Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
hizo ramidovic

#12201 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by hizo ramidovic »

damirovich wrote:Bas su vas lijepo u mektebu naucili fotosopu
E moj brate po veri, da ih samo tome uce dobro bi bilo. Pogledaj snimke sa casova kako prave samoubilacke prsluke, kako nasilno sunete (obrezuju) hrvatsku i srpsku nejac po bibliotekama itd. Nisu u Evropi ni svesni na sta je sve spremna ovdasnja bela Al Kaida
512MB

#12202 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Plenkovic doso sa infuzijom, inace raspad sistema. Ajde nek je donio humanitarnu hrvatskoj dijaspori u BiH, upucat ce to na neke spomenike i crkve, nek sjaji bljesti multietnicni karakter nam jedne i jedine :bih:
damirovich

#12203 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by damirovich »

hizo ramidovic wrote:
E moj brate po veri, da ih samo tome uce dobro bi bilo. Pogledaj snimke sa casova kako prave samoubilacke prsluke, kako nasilno sunete (obrezuju) hrvatsku i srpsku nejac po bibliotekama itd. Nisu u Evropi ni svesni na sta je sve spremna ovdasnja bela Al Kaida
o, javio se i forumski saljivdjija, koji si ti Haso? ili Hasa?
Hafis

#12204 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Škobo Habu wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kaže Plenković posjetio BiH a trebalo bi Plenković posjetio crkvene institucije jednog naroda. Dakle ova posjeta nije BiH već posjeta (privatna) crkvenim institucijama jednog naroda u BiH. Besramno je i to što se nije udostojio posjetiti dužnosnike Tuzle barem iz neke učitivosti jer tih 20.000 i nekoliko hiljada Hrvata živi i radi u Tuzli. Današnja vlast HR je totalno izgubila senzibilnost i osjećaj realnosti no jasno mi je da se to radi sa namjerom i koja je namjera.
Konkretno je riječ o posjeti ekonomske, političke i vjerske prirode Hrvatima Tuzle, Orašja i Žepča.

Plenković se susreće sa načelnikom Žepča i Orašja, a zaobilazi načelnika Tuzle, kao i sve institucije tog grada, koje su dale nesebičan doprinos gradnji Katoličkom Kulturnom centru "Sveti Franjo".
Upravo za početak njegove izgradnje je 2013. godine premijer TK, Bajazit Jašarević, u ime tadašnje vlasti donirao 250.000 maraka za početak radova, dok je je Hrvatska dala 200.000 km. Pola miliona se odmah skupilo za početak radova od predviđenim milion maraka koje su sakupljene kroz razne donacije.

Realno gledajući, ovakvu isključivost spram Bošnjaka u BiH od strane hrvatske države i domaćeg HDZ ne pamtim još od doba Tuđmana.
Pa gdje baš Bajazit. Lik se stvarno tako zove?
Mora da mu je stari volio kaubojske filmove :lol:
hizo ramidovic

#12205 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by hizo ramidovic »

damirovich wrote:
hizo ramidovic wrote:
o, javio se i forumski saljivdjija, koji si ti Haso? ili Hasa?
Ne znam o cemu pricas jer moje je ime Djuro.... i ne pitaj me koji Djuro, molim te
damirovich

#12206 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by damirovich »

Ima kod njih onaj sto se zove Jamesdin, babo mu volio filmove James Deana :-)
damirovich

#12207 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by damirovich »

hizo ramidovic wrote:
Ne znam o cemu pricas jer moje je ime Djuro.... i ne pitaj me koji Djuro, molim te
[/quote]
Hasa,bacas na srbijanski humor,daj sta bosnjacko :-)
hizo ramidovic

#12208 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by hizo ramidovic »

damirovich wrote:Ima kod njih onaj sto se zove Jamesdin, babo mu volio filmove James Deana :-)
Znam, a jesi li cuo da ima i Haro?
spreca

#12209 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
damirovich wrote:Pa vama su mozak izaprali pa ne vjerujete da je vasa strana cinila zlocine, zagoglaj stadion iskre bugojno sve ce ti se samo kazati, 19 mladica nezna se gdje im je grob :-(
Pa Čović kaže, parafraziram, rat je, ratno stanje, normalno da ima i onih koji su činili zločine. Da dodam da UZP i zločini protiv čovječnosti imaju veću težinu od običnog zločina.

P.S Ma ljudi je li ovaj "damirovich" naš Hafis? :mrgreen:
Damirovic je Kolinda...nezna da Chmoljo spava sa jednim otvorenim okom
damirovich

#12210 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by damirovich »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
damirovich wrote:Pa vama su mozak izaprali pa ne vjerujete da je vasa strana cinila zlocine, zagoglaj stadion iskre bugojno sve ce ti se samo kazati, 19 mladica nezna se gdje im je grob :-(
Pa Čović kaže, parafraziram, rat je, ratno stanje, normalno da ima i onih koji su činili zločine. Da dodam da UZP i zločini protiv čovječnosti imaju veću težinu od običnog zločina.

P.S Ma ljudi je li ovaj "damirovich" naš Hafis? :mrgreen:
sram te bilo..... i pomjesao si, to je vas dobri dedo Alija rekao da su zlocine radile neke vase budale, ostali su cvijece sadili...:-)
spreca

#12211 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

a stas' ...dok nas uu mejtefu uce fotoshopu zato vrijeme vas glade po glavi i guzici
damirovich

#12212 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by damirovich »

spreca wrote:
a stas' ...dok nas uu mejtefu uce fotoshopu zato vrijeme vas glade po glavi i guzici
Rece mi sljedbenik lika i djela osobe cija je supruga imala 9 godina kad ju je ozenio...bljak
Streptokok

#12213 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

damirovich wrote:
spreca wrote: a stas' ...dok nas uu mejtefu uce fotoshopu zato vrijeme vas glade po glavi i guzici
Rece mi sljedbenik lika i djela osobe cija je supruga imala 9 godina kad ju je ozenio...bljak
A gej je ok, ha? Koji si ti perverznjak, a ovdje lafo tabiris politiku a ustvari trazis muzjaka.
spreca

#12214 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

damirovich wrote: Rece mi sljedbenik lika i djela osobe cija je supruga imala 9 godina kad ju je ozenio...bljak
ja o osbi ciji si sljedbenik nebih, osim da je taj tvoj vise druzio sa magarcem nego s narodom
spreca

#12215 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Streptokok wrote:
damirovich wrote:
spreca wrote: a stas' ...dok nas uu mejtefu uce fotoshopu zato vrijeme vas glade po glavi i guzici
A gej je ok, ha? Koji si ti perverznjak, a ovdje lafo tabiris politiku a ustvari trazis muzjaka.
Pa nije mu uzalud ranije bio Kolinda :oops: :lol:
Streptokok

#12216 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

spreca wrote:
Streptokok wrote:
damirovich wrote:[
Pa nije mu uzalud ranije bio Kolinda :oops: :lol:
O pa to je nasa forumska koka. Prije ili kasnije se otkriju. Zalosno. Na sta treci spade.
damirovich

#12217 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by damirovich »

[*]
Streptokok wrote:
damirovich wrote:
ovaj tvoj Spreca supak meraklija, vidis....:-) javi mu se, eto neke koristi i od politike na forumu
damirovich

#12218 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by damirovich »

:kiss:
spreca wrote:
damirovich wrote: Rece mi sljedbenik lika i djela osobe cija je supruga imala 9 godina kad ju je ozenio...bljak
ja o osbi ciji si sljedbenik nebih, osim da je taj tvoj vise druzio sa magarcem nego s narodom
a ko se s kamilom druzio :-)
spreca

#12219 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

damirovich wrote: ovaj tvoj Spreca supak meraklija, vidis....:-) javi mu se, eto neke koristi i od politike na forumu
eh sto ti je Ojropska uljudba i kultura....izgleda da si sve fore ispuco pa sad ti je ostalo samo da se blamiras.....a svi ste slicni ko jaje jajetu.
Streptokok

#12220 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

damirovich wrote: ovaj tvoj Spreca supak meraklija, vidis....:-) javi mu se, eto neke koristi i od politike na forumu
Dobro mlada pa zasto si promijenila nick?
damirovich

#12221 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by damirovich »

spreca wrote:
eh sto ti je Ojropska uljudba i kultura....izgleda da si sve fore ispuco pa sad ti je ostalo samo da se blamiras.....a svi ste slicni ko jaje jajetu.
Pa ti si prvi poceo o shupku,stas kad ti je,drag :-)

Ps ma svi smo mi isti,go ustasa, svi hrvati, bas lijepo mislis za citav narod
spreca

#12222 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

damirovich wrote:
spreca wrote:

Da si mi drag ja bih ti to odmah rekao :lol: ....ali nisi ..nemoj se dzabe truditi :lol:
Streptokok

#12223 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

damirovich wrote:
spreca wrote:

Nemoj da se pravis blesava. Prva si priznala svoje seksualne nastranosti. A da ne spominjem kako si pod nickom kolinda trazila zagondzije po forumu.
damirovich

#12224 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by damirovich »

Kod vas Arapa je to normala....
spreca

#12225 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

damirovich wrote:Kod vas Arapa je to normala....
a tebi neugodno :mrgreen: ...pa visis ovdje 24h dnevno :lol:
Post Reply