirsar wrote:
afannedim wrote:
MTV wrote:Neradi vec dobrih dva tri sata: HRT1, HRT2, HRT3, HRT4, RTL HR, RTL 2 HR, RTL Kockica i komplet pink paket.

RTL Living radi, pink BH i pink Music kojeg imamo i od prije pink paketa rade normalno.
Isti slučaj i kod mene. Ali je napokon napravljen arthouse film box koji je trzao u radu dva tri mjeseca, a super web TB su popunili sa još kanala
I net him je poceo pomalo stucat' valjda maHmurluk, sta li, ili nam radU na "unaprijedjenju" usluge.
Nijesmo odavno zahamrcali na njihA, valjda su se uzeljeli :evil:

Teska je pinkadija, velu oni da se mi malkice odmorimo... ne znadem ni sta imade to tamo :mrgreen:
a odem sadaske da virnem na portal mere li se odradit konfiguracija kanala, haram him ako to sjebadu pa se ne merne pravit lista ko dosada

EDIT_ Sranje, jopet mi prijavljuje gresku :twisted:
Preko moba sam ušao normalno na super web i gledao RTL living a preko tableta mi javlja grešku i ne mogu se prijaviti
afannedim

#12203 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:
afannedim wrote: Isti slučaj i kod mene. Ali je napokon napravljen arthouse film box koji je trzao u radu dva tri mjeseca, a super web TB su popunili sa još kanala
Znam vidio sam arthouse kako sjecka al nisam htio trositi slova sa tipkovnice :lol:

Novi kanali na Super Web TV:
K::CN 1
K::CN 2
K::CN 3
RTL Living
Russia Today
DW-TV

Nadam se uskoro FOXovima, Discoveryjima, MTV jima i HRT ovima.
I ja. A kad već kao stari korisnik nemam rtl living bar ga mogu gledati na portalu
semirsar

#12204 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

afannedim wrote:
Preko moba sam ušao normalno na super web i gledao RTL living a preko tableta mi javlja grešku i ne mogu se prijaviti
Ne mere ni preko moba, ni preko tableta pa ni preko racunara. Kao i prije neko vece ista greska, odnosno veli da sam prijavljen sa drugog mjesta.

ma... jbt hi.
MTV

#12205 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:
afannedim wrote:
Ne mere ni preko moba, ni preko tableta pa ni preko racunara. Kao i prije neko vece ista greska, odnosno veli da sam prijavljen sa drugog mjesta.

ma... jbt hi.
Tablet mi sluzi kao daska za rezanje, pokvaren, na mobitelu radi ok al nerade mi svi kanali npr. Bht HD dok je ranije radio a komp haman da ni nekoristim, jako star, jer me jako zivcira kad krene kocit...
semirsar

#12206 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:
semirsar wrote:
afannedim wrote:

ma... jbt hi.
Tablet mi sluzi kao daska za rezanje, pokvaren, na mobitelu radi ok al nerade mi svi kanali npr. Bht HD dok je ranije radio a komp haman da ni nekoristim, jako star, jer me jako zivcira kad krene kocit...
nije jos kraj godine, urani ti sa inveturom i otpisom :mrgreen:
MTV

#12207 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote: nije jos kraj godine, urani ti sa inveturom i otpisom :mrgreen:
:lol: :mrgreen:

Proradili HRT ovi al jos nisu RTL ovi i pinkovi.
afannedim

#12208 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:
semirsar wrote: nije jos kraj godine, urani ti sa inveturom i otpisom :mrgreen:
:lol: :mrgreen:

Proradili HRT ovi al jos nisu RTL ovi i pinkovi.
Da hoće i ovaj fashionbox vratiti da bude HD a ne SD. A fino stoji logo fashionbox HD.
MTV

#12209 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

afannedim wrote:
Da hoće i ovaj fashionbox vratiti da bude HD a ne SD. A fino stoji logo fashionbox HD.
Nemam vise doticni fashionbox HD a jesu ispravili one greske gdje je Erox HD i Eroxx HD isli u SD umjesto u HD?
Takodjer nemam odavno World Fashion HD. Jesu li ga skroz ukinuli?!

Proradili su RTL ovi i pink ovi.
afannedim

#12210 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:
afannedim wrote:
Nemam vise doticni fashionbox HD a jesu ispravili one greske gdje je Erox HD i Eroxx HD isli u SD umjesto u HD?
Takodjer nemam odavno World Fashion HD. Jesu li ga skroz ukinuli?!

Proradili su RTL ovi i pink ovi.
Erox HD ne ide u HD-U, a drugi eroxxx HD ide u HD-u. A HRT1 mi ne radi tj. prekida konstantno
semirsar

#12211 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

SUPER WEB TV – Pratite vaše omiljene TV emisije i na ostalim uređajima u Vašem domu

Zaokružite tačan odgovor:
Pitanje 1 (za nju): Utorak, poslije podne. Na TV programu je Vaša omiljena serija. Na TV programu je i prenos utakmice sportskog kluba kojeg je Vaš suprug vatreni navijač.
Gledat ćete: a) seriju b) prenos sportske utakmice

Pitanje 2 (za njega): Utorak, poslije podne. Na TV programu je omiljena serija Vaše supruge. Na TV programu je i utakmica Vašeg tima.
Gledat ćete: a) seriju b) prenos sportske utakmice

Kada je svaki odgovor pravi, a jedan televizor u domu....

Kompanija Logosoft je svoju ponudu obogatila novom uslugom koja će zasigurno učiniti gledanje televizije ugodnijim. SUPER WEB TV je multiscreen usluga, koja omogućava praćenje omiljenih TV emisija putem svih uređaja koji imaju pristup internetu. Ova usluga omogućava gledanje TV programa, pored klasičnog televizora, i na još jednom uređaju u vašem domu – računaru, tabletu ili mobilnom telefonu.

SUPER WEB TV nudi različitih izbor TV programa. Za početak, ova usluga je posebno namijenjena ljubiteljima sporta. Od sada omiljeni sportski sadržaj na Arena Sport kanalima možete pratiti na bilo kojem mjestu u vašem domu. Pored sportskih kanala, u programskoj šemi SUPER WEB TV-a se nalaze, nacionalni domaći i regionalni tv kanali.

Zakasnili ste na početak vaše omiljene tv emisije?! Bez panike. SUPER WEB TV nudi opciju TimeShift - mogućnost gledanja TV programa emitovanog u proteklom vremenskom periodu do 1 sat unazad. Pored toga, u svakom trenutku možete korisiti i EPG (elektronski programski vodič) servis, koji nudi informacije o nazivima TV emisija i vremenu emitovanja.

SUPER WEB TV je dostupna Logosoftovim korisnicima LoGO! integrisanih paketa te korisnicima SUPER TV usluge koji koriste i Logosoftovu uslugu xDSL internet.

U narednom periodu Logosoft svojim korisnicima poklanja korištenje ove usluge potpuno BESPLATNO.

Obavještavamo vas da je izvršena dopuna Cjenovnika usluga Logosofta, u kojem su definisani uslovi korištenja usluge SUPER WEB TV. Novi Cjenovnik usluga važi od 07.09.2016. godine i možete ga preuzeti ovdje.

Više informacija i načinu korištenja SUPER WEB TV usluge pogledajte ovdje.

Za dodatne informacije pozovite nas na 033/931-900 ili nas posjetite na našim prodajnim mjestima.

Vaš Logosoft

http://www.logosoft.ba/NOVO-super-web-tv
Praetorious

#12212 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

A korisnicima samo xDSL paketa - Velika Kita.
Volio bih za par markica dobti par kanala za gledanje na kompu, bez da kupujem uslugu Super TV-a, sa 1001 kanalom koji me ne zanimaju ...
MeanMachine

#12213 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MeanMachine »

Zanimljivo će biti vidjeti kako će postaviti cijene za ovu uslugu, i što je još važnije da li će svi kanali biti obuhvaćeni (naravno u skladu sa odabranim paketom ponude). Ovaj preliminarni spisak (koji će, nadam se, biti takav vrlo kratko) je u vrh glave simpatičan (da se tako "fino" izrazim).
MTV

#12214 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Nadamo se svi podebljavanju web tv spiska.
afannedim

#12215 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Praetorious wrote:A korisnicima samo xDSL paketa - Velika Kita.
Volio bih za par markica dobti par kanala za gledanje na kompu, bez da kupujem uslugu Super TV-a, sa 1001 kanalom koji me ne zanimaju ...
Fino piše korisnicima logo paketa, supertv kao i korisnicims xdsl, ako se nevaram
Praetorious

#12216 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Pazi im formulaciju: "korisnicima SUPER TV usluge koji koriste i Logosoftovu uslugu xDSL internet."
Znači, za korisnike integrisanih paketa i Super TV uz korištenje xDSL-a. Oni koji nemaju TV uopšte, nemaju ni Web TV. Idiotluk na kvadrat.
Želio bih par kanala na Web TV, ali ne želim Super TV, koga sam otkazao jer ga nisam uopšte koristio.
U svakom slučaju, tu WEB opciju nemam kada se logiram... sve jasno :twisted:
Sakazulu

#12217 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Prvo što da ne bude besplatna? Drugo, fuj izbora kanala! Treće... uvijek ima i treće :)
semirsar

#12218 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

a sto li ja ne upalih posteno ovu S-tv, haman pa nikako, ima li stogod novo, znade li ko da se ne nasekiram iznenada?! :mrgreen:
MTV

#12219 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:a sto li ja ne upalih posteno ovu S-tv, haman pa nikako, ima li stogod novo, znade li ko da se ne nasekiram iznenada?! :mrgreen:
STV uredno radi, nema nijednog novog kanala.
semirsar

#12220 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:
semirsar wrote:a sto li ja ne upalih posteno ovu S-tv, haman pa nikako, ima li stogod novo, znade li ko da se ne nasekiram iznenada?! :mrgreen:
ama... sto li mene ovo stv asocira na sumadijska tv, tobejarabi :shock:

ma samo nek sve radi, ali snimalica se uskurvala, zaledi sve i ne mores joj nis' samo iz uticnice cupat' errorise se nes a mene terorise' :mrgreen:
MTV

#12221 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:
MTV wrote:
ama... sto li mene ovo stv asocira na sumadijska tv, tobejarabi :shock:

ma samo nek sve radi, ali snimalica se uskurvala, zaledi sve i ne mores joj nis' samo iz uticnice cupat' errorise se nes a mene terorise' :mrgreen:
Super TV na to sam mislio :mrgreen:
AH snimalica cudo jedno, zavisi koliko imas ili nemas srece, nikad sa njom ne znas na cemu si.
semirsar

#12222 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote: Super TV na to sam mislio :mrgreen:
AH snimalica cudo jedno, zavisi koliko imas ili nemas srece, nikad sa njom ne znas na cemu si.
Super tv... a mislis ovo

e to je super tv :mrgreen:
Snimalica, pa dobro je meni radila, vrlo dobro :thumbup:
samo danaske bi tih malih problemcica.
semirsar

#12223 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Ja ga falim raji i ubjedjujem hi da je dobro da predju na LOL kad him je vec dostupan jer sve vazdi radi, rijetko sta zasteka.. i onda odem i na superwebtv i paf, ne radu kanali, ovi mi se smiju, jbs ti taj svoj LOL, velu mi, kad him ne radu kanali koji u svakoj selendri se fataju. :lol: :lol: :twisted:
Daklem, ne radu bht, ftv, obn, pinkbh, aljaz, tv1, vogosca, rtze, slon, znaci od 25kanala ne radi hi 9... et' da him ne bidne dosadno u ovijeh dana da odrade to. :mrgreen:

2332 postova, lijepa brojka, oklen hi samo tol'ko :shock: :run:
Sakazulu

#12224 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Nikad pred rajom ne pokazuj šta radiš sam u 4 zida :D
semirsar

#12225 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Sakazulu wrote:Nikad pred rajom ne pokazuj šta radiš sam u 4 zida :D
Cuuuj, pa ne radi se nis' sablaznjivo, sve normalno i prirodno, ha ja :lol:
ih, sta se finih para pristedilo s onijem "kaz'der him da sam te ja posl'o" , valjalo bi jos koja parica da se pristedi :mrgreen:
Post Reply