Mali_Vuk wrote:Ovo je moja kolekcija. Dovde sam dobacio![]()
jel ovo znaci da si sa prve otisao na trecu i fulio drugu po redu? ovu clash of kings?
Moderator: _BataZiv_0809
Mali_Vuk wrote:Ovo je moja kolekcija. Dovde sam dobacio![]()
Posto imam ovih 6 :Mali_Vuk wrote:I sve to bez geografije je nepotpuno
Ima toga i mimo papirakaranana wrote:Mali_Vuk wrote:Ovo je moja kolekcija. Dovde sam dobacio![]()
jel ovo znaci da si sa prve otisao na trecu i fulio drugu po redu? ovu clash of kings?

Vuce napiso sam post iznad pa mi odgovori ako si upucen.Mali_Vuk wrote:Zato što je bio treći sin po redu, iza Neda i Brandona.. Čini mi se da je u prvoj knjizi bilo nekih tako naznaka. Ne mogu se tačno sjetiti, ali u sceni kad on i Jon razgovaraju o zidu ta varijanta je spomenuta. sad više nisam siguran je li to bilo u seriji ili knjizi. Dosta stvari su mi se pomješale
Mali_Vuk wrote:Pa jeste to je to, otprilike, koliko sam i ja upućen. Ali što ti reče stalno nešto novo niče, ko pečurke iza kiše. Ko će mu ga znati
Jeste, ovdje je opisana historija od dolaska prvih ljudi do Robertove pobune.zenit dozic wrote:Znaci pored onih 6 knjiga ima i ova?Cregan wrote:Ovo je historija Westerosa.karanana wrote:jel ovo kao zadnja knjiga? znaci vi vec znate sta je kraj?
Taman kad pomislim da imam sve odnekud ispane jos
Posto imam ovih 6 :Cregan wrote: Jeste, ovdje je opisana historija od dolaska prvih ljudi do Robertove pobune.
Pred toga imaju kraca kao historijska djela u kojima je opisan Ples zmajeva, rat u kojem su zmajevi pobijeni.
-Rogue Prince
-Princess and Queen
Imaju jos tri krace price, Tales of Dunk and Egg:
-Hedge Knight
-Sworn Sword
-Mystery Knight
Takođe i na B/H/S da.banjaluka078 wrote:dinao wrote:Imal je u pdf-u?
Na engleskom da.
Imas li kakav link, molim te?aCme wrote:Takođe i na B/H/S da.banjaluka078 wrote:dinao wrote:Imal je u pdf-u?
Na engleskom da.
Mogao si komotno napisati i
Mrsko Bošnji tražiti, nemoj da on nešto sam uradi, ne daj Bože.dinao wrote:Mogao si komotno napisati i
google.com